zsazsa -> RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI (20.9.2011 16:37:27)
|
Drage moje soborke- res hvala za odgovore!!!! Težko mi je ker moram nekako "predvidet" bolniško v službi, no, se bom že znašla... mala. po moje vse navijamo s tabo- tudi rahla črtica je črtica..jaz bi vzela kar clearblue. Se mi nekako zdi da da najbolj "očiten" rezultat, čeprav mislim da mora biti že precej visok HGC da se obarva pozitivno? Ravno tega obdobja je tudi mene ravno zaradi nestrpnosti najbolj strah.... Kako dolge naravne cikluse si pa imela drugače, jaz jih imam na 39-43 dni in mislim da bo pri meni do punkcije zaradi tega kar kak dan več minil...[sm=smiley36.gif] sanela, pupika - Pogumno in VZTRAJNO naprej![sm=darilo.gif] andreja_p in Tallulah, naši dve "kokoški"...držim pesti za naprej [sm=racka.gif] latka in športnica - malo na sončka ki se je danes prikazal, na kakšen sok, dobro knjigo v roke da vama tole obdobje negotovosti čimprej mine..[sm=rozaCrtici.gif][sm=modriCrtici.gif] anau - sicer ne vem kako je v MB..ali si že naročena (konzilij potrdil da greš v postopek) in že imaš napotnico lečečega zdravnika za neplodnost, ali greš na prvi posvet in te pošilja tvoj osebni ginekolog? jagodka - Kako daleč si ti? 17.dan šele punkcija...hm, ali si imela tudi naravne cikle precej dolge? Hvala srečica17- Ni kaj res si srečica..v katerem postopku vama je uspelo? In še- kako dolge naravne cikluse si imela ti?[sm=smiley20.gif] Lep preostanek dneva VSEM PUNCAM!!!!
|
|
|
|