|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
9.1.2012 13:04:32   
palcy
Živjo!

po dolgem času se spet javljam. Najprej vam vsem skupaj želim pravljično novo leto 2012.  user posted image

Prejšnji teden sem imela morfologijo. Izvedela sva da se v trebuščku skriva fantek user posted image user posted image .  Malček se lepo razvija, le malce zaostaja v teži, ampak naj ne bi bilo pretresljivo. Upam da se bo čim prej poredil.

Kar se tiče kg sem jih zaenkrat pridobila 5,5.

LP

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
9.1.2012 19:23:15   
ilanaaa10
evo nosečkice da se še malo tukaj javim...ker samo na fb čepim in vidim da so na seznamčku malo zastareli podatki user posted image
naslednji pregled mam 3.2, morfologijo pa zdaj 26ega. me zanima tiste ki ste jo že opravile ali ste dobile tudi kako slikico? ste mogle prosit zato? ker slišim da eni kar dajo, druge celo vse posnetke na cdju dobijo..morem to prej omenit?
drugač pa mi mamo tud živahnega fantka, prav lepo je ko me pozdravi z boksanjem-najrajši zvečer ko bi mamica spala. hehe user posted image
glede kg pa mam 2 plus..zaenkrat še ok, opažam pa da sem bol lačna tak da mislim da se bo začelo pospešeno pridobivanje ;))user posted image
lepo bodite  

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu palcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
9.1.2012 21:56:13   
ovnica7
Jaz sem dobila slikce na MF, ampak sem med pregledom rekla, da če bo kakšna lepa poza, če bi se dalo kako slikco dobit. Pozirat user posted image  ni ravno hotela, ampak sem vseeno dobila 3 slikce. Vsak G ravna drugače in nič te ne stane, če pravočasno vprašaš.
Danes sem imela spet UZ in naj bi bili težki že 540 guser posted image . Tudi danes sem dobila slikco, in sicer profil obraza, ker kaj drugega se ni dalo, ker je user posted image  tako zvita, da ima roke in noge spredaj. Zato se tudi velikosti ni dalo ocenit, razen posameznih delov (obseg glave, trebuha..), kar pa je vse OK.

Vidim, da se ostale ne redite tako kot jaz, ki sem pridelala že 7kg+ user posted image . Bo treba malo ustavit konje..user posted image

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
10.1.2012 8:21:57   
strelca
Da se še jaz malo oglasim user posted image

Za mano je drugi pregled na polikliniki, glede nosečniške sladkorne. Dobila sem merilnik in sedaj si merim sladkor 3x ali 4x na dan. Totalna bedarija, glede na to da sem samo prvič imela slakor v krvi 5.5 (meja je 5.1) pa še to zaradi vseh teh božičnih dobrot in potem so mi na podlagi tega dali diagnozo nosečniška sladkorna. Svašta. In sedaj vedno ko si merim imam po obroku okoli 4 (meja po obroku je 6.6), na tešče pa tudi okoli 4 (meja je 5.1).

Jutri me čaka pregled pri ginekologinji in jo bom še njo malo vprašala po mnenju, ker se mi res trapasto zdi hodit na te preglede na 14 dni.

Drugače sem se pa v vseh 24ih tednih zredila 3kg, tako da sem kar zadovoljna user posted image

Moja user posted image je vsak dan tako živahna, zanimivo da vedno ko moj da roko na trebuh, se začne nenormalno premikat in brcat user posted image

Kmalu bo treba naročit voziček, pogledat malo za opremo in barvo za sobico... ja se bo kr treba lotit user posted image

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
10.1.2012 12:15:47   
Jasmina 85
Živijo

Strelca upam da ti po pregledu nebo treba več preverjati sladkorja,saj maš zmeraj raven v mejah normale.

Uh bo potrebno malo se organizirati v pripravah na svojega otročička user posted image , jaz razmišljam že o vozičku, pri hčerki sem mela peg peregota pliko, še sedaj ga včasih uporabim... razmišljam pa o novem. Rabila bi takega ki bo po makedamu fajn šibaluser posted image , sem z hčerko ogromno prevozila km, tudi sedaj mam namen z drugim otrokom. Kakšne znamke kaj gledate ??? Malo smo le finančno na kratkem tak da nebi rada preveč dragega kupila.  Pa novi jogi bo potreben,posteljca je še super, previjalna(prej je nisem imela-je bilo premajhno stanovanje),... pa še mali milijon luštnih sladkih stvari bomo potrebovali user posted image .
Nevem kdaj se naj lotim vsega skupaj,v meni se vedno poraja neki strah, da je še prezgodaj...

kdaj boste ve pričele s pripravami ???

hvala za odgovore

lepo se imejte

lp

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
10.1.2012 12:41:44   
strelca
Jasmina 85 sem bila na pregledu in imam zdej spet te preglede, so mi že dali dva nova datuma - totalna bedarija, če mene vprašaš. Vodim dnevnik o sladkorju, ketonih, ... pri meni pa nobenih sprememb, ki so značilne za to sladkorno (povišan pritisk, višja ali prenizka teža ploda, hitro pridobivanje kilogramov, ...) tako da se mi res zdi totalno brezveze.

Midva sva rekla, da bova začela z urejanjem sobe nekje marca, ker jo morava kar predelat (spraznit, stare tapete dol, pokitat, pobarvat, opremit, ...). Jaz imam konec januarja in začetek februarja še dva izpita, če mi bo zneslo, tako da... ah ja. Pa še služba zraven vsak dan.. je kr natrpano vse skupaj.

Februarja bova pa naročila voziček - Mutsy 4rider, ker se čaka tam nekje 2 meseca, tako da bo kar potrebno počasi premik do baby centra in naročit. user posted image

(odgovor članu Jasmina 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
10.1.2012 13:07:49   
monita
midva sva s pripravami že počasi pričela... voziček sva že naročila in košaro... cotike počasi dokupujemo (nekaj jih imam še od male), sobica je urejena, posteljica sestavljena...edino košek še čakam in pa malenkosti, kot so kozmetika, pleničke in kake cotike je še potrebno kupit

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
10.1.2012 14:18:57   
mausikaa
mi2 še kar čakava z nakupi, nekako se mi zdi še zgodaj, ampak gledava pa na veliko user posted image  ne moreva se odločiti glede vozička, posteljica je še doma - samo novo vzmetnico bo treba kupiti, košek je še v izposoji, nekje marca bom rekla da naj ga nam vrnejo, ostalo pa počasi...moji kg so zaenkrat na istem kot so bili preden sem zanosila user posted image  ( no imam pa itak dovolj rezerve še od prej) v začetku februarja me čaka test za sladkorno, morfologija je že za nami, dete lepo napreduje in to je tisto glavno, slikice pa nisva dobila ker je bilo dete preveč živahno...

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.1.2012 18:46:53   
monita
mene so pa klicali iz BC in me že čaka košara pri njih...voziček pa pričakujem jutri user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
10.1.2012 19:35:12   
strelca
monita kter voziček pa

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.1.2012 8:29:38   
monita
mutsy slider

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.1.2012 9:30:51   
Klaudia
Evo, da sem vam končno pridružim še tukaj. Na FB sodelujem že nekaj časa, tukaj pa preveč znancev bere in me pozna. Tako da smo raje malo počakali.

Prvo podatki:  25, 2 , 1 ,  NP 12.1. (MF), Ljubljana

Nam se z nabavo in opremo še nič ne mudi. Predvidoma v začetku aprila bomo začeli stvari vlečt s podstrešja.
Materiala imamo še preveč. Spravljene imam vse stvari od moje babnice (stara 4leta), ter od dveh nečakov.

Tako da vse samo operem in je.

Spola zaenkrat še ne vemo, jutri imam morfologijo in upam, da se bo videlo.
Hčerka bi na vsak način rada sestrico, za bratca sploh slišat noče. No ja, bomo vidli jutri ali je punčka ali se bomo ubadali z pregovarjanjem, da so fantki tut super user posted image

Trenutno me malo daje prehlad, ki se ga sploh ne morem rešiti. Problem, ker ne smem nobenih zdravil.

Dajte se punce še tukaj malo več javlat, da ne boste vse samo na FB visele...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.1.2012 10:13:06   
monita

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Hčerka bi na vsak način rada sestrico, za bratca sploh slišat noče. No ja, bomo vidli jutri ali je punčka ali se bomo ubadali z pregovarjanjem, da so fantki tut super

no pri nas pa je mala skos hotela bratca in za sestrico sploh ni hotela slišat...vendar kaže na to da bo sestrica (čez en teden bom točno vedla, sedaj še ni točno videla kaj bo, ampak naj bi bila punčka)...no, pa sem ji lepo razložila, da ima mamica v trebuščku sedaj sestrico, ko pa bo sestrica večja, pa bosta dobili še bratca... no in sedaj ona veselo vsakemu razlaga da bo dobila sestrico, kasneje pa še bratca.. včasih pove tudi tako, da ljudje mislijo da bomo imeli dvojčka user posted image
je pa lepo sprejela, ni blo neke trme in katastrofe glede tega, čeprav prej ko sva ji govorila da pač lahko da bo sestrica se je prav skregala da ne in da bo bratec....

moam vam povedat, da je voziček že prišel in sem tak vesela ko radio user posted image zaj samo še beba manjka... greva pa popoldan še po košaro v baby center...
imamo ga pa bele barve, ampak ta barva bl na srebrno vleče tak da je res lepa barva user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
11.1.2012 18:12:11   
manja91
punce js sm mela dans MF,ampak je ugotovila da nosim nizko in da moram več ležati...videla ni nič,ker se je user posted image  skrčil zelo skup...drug teden imam ponovno MF,in če spet ne bo fajn videla me bo poslala drugam da bi pogledajo...tako da spola še nismo zvedeli...a ima kera podobne težave,da nizko nosi?probala bom več počivati in upam da bo drug teden bolše:(

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
11.1.2012 18:31:11   
srcek12
Manja91 tudi jaz imam podobno težavo. Koliko nizko pa nosiš,pa te kaj boli? Ti je izmerila MV, ti je dala bolniško.

(odgovor članu manja91)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
11.1.2012 18:34:52   
strelca
Danes je za mano pregled pri ginekologinji.

Vse super kaže, MV 3.6 cm popolnoma zaprt, tako da superca. Za nosečniško sladkorno pa mi je predlagala da nadaljujem z merjenjem in dieto do naslednjega pregleda pri diabetiku, ki ga imam na valentinovo 14. 2. in se potem sama odločim kako in kaj na podlagi tega pregleda.

Je pa tale moja pikica full živahna, je ruknila danes tudi ginekologinjo ko je naredila uz za dve sekundi user posted image

(odgovor članu srcek12)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
11.1.2012 18:59:40   
manja91
srčica12,meni je gin. rekla samo da je nizko za kostjo in da ne more nič videt bolj podrobneje in da naj pridem naslednji teden...svetovala mi je samo da naj več ležim,drugače pa nič(mogoče pa ni tako nizko)MV je rekla da je zaprto da je vredo...boli me ne kaj..kako je pri tebi?

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
11.1.2012 19:19:35   
betty.ford
pozdravček, majčice!
nam je na morfologiji G napovedala user posted image . naslednjič bova seveda še enkrat preverile, da se lulček kje ne skriva. drugače pa okej. malo me skrbi, ker je precej manjši od prejšnjih, a če je user posted image , je verjetno zato tako.
se lepo vse razvija tako kot more.

strelca, zdaj smo še premalo noseče, da bi imele tiste tipične znake nosečniške sladkorne. je pa prav, da spremljaš situacijo. najbolj kritični znajo biti zadnji trije meseci, ko se obseg trebuha znatno poveča.
pazi nase in če je vse okej, bodi vesela.

jaz za prihajajočega vesoljčka še nič nimam pripravljenega.
lepo bodite!

(odgovor članu manja91)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
11.1.2012 19:41:32   
srcek12
Manja mene je tiščalo spodaj, tako,da mi je izmerila maternični vrat, naj bi bil zaprt. Mislim, da to, da je nižje ni nč narobe, dokler je vse zaprto. Pijem pa magnezij, ker mi veliko trebuh otrdeva. Ti potem delaš po 8 ur?

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.1.2012 0:02:37   
Chocolat
Ojla sonosečke. Dobrodošlica vsem novim majskim mamicam, saj berem da je nekaj novih med nami. To bo veselouser posted image

Priprave: pri nas še nismo začeli. V bistvu imam občutek, da je maj še takoooo daleč. Pa bo v bistvu en dva tri naš mesec tukaj.
Je pa res, da imamo mi vse stvari še od starejšega sina shranjene tako da bi morala le oprati oblekice in urediti še eno sobico, kjer bo previjalna in posteljica, čeprav bo dete prvega pol leta (ali pa še dlje) itak spalo v spalnici z nama, saj se mi pri nočnem dojenju res ne bo dalo sprehajati iz enega konca stanovanja na drugi konec. Nekaj stvari (vključno z vozičkom) smo tudi posodili in upam, da bo vrnjeno v stanju v katerem smo oddali.

Počutje: kar ok, čeprav na trenutke (še zlasti ko v pisarni sedim) čutim da me boli v spodnjem delu trebuha. Kdaj malo več, kdaj manj.

Kilogrami: ovnica tukaj si midve delava družbo. Tudi jaz sem na plus7. Bova pa kakšen km z vozičkom več naredili pa bova na istem kot prej, a ne ?!

Pregled pri G: naslednji četrtek. Gre pa prvič z mano tudi partner in sin. Komaj že čakata, da tudi onadva vidita našega novega člana.

(odgovor članu srcek12)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.1.2012 9:03:03   
tinispela
Jutro majčice! Včeraj sem imela pregled pri ginekologonji, je vse v redu. Za izcedek mi je dala vagisan - mlečnokislinske. V ponedeljek imam morfologijo, bomo videli če se bo tudi zdaj punčka videla. Bomo pa kar vsi trije šli, ker naša mala še ni videla dojenčka na uz user posted image .
Glede opreme tudi jaz še čakam. Večino je na podstrešju, nekaj na vikendu, tako da moramo samo pregledati, preprati, pa bo. Enkrat marca bomo začeli malo bolj konkretno pripravljati.

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
12.1.2012 11:37:39   
teja188
POZDRAVLJENE MAJČICE!
JAZ SE VAM JAVLJAM PO DOLGEM ČASU.
HODIM V LJ ZARADI SUMA NA SVEZO OKUŽBO S TOXO AMPAK DR KAVŠEK PRAVI DA JE TO SIGURNO STARA OKUŽBA IN DA SE NIMAM KAJ BATI.
PREJŠNJI TEDEN SEM IMELA PRI NJEMU MORFOLOGIJO IN JE REKEL DA NI VIDETI NOBENIH ZNAKOV OKUŽBE IN DA BOMO IMELI user posted image .

AHA MOJI PODATKI NASLEDNJI PREGLED 17.1.2012   user posted image   KRŠKO      TAM PIŠE LJUBLJANA

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.1.2012 8:57:38   
Klaudia

user posted image

Nick name, starost, število , število  doma, datum naslednjega pregleda, kraj

1.5.
user posted image sreckanosecka100, 25, user posted image 1 ,user posted image 0 ,
user posted image gregorina35, 34, user posted image 4 , user posted image 2 , Koper
user posted image lluna, 31, user posted image 2 , user posted image 1 , ,NP ? Ljubljana
user posted image ajerdna88, ? ,  user posted image ?, user posted image ?,  NP ?.

2.5.
user posted image Bachi, ?, user posted image 2 , user posted image 1 , ?, ?
user posted image tadejadany, 19 , user posted image 1 , user posted image 0 ,  NP 24.01, Zreče,  user posted image
user posted image smrketa3, 30,user posted image 3 ,user posted image 2 , NP ?, ok. Kopra
user posted image wessna, 24, user posted image 2 , user posted image 1 ,  NP ?., Ljubljana
user posted image another girl, 28, user posted image 1 , user posted image 0 , NP ?, okolica Tržiča ,

3.5.
user posted image Anonimna
user posted image  GreTEJ, 27, user posted image 3 , user posted image 2 , Polzela
user posted image strelca, 26, user posted image 1 , user posted image 0 , NP 14.2., ok. Kamnik  user posted image
user posted image sajablve, ?, user posted image 1 , user posted image 0 ,  NP ?., ?
user posted image saturnovka, 33, user posted image 2 , user posted image 1 , NP ?, Gorenjska , user posted image

4.5.
user posted image Tinka88, 23, user posted image 1 , user posted image 0 , NS ?, Ljubljana
user posted image lavandaslo, ?, ? , ? , ?., ?

5.5.
user posted image Pinny, 24, user posted image 1 , user posted image 0 , 
user posted image lonypg, 30, user posted image 1 , user posted image 0 ,  NP ?., Ptuj , user posted image
user posted image mamyce

6.5.
user posted image kepica8, user posted image 1 , user posted image 0
user posted image Lejla33, 33, user posted image 2 , user posted image 1 ,
user posted image Majčica82, 29, user posted image 1 , user posted image 0 , NP ?., ok. Lj , user posted image
user posted image FANTA, ?, ? , ? , NP ?., ?
user posted image calypso, 31, user posted image 1 , user posted image 0 , NP ?. , LJ

7.5.
user posted image dijanaa, 27, user posted image 1 , user posted image 0 , NP ?., LJ

8.5.

user posted image Soncnica Sandra ***, user posted image 2 , user posted image 1 ,

9.5.
user posted image ovnica7, user posted image 2 , user posted image 0 , NP 09.01, Ljubljana, user posted image

10.5.
user posted image martka, 39, user posted image 6 , user posted image 2 , NP ?., Celje user posted image
user posted image SilberMond, 26, user posted image 1 , user posted image 0 , NP ?, ?
user posted image palcy, 25, user posted image 1 , user posted image 0 , NP ? user posted image

11.5.
user posted image babygirl28, ?, user posted image 2 , user posted image 1 , NP ?., ?
user posted image miška4,27, user posted image 1 , user posted image 0 , NP ?, ?

12.5.
user posted image abv1, user posted image 3 , user posted image 0
user posted image anonimna, user posted image 2 , user posted image 0
user posted image nincika, 27, user posted image 2 , user posted image 1 , NP ?
user posted image Teja188, 24, user posted image 2 , user posted image 1 , Ljubljana
user posted image Aurora00, 24, user posted image 1 , user posted image 0 ,
tjaška90, 21, 1  , 0 , Litija

13.5.
user posted image spelka12, 29, user posted image 3 , user posted image 0
user posted image marjanca7, 27, user posted image 1 , user posted image 0 , Dolenjska

14.5.
user posted image Jasmina85, 26, user posted image 2 , user posted image 1 , ok. NP 31.1., Ljutomer 
user posted image Biba_leze*, 26, user posted image 2 , user posted image 1 , morf. 13.01, obala , user posted image
user posted image zoya80, 31, user posted image 1 , user posted image 0 ,  MB
user posted image chocolat? , user posted image 3 ,  user posted image 1 ,   , LJ

15.5.
user posted image Mayathebee, 29, user posted image 2 , user posted image 1 , NP 21.12., Maribor

16.5.

17.5.
user posted image anonimna , user posted image 1 , user posted image 0
user posted image donna22 , 24, user posted image 2 , user posted image 1 , NP ?,
Ptuj user posted image

18.5.
user posted image luckyniki, 32, user posted image 3 , user posted image 2 , NP ? ,
Lj.
user posted image leekah
user posted image Tinispela, 32, user posted image 2 , user posted image 1 , NP ?, morf 16.01.,
Maribor , user posted image
user posted image srcek12, 28, user posted image 1 , user posted image 0 NP ?.
bebe1, 27, user posted image 2 , user posted image 1 , NP ? , Maribor

19.5.
mausikaa, ?, 6 , 2 , NP ?,  Gorenjska

20.5.
user posted image Neishy, 24, user posted image 1 , user posted image 0 ,NP ?, Logatec

21.5.
user posted image Zarja28, 31, user posted image 2 , user posted image 1 , Novo mesto
user posted image 13baby, user posted image 2 , user posted image 1 NP mf 17.01,Celje
user posted image D0aisy, user posted image 2 , user posted image 1 , MB

22.5.
user posted image čili, 38 , user posted image 4 , user posted image 2 ,
morf. 11.01, user posted image
user posted image cutey, 415 , user posted image 2 , user posted image 0 , NP ? ,  Medvode

23.5.

24.5.
user posted image silwia, 26, user posted image 2 , user posted image 0 ,  Zreče
user posted image Lara321, 21, user posted image 1 , user posted image 0 ,  ?
user posted image smehec, 27, user posted image 1 , user posted image 0 , Žalec
user posted image Sima7, 490, user posted image 2 , user posted image 0 NP ?, Ljubljana

25.5.
user posted image simonmojca, 25, user posted image 2, user posted image 2, NP 09.02, morf.16.01. ok. Lj.
user posted image lona85, 26, user posted image 1 , user posted image 0 , NP ?, morf. 17.01. ok. Lj ,  user posted image user posted image
user posted image hana82, 3 , 1
user posted image ilanaaa10 , 22, user posted image 2 , user posted image 0 , NP 3.2., Štajerska

26.5.
manja91, ?, ? , ? morf. 11.01., ?
lana24, 29, 2 , 1 , NP  ?., ?

27.5.
user posted image novemberska, 30, user posted image 2 , user posted image 1 NP 10.01., Lj. , user posted image
user posted image biba217, ?, user posted image 1 , user posted image 0 NP 20.11.
klaudia, 25 , 2 , 1  ,  NP 13.02, LJ,  user posted image  

28.5.
user posted image koss, 28, user posted image 3 , user posted image 1 , morf. 24.01., Celje
Lincinka, ?, ?  , ? ,  Celje

29.5.
30.5.
31.5.

X.5.
user posted image bambinca, 33, user posted image 4 , user posted image 3  
user posted image anonimna, user posted image 2 , user posted image 0
user posted image š.o.r.
user posted image Baby12, 21, user posted image 1 , user posted image 0 , NP , NS., Kamnik

SKUPAJ NAS JE : 76

NOSEČKE Z DVOJČKI : 1

PRIČAKUJEMO:   user posted image 5,   user posted image   - 9,  user posted image   - 1039

Od nas so se poslovile:

user posted image tejkaz, user posted image sa.je, user posted image liia

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.1.2012 9:08:40   
Klaudia
Evo, se javljam z včerajšnjega pregleda.
Organi so vsi kot morajo biti. Velikost primerna tednom. Glede na to, da je pri NS prehitevala za več kot en teden, se je zgleda rast umirila. Pa še eno punčko imamo napovedano. Lia je napovedovala sestrico že kak mesec prej. Tako ,da vse super. Razen lega, kar pa ginekologinjo sploh ne skrbi. Leži namreč vodoravno. Glavo na levi in nogice na desni strani. Zdaj vsaj vem, zakaj me non stop nekaj špika ob straneh user posted image . Do zdaj sem se zredila za 4kg, sem pa v 21 tednu.

Naslednji pregled imam 13.2.. Par dni prej pa še test sladkorja. Kakšna navodila ste ve dobile za par dni pred testom? Od prejšnje nosečnosti se je namreč zelo spremenilo. Me je že kar groza tam sedet dve uri na tešče, ker sem vedno lačna kot volk že ob 6h zjutraj.

Če ste za, bi tale seznamček malo spremenila. Že pri desetkah007 sem urejala seznam. In sicer spremenila bi sledeče:
- starost bi bila bolje v letnici rojstva, ker drugače bo čez leto ogromno sprememb
- št. nosečnosti se mi zdi nepomembna, ker je nekaterim hudo zaradi splavov
- datum naslednjega pregleda ravno tako nepomemben, ker lahko vsak dan spreminjaš sezna, pootem pa pol spustiš user posted image

Če ste za, ga bom po službi proti večeru uredila, tako da bo unikaten in ne kopija ostalim seznamov

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.1.2012 9:16:28   
Chocolat
Klaudia, super za tvojo samoiniciativnost in pobudo da prevzameš seznamček. Jaz sem ZA, pa po moje se bodo ostale tudi strinjale, kajne ?user posted image
Se strinjam, da datumov pregledov ni potrebno voditi. To je itak stvar vsake posameznike, je pa lepo, ko občutja po pregledih in vesele novice delimo med sami.

Mene pa zanima, če mogoče katera ve ali je moški lahko prisoten pri porodu ne da bi tokrat (najin drugi otrok) opravil tečaj šole za starše ?
Je pa prvi star 4 leta. Namen imam roditi v LJ.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?