Alfabeta
|
Pety, jaz imam oba otroka zimska, januar in februar. Tako, da kar koristimo organizirana praznovanja. No, pri tavelikem, letos bo 8 let, smo bili do sedaj na 4 različnih lokacijah (več zabav, sam naš je imel na teh). Naše izkušnje so take; ker smo iz manjšega kraja je večina sošolcev imela v Tušu kjer jim je bilo dolgcajt, animatorke mlade punce, brez volje, brez idej, dale so jim za risat, pa kocke sestavljat pri 6 letih , tako da naš potem sploh ni hotel več hodit, ker je bilo vedno enako, torta iz vitrine Tuševe in otrokom ni šla... V glavnem, iz naše strani Potem smo za našega organizirali v eni piceriji, kjer so pričeli s tem (pa tudi kmalu prenehali), fuuul drago, pa sploh ne vem kaj smo toliko plačali (5 pic, klovn, ki je bil mimogrede obupen, je bil bolj žalostni klovn brez idej, pijača za otroke in enih 5 odraslih pijač 170€!!), imeli so sicer 1 ta nizek mali trampolin, nekaj penastih gob za skakat, pa tega klovna (en zeeelo mlad fant), ki je namesto da bi jih zabaval pospravljal blazine za njimi. Tudi tole je bilo , verjetno tudi zaradi vseh teh razlogov tega ne delajo več No, letos smo pa imeli v eni drugi gostilni, ki ima ločen prostor za otroke (otroško sobo), v njej pa nič drugega kot radio z moderno glasbo, mize, en kup družabnih iger in BALONE!!! Neverjetno kako lušno jim je bilo igranje z baloni , potem so šli pa v telovadnico. Fantje so igrali igre z žogo, punce so skakale na trampolinu, lovili so se, potem pa so prišli na pico, pijačo in domačo!!! torto. In so bili vsi fuuul zadovoljni. Mislim da sta tehtno vlogo odigrali dve zagnani animatorki, tam okoli 30 let stari, sta sicer dobro plačani za to delo (2x več kot delo v šanku), ampak sta se ful ukvarjali z njimi. Še celo naša tamala ki je bila takrat stara 3 leta je šla sama z njima in bila čist navdušena nad dogajanjem. Kar se pa tiče ure. Moje osebno mnenje je da je 4 ure absolutno preveč, ker otroci tako aktivnega praznovanja ne morejo "oddelati" v 4 urah, bodo pokrepali od utrujenosti. Sama bi rekla 3, ali pa na izbiro. Vsak starš sam najbolj ve koliko časa kdo rabi Staršev pa absolutno ne bi mešala zraven, ker je to otroška zabava in otroci se čisto drugače počutijo (predvsem slavljenec), če je on glavni! Mi2 z možem narediva tako, da sicer ostaneva v lokalu (na drugem delu) in če kdo od staršev želi je vedno dobrodošel da ostane in nekaj popijemo,malo pomalicamo....imamo vedno polno ljudi okoli Mislim da sem kaj še pozabila povedat.....se bom ziher kasneje spomnila
|