Anonimen -> RE: MAJČICE 2012 (28.9.2011 13:29:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla33 Poročam vam podatke iz prvega pregleda. Vse BP, srček utripa, veliki smo pa 17 mm. Naslednji pregled imam 03.11.2011. Moram vam pa povedati, da mi je grozo slabo. Kar neprestano me slabi, včeraj pa sem morala iti pod nujno malo ležat, saj ni bilo nič od mene. Na momente sem si zaželela, da bi se zbruhala in bi bilo potem boljše. Tako, da sem bila v postelji od 7- ih zvečer pa kar do danes zjutraj. Vmes sem samo 1 x vstala, šla na Wc in si oprat zobe. Potem pa spet počivat. Še dobro, da je mož poskrbel za prvorojenko in jo spravil spat. Zdaj resnično cenim to, da mi v prvi nosečnosti ni bilo nič slabo. Tako, da drage so [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] cenite to, če vas nič ne slabi in lahko normalno funkcionirate. Meni je tudi grozno slabo, danes sem celo prvič bruhala[sm=smiley13.gif] in tudi jaz sedaj cenim to, da mi v prvi nosečnosti ni bilo nič slabo, čeprav bi verjetno bilo bolje, če bi bilo obratno[sm=smiley36.gif] Več kot 3 ure sem se mučila, da sem v sebe dobila sirovo štručko, zdaj mi pa spet postaja slabo[sm=smiley13.gif] Da ne omenjam utrujenosti ... Sploh ne vem, kaj naj za zajtrk jem, ne sme bit nič sladkega in pa nič z močnim vonjem ... tak da res ne vem, kaj še mi ostane[sm=zmeden.gif] anonimna[sm=rak.gif][sm=rak.gif]
|
|
|
|