metuljček_cekinček -> RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI (22.9.2011 20:11:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lisi ojla jst bi mela pa eno vprašanje,... do punkcije nisem bla nič napihnjena, po stopki fasala migreno in bruhanje,... včeraj punkcija pridelala 22 jajčnih celic, me je ceu dan ful vse bolel prespala pol dneva, danes napihnjena k balon, sploh ne morem nč pojest ker mam občutek da bom počla. A je to normalno al nej mal dohtarja pokličem? [sm=smiley1.gif]Ne vem, če boš kaj bolj pametna, ker tudi jaz nisem pa je vse to že za mano. Mojega dr. ni bilo, tako da sem bila bolj prepuščena sestram. Sem jih še posebej vprašala, če to ne bo problem z endo, pa so rekle, da bo vse ok. Postopek je že za mano, ampak imam izcedek z izmeničnimi krvavitvami že 14 dni... [sm=smiley19.gif] Pa se sprašujem, če je to lahko od endo... [sm=zmeden.gif] No ja, verjetno je bolje, da svoje glavice ne obremenjujem s tem, ker "človeško telo je čudež" in tudi dr. ne vedo vsega. [sm=smiley2.gif] Držim pesti za vse sotrpinke. Sama sem vse skupaj relativno dobro prenašala, samo superka me je čisto povozila in sem imela tak galvobol, da bi nisem vedela kaj bi. Držim pesti za vse, ki ste na tej poti [sm=bravo.gif] mala. betaHCG 70 sedmi dan po ET je dobro! [sm=bravo.gif] Drugače pa sem malo po netu pobrskala in naj bi bila velikost HCG zelo relativna- 100 punc 100 HCG. Tako, da... UZ imaš pa že 29 ali iamš takrat "uradni" krvni test? Avonija [sm=smiley31.gif] Upam, da boš uspela čim bolj odmislit in držim pesti za uspešen transfer. [sm=bravo.gif] Javi, kako ti gre.
|
|
|
|