|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
25.10.2011 8:43:08   
latka
Jaz sem danes probala test bc mini, ki je pokazal tako rahlo drugo črtico, da se komaj vidi, in glede na to, da sem že 11 dan po ETZ, mislim da tokrat tudi ne bo ničuser posted image , ker jaz tem rahlim črticam ne verjamem več, pa tudi mislim, da bi se morala že malce bolj videt!Glede na to, da sem tokrat imela res drugačne znake(moje prsi so še vedno tako napete in boleče), ki so mi dali zelo veliko upanja, sedaj pa tako razočaranje, pa še spodaj me tišči, kot da se pripravljauser posted image !!

Izgleda, da si mala06 ti naša srečnauser posted image , kljub temu, da nimaš znakov!!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 651
25.10.2011 9:13:24   
cukica
aurora počakaj tako kot so ti svetovale punce,....
Latka če je videti obe črtici ne pomeni da nisi nosečka ampak si,...tudi pri meni je bila 12 dan tako rahla črtica in bila je in bila sem je tako vesela,da sem jo mogla deliti še z drugimi tu gor,ki so mi sum na nosečnost samo potrdile,..ne meči še puške v koruzo ampak misli na to,da ti je uspelo,.... Če si v dvomu jo pošlji komu pa ti bo povedal kaj vidi,...Ne obupaj,...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
25.10.2011 9:18:54   
mala06
latka tudi jaz se strinjam s cukico. Če je rahla črtica, je še vedno črtica. Naredi še jutri test in boš vidla, če je bolj izrazita. V četrtek imaš pa tako krvnega in bo vse jasno. Ti sam pozitivno in božaj svojga bušija in boš vidla, da bo pomagal. Mogoče je prišlo do pozne vgnezditve in še nimaš dovolj hormona. Pošiljam ti miljon user posted image , da se bomo čez dva dni s tabo veselile user posted image  user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
25.10.2011 9:37:06   
ne111
Latka, kot punce pravijo, vrjetno si!!!!

Barb vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa dobila zjutrajuser posted image , tok sem srečna grem v postopek!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 654
25.10.2011 11:06:46   
metuljček_cekinček
@latka- tako kot pravijo punce (če pogledaš nazaj si sama mali06 čestitala ob rahli črtici). Lahko, da se je kasneje ugnezdil ali kakorkoli že. Sicer imaš pa še en trakec in ponovi čez dva dni, da bo ves strah minil. user posted image
@zsazsa- to je pa dobra novica- da bodo pingvinčke še letos vstavljali. Kako pa to, da si že izvedela? Jest imam kontrolo (po ss) šele v začetku novembra, na kliniki so me pa kaj hitro odpravili, brez razlage.
Glede dveh blastocist- če si mlajša od 35, imaš dobre blastociste in ni drugih vidnih napak (pri tebi), potem je sedaj tendenca, da vstavlajo enega. Ker so pingvinčki že po naravi nekoliko bolj občutljivi, ti bodo verjetno lahko vstavili tudi dva.
@aurora- prezgdaj si delala test, ponovi najprej čez 2 dni, še bolje tri. Do takrat pa optimistično!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 655
25.10.2011 12:11:03   
barb71
latka, mislim da rahla črtica je pozitivno. Kar pozitivno naprej.
ne111 user posted image  za user posted image . Midve sva imele isti dan prevzem zdravil, pa jaz že grejem.
Mala 06 user posted image user posted image user posted image , user posted image  upam da se ti čez 14 dni pridružim.
Vse pozitivno naprej in ma da enkrat tudi nam rata.

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 656
25.10.2011 12:55:24   
*zabica*
Pozdravljena dekleta in bodoče mamice user posted image
Danes sem imela posvet za drugi IVF pri svoji ginekologiji. Zanima me, ali bom tudi tokrat dobila pošto iz konzilija oz. kakšen je postopek za naročanje.

Hvala za info user posted image Se pa zdravin na GK v Ljubljani.

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 657
25.10.2011 15:08:51   
šičko
Latka glavo gor user posted image  jaz osebno ti lahko iz izkušenj povem da že popolnoma tanka skoraj nevidna črtica pomeni nosečnost. Meni jo je do sedaj uspelo zagledati 3x, vendar se je pri meni žal vedno končalo s SS.

Tako da brez panike, samo pozitivno razmišljaj in bo vse kot treba.

Mala06 tebi pa želim vse dobro user posted image user posted image user posted image  in moram povedati da si super spodbuda za vse nas, ki smo ravnokar pred začetkom postopka.

Pozdravček vsem in veliko pozitivnih misli, da bodo letošnji dobri možje nekaj najlepšega za nas.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
25.10.2011 16:34:14   
Wannabemommy
Hej punce

Ravnokar so me klicali iz UKC Mb da imam jutri ET ker so se tri celice že lepo oplodile in jih lahko že jutri vstavimo in ni treba čakat do petkauser posted image user posted image user posted image

Punce tak sem vesela da so mi kr solzice všle, jutri imam namreč rojstni dan in bom dobila najlepše darilo ki bi si ga lahk želela.

komaj čakam jutri da dobim svojo malo pikico poduser posted image  .

Lep dan moj je danes res lep, jutr bo še lepši.

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.10.2011 21:16:55   
andreja83
Latka ne obupaj, ponovi test pa boš videla, jst držim pesti zate da je tud tebi uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image , pošiljam ti ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!!

Wannabemommy superca za vstavitev in držim pestke da se lepo ugnezdi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 660
26.10.2011 7:56:33   
aurora7
ojla

latka držim pesti, da bo magični plusek vse močnejši!!! user posted image

Hvala vsem za spodbudne besede. Bom še enkrat poskusila v soboto, ko je 12.dan po ET. Seveda, če ne bo prej prišla M. No, zaenkrat je še ni.user posted image A ve niste bile nič živčne, ko ste čakale na test? Meni se tak vleče...user posted image Ste pa me kar malo okužile z vašim optimizmom. SUPER STE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.10.2011 8:26:38   
hubika
Wannabemommy res boš dobila najlepše darilo za rojstni dan user posted image user posted image user posted image . Res ti iz srca želim, da bo pikica preživela in ostala pri tebi vseh devet mescev user posted image user posted image user posted image . Pa tudi vsem ostalim, ki ste v postopku, še posebej pa trepetalkam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in za zmagovalne postopke (tudi za mene seveda).

(odgovor članu aurora7)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.10.2011 8:33:11   
Aleda
Sandra_ sandra kako si kaj, gre v redu v postopku? Držim pesti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.10.2011 8:41:56   
latka
Tako, test sem ponovila, na 12 dan po ETZ črtica ni nič bolj vidna, saj sploh ne vem če jo vidim ali ne, tako da bo jutri test žal spet pokazal tisti ne željen rezultat!user posted image
Hvala vsem,ki ste držale pestke!
Sedaj se moram izjokatuser posted image , pa potem komaj drugo leto spet v postopek!Joj, kje je še spet to!user posted image

Vsem ostalim, ki ste v postopku, pa velikouser posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.10.2011 9:11:02   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Tako, test sem ponovila, na 12 dan po ETZ črtica ni nič bolj vidna, saj sploh ne vem če jo vidim ali ne, tako da bo jutri test žal spet pokazal tisti ne željen rezultat!user posted image
Sedaj se moram izjokatuser posted image , pa potem komaj drugo leto spet v postopek!Joj, kje je še spet to!user posted image

Vsem ostalim, ki ste v postopku, pa velikouser posted image user posted image user posted image za srečo!

Glej, mogoče pa te jutri preseneti in dokler se ne vlije user posted image , je še vedno upanje. Močno držim pesti, da nam boš jutri sporočila pozitivno novico user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 665
26.10.2011 9:15:07   
limonca*
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

Pozdravljena dekleta in bodoče mamice user posted image
Danes sem imela posvet za drugi IVF pri svoji ginekologiji. Zanima me, ali bom tudi tokrat dobila pošto iz konzilija oz. kakšen je postopek za naročanje.

Hvala za info user posted image Se pa zdravin na GK v Ljubljani.

Ne, tokrat ne boš dobila pošte s konzilija, ker to pošljejo samo prvič. Ti se kar naroči za začetek postopka.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
26.10.2011 9:20:20   
ne111
Wannabe čestitke, to je pa super znakec za naprej!!!

Barb res je res, tkole me je moja user posted image mučila, čisto na koncu sem bila že z živci.

No evo zjutraj smo se že špiknili. Upam, da ni narobe ker sem se odločila za zjutraj vendar mojga glih danes zvečer ni tko, da drugače ni šlo.

Kako ste punce drugače? Pridno grejete? a kaj na sprehode hodite, ko ste se špikale, ko grejete?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.10.2011 12:17:22   
mala06
Živijo!

ne111 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za prvo špiko, zdaj pa naj folikli lepo rastejo. Jaz sem med špikanjem hodla na sprehode, igrala odbojko in vse normalno delala. Po et-ju sem tisti dan bolj počivala nato, sem si pa privoščila kak izi sprehod (če je bilo vreme lepo) user posted image drugače sem pa pospravljala in seveda mal tud počivala.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 668
26.10.2011 12:35:17   
andreja83
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Te razumem latka, sam ne še obupat, jst mam upanje da si user posted image in ti pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo na krvnem!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.10.2011 13:13:10   
ne111
Hej mala, hvala za odgovor.

No tok,da vem koliko lahko kaj počnem.

Sm čist frišna narkomanka tko, da mi je vse novo!!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.10.2011 14:44:23   
Wannabemommy
Hej punce

Hvala vam da mislite name, torej Et je za mano vstavli so mi engauser posted image ,user posted image user posted image user posted image krvnega pa mam 10.11. mami je presrečna!!!!
Tako da me lahk date pod trepetalke.
Zaj pa me sam nekaj zanima keri dan lahk delam test, da bi moglo pokazat? Eh najbrž bom kr do krvnega čakala.

Lep deževen dan vsem

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.10.2011 14:53:41   
mala06
wannabemommy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za zmagovalca/ko, ki jo greješ. user posted image Naj ostane pri tebi do konca. Kot veš, je men 11. dan pokazal lepo črtico, ki je sicer mal bolj bleda od testne, a lepo vidna. Drugače pravijo, da tiste, ki imamo et na 3. dan, naj bi počakale s testom do 12. dne, ker vgnezditev traja od 2 do 3 dni. Če ti vstavijo pa 5. dan pa naj bi prišlo do vgnezditve v 24 urah.
Zdaj pa lepo počivaj in božaj trebušček user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 672
26.10.2011 15:03:49   
latka
wannabemommyuser posted image user posted image za ET!
Pa vse najboljše!!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 673
26.10.2011 15:47:07   
mala06
latka hvala ker si me spomnla. wannabemommy vse najboljše user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.10.2011 16:55:09   
aurora7
wannabemommy VSE NAJBOLJŠE!user posted image pa pridno čuvaj svojo pikico

latka dokler ni user posted image , ni še nič izgubljenouser posted image user posted image user posted image

sama se danes žal poslavljam od trepetalk, ker se mi je danes dopoldan pojavil nek rjav izcedek, tako da bo jutri verjetno prišla user posted image bo pa drugič, a ne?user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?