|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
19.12.2011 12:09:54   
lonypg
Pozdravljene!

Čestitke za user posted image ..v majo bo zgleda okromno pupikuser posted image . Glede imen, mi2 ze imava kar nekaj časa izbrani 2 imeni, eno moško in eno žensko, seveda kot je ze G 2krat potrdil, očitno moško odpade, pa bo v rezervi za drugega otročka kdaj v prihodnosti. Tako da ime za našo pupo že imava.

Kupljeno imava pa voziček (slučajno zelo lepega rabljenega našla ) , kar ni za čakat...in pa varuško z videom, ki je bila zelo draga ampak 70% znižana in smo tud kr kupili...ostalo pa se nam še ne mudi.

Glede prehrane...pravijo jej , kar ti paše...jaz jem vse....res da manj mesa kot prej, ker mi ne paše, suhe salame, pršut pa če kje na obisku dajo na mizo, ne morem samo gledat..user posted image
Tudi za silvestrovo ze vem, da bo biftek, smo pa se zmenli vsi v druzbi, da bomo v Sparu narocili, saj ze leta kupujemo tam biftek in do sedaj se nisem okuzila, torej je preverjen...tako da bomo vse mal gresile , pa nas je v druzbi 5 user posted image , ki bomo skupaj silvestrovali .

Lp

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.12.2011 13:10:25   
donna22
Jaz pa imam pregled danes ob 16.20h, upam da bomo tudi mi izvedeli, ali bomo imeli user posted image ali user posted image user posted image user posted image Čeprav imam bolj slab občutek glede tega - me preveč zanima in se bo dete skrivalo, heheuser posted image Pa naročim se na morfologijo, se kar pozna, ko ste ene bolj na začetku meseca, druge pa na koncu, in vas je kar nekaj to že dalo skozi. Pol pa se naročim še na 3D, ker sem pri prvi tudi šla in bila ful zadovoljna, poleg tega hočem, da ima to tudi drugi otrok, če ima že prvi.

Moj user posted image je kak dan bolj miren, je mene tudi malo zaskrbelo, ampak sem bila res dosti v gibanju. Danes pa sedim za računalnikom že cel dan in čutim, da se ogromno premika in brca user posted image Sicer pa kar ne morem verjet, ju3 bom user posted image celih 19t, kam je le pobegnil čas, sem že skoraj na polovici! Na začetku decembra sem jamrala, kje so še prazniki, zdaj pa so tu pred vrati, jaz pa čisto nepripravljenauser posted image V glavnem, maj bo vsak hip tuuser posted image

Trebuh imam jaz kar velik, saj sliko na fb ste nekatere vidle, v primerjavi s prvo user posted image kar krepko prehiteva. Je pa res, da če imam oblečeno npr. trenirko (ja, tudi to nosim, priznamuser posted image ), se zjutraj skorajda ne vidi, ampak zvečer je pa dvakrat večji, heheuser posted image Tiste, ki imate male trebuščke, bodite srečne, jaz bi tudiiiiiiuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.12.2011 16:51:08   
saturnovka
hello punce!!!

no pri mojuh pridobljenih kilah, se navse moci trudim jesti veckrat na dan in pomalo, ter kakovostno.......na zalost, npr. danes,
zajterk- corn flakes-zbruhala
malica-banana-bruhala
sendvic- ostal v meni.......

ne vem , kaj naj sploh je,. ko mi vse smrdi.......sploh meso...

tudi mene boli hrbet na sredini....

miska veselo brca v mojem trebuscku....ponoci mi da mir-ali pa tako trdno spim, da ne cuti??

v sredo imam UZ plodovega srcka- drzze pesti
v petek, greva z mojim pogledat pikico na ekranu-samoplacniska morfologija------KOMI CAKAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
19.12.2011 16:59:03   
tinispela
Jaz sem se tudi danes naročila na morfologijo, in sicer 16. januarja user posted image . Komaj čakam! Drugače bebika veselo brca, trebuh pa imam tudi jaz ful večji kot pri prvi nosečnosti. Kakšna bom le na koncu!

(odgovor članu saturnovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
19.12.2011 22:39:06   
martka
oj...
preden grem spat vas še malo pozdravim in zaželim, nooočkooo ;)

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.12.2011 10:22:59   
smehc
Kolk sem vam vsem fouš.... toliko vas je že imelo morfologijo in uživalo ob gledanju vaše male pikice (ki ni več tako mala) jaz pa imam šele jutri 3. pregled, kjer bom izvedela datum za morfologijo! Srček pa vsake toliko časa z mojim doma poslušava in se cartava! =)
Spola pa jaz nočem izvedeti in samo upam da se ginekologinja ne bo zagovorila, ter bo do konca presenečenje. Sicer me ful matra kaj bo prijokalo, pač babji firbec! user posted image
Moj pravi da rabi vedet kaj bo, da se dolgoročno pripravi (karkoli že to pomeni) user posted image
Seveda pa tudi če se G zagovori ne bo nihče izvedel. Že zato, da ne bom imela doma samo roza oz. modrih cunjic, opreme, igrač.... Sej je ogromno nevtralnih odtenkov! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.12.2011 10:31:18   
strelca
Juhuu jst mam pa jutri morfologijo user posted image še dobr da mam takoj zjutrej okol sedmih, da bom čimprej, po moje dans ne bom mogla spat k sm tok čakala dolgo user posted image

Ravno te cunje pa to.. sm malo gledala po trgovinah tko sproti zadnje čase in je full malo nevtralnih odtenkov, tko da je prou težko kej tazga dobit.. pol maš pa vse v rumenem pa zelenem user posted image
Sicer nimam namena nobenih cunj še kupovat, tko da bom najprej počakala da vidim kaj bom dobila, pol pa tisti zadnji teden nabavim in to je to.

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.12.2011 10:41:20   
lonypg
Sej spol lahko samo vidva vesta...pa ne rabita drugim govorit..res je da se na nek način že pripravljaš psihično na punčko oz. fantka...žlahta pa naj počaka do konca...

Mi2 sva sicer hotela takoj vedet ko je bilo vidno...sva bla ful nestrpna in res je fajn občutek ,ko že vemo kaj je v trebuščku...pol se tud že pogovarjaš z otrokom kasneje in je mal hecn če ne veš, kaj je...no enim se žal ne vidi..enipa nočejo vedeti:) 

Kolegica ni želela vedeti, njen mož pa bi fuul rad vedel. Pa sta bila na morfologiji in reče ginekolog, spol se vidi lepo, povem?
Pa reče ona...NEEEE, jaz nočem vedeti...On pa : Jaz pa hooočem vedeti...in je rekel : Fantek bo:)) in sta oba ful zadovoljna , ko vesta..

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.12.2011 13:13:14   
strelca
hehehe lonypg user posted image

ja sej pač odvisno od vsakega posameznika posebej, sam če on hoče vedit, ona pa ne.. je pol to mal težje izvest.. midva sva oba taka da bi rada vedela že od začetka, pa se kr skriva.. tko da zato tut jutr morfologijo tok bolj komaj čakava user posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.12.2011 13:28:45   
lona85
Pozdravček! user posted image

Včeraj sem imela 3. pregled user posted image Na vsakem mi zaradi user posted image user posted image pripada UZ, tako da sva z mojim prav uživala ob polurnem gledanju obeh user posted image user posted image skozi ekran user posted image To je res tok lep trenutek, ko vidiš, da se user posted image tako lepo godi notri na toplem user posted image Pa trebušček se mi komaj malo vidi, zato ker ležita eden na drugem, tko vodoravno v trebuhu, glavici imata na isti strani, da se lahko pogovarjata, če jima je kaj dolgčas user posted image

Aha, pa morfologijo imam prestavljeno na 17. 1. Uf, še cel mesec do takrat, no ampak ta veseli december pa tako hitro beži user posted image Komaj uspem še kaj narediti user posted image Pa še kakšno malenkost morava z mojim kupit za pod smrekco... user posted image

Ravno zdaj, ko ležim na postelji čutim brcice user posted image Kako lep občutek! user posted image

Lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil lona85 -- 20.12.2011 13:30:11 >

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.12.2011 16:05:21   
Anonimen
Pri nama je bilo tako:
1. nosečnost: sva vedela spol, ga povedala tudi ostalim
2. nisva vedela spola torej nisva mogla povedat
3. veva spol in ga ne poveva user posted image

imena pa ne poveva nikdar, da ostane presenečenje in da ni zmrdovanj in podobnega.

(odgovor članu lona85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.12.2011 21:08:07   
lonypg
Pri nama je pa tako, da vsi na fulll sprašujejo za ime...spol sva seveda vsem povedala..ožjim družini in prijateljem, kolegom.

Izbrano ime za našo pupo pa sva povedala svojim staršem in bratu, sestri...ostalim pa ne bomo izdali..naj počakajo do koncauser posted image

Je pa vsem všeč..noben se ne zmrduje ali podaja kakšne nevmesne komentarje....itak pa spoštujejo, da je nama ime všeč in se v to res nimajo pravice vtikovati.

Se pridno mažete z oljem kremami?Kje se mažete?
Jsz imam olje od Babylove MAMA, namažem se vsak večer, zjutraj pa le redko , saj ni časa..ko grem v službo....pa trebuh večinoma..prsa bolj redko...malo sem lena..priznamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.12.2011 23:20:13   
lana24
Glede spola se ne prevec veselit,...Pri prejsni nosecnosti so mi vedno na uz rekli vasa puncka je ok....Kr na enkrat v 8 mesecu pa je nasi puncki zrastel lulcek user posted image Zdaj imamo pa baje puncko ampak bomo se vidl če je res punčkauser posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
21.12.2011 7:39:51   
lonypg
lana24, men se pa zdi, da ti gin. do 8.mes govori da je punčka m pa pol ni, strašno neprofesionalno..na morfologiji v 20-22.tednu se že natančno vidi spol, če ima otrok nogice narazn...če nima,pa pametni ginekologi na določajo,če niso sigurni...

Moj G sploh noče komentirati kaj je, dokler ni res 100% prepričan...men na NS ni hotel sploh gledati, kao saj je še prehitro da bi lahko natančno določil spol.

v 19. tednu in v 20. tednu , enkrat na pregledu in pa na morfologiji, pa je obakrat rekel, da je punčka..jaz mu zaupam...saj je doslej vsem v tem času točno napovedal..
Že sama ko gledam UZ slikce na netu kjer se vidi spol (20.-24.teden)..se jasno vidi kaj je lulček z jajčki in kaj žemljica...pa nisem strokovnjak za te zadeve..tako da to mi pa res ni jasno...

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
21.12.2011 8:24:01   
SilberMond
ja ampak js tudi poznam kar nekaj primerov, ko so ginekologi čez vso nosečnost govorili, da je eno in potem to ni bilo. še več, poznam primer, ko so po porodu "zvedeli", da so dobili otroka drugega spola kot je bilo napovedano :S. to je veselje, ko imaš po možnosti večino stvari kupljenih v določeni barvi...
meni moja G tudi ni še povedala, kaj imamo. pravi, da je prezgodaj in da se ne vidi jasno in da je brez veze nekaj ugibati. pa še otroček je tok nemiren, da res ne more v miru pogledati med nogice hehe. upam, da v torek končno zvemo!! lep dan punce!

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
21.12.2011 9:15:29   
donna22
No, da jaz malo spremenim statistiko - zgleda, da bomo imeli user posted image , tako da bo moja Zala dobila bratcauser posted image

Sva bila oba prepričana, da bo user posted image in je res, tak da bova imela parček, kot se vsem okrog naju zdi idealno, mi2 sva pa razmišljala, da bi bilo lažje imet še eno user posted image user posted image Ampak spol seveda ni važen, jaz sem bila ful srečna, ko sem izvedela, da bo user posted image .

Meni je tudi čisto mimo, da G napoveduje tako dolgo spol, ko je vse že lepo vidno -raje naj ne govorijo, kot pa da ne vidijo in ugibajo. Jaz imam istega G kot lonypg in vem, da raje sploh ne ugiba, če ne vidi dovolj dobro. Razumem, da se kateri na NS zmoti, ampak kasneje pa več ni izgovorov! Meni je prvič rekel, da je 100 % user posted image in nisem nič dvomila, ker vem, da je vsem prav povedal do zdaj. Je pa nekje 3 leta nazaj ena znanka bila noseča z dvojčki, in ji je za enega zagotovil, da je user posted image , za drugega pa, da je po njegovem mnenju tudi, ampak da ne more 100 % rečt - kar se mi zdi pošteno, da tak pove, če ne vidi zagotovo. No, onadva sta pol do konca vseeno upala na parček, ampak sta res bili dve pupiuser posted image

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
21.12.2011 9:22:40   
donna22

user posted image

Nick name, starost, število , število  doma, datum naslednjega pregleda, kraj

1.5.
user posted image sreckanosecka100, 25, user posted image 1 ,user posted image 0 ,
user posted image gregorina35, 34, user posted image 4 , user posted image 2 , Koper
user posted image lluna, 31, user posted image 2 , user posted image 1 , ,NP 12.12. Ljubljana
user posted image ajerdna88,  ,   ,   ,  NP 12. 12.

2.5.
user posted image Bachi, ?, user posted image 2 , user posted image 1 , ?, ?
user posted image tadejadany, 19 , user posted image 1 , user posted image 0 ,  NP 9.12.,Zreče,  user posted image
user posted image smrketa3, 30,user posted image 3 ,user posted image 2 , NP 13.12, ok. Kopra
user posted image wessna, 24, user posted image 2 , user posted image 1 ,  NP ?., Ljubljana
user posted image another girl, 28, user posted image 1 , user posted image 0 , NP 7.12., MF 12.12., okolica Tržiča ,

3.5.
user posted image Anonimna
user posted image  GreTEJ, 27, user posted image 3 , user posted image 2 , Polzela
user posted image strelca, 26, user posted image 1 , user posted image 0 , Morf. 21.12., ok. Kamnik
user posted image sajablve, ?, user posted image 1 , user posted image 0 ,  NP ?., ?
user posted image saturnovka, 33, user posted image 2 , user posted image 1 , NP 14.12., morf 21.12., Gorenjska , user posted image

4.5.
user posted image Tinka88, 23, user posted image 1 , user posted image 0 , NS 27.11, Ljubljana
user posted image lavandaslo, ?, ? , ? , ?., ?

5.5.
user posted image Pinny, 24, user posted image 1 , user posted image 0 , 
user posted image lonypg, 30, user posted image 1 , user posted image 0 ,  NP morf. 22.12., Ptuj , user posted image

user posted image mamyce

6.5.
user posted image kepica8, user posted image 1 , user posted image 0
user posted image Lejla33, 33, user posted image 2 , user posted image 1 ,
user posted image Majčica82, 29, user posted image 1 , user posted image 0 , NP 22.11., ok. Lj
user posted image FANTA, ?, ? , ? , ?., ?
user posted image calypso, 31, user posted image 1 , user posted image 0 , NP 19.12. , LJ

7.5.
user posted image dijanaa, 27, user posted image 1 , user posted image 0 , NP 19.12., LJ

8.5.

user posted image Soncnica Sandra ***, user posted image 2 , user posted image 1 ,

9.5.
user posted image ovnica7, user posted image 2 , user posted image 0 , AC  28.11., Ljubljana

10.5.
user posted image martka, 39, user posted image 6 , user posted image 2 , AC 29.11, NP 2.12., Celje
user posted image SilberMond, 26, user posted image 1 , user posted image 0 , NP 13.12, NP 27.12 ?
user posted image palcy, 25, user posted image 1 , user posted image 0 , NP 9.12.

11.5.
user posted image babygirl28, ?, user posted image 2 , user posted image 1 , NP ?., ?
user posted image miška4,27, user posted image 1 , user posted image 0 ,  NP 29.11., ?

12.5.
user posted image abv1, user posted image 3 , user posted image 0
user posted image anonimna, user posted image 2 , user posted image 0
user posted image nincika, 27, user posted image 2 , user posted image 1 , NP 23.11
user posted image Teja188, 24, user posted image 2 , user posted image 1 , Ljubljana
user posted image Aurora00, 24, user posted image 1 , user posted image 0 ,

13.5.
user posted image spelka12, 29, user posted image 3 , user posted image 0
user posted image marjanca7, 27, user posted image 1 , user posted image 0 , Dolenjska

14.5.
user posted image Jasmina85, 26, user posted image 2 , user posted image 1 , ok. NP13.12., Ljutomer 
user posted image Biba_leze*, 26, user posted image 2 , user posted image 1 , obala , user posted image
user posted image zoya80, 31, user posted image 1 , user posted image 0 ,  MB
user posted image chocolat? , user posted image 3 ,  user posted image 1 ,   , LJ

15.5.
user posted image Mayathebee, 293, user posted image 2 , user posted image 1 , NP 21.12., MARIBOR

16.5.

17.5.
user posted image anonimna , user posted image 1 , user posted image 0

18.5.
user posted image luckyniki, 32, user posted image 3 , user posted image 2 , NP 30.12. ,Lj.
user posted image leekah
user posted image Tinispela, 32, user posted image 2 , user posted image 1 , NP 13.12., MB, user posted image
user posted image srcek12, 28, user posted image 1 , user posted image 0 NP 29.11.

19.5.

20.5.
user posted image Neishy, 24, user posted image 1 , user posted image 0 ,NP 16. 12., Logatec

21.5.
user posted image Zarja28, 31, user posted image 2 , user posted image 1 , Novo mesto
user posted image 13baby, user posted image 2 , user posted image 1 NP mf 17.1,Celje
user posted image D0aisy, user posted image 2 , user posted image 1 , MB

22.5.
user posted image čili, 38 , user posted image 4 , user posted image 2 ,
user posted image cutey, 415
, user posted image 2 , user posted image 0 , NP 22.11. ,  Medvode
donna22 , 25, 2 , 1 , NP 16.1., Ptuj user posted image

23.5.

24.5.
user posted image silwia, 26, user posted image 2 , user posted image 0 ,  Zreče
user posted image Lara321, 21, user posted image 1 , user posted image 0 ,  ?
user posted image smehec, 27, user posted image 1 , user posted image 0 , Žalec
user posted image Sima7, 490, user posted image 2 , user posted image 0 NP 23.11., Ljubljana

25.5.
user posted image simonmojca, 25, user posted image 2, user posted image 2, NP 06.01, morf.16.01. ok. Lj.
user posted image lona85, 26, user posted image 1 , user posted image 0 , NP 19.12., morf. 6.1. ok. Lj ,  user posted image user posted image
user posted image hana82, 3 , 1
user posted image ilanaaa10 , 22, user posted image 2 , user posted image 0 , NS 9.12., Štajerska

26.5.

27.5.
user posted image novemberska, 30, user posted image 2 , user posted image 1 NP 10.01., Lj. , user posted image
user posted image biba217, ?, user posted image 1 , user posted image 0 NP 20.11.

28.5.
user posted image koss, 28, user posted image 3 , user posted image 1 ,  Celje

29.5.
30.5.
31.5.

X.5.
user posted image bambinca, 33, user posted image 4 , user posted image 3  
user posted image anonimna, user posted image 2 , user posted image 0
user posted image š.o.r.
user posted image Baby12, 21, user posted image 1 , user posted image 0 , NP , NS., Kamnik

SKUPAJ NAS JE : 71

NOSEČKE Z DVOJČKI : 1

Od nas so se poslovile:

user posted image tejkaz, user posted image sa.je, user posted image liia

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
21.12.2011 11:07:42   
martka
glede spola... ko sva bila na NS v Domžalah, je GERŠAKOVA rekla, tole je pa tako zelo oćitno, da se ne morem zmotiti, tudi če bi se želela. na naslednjem UZ moja ginekologinja enako, tale vaš otroček prav hoče, da veste spol... no in bomo imeli še enega fantka...čeprav menim, da bi naši Gaji bolj ustrezalo, da bi dobila sestrico...ampak, bo pa sedaj ona princeska med dvema fantoma. jasno, sin pa je vesel, da bo bratec. sicer pa hčerki še nismo povedali. glede imena, pa mislim, da sem že napisala. izbrala jih bova nekaj Top imen in nato numerološko določila kateri najbolj ustreza na datum, ko bo se bo rodil. Enako kot pri obema (Luka, Gaja).

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
21.12.2011 13:09:15   
strelca
Evo mene iz morfologije user posted image

Na žalost spet nisva izvedela spola, ker ima to dete prekrižane noge vsakič, ko je ultrazvok. Lepo da nama že zdaj nagaja. Vse meritve so super, razen trebušček je premajhen. Je velikosti 18 tednov, mogel bi bit pa za 21 tednov. Tako da imam spet pregled 5. januarja, tokrat v Ljubljanski porodnišnici. Je možno, da je bila samo lega takšna, da ni bilo možno izmerit normalno, tako da upam da bo kaj več sreče januarja na tem UZ. user posted image

Dobila sem tudi napotnico za test sladkorja... 28. 12. na polikliniki, tako da bomo še to dali čez.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
21.12.2011 14:06:29   
Blond1
Uhuuuu pod 23.5. pa jest pašem :))) Moj prvi otroček :) LJ.

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
21.12.2011 15:34:27   
simonmojca
Zdravo

no če vas zanima če se da da 1 neve za spol (jaz) in drugi ve (moj) user posted image
vam povem, da je izvedljivo user posted image
pri Matiji sm bila sama na morf. ker je dragi delal, no in ker jaz nisem hotla vedt moj pa user posted image so mi v kuverto napisal spol user posted image . No jaz sem jo prinesla dam - pogledala sem jo šele ko sem prišla iz porodnišnice z malčkom user posted image
moj dragi je pa šel vsem povedat kaj imamo user posted image in vsem čestitke ker mi ni noben nič povedal, namignil user posted image vsi so zadržali zase, celo dražl so me user posted image en dan so bolj govoril v ženskem spolu, drug dan pa kontra, al pa v pogovoru oba spola povedal, pa ko sem hodila po štacunah mi je mami kazala cunce za pobe pa pol za pupe user posted image in nisem nič vedla.

No v drugo hočem, da je zame spet presenečanje, ker je res lep občutek ko ti dajo otroka in vidiš kaj je, kokr pa da mi rečejo, fanta mate jaz pa vem user posted image
Moj je itak 100% da bo spet fant tako, da za moje pojme nerabimo spraševat če pa bo hotu vedt bomo pa isto naredl user posted image

(odgovor članu Blond1)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
21.12.2011 21:00:39   
bebe1
Še jaz se vam pridružim kot majčica. user posted image
Vas je bilo prav lepo brati. Sem pa vseeno potrebovala ene dva dni, da sem vse prebrala ker ste tako pridne!!

Če boste popravili seznam : Bebe1, 27let,2user posted image ,1user posted image ,MB

To je moja druga nosečnost. Imava že eno princesko doma (18 mesecev). Pri nas imamo datum poroda 18.5.
Glede spol, še ne veva, ker čakava februarja, da bova lahko skupaj šlišala od G. kaj pričakujeva. Otročiček pa že nekaj časa lepo brca. user posted image
Prva nosečnost se je končala z CR (napovedan) zaradi različne zdravstvene težave ter medenično ustavo naše pupike, ki je celo nosečnost lepo skrivala spol! Moj ni želel vedeti, jaz pa ja.. pa sva se zmenila, da bova vprašala za prvega. Milijon krat sem vprašala, ma nič se ni vidlo.. čist atijeva punčka! user posted image user posted image (kako jo imam rada, moj zaklad!:))) Tako, da bomo vidli, če bom lahko drugič "normalno" rodila. Mi je prav smešno ko povem, da sem že enkrat rodila - pa nimam pojma prav za prav kaj je to rodit! user posted image user posted image user posted image Bo že.. :)

MF pa imam sredi januarja in komaaaaaj čakam!

Aja, glede trebuha, imam ga tudi že toliko, da bi lahko mislili, da sem v 7 mes.! Prvič sem imela definitivno manj trebuha.. ga pa zdaj lahko vsaj pokažem vsem zveseljem! user posted image Glede kile, pa se za enkrat niti ne sekiram glede tega. Sem se zredila za 3kile. Pri 1. user posted image sem se zredila vse skupaj za 14kg, pa ko sem se vrnila domov iz por. sem imela že 10kg manj. Ostale 4 so pa druga zgodba.. sem pa potrebovala kar več kot pol leta, da sem jih zgubila. Tako, da ni panike. Vse za naše malčke. :)

Lep večer vam želim in lahko mirno in neprekinjeno noč..  user posted image

< Sporočilo je popravil bebe1 -- 21.12.2011 21:14:41 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
21.12.2011 22:38:39   
tinispela
bebe1, imava pa na isti dan PDP!!!user posted image Pa še iz MB obe!! Nazadnje bova še skupaj v porodnišnici user posted image

(odgovor članu bebe1)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
21.12.2011 22:57:24   
biba_leze*
Večer,

Spol - srečke tiste, ki že veste 100%  kaj bo, nam so na NS rekli da je user posted image , ampak ne verjamem dokler ne vidim, oziroma komaj čakam MF da zvem. MF mam 13. 1., ko bom v 23 tednu, malo pozno so me naročili se mi zdi. Imam pa pri Pušenjaku, upak da je res tako dober kot pravijo.

Glede trebuha pa ... sem malo razočarana, saj kot zgleda mi bo poznat spet zadnji mesec. Ga nimam skoraj nič, sploh ni nič videt da bi bila user posted image , ampak da sem se samo malo zredila. Mah... glavno da bo vse ok z user posted image .   

Lahko noč,

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
22.12.2011 10:31:45   
srcek12
Pozdravljene sonosečke.

Kako ste kaj? Rabim eno pomoč. Zanima me ali katero tut kaj boli trebuh in, če ima čudn občutek pri trebuhu, tko kot, da je težek.
Prav tako me zanima, če kje izvajajo masaže za nosečnice (Ljubljana in okolica).

Lep dan vam želim, papa

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......