betty.ford -> RE: MAJČICE 2012 (7.2.2012 13:08:05)
|
tajčica več stvari je botrovalo (se mi zdi da je glavna nosečniška sladkorna, iz katere še ostale stvari izhajajo. bolniške zelo neradi dajejo - vsaj jaz sem dobila ta občutek. če sem kdaj kaj zajamrala, so mi pojamrali nazaj. ampak to nosečnost pa... sicer nisem takšen tip človeka, ki bi bil veliko na bolniški, a če bo kaj narobe, bom morala jaz s tem živeti in ne ostali. sicer sem premišljevala, da bi še letošnji dopust pokoristila pred porodniško, da res ne bi bila komu v preveliko breme. [sm=zmeden.gif] dojila sem pa tudi jaz dolgo... drugega. če ne bi bila noseča in bi mi zmanjkalo mleka, bi ga verjetno še zdaj [sm=smiley36.gif] je bil star 2,5 let, ko se je odstavil [sm=smiley12.gif][sm=smiley12.gif][sm=smiley12.gif] prvi je bil bolj klasičen: se je z 8 meseci odločil, da me ima dovolj in da je dovolj velik za svet [sm=jezicek.gif] kar se tiče prehrane, menim da je zdravo prehranjevanje najboljše. otrok tako ali tako črpa iz tvojega telesa. če se ti dobro počutiš, se bo tudi on. čimmanj nepotrebnega balasta in junka.
|
|
|
|