|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
13.1.2012 10:15:16   
Klaudia
chocolat - sama imam isti primer kot ti. Tamala stara 4 leta. Prvič je bil na šoli za starše, zdaj se mu zdi brez veze še enkrat hodit, glede na to, da ve kako stvar poteka. Sodelavka je imela isto in je šla plačat in rekla, da je partner že 4 leta nazaj delal tečaj in je plačala isto kot prvič, upoštevala je pa prvo potrdilo. Ta primer je bil v LJ porodnišnici

seznam - bom se potem zvečer kar spravila urejat. Letnice bom na pamet preračunala, če bo narobe, kar zagotovo bo user posted image mi boste pa povedale in bom naknadno popravila.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.1.2012 10:25:57   
strelca
Klaudia super da boš uredila seznamček, se strinjam s spremembami user posted image

Evo jst sm pa naročena na 3D/4D ultrazvok 25.1. in komaj čakam user posted image Grem pa tja kjer sem imela nuhalno in sicer v kliniko Kalliste v Domžalah. Je imela katera tam to že mogoče?
Jooooj komaj čakam user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.1.2012 10:34:16   
donna22
Klaudia, jaz sem zauser posted image user posted image

Aja, letnica mojega rojstva je 1986, da ne boš rabila računatuser posted image

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.1.2012 11:42:29   
Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Aja, letnica mojega rojstva je 1986, da ne boš rabila računatuser posted image

Potem sva pa isti letnik... Hehe

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.1.2012 11:59:31   
teja188
evo moji podatki:  teja188

pričakujem user posted image moja druga nosečnost naslednji pregled 17.1       letnica 1988

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.1.2012 13:40:10   
monita
no še moji podatki za seznamček... to je moja druga nosečnost, doma že imamo eno pupiko, pričakujemo pa še eno pupiko, MF imam 18.01, kraj novo mesto, letnica 1986.

< Sporočilo je popravil monita -- 13.1.2012 13:41:51 >

(odgovor članu palcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.1.2012 14:16:22   
metuljcek321
živjo, majčice

redno vas berem že od začetka, zdaj sem se pa odločila, da se vam tudi malo bolj aktivno pridružim

letnik '77, pričakujemo kinder surprise, doma že ena bejbika, stara 3,5 let, okolica lj

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.1.2012 14:19:05   
Jasmina 85
živijo

Jaz sem tudi ZA da nam pripraviš nov seznam, user posted image user posted image user posted image  za tvojo voljo.
Letnik sem 1985.

danes sem bila ravno v pikapolonici in sem naročila novi jogi-posteljico imam od prve hčerke.
Dekleta je katera mogoče hodla ali namerava na 3D na PTUJ? Zanima me cena pregleda.
Jaz še zmeraj nevem ali naj grem, pri hčerki nisem hodla, sedaj pa ne vem kaj naj naredim da nebi kasneje ko bo hčerka starejša "užaljena" da ona nima posnetka... tak da resnično nevem kaj naj naredim. Z veseljem bi rada vidla otroka, hehe zanima me spol, ker ga otročiček spretno skriva.

Lepo se imejte, uživajte

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.1.2012 14:19:16   
metuljcek321
aja, pdp je pa 4. 5.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.1.2012 15:13:05   
SilberMond
js sm pa takooo vesela :)). sm bla dons 3ič na morfologiji in je zdaj potrdila, da je z ledvičkami in mehurjem našga fanta vse ok wiiiiiiiiiiiiiiiiii.srečen petek 13. user posted image

btw Klaudia sem 85 letnik ;)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.1.2012 15:42:05   
biba_leze*
ola,

morfologija je za nami. Vse je bilo bp, Puško je potrdil user posted image . user posted image user posted image . Za nagrado sem šla v hm po kompletek št. 56 user posted image .

Moja letnica je 1985. Imam pa namen rodit v Postojni, tako kot prvič. 

< Sporočilo je popravil biba_leze* -- 13.1.2012 15:45:11 >

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.1.2012 16:37:14   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Jasmina 85

živijo

Jaz sem tudi ZA da nam pripraviš nov seznam, user posted image user posted image user posted image  za tvojo voljo.
Letnik sem 1985.

danes sem bila ravno v pikapolonici in sem naročila novi jogi-posteljico imam od prve hčerke.
Dekleta je katera mogoče hodla ali namerava na 3D na PTUJ? Zanima me cena pregleda.
Jaz še zmeraj nevem ali naj grem, pri hčerki nisem hodla, sedaj pa ne vem kaj naj naredim da nebi kasneje ko bo hčerka starejša "užaljena" da ona nima posnetka... tak da resnično nevem kaj naj naredim. Z veseljem bi rada vidla otroka, hehe zanima me spol, ker ga otročiček spretno skriva.

Lepo se imejte, uživajte

Jaz nameravam it k dr. Lukmanu, ki je moj G, cena je še vedno 70 eur. Bila sem zelo zadovoljna, zdaj v drugo grem delno zaradi radovednosti, delno pa tudi zato, ker če sem pri prvi bila, bi rada, da bi drugi tudi imel take slikice in kak posnetek.
Pred kratkim je bila pri njem tudi lonypg in mislim, da je bila zelo zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Jasmina 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.1.2012 8:51:28   
monita

Jaz še zmeraj nevem ali naj grem, pri hčerki nisem hodla, sedaj pa ne vem kaj naj naredim da nebi kasneje ko bo hčerka starejša "užaljena" da ona nima posnetka... tak da resnično nevem kaj naj naredim. Z veseljem bi rada vidla otroka

jas tudi nisem vedela ali naj grem ali ne, ker pri prvi nisem šla... ampak ima zaj moja G tak UZ da llahko pokaže tudi 3D in mi a je pokazala pa tudi slikico nardila, kakih druih video posnetko in več slikic pa nimam, niti ne bom šla... enostavno predrago je (110€), pa ne me narobe zaj razumet, da mi je škoda dat denarja za to, ampak tam mi pokaže na uz bebiko s 3D, pa slikico naredi in meni je to dovolj... ker katerakoli je še šla na ta UZ, je rekla da teh slikic sploh ni nikoli več gledala, čaprav je mislila da jih bo.... tak da, odločitev je tvoja...

jas pa komaj čakam sredo ko imam morfologijo, bo šla tudi mala z mano user posted image potem pa bova sigurno šle še v šoping za dudami in kompletki za bebiko user posted image

< Sporočilo je popravil monita -- 14.1.2012 8:53:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.1.2012 13:30:08   
Jasmina 85
hvala donna 22 za ceno user posted image . Sem vesela da boš šla, upam da boš zelo zadovoljna.

Monita saj meni tudi moj ginekolog skoraj vsakič uz naredi, zato pa premlevam kakšna bo odločitev...
Čisto razumem glede denarja... mislim da nas je ogromno takih, ki 2x premisli zakaj denar porabiti.

Saj glavno da smo zdrave in naše družine ter pikice v trebuhu tudi, ostalo pa porihtamo sproti in preživimo včasih tudi težke čase, glavno da je zmeraj pol bojše.

Lepo se imejte, monita upam da bosta uživale s hčerkico pol pa veselo v šoping po kaj lepega za oba še bojše za vse tri. user posted image

lp

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.1.2012 14:26:29   
Soncnica Sandra ***
Zdravo punce!Po dolgem casu se vam zopet malce javljam.Enostavno je v sluzbi zelo napirno,tako,da se mi potem zvecer niti slucajni ne da viseti na racunalniku.
Jaz sem pa v cetrtek delala 75g obremenilni glukozni test,katerega sedaj pri nas preventivno delajo vsem nosecnicam med 24in 28 tednom nosecnosti.Koncni rezultat izvem v torek ko imam naslednji predgled,ampak najhujse ni,ker sem test delala do konca.Ker ce bi bil rezultat odvzema na tesce enak oz.visji 5.1,potem bi avtomatsko padla v nos.sladkorno.
Tako,toliko za enkat pa se se kaj tipkamo...saj bomo cez dobra dva meseca itak ze vse vec ali manj doma :-))

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.1.2012 15:13:39   
monita

Čisto razumem glede denarja... mislim da nas je ogromno takih, ki 2x premisli zakaj denar porabiti.

Saj glavno da smo zdrave in naše družine ter pikice v trebuhu tudi, ostalo pa porihtamo sproti in preživimo včasih tudi težke čase, glavno da je zmeraj pol bojše.

Lepo se imejte, monita upam da bosta uživale s hčerkico pol pa veselo v šoping po kaj lepega za oba še bojše za vse tri. user posted image

midva sva dala že tak za NS in potem še DHT test120€, pred štirimi leti in pol sem dala 85€, v tretje bo očitno že 200€... nevem, cene so nenormalne... pa nama ne re slabo, ampak kar je preveč je pač preveč... raje dam ta denar za cotike za malo, pa jih lahko kar dosti za ta denar nakupim... bi rada videla malo in mela kake posnetke pa video, ampak res je to predrago...

ja z malo že obe komaj čakava da vidiva sestrico in potem greva v šoping za vse tri :) mala je že rekla, da bo sestrici kupila dudiko, ker tisto ki sem ji jo jaz kupila ni lepa user posted image seveda pa ima ona že svjo denarnico in dinarčke in bo res samo ona to kupila in se ji zdi to tak pomembno....

Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.1.2012 15:45:40   
strelca
Jst grem na 3D oz 4D že zarad tega, ker imam v celih 25ih tednih nosečnosti samo filmček iz nuhalne in slikico iz prvega UZ. Tako da sva se zaradi tega odločila, da greva na 3D, da bova dobila kakšno slikico za spomin.

Drugače pa non stop moji ginekologinji vsakič rečem za slikico in me kar presliši.. prosit jo pa ne mislim vsakič po trikrat user posted image

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.1.2012 16:10:50   
srcek12
Živjo,

mene pa sam zanima,če katera uporablja angel sounds in kako visoko sliši dojenčkov utrip. Men se zdi, da jaz vse to zelo prenizko, pa me je res strah. Vam trebuh kaj otrdeva? Res bi prosila za vaše mnenje in izkušnje.

Lep vikend

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.1.2012 16:25:58   
monita
mi ga nimamo... tak da nevem kak je s tem..

(odgovor članu srcek12)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.1.2012 19:25:20   
mausikaa
Srček12 meni trebuh tudi konkretno otrdeva, pa spodaj me špika, MV se mi je skrajšal sama mera 26 mm je čisto ok, samo mojega G skrbi ker se je v 14ih dneh toliko skrajšal, sem doma na bolniški, poskusi z Magnesolom, meni pomaga vsaj takrat ko mi trebuh otrdeva, je pa treba čimveč počivati in poslušati telo...z doplerjem pa tudi jaz slišem srček bolj spodaj. 

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.1.2012 19:45:24   
srcek12
mausika hvala za pomoč in tvoje izkušnje. V katerem tednu pa si? Kok časa so ti pa dal bolniško? Mene je skos strah, da bo kej narobe.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.1.2012 10:03:46   
monita

IZVIRNO SPOROČILO: srcek12

Mene je skos strah, da bo kej narobe.

se mi zdi da je normalno da se srček še bl spodaj sliši, saj pa otročki še niso tok velki, nekje na polovici malo čez,ane....
srcek,začni mislit pozitivno, ker si boš sama nesrečo na glavo priklicala.... kak se ti počutiš tak se tvoj otroček..in predvidevam da bi rada da je malček vesel in razigran, zato daj črne misli na stran in misli na kaj lepega... kak se sprehajaš z vozekom, kak se cartata,... in podobno... prav???
vse bo vredu, mali bo zdrav in vse bo tako kakor mora bit.... user posted image

(odgovor članu srcek12)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.1.2012 12:59:00   
manja91
jaz sem začela čutit brce otroka,sam nevem ali je to to no...čutim jih že na roko, samo bolj spodaj..sem brala da jih ene čutijo v višini popka,zato nevem ali je to to...sem pa tudi že 2x si gledala trebuh in se mi zdi da sem videla brco,sem pa v 20t??

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.1.2012 13:30:20   
monita
jas jih tudi bl spodaj čutim...
dostikrat pa čutim tak ko da se mala upira, prav napne se trebuh in ko jo malo požgečkam pa poneha user posted image

(odgovor članu manja91)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.1.2012 19:39:36   
Klaudia
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net - mama.si
- nosečnica.si - babybook.si
- noseča.com - pregnancy.org
- bibaleze.si - bambino.si
- mojezdravje.si - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?