liia -> RE: MAJČICE 2012 (2.10.2011 7:33:07)
|
da vam povem kaj se mi je zgodilo. v petek sem se izredno slabo počutila, trebuh me ej začel boleti,kot pred M. začel me je boleti tudi križ, postalo mi je nenavadno slabo, oblivat me je začelo in ob tem so se začele pojavljati zelo moteče vrtoglavice. komaj sem prišla iz službe. sem šla samo počivat. ponoči pa močni krči,slabost in vrtoglavica v postelji. ko sem proti jutri šla na wc sem videla,da sem vsa krvava. šla sem na wc, iz mene so v precejšnji meri leteli precej veliki kosi. sveže krvi je bilo ogromno, vonj pa dobesedno po gnilem. sem potem izgubila zavest. ko sem se spravila k sebi smo leteli na urgenco. tam so potrdili,da je plodek še viden, ampak da bom najverrjetneje še krvavela. dobila sem dabroston in buscopan. doma pa strogo ležanje. čez dan mi sveža kri še vedno kaplja. imam nore bolečine v križu, spodnji del trebuha pa spet v bolečinah kot pred M. jutri grem k svoji G. po teh obilnejših krvavitvah pa moj trebuh ni več tako napet in se je zmanjšal. ne vem. nimam dobrega občutka.
|
|
|
|