Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 24.9.2011 11:19:02
|
|
|
|
Teya D.
|
Moje še ni in lahko kar spakira za 9 mesecev ! HeLenčica in Romare stiskam pesti!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 24.9.2011 17:14:53
|
|
|
|
Mojarožica
|
Punce moje, mene prsi tok bolijo da bom pošizila,ampak glede na to, da ni nic drugega, mislim, da je to samo bolj konkreten PMS. Najne bi prisla do ponedeljka, upam, da je sploh ne bo, dvomim, da smo kaj naredli, ker sva bla na morju full lena. Naj ze mine ta vikend, namisleni sumptomi ubijajo... Tecna sem...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 24.9.2011 21:13:13
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Moje še ni in lahko kar spakira za 9 mesecev ! HeLenčica in Romare stiskam pesti! suuuuper navijamo !! pa še ena od mojga sina..se mu tok dopadejo tele slikice..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 9:23:48
|
|
|
|
Teya D.
|
Ženske moje nekaj se dogaja . Včeraj sem naredila test, bolj iz radovednosti kot kaj drugega in sem pozneje zagledala tako prosojno drugo črtico, da moraš res dobro pogledat da jo vidiš. Nisem še sigurna, zato ne bom rekla nič in bom počakala še nekaj dni, da test ponovim. Mogoče je pa premalo hormona ali pa je test bil fuč. Nočem si delat upanja, čeprav me prsi bolijo, niso me do zdaj nikoli.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 9:59:25
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Ženske moje nekaj se dogaja . Včeraj sem naredila test, bolj iz radovednosti kot kaj drugega in sem pozneje zagledala tako prosojno drugo črtico, da moraš res dobro pogledat da jo vidiš. Nisem še sigurna, zato ne bom rekla nič in bom počakala še nekaj dni, da test ponovim. Mogoče je pa premalo hormona ali pa je test bil fuč. Nočem si delat upanja, čeprav me prsi bolijo, niso me do zdaj nikoli. aha pa imam odgovor. Nisem videla niti prosojne na tistem O testu od bobike. No čakam na ponovitev in mislim nate!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 10:14:31
|
|
|
|
romare
|
evo mene lahko obarvate v modro,se je včeraj zvečer prikazala ,kakor sem predvidevala da bo,ja nič gremo v nove boje,za vse ostale pa stiskamo pestke
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 10:16:09
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare evo mene lahko obarvate v modro,se je včeraj zvečer prikazala ,kakor sem predvidevala da bo,ja nič gremo v nove boje,za vse ostale pa stiskamo pestke glavo pokonci in gremo v nove boje...tudi nas čaka ta čudež, brez skrbi!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 10:24:16
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Ženske moje nekaj se dogaja . Včeraj sem naredila test, bolj iz radovednosti kot kaj drugega in sem pozneje zagledala tako prosojno drugo črtico, da moraš res dobro pogledat da jo vidiš. Nisem še sigurna, zato ne bom rekla nič in bom počakala še nekaj dni, da test ponovim. Mogoče je pa premalo hormona ali pa je test bil fuč. Nočem si delat upanja, čeprav me prsi bolijo, niso me do zdaj nikoli. aha pa imam odgovor. Nisem videla niti prosojne na tistem O testu od bobike. No čakam na ponovitev in mislim nate!!! Ups ja nisem napisala tam, skleroza. Ja, res se komaj vidi in ko slikaš se sploh ne vidi, saj pravim, prosojno kot premalo soka v vodi. romare pa hitro v nove boje!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 10:27:03
|
|
|
|
LittleSun
|
Prosojno je bolje kot belo..upam, da se v prihodnjih dneh odebeli Meni pa tako ni za pospravljat, nekaj naredim in pridem na komp in tak ne bom nič naredila...me že vleče na sonček...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 10:30:26
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Prosojno je bolje kot belo..upam, da se v prihodnjih dneh odebeli Meni pa tako ni za pospravljat, nekaj naredim in pridem na komp in tak ne bom nič naredila...me že vleče na sonček... Upam, da se bo res. Pospravljanje? kaj je to danes? Mi smo se 'naročili' kar danes pri restavraciji 'babica' . Ja, tudi jaz se upiram z vsemi štirimi ampak sigurno bo na vrsti tudi tole. Ponoči sem imela neke napade slabosti, komaj sem zaspala. Drugače sem pa čisto super, ko je tako lepo sonce zunaj ( če odštejem prsi ).
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 10:40:50
|
|
|
|
kale
|
TeyaD- stiskam pesti, da se ne srečamo v ˝oktobrski temi˝ oz. če že, samo, da poročaš kako napreduje .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 10:55:40
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: kale TeyaD- stiskam pesti, da se ne srečamo v ˝oktobrski temi˝ oz. če že, samo, da poročaš kako napreduje . stiskam pesti za vse nas! Upam, da bo tako kot mislim, da bo črtica bolj vidna. In da se bomo čez dober mesec vse pogovarjale o naših trebuščkih.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 18:47:27
|
|
|
|
kale
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: kale TeyaD- stiskam pesti, da se ne srečamo v ˝oktobrski temi˝ oz. če že, samo, da poročaš kako napreduje . stiskam pesti za vse nas! Upam, da bo tako kot mislim, da bo črtica bolj vidna. In da se bomo čez dober mesec vse pogovarjale o naših trebuščkih.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 20:02:28
|
|
|
|
*viva*
|
Hej hej babike, malo sem bila tiho, ker jo je zagodel tehnični škrat. Imamo sedaj novi računalnik in je ok. Nisem se oglasial zato, ker domači ni delal v službi pa ni bilo toliko časa. No, lahko me pobarvate v modro, ta mesec kljub dobremu občutku in pridnemu vežbanju ni bilo nič. Glavo gor in v nove boje. Upam, da bo ta zadnji septembrski teden prinesel še nekaj več dvojnih črtic. Lepo bodite, ž
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 25.9.2011 20:16:49
|
|
|
|
Mojarožica
|
Oj! Jaz sem odkrila eno full dobro stran, v bistvu je super zato, ker je ženska samooklicana odvisnica od testov (nosečniških in ovulacijskih) in je prava zakladnica informacij in SLIKIC testov. Stran je v angleščini, ampak če ne boste imele kaj delat, malo počekirajte:) Meni full všeč. Aja tam sem tudi izvedela zakaj točno testi po 10 minutah niso več veljavni in da se pojavico t.i. "evaporation lines" to so vse črtice, ki se pokažejo po 10 minutah. Pa kako uporabit ovulacijski test, kot nosečniški (in zakaj ne). http://www.peeonastick.com/
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 7:07:35
|
|
|
|
Katte
|
*viva* in romare, objemčke na žalost namenjam tudi vama. Še bo treba vaditi, več sreče vama želim v okobru. HeLenčica, Teja D in Mojarožica, upam, da je to to. Ravno tako držim pesti za vse ostale, ki še nameravate obarvati september roza.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 7:07:39
|
|
|
|
Katte
|
1.9 jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) tasa_m 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle Anonimna (10. krog) 18.9 Maat (8. krog) alysa iwa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) Anonimna 21.9 zebr4 23.9. CariSSa10 HeLenčica (11. krog) 24.9 romare 25.9 štručka2503 KajaNagaja mladika Anonimna Pu (5.krog) 30.9 Anonimna Pu (5. krog) Malinova (3. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) AnonimnaX Skupaj nas je: 44 Nosečk: 5 Navijačice : rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika, dr. Knowitall, polho3006
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 8:07:15
|
|
|
|
LittleSun
|
helenčicaaa?????
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 10:10:37
|
|
|
|
HeLenčica
|
Jutro punce moje ! Se opravičujem, skočila sem na morje za nekaj dni, pa se nisem uspela oglasiti. Torej, nama spet ni uspelo! Torej je zdaj že uradno eno leto, odkar se trudiva! Ampak kaj naj, sekiram se ne preveč, ker se mi itak zdi nerealno, da kdaj ne bi prišla. Tako da se selim v oktobrsko temo, čeprav sem se odločila da se ne bom več obremenjevala. Ne da se mi več. Planiram obisk pri G, da začnem vrtet tole kolo zdravljenja neplodnosti, pa da vidimo če bo prineslo kakšne rezultate. Za preostale septemberke pa močno stiskam pesti!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 10:16:04
|
|
|
|
Katte
|
HeLenčica - . Kar pojdi do G. Jaz sem tudi čakala več kot eno leto, preden sem šla. Sem ves čas mislila, da ne bo treba. Zdaj se pa vsaj premika .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 10:17:11
|
|
|
|
Katte
|
1.9 jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) tasa_m 18.9 Maat (8. krog) alysa iwa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) Anonimna 21.9 zebr4 23.9. CariSSa10 HeLenčica (11. krog) 24.9 romare 25.9 štručka2503 KajaNagaja mladika Anonimna Pu (5.krog) 30.9 Anonimna Pu (5. krog) Malinova (3. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) AnonimnaX Skupaj nas je: 44 Nosečk: 5 Navijačice : rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika, dr. Knowitall, polho3006
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 10:20:18
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte HeLenčica - . Kar pojdi do G. Jaz sem tudi čakala več kot eno leto, preden sem šla. Sem ves čas mislila, da ne bo treba. Zdaj se pa vsaj premika . Katte ti boš zdaj enkrat imela O. a ne???
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 10:27:38
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte HeLenčica - . Kar pojdi do G. Jaz sem tudi čakala več kot eno leto, preden sem šla. Sem ves čas mislila, da ne bo treba. Zdaj se pa vsaj premika . Kakšni so kaj postopki na začetku? Te da na krvne teste za hormone? Na spermiogram? Al kar direkt na neplodnostno, kjer čakaš 4 mesece na prvi razgovor?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 10:48:19
|
|
|
|
Katte
|
*bobika*, O bom imela enkrat proti koncu tedna. Testirati bom pa začela šele jutri, na dan 13. Itak imam c petek ultrazvok in mi bo G lahko strokovno potrdila O. HeLenčica, jaz sem hotela predlagati G, če me da kar na pregled hormonov, ampak je bil šele prvi dan M. Sploh sem pa pozabila reči. Razmišljala sem tudi o Adrialab-u (privat laboratorij). Bom še videla. Pušenjak pravi, da če imaš redne ovulacije in cikluse, naj bi bili hormoni v redu. Seveda je spermiogram prvi. Čeprav se ne držijo vsi pari tega. Ampak je edino logično in prav, če se mene vpraša. Spermiogram je namreč neinvazivna preiskava, v nasprotju s preiskavami pri ženski in je dobro kot faktor neplodnosti izločiti najprej moškega. Napotnico lahko dobiš pri svoji G ali pa kar partner pri svojem splošnem zdravniku (moj je šel sam ponjo). Najprej greš do svoje(ga) G na pogovor. Potem ti že ona naprej pove. Meni je naredila UZ, nisem še nikoli bila na UZ. In našla je eno cistico. Če v dveh tednih ne bo izginila, bom dobila datum za laparoskopijo. Če pa bo, bom za začetek(kljub svojim ovulacijam) dobila femaro za vzpodbudo. Predvidevam, da za par mesecev. Pa mogoče še kakšen HSG, HSC. No, še vedno ne izključujem možnosti, da me spontano preseneti . V glavnem, najprej je diagnostika, kar lahko še nekaj časa traja. Potem šele neplodnostna. Tudi jaz nisem vedela, kako hitro bom šla na neplodnostno. Ne vem, mogoče ambulantni G ne delajo sami laparo, HSC in HSG. Jaz imam G v bolnici in se to tam pač dela. Upam, da ti to kaj pomaga.
< Sporočilo je popravil Katte -- 26.9.2011 10:49:34 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 26.9.2011 10:56:33
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte *bobika*, O bom imela enkrat proti koncu tedna. Testirati bom pa začela šele jutri, na dan 13. Itak imam c petek ultrazvok in mi bo G lahko strokovno potrdila O. HeLenčica, jaz sem hotela predlagati G, če me da kar na pregled hormonov, ampak je bil šele prvi dan M. Sploh sem pa pozabila reči. Razmišljala sem tudi o Adrialab-u (privat laboratorij). Bom še videla. Pušenjak pravi, da če imaš redne ovulacije in cikluse, naj bi bili hormoni v redu. Seveda je spermiogram prvi. Čeprav se ne držijo vsi pari tega. Ampak je edino logično in prav, če se mene vpraša. Spermiogram je namreč neinvazivna preiskava, v nasprotju s preiskavami pri ženski in je dobro kot faktor neplodnosti izločiti najprej moškega. Napotnico lahko dobiš pri svoji G ali pa kar partner pri svojem splošnem zdravniku (moj je šel sam ponjo). Najprej greš do svoje(ga) G na pogovor. Potem ti že ona naprej pove. Meni je naredila UZ, nisem še nikoli bila na UZ. In našla je eno cistico. Če v dveh tednih ne bo izginila, bom dobila datum za laparoskopijo. Če pa bo, bom za začetek(kljub svojim ovulacijam) dobila femaro za vzpodbudo. Predvidevam, da za par mesecev. Pa mogoče še kakšen HSG, HSC. No, še vedno ne izključujem možnosti, da me spontano preseneti . V glavnem, najprej je diagnostika, kar lahko še nekaj časa traja. Potem šele neplodnostna. Tudi jaz nisem vedela, kako hitro bom šla na neplodnostno. Ne vem, mogoče ambulantni G ne delajo sami laparo, HSC in HSG. Jaz imam G v bolnici in se to tam pač dela. Upam, da ti to kaj pomaga. Katte, seveda. Ogromno pomaga. Hvala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Folna kislinaaygoSte uživale folno kislino? že pred nosečnostjo in vso nosečnost (
25%)
od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (
8%)
pred, med nosečnostjo in v času dojenja (
3%)
pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (
15%)
ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (
31%)
je sploh nisem uživala (
18%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!