Bakfark -> RE: Trikotnik? (16.9.2011 20:50:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Da malo poročam, kako se pri nas stvari odvijajo. Vmes sta se še slišala, čeprav mi je skušal to skrit ampak tud jaz znam bit mal lisica. Po tistem sem pa zlila ves gnev nanj, nehala izbirat besede in tisti večer dosegla le to, da se je preselil v dnevno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Naslednji dan je bil službeno odsoten in ko je prišel domov je bil "za ožent". Bil je vse kar sem kdaj od njega želela. Šla sva na pijačo in je rekel, da je prejšnjo noč premišljeval in da jo je danes poklical in rekel, da zadeva ne koristi prav nobenmu in da prekinja vse stike z njo. Rekel mi je tudi, da mi ne more obljubit, da me bo še kdaj tako ljubil kot prej, da se bo pa potrudil. Pogovarjala sva se tudi o tem (to je moje mnenje), da ona nikoli ni nameravala pustit svojega partnerja, s katerim skupaj iščeta stanovanje in da ji je enostavno godila pozornost. Zdaj pa držte pesti, da nam rata ... No, njemu! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jaz bom zagotovo rabila še nekaj časa, če je res konec te more, ki se je vlekla 9 mesecev. Ti, tole je pa samozavest serijsko. Vrti te okol prsta ko najstnico. Ne ve, če te bo še kdaj ljubil kot prej...prekinil je stike ko je bil izseljen iz spalnice...ja priden fantek, res. Punca, čas je, da pokažeš zobe in namesto da se ob takšnihle floskulah (poboldana je ena boljših, kar sem jih slišal) smehljaš, ko najstica, pokaži zobe in zahtevaj spoštovanje do tebe. Ne bi zahteval spoštovanja od nekoga, ki ga ne premore niti do sebe. Zopet, po drugi strani, da bi lahko terjala spoštovanje od nekoga je bistveno, da ga primarno izterja do sebe. Očitno ni tega sam sposoben, pa bi dečku nekdo moral dati do znanja, da ljudje ne obstajajo zaradi njega. Moj predlog - razjebite trikotnik, osnove geometrije so za tako odrasle ljudi verjamem mala mal`ca. IZVIRNO SPOROČILO: ronja kalbo, ma, to ne pomeni, da je ne spoštuje - mogoče je pač samo iskren in trenutno v vsej zmedi res ne čuti tako kot prej in ne ve, kaj bo čutil. Se pa strinjam s tabo, da je prav, da je meta jezna, ne samo razumevajoča - saj navsezadnje si ravnokar sama videla, da je to obrodilo precej boljše sadove kot vse tisto prej... Karkoli trenutno čutil, osnovno spoštovanje do sočloveka bi mu, v kolikor bi obstajalo, samo naložilo odgovornost glede skrbi, da se zmeda glede čutenja poleže. In pravi de`c bi bil samo tako, da zavestno odjebe obe deklici. Samo iz takega poraza (izguba obeh) bi se lahko znova vrnil v boj. Vprašanje koliko "veličine" premore, da resnično ostane sam.
|
|
|
|