Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 8:43:08
|
|
|
|
latka
|
Jaz sem danes probala test bc mini, ki je pokazal tako rahlo drugo črtico, da se komaj vidi, in glede na to, da sem že 11 dan po ETZ, mislim da tokrat tudi ne bo nič , ker jaz tem rahlim črticam ne verjamem več, pa tudi mislim, da bi se morala že malce bolj videt!Glede na to, da sem tokrat imela res drugačne znake(moje prsi so še vedno tako napete in boleče), ki so mi dali zelo veliko upanja, sedaj pa tako razočaranje, pa še spodaj me tišči, kot da se pripravlja !! Izgleda, da si mala06 ti naša srečna , kljub temu, da nimaš znakov!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 9:13:24
|
|
|
|
cukica
|
aurora počakaj tako kot so ti svetovale punce,.... Latka če je videti obe črtici ne pomeni da nisi nosečka ampak si,...tudi pri meni je bila 12 dan tako rahla črtica in bila je in bila sem je tako vesela,da sem jo mogla deliti še z drugimi tu gor,ki so mi sum na nosečnost samo potrdile,..ne meči še puške v koruzo ampak misli na to,da ti je uspelo,.... Če si v dvomu jo pošlji komu pa ti bo povedal kaj vidi,...Ne obupaj,...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 9:18:54
|
|
|
|
mala06
|
latka tudi jaz se strinjam s cukico. Če je rahla črtica, je še vedno črtica. Naredi še jutri test in boš vidla, če je bolj izrazita. V četrtek imaš pa tako krvnega in bo vse jasno. Ti sam pozitivno in božaj svojga bušija in boš vidla, da bo pomagal. Mogoče je prišlo do pozne vgnezditve in še nimaš dovolj hormona. Pošiljam ti miljon , da se bomo čez dva dni s tabo veselile
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 9:37:06
|
|
|
|
ne111
|
Latka, kot punce pravijo, vrjetno si!!!! Barb vso srečo jaz sem pa dobila zjutraj , tok sem srečna grem v postopek!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 11:06:46
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
@latka- tako kot pravijo punce (če pogledaš nazaj si sama mali06 čestitala ob rahli črtici). Lahko, da se je kasneje ugnezdil ali kakorkoli že. Sicer imaš pa še en trakec in ponovi čez dva dni, da bo ves strah minil. @zsazsa- to je pa dobra novica- da bodo pingvinčke še letos vstavljali. Kako pa to, da si že izvedela? Jest imam kontrolo (po ss) šele v začetku novembra, na kliniki so me pa kaj hitro odpravili, brez razlage. Glede dveh blastocist- če si mlajša od 35, imaš dobre blastociste in ni drugih vidnih napak (pri tebi), potem je sedaj tendenca, da vstavlajo enega. Ker so pingvinčki že po naravi nekoliko bolj občutljivi, ti bodo verjetno lahko vstavili tudi dva. @aurora- prezgdaj si delala test, ponovi najprej čez 2 dni, še bolje tri. Do takrat pa optimistično!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 12:11:03
|
|
|
|
barb71
|
latka, mislim da rahla črtica je pozitivno. Kar pozitivno naprej. ne111 za . Midve sva imele isti dan prevzem zdravil, pa jaz že grejem. Mala 06 , upam da se ti čez 14 dni pridružim. Vse pozitivno naprej in ma da enkrat tudi nam rata.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 12:55:24
|
|
|
|
*zabica*
|
Pozdravljena dekleta in bodoče mamice Danes sem imela posvet za drugi IVF pri svoji ginekologiji. Zanima me, ali bom tudi tokrat dobila pošto iz konzilija oz. kakšen je postopek za naročanje. Hvala za info Se pa zdravin na GK v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 15:08:51
|
|
|
|
šičko
|
Latka glavo gor jaz osebno ti lahko iz izkušenj povem da že popolnoma tanka skoraj nevidna črtica pomeni nosečnost. Meni jo je do sedaj uspelo zagledati 3x, vendar se je pri meni žal vedno končalo s SS. Tako da brez panike, samo pozitivno razmišljaj in bo vse kot treba. Mala06 tebi pa želim vse dobro in moram povedati da si super spodbuda za vse nas, ki smo ravnokar pred začetkom postopka. Pozdravček vsem in veliko pozitivnih misli, da bodo letošnji dobri možje nekaj najlepšega za nas.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 16:34:14
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Hej punce Ravnokar so me klicali iz UKC Mb da imam jutri ET ker so se tri celice že lepo oplodile in jih lahko že jutri vstavimo in ni treba čakat do petka Punce tak sem vesela da so mi kr solzice všle, jutri imam namreč rojstni dan in bom dobila najlepše darilo ki bi si ga lahk želela. komaj čakam jutri da dobim svojo malo pikico pod . Lep dan moj je danes res lep, jutr bo še lepši.
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.10.2011 21:16:55
|
|
|
|
andreja83
|
Latka ne obupaj, ponovi test pa boš videla, jst držim pesti zate da je tud tebi uspelo , pošiljam ti ogromno za srečo!!!!! Wannabemommy superca za vstavitev in držim pestke da se lepo ugnezdi
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 7:56:33
|
|
|
|
aurora7
|
ojla latka držim pesti, da bo magični plusek vse močnejši!!! Hvala vsem za spodbudne besede. Bom še enkrat poskusila v soboto, ko je 12.dan po ET. Seveda, če ne bo prej prišla M. No, zaenkrat je še ni. A ve niste bile nič živčne, ko ste čakale na test? Meni se tak vleče... Ste pa me kar malo okužile z vašim optimizmom. SUPER STE!!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 8:26:38
|
|
|
|
hubika
|
Wannabemommy res boš dobila najlepše darilo za rojstni dan . Res ti iz srca želim, da bo pikica preživela in ostala pri tebi vseh devet mescev . Pa tudi vsem ostalim, ki ste v postopku, še posebej pa trepetalkam pošiljam za srečo in za zmagovalne postopke (tudi za mene seveda).
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 8:33:11
|
|
|
|
Aleda
|
Sandra_ sandra kako si kaj, gre v redu v postopku? Držim pesti...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 8:41:56
|
|
|
|
latka
|
Tako, test sem ponovila, na 12 dan po ETZ črtica ni nič bolj vidna, saj sploh ne vem če jo vidim ali ne, tako da bo jutri test žal spet pokazal tisti ne željen rezultat! Hvala vsem,ki ste držale pestke! Sedaj se moram izjokat , pa potem komaj drugo leto spet v postopek!Joj, kje je še spet to! Vsem ostalim, ki ste v postopku, pa veliko za srečo!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 9:11:02
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Tako, test sem ponovila, na 12 dan po ETZ črtica ni nič bolj vidna, saj sploh ne vem če jo vidim ali ne, tako da bo jutri test žal spet pokazal tisti ne željen rezultat! Hvala vsem,ki ste držale pestke! Sedaj se moram izjokat , pa potem komaj drugo leto spet v postopek!Joj, kje je še spet to! Vsem ostalim, ki ste v postopku, pa veliko za srečo! Glej, mogoče pa te jutri preseneti in dokler se ne vlije , je še vedno upanje. Močno držim pesti, da nam boš jutri sporočila pozitivno novico
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 9:15:07
|
|
|
|
limonca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica* Pozdravljena dekleta in bodoče mamice Danes sem imela posvet za drugi IVF pri svoji ginekologiji. Zanima me, ali bom tudi tokrat dobila pošto iz konzilija oz. kakšen je postopek za naročanje. Hvala za info Se pa zdravin na GK v Ljubljani. Ne, tokrat ne boš dobila pošte s konzilija, ker to pošljejo samo prvič. Ti se kar naroči za začetek postopka.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 9:20:20
|
|
|
|
ne111
|
Wannabe čestitke, to je pa super znakec za naprej!!! Barb res je res, tkole me je moja mučila, čisto na koncu sem bila že z živci. No evo zjutraj smo se že špiknili. Upam, da ni narobe ker sem se odločila za zjutraj vendar mojga glih danes zvečer ni tko, da drugače ni šlo. Kako ste punce drugače? Pridno grejete? a kaj na sprehode hodite, ko ste se špikale, ko grejete?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 12:17:22
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! ne111 za prvo špiko, zdaj pa naj folikli lepo rastejo. Jaz sem med špikanjem hodla na sprehode, igrala odbojko in vse normalno delala. Po et-ju sem tisti dan bolj počivala nato, sem si pa privoščila kak izi sprehod (če je bilo vreme lepo) drugače sem pa pospravljala in seveda mal tud počivala.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 12:35:17
|
|
|
|
andreja83
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Tako, test sem ponovila, na 12 dan po ETZ črtica ni nič bolj vidna, saj sploh ne vem če jo vidim ali ne, tako da bo jutri test žal spet pokazal tisti ne željen rezultat! Hvala vsem,ki ste držale pestke! Sedaj se moram izjokat , pa potem komaj drugo leto spet v postopek!Joj, kje je še spet to! Te razumem latka, sam ne še obupat, jst mam upanje da si in ti pošiljam ogromno za srečo na krvnem!!! Vsem ostalim, ki ste v postopku, pa veliko za srečo!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 13:13:10
|
|
|
|
ne111
|
Hej mala, hvala za odgovor. No tok,da vem koliko lahko kaj počnem. Sm čist frišna narkomanka tko, da mi je vse novo!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 14:44:23
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Hej punce Hvala vam da mislite name, torej Et je za mano vstavli so mi enga , krvnega pa mam 10.11. mami je presrečna!!!! Tako da me lahk date pod trepetalke. Zaj pa me sam nekaj zanima keri dan lahk delam test, da bi moglo pokazat? Eh najbrž bom kr do krvnega čakala. Lep deževen dan vsem
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 14:53:41
|
|
|
|
mala06
|
wannabemommy za zmagovalca/ko, ki jo greješ. Naj ostane pri tebi do konca. Kot veš, je men 11. dan pokazal lepo črtico, ki je sicer mal bolj bleda od testne, a lepo vidna. Drugače pravijo, da tiste, ki imamo et na 3. dan, naj bi počakale s testom do 12. dne, ker vgnezditev traja od 2 do 3 dni. Če ti vstavijo pa 5. dan pa naj bi prišlo do vgnezditve v 24 urah. Zdaj pa lepo počivaj in božaj trebušček
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 15:03:49
|
|
|
|
latka
|
wannabemommy za ET! Pa vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 15:47:07
|
|
|
|
mala06
|
latka hvala ker si me spomnla. wannabemommy vse najboljše
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 26.10.2011 16:55:09
|
|
|
|
aurora7
|
wannabemommy VSE NAJBOLJŠE! pa pridno čuvaj svojo pikico latka dokler ni , ni še nič izgubljeno sama se danes žal poslavljam od trepetalk, ker se mi je danes dopoldan pojavil nek rjav izcedek, tako da bo jutri verjetno prišla bo pa drugič, a ne?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?