lona85 -> RE: MAJČICE 2012 (3.2.2012 9:03:31)
|
Pozdravček so[sm=nosecka.gif]! Uf, kako spet piha, pa kakšen mraz je zunaj... [sm=zmeden.gif] Komaj čakam vroče poletje, zima mi res ni pisana na kožo. Sem ful vesela, ker sva z mojim kupila voziček, ki gre celo v avto, kar je pri dvojnih vozičkih redkost... no edino če imaš karavana ali pa enoprostorca ni problema [sm=smiley36.gif] Ena skrb manj [sm=jezicek.gif] Pa še lepe barve je in zelo praktičen [sm=smiley36.gif] Obseg trebuha: ja to je čisto odvisno, meni še pravijo, da je bolj majhen pa sta dva podnajemnika notri [sm=jezicek.gif] znanka, ki ima manj kot teden dni rok pred mano z enim [sm=duda.gif] pa ima občutno večji trebuh. Samo to je odvisno od lege [sm=duda.gif] in tvoje konstrukcije, pa seveda vsaka nadaljna nosečnost - ponavadi se pri naslednjih trebušček hitreje pozna in malce bolj zraste [sm=smiley36.gif] Tako, da se nič sekirat po nepotrebnem. Če je na pregledu pri G vse ok, verjemi da je res [sm=smiley1.gif] Malo sem še gledala za lupinicami (bom vzela kar prek bolhe, saj so v večini zelo lepo ohranjene in dosti bolj ugodne - rabim pač 2). Katere ste kaj imele pri prejšnjih [sm=duda.gif]? Sama se najbolj nagibam k Maxi cosi in z isofix sistemom. Kakšni nasveti? Počasi sem rekla, da si bom kar napisala spisek kaj vse rabiva za [sm=duda.gif][sm=duda.gif], saj je lažje kupovati malo postopoma, kot pa vse naenkrat in na koncu. Pa še [sm=duda.gif][sm=duda.gif] se lahko odločita, da želita prej priti na ta svet (hehe, če bi bila sama na njunem mestu, že ne bi prej rinila iz toplega na mrzlo [sm=jezicek.gif]). Lep vikend [sm=rozica.gif]
|
|
|
|