Nika v službi
|
Čaki, a ti se spuščaš v nov posel? Ponudnikov organiziranih praznovanj je precej, sploh na LJU območju, tako da najti nekaj izjemno izvirnega bo kar težko. Mi se teh oblik - kot veš - redno poslužujemo že od 3. leta dalje in tudi v prihodnje ne kaže na spremenjen trend. Meni je všeč, ker je zadeva komot in brez potrebnega vložka časa z moje strani. Poleg tega 15 in več otrok nimam kam dat oz. prostor je že (ena velika soba, prostora na vrtu pa je premalo), vendar nisem ravno tip, ki bi se aktivno vključevala v pripravo iger, animacij, ipd. Da pa igro prepustila otrokom, pa ne želim imeti raztura v bajti. Saj veš, izkušnje ene naše septembrke oz. njenega moža. Meni so všeč tisti ponudniki, ki kljub osnovnemu programu še vedno omogočajo individualne prilagoditve, fajn je tudi, da je možnost, da lahko prineseš svojo torto. Imam namreč eno krasno punco, ki peče super torte , zato mi res ni v interesu, da kupujem torte od ostalih ponudnikov. Tudi pri ponudbi hrane bi lahko bilo več izbire oz. možnosti prilagoditve. Nekateri so tukaj res skrajno omejeni oz. delujejo po liniji najmanjšega odpora. Največkrat pogrešam boljšo kvaliteto fotk s teh praznovanj. Saj vem, otroci so v gibanju in jih je težko ujeti, ampak vseeno bi bilo fajn, da bi človek dobil vsaj nekaj reprezentativnih, kvalitetnih fotk. Nekateri ponudniki imajo starostne omejitve, kar se mi ne zdi ok. Če otrok želi tam praznovat, zakaj ne bi smel?! Da ne bo pomote, govorim o omejitvi navzgor, torej max. starost do __. Meni je npr. tudi fajn, če sam ponudnik praznovanja nudi opcijo razpošiljanja vabil na e-naslove, ki jih prejme od naročnika. Tudi sama izvirnost vabil ni ravno na višku. Logistiko praznovanj oz. predvsem prihoda bi lahko bolje dodelali oz. nekateri imajo to dobro urejeno, nekateri pač manj. Kot vedno je tu pomemben osebni angažma posameznega animatorja. Bodi za začetek dovolj, mogoče mi kasneje še kaj pade na pamet.