|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
23.10.2011 22:47:05   
Wannabemommy
Evo da se še jaz javim

Danes imela punkcijo, pridelala 9 celic, Et planiran v petek, razen če me ne pokličejo že za v sredo, upam da se bodo tud lepo oplodile in me bo pričakalo vsaj nekaj uspešno oplojenih do petka.

Lahko noč

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.10.2011 8:15:22   
mala06
Jutro user posted image !

Tako, naredila sem test in .... prikazala se mi je rahla druga črtica user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa glede teh rahlih črticah, enkrat nosečnost je drugič ne. Naredila sem first sign duo. Ne upam se še preveč veselit ampak, sem pa zzzeeeellloo veeessseellla, da sem končno vidla, kako izgleda user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo čez dva dni bolj močna. Držite pesti.

Močno stiskam pesti za vse borke user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.10.2011 8:20:08   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Jutro user posted image !

Tako, naredila sem test in .... prikazala se mi je rahla druga črtica user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa glede teh rahlih črticah, enkrat nosečnost je drugič ne. Naredila sem first sign duo. Ne upam se še preveč veselit ampak, sem pa zzzeeeellloo veeessseellla, da sem končno vidla, kako izgleda user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo čez dva dni bolj močna. Držite pesti.

Močno stiskam pesti za vse borke user posted image

Pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , črtica je črticauser posted image . Sicer pa sem ti tak rekla kaj bo, da na koncu se boš veselilauser posted image  Zaj pa le pazi nase in na user posted image  ki ga nosiš pod user posted image , pa čim lepšo nosečnost

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.10.2011 8:55:04   
EmaS.
user posted image user posted image   mala06  user posted image user posted image  pa to je odlična novica :)
bil je že čas, da se začnejo user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečo

Neposredna povezava do sporočila: 629
24.10.2011 9:01:10   
ne111
Čestitke super,

punce kaj sem to nekaj prebrala, a bojo kaj nehali delati kratke postopke do novega leta???

Groza, jaz izgleda nimam nič šans, od zadnje tablete orgametrila je minilo že 4 dni in moje user posted image ni nikjer, tako da mi izgleda ni usoojeno da grem v postopek.

Čist sem user posted image user posted image user posted image user posted image , enostavno ne vem kaj naj naredim

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.10.2011 9:20:36   
latka
mala06user posted image user posted image user posted image , tudi če je rahla, je user posted image !!

Jaz bom tudi mogoče jutri probala, na 11 dan po ETZ, ne vem, upam, me je pa zelo strah razočaranja!!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.10.2011 9:27:07   
Luna*
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

ampak, sem pa zzzeeeellloo veeessseellla, da sem končno vidla, kako izgleda user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam user posted image  Verjamem da je ta občutek neprecenljiv. Upam, da ti tudi mi v kratkem sledimo.user posted image

Wannabemommy čestitam za 9 celic.

ne111 - mislim, da letos ne bojo delali ne kratkih ne dolgih postopkov več (mislim, delali jih še bojo, sam me ne pridemo več na vrsto). Jaz te čisto razumem kako se počutiš. 13.10. sem jaz že imela zračunano vse, od prevzema zdravil, okvirne punkcije in transfera ter predvidenega PDP. Potem pa odkritje, da pred januarjem ne bo nič. Kar pomeni da prej kot drugo leto "obsorej" ne bom mamica... vem, da te s tem ne potolažim ampak mogoče se boš bolje počutila, če veš, da tudi druge to prestajamo. Če želš me lahko kontaktiraš na ZS.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.10.2011 9:31:02   
cukica

user posted image TREPETALKEuser posted image

latka user posted image (27.10.)
mala06 user posted image (28.10.)
aurora7  user posted image user posted image (02.11.)
user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa
mia1
                                                            elarab
                                                           Redsonja
latka
natke
mala.
andreja-p
pink angel

user posted image       user posted image  

mala06 ()
Waiting (LJ)

user posted image  

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

[/quote]

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.10.2011 9:33:36   
cukica
mala06 iskrene čestitke,...
Latka držim pesti tudi zate,....
Wannabemommy naj te jih v petek pričaka čim več oplojenih in naj bo zmagovalni postopek,....

ne111 vem kako ti je,ko se že psihično pripraviš na štert in,da boš končno šla potem pa tako.Ne obupaj glavo pokonci,...saj januar tudi ni tako več daleč in mogoče je pa to za nekja dobro,...Tako,da le pogumno naprej in ne obupuj,...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 634
24.10.2011 9:37:10   
metuljček_cekinček
Mislim, da so že porabili sredstva namenjena za to. Na spletni strani MB že piše, da jih ne bodo delali (razlog je sicer drug...).
Mala06 user posted image user posted image user posted image user posted image kot so rekle črtica je črtica. Zdaj pa lepo cartaj pikico, da se bo pridno razvijala. Če te bo pa preveč matral, naredi čez dva dni še en test in črtici morata biti že močni. user posted image
latka, ti kar probaj!!! user posted image
wonnabemommy user posted image user posted image user posted image za celice, user posted image user posted image user posted image še za naprej.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
24.10.2011 9:43:58   
ne111
hvala cukica in luna, sej imaste prav vse!!!!

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.10.2011 9:46:45   
mala06
Punce, hvala am za čestitke user posted image SUPER STE!!! Jaz kar ne morem verjet, da je res in hodim gledat test, če se user posted image še vidi user posted image

latka jaz tud mislim, da lahko narediš test. Men so se zjutraj full roke tresle od strahu, da sem komaj držala palčko user posted image in potem so se mi pa še bolj user posted image . Ti kar pogumno in ziher bosta user posted image

Mislim na vas punce in naj čim prej pride do postopkov, aurora7 ti pa da zagledaš user posted image

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.10.2011 10:21:57   
ne111
Luna sem ti poslala zs pa ne vem če si dobila

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 638
24.10.2011 15:42:12   
barb71
Evo mene po ET. Vstavili so mi balocisto in morulo, eno morulo še čakajo če se do jutri razvije in jo zamrznejo če bo ok.
Test 8.11.2011.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.10.2011 15:55:52   
EmaS.
barb71-  sedaj božaj bušček, naj pikici ostaneta pri tebi user posted image
in naj ti čimprej mine teh doolgih 15 dni.

S R E Č N O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 640
24.10.2011 16:16:40   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: EmaS.

barb71-  sedaj božaj bušček, naj pikici ostaneta pri tebi user posted image
in naj ti čimprej mine teh doolgih 15 dni.

S R E Č N O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar podpišem pod to!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.10.2011 16:46:51   
aurora7
mala06 ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem ful vesela zate!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 642
24.10.2011 17:20:12   
SILVA
mala06 čestitkeuser posted image sem te prav napeto spremljala, zdaj pa srečno do konca in cartaj svojo pikicouser posted image

(odgovor članu aurora7)
Neposredna povezava do sporočila: 643
24.10.2011 17:25:34   
mala06
Punce še enkrat HVALA za vse pikapoke, čestitke itd. Očitno bo 13 od sedaj naprej moja srečna številka user posted image  

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 644
24.10.2011 20:16:53   
zsazsa
BRAVO MALA06!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrhunska novica..še jaz sem kar malo poskakljala..user posted image
Pazi nase in se kar lepo veseli, da še tvoja mala pikica začuti naval hormona sreče.

Latka, zdaj si pa še ti na vrsti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lep večer in držim pesti tudi vsem ostalim!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.10.2011 20:27:38   
zsazsa
Hey Luna!

Ne, službe nimam daleč..v bližini BTC-ja, a je vseeno 15min. Zjutraj kar nekaj punc že pride nekje med 6.30 in 7.00, ampak se splača, ker ko enkrat začneje z UZ-ji si zelo hitro oz. v nekaj 10 min na vrsti.. Potem letiš do sestre da ti da novo dozo zdravil in to je to- potem via služba.
Čeprav jaz sem bila zelo utrujeno in bom naslednjič po moje od UZ-ja doma (mislim da se bo dalo zmenit z mojo osebno zdravnico)..

Parkiranje je pa druga stvar..jaz sem avto puščala v parkirni hiši in za to porabila vsakič ko sem bila tam 4eur, skratka ko sešteješ celo malo premoženje...

Cukica..po napotnico za zamrznjenčke grem k Drobniču 5.12.2011!!! Komaj čakam..se vsaj nečesa lahko že zdaj veselim..

Ostale.. Meni v tem postopku niso hoteli vstaviti 2 blastocist (sva se z mojim prav zbunila, pa jih nisva mogla premaknit) in me zanima će lahko tokrat "zahtevam" da mi vstavijo dva pingvinčka?!

Hvala!

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.10.2011 20:53:50   
andreja83
Ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mala06 zlo sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa le pazi nase!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Druge pridemo za tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
25.10.2011 7:55:46   
aurora7
Ojla!

Jaz sem pa danes 8.dan po ET in sem naredila eno veliko neumnost... Nisem zdržala več in sem naredila test, ki pa je žal bil negativen.user posted image Sem pa vzela enega, ki bi naj že zelo zgodaj pokazal vsebnost nosečniškega hormona... A so še sploh kakšne možnosti, da bi lahko bil kasneje pozitiven?

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.10.2011 8:22:40   
špica84
mala06 čestitke user posted image user posted image user posted image

Wonnybemoomy lepo za celice naj te jih čim več v petek pričaka.

Aurrora absulutno prehitro si delala test,počakaj tam do 12 dne,če se prej ne vlije.

(odgovor članu aurora7)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.10.2011 8:28:14   
mala06
Jutro punce user posted image

aurora7
tudi jaz se strinjam, da si delala prehitro test in upam, da se ti pokažejo user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?