D0aisy -> RE: MAJČICE 2012 (23.2.2012 11:01:59)
|
Pozdravljene nove in stare sonosečke! Jaz se po dolgem času javljam. Ful nimam časa za forum, ker imam v službi ful dela, poleg tega pa imam doma 15 mesečnico, ki vzame ogromno energije. Poleg tega pa o nosečnosti že marsikaj vem in ne prebiram več tako hlastno foruma, kot sem ga prvič. Kar se tiče potrdila o datumu poroda, ga ne rabimo več, saj na CSD potrebujejo le materinsko knjižico, kjer je naveden PDP. Jaz o vlogi papirjev za porodniško sploh še ne razmišljam. Vem le, da jih moram oddati do začetka porodniške, to pa je čez slaba dva meseca. Kar pa se dojenja tiče, vam iz lastnih izkušen povem, da si je težko delat plane. Vsaka mama bi rada dojila, vendar vsem iz različnih razlogov to ne uspe ali pa ne uspe v celoti. Jaz prvič nisem imela dovolj mleka, 1 mesec sem se zelo trudila, pila sem različne čaje, jedla hrano, ki so mi jo priporočali, mleka pa ni bilo nič več. Ker nisem hotela dodajati je dojenčica premalo pridobivala na teži, zato so mi pri pediatru svetovali naj začnem dodajat, mleka pa je bilo vedno manj, po 3 mesecu mleka ni bilo več, mala pa je še vedno na adaptiranem mleku. Sama sem se med dojenjem zelo mučila (psihično in fizično). Tokrat tega več ne bom počela. Lepo se imejte in čuvajte svoje bušije
|
|
|
|