Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 14:10:47
|
|
|
|
mladika
|
BRAVO ZA NAŠI NOVI NOSEČKI!!!!!!!! Uživajta punci v tem čarobnem obdobju,s HeLenčico pa upave da se vama pridružive,neda?!?Jst mam še 6 dni fore...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 15:12:53
|
|
|
|
Anonimen
|
punce moje na nek način se mi je podrl svet,... nevem kako naj reagiram, kaj si naj mislim, kako bo naprej, kako naj spodbujam mojega, ki je isto ali še celo bolj prizadet,.... zvedela sva, da nima semenčic - niti ene!! Vglavnem, šok in žalost takšna, da ne morem opisat. No, saj nevem zakaj vas sploh obremenjujem,.... dajte me v modro in žal se nebom selila naprej na seznam. Pa tako rada bi šla na oktoberskega Zdaj komaj vidim, da ni tako strašno se selit naprej - če le imaš najmanjšo možnost, da bo uspelo, jaz je žal nimam. a.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 15:16:37
|
|
|
|
Malinova
|
Bravo, bravo in en iskren obema novima ! Vse čarobno še naprej! Mi tudi še čakamo oziroma smo ravno sredi oziroma pri koncu akcije. Nisva bila tako pridna, kot sva načrtovala, ampak ene trikrat je pa bilo veselo tam okoli plodnih dni, tako da upam, da je bilo vsaj enkrat ob pravem času. Vas pridno berem in navijam za vas, čeprav bolj poredko kaj napišem. Navijajte tudi ve zame!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 15:23:17
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen punce moje na nek način se mi je podrl svet,... nevem kako naj reagiram, kaj si naj mislim, kako bo naprej, kako naj spodbujam mojega, ki je isto ali še celo bolj prizadet,.... zvedela sva, da nima semenčic - niti ene!! Vglavnem, šok in žalost takšna, da ne morem opisat. No, saj nevem zakaj vas sploh obremenjujem,.... dajte me v modro in žal se nebom selila naprej na seznam. Pa tako rada bi šla na oktoberskega Zdaj komaj vidim, da ni tako strašno se selit naprej - če le imaš najmanjšo možnost, da bo uspelo, jaz je žal nimam. a. draga moja sem čisto brez besed. Pošiljam ti ogromen objem. Prav zares ne najdem besede, da bi jo napisala za spodbudbo. Zjokaj/ta se, potolažita, podprita in se postavita na noge, potem pa poskusita najti način.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 15:24:56
|
|
|
|
LittleSun
|
Carissa10 zate sem še posebej vesela, da si zagledala Ta september je res žalosten in hvalabogu, da tu in tam pride takšna lepa novička.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 15:25:34
|
|
|
|
Katte
|
A. . Ne vem, kaj naj rečem. Zjokaj se, pogovori se s tvojim, izgubljeno pa po mojem ni še vse. Mogoče je imel tvoj kakšno vnetje in bo čez tri mesece vsaj nekaj semenčic. Mogoče bo možno pridobiti semenčice s punkcijo? Za ICSI rabiš samo eno. Dajta si malo časa, potem pa raziščita možnosti, ki jih imata.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 16:07:04
|
|
|
|
jagodka80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ,.... zvedela sva, da nima semenčic - niti ene!! Vem, kako se počutiš. Tako kot se sedaj počutita vidva, se nas je počutilo že kar precej. Ampak ne smeta obupati! Sprijazniti se res morata, da po naravni poti ne bo šlo, je pa zato medicina tu. Če z biopsijo mod najdejo le eno semenčece, je lahko to zmagovalno.
< Sporočilo je popravil jagodka80 -- 22.9.2011 16:09:04 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 17:32:15
|
|
|
|
iwa
|
Anonimna, res mi je zelo žal. A kot pravijo punce, samo upanja ne izgubi, se bo že uredilo, mam dve dobri prijateljici s podobno situacijo in že majo ! Samo pogumno! Dvem novim pa zelo zelo čestitam in privoščim, res! Pri nas še ni, so pa dons začeli blagi krči, tko da mislim da je na poti. Če pa do jutri ne pride pa probam s testkom in javim stanje... Lp
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 18:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vsem za spodbudne besede. Res mičkeno pomagajo, čeprav je hudo. Sploh ko gledam mojega kako joče, mu do ničesa ni, se noče pogovarjat,... Meni je isto tak hudo, samo se probam zadržati pred njim in ga tolažim, čeprav vidi vse samo negativno in daje same grozne odgovore,.... Prvi spermiogram je imel že pred tremi meseci, vendar je komaj zdaj - po drugem izvedel rezultate obeh. Tak da kakšne viroze pomoje odpadejo. Takoj še isti dan mu je naredil še punkcijo in tudi ni bilo nič videt. Zdaj ima biopsijo čez 14 dni, vendar koliko berem nisem preveč optimistična. Jooj milijon zakaj-ev, vprašanj,.... se mi plete po glavi. Nevem niti kam naj se obrnem, da se o vsem tem malo bolj informiram, čeprav je boljše, da včasih čim manj veš. Nič punce, lepo bodite in resnično močno držim pesti za vaše saj te žalosti, stresa, negotovosti,... ne privoščim prav nobeni. A.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 19:16:45
|
|
|
|
klopek
|
A. sem brez besed.... mislim na vaju in vama pošiljam morje . Verjamem, da je grozen in brezizhoden občutek pa vendar stojta si obstrani in razmišljajta pozitivno. Tudi za vaju obstaja pot do otročka!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 19:16:50
|
|
|
|
alysa
|
Vse čestitke Carissa
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 19:19:28
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zdaj ima biopsijo čez 14 dni, vendar koliko berem nisem preveč optimistična. A. Držim pesti, da bo postopek, ki vaju čaka, uspešen.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.9.2011 20:06:16
|
|
|
|
romare
|
čestitke novima nosečkama, ,sploh zate carissa sem vesela za ostale pa stiskamo pestke da se čimprej pojavijo čarobe črtice jaz se z muko zadržujem da ne naredim testka..ampak itak ni nobeih znakcov ne za in ne za
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 8:33:12
|
|
|
|
iwa
|
No jest sm pa dons nardila test ker še ni, pa je tud test -, tko da mislim da tokrat ne bo nič...namreč točno vem kdaj sm mela O tko da bi se zej že moglo videt kej, zej pa sam hočem da čimprej pride pa da gramo v drugi krog!!!! Želim da se čimprej kakšni pokaže !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 8:48:28
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare čestitke novima nosečkama, ,sploh zate carissa sem vesela za ostale pa stiskamo pestke da se čimprej pojavijo čarobe črtice jaz se z muko zadržujem da ne naredim testka..ampak itak ni nobeih znakcov ne za in ne za suuuuuuper...to pomeni da si ... no držimo pesti...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 13:30:16
|
|
|
|
kale
|
Čestitke novima srečkama . Romare - upam, da bomo tud tebi lahko kmalu čestitali! Držim pesti, da se nam še katera manj pridruži v oktober! anonimna - upam, da čimprej posije sonček tudi v tvoje življenje in nas hitro razveseliš z lepšimi novicami .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 13:31:20
|
|
|
|
kale
|
Čestitke novima srečkama . Romare - upam, da bomo tud tebi lahko kmalu čestitali! Držim pesti, da se nam še katera manj pridruži v oktober! anonimna - upam, da čimprej posije sonček tudi v tvoje življenje in nas hitro razveseliš z lepšimi novicami .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 13:35:52
|
|
|
|
kale
|
Čestitke novima srečkama . Romare - upam, da bomo tud tebi lahko kmalu čestitali! Držim pesti, da se nam še katera manj pridruži v oktober! anonimna - upam, da čimprej posije sonček tudi v tvoje življenje in nas hitro razveseliš z lepšimi novicami
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 13:37:17
|
|
|
|
kale
|
ups - RR mi nekaj nagaja...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 15:03:46
|
|
|
|
Maat
|
Čestitke bodočim mamicam Romare, kako kaj pri tebi? Upam, da vama je uspelo...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 17:27:27
|
|
|
|
CariSSa10
|
hvala vam vsem puncam za čestitke pa spodbudne besede. zdaj bo pa res vse ok in boma cartala to pikico! romare ki si?????? boma skupaj junijke2012 in ostale tam do konca? držim pestiiii
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 18:59:49
|
|
|
|
romare
|
pri meni še nič novega, s testkom bom počakala do nedelje,še dobr da moram jutri zgodaj na šiht,da me ne bo premamil testek v omari .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 19:05:52
|
|
|
|
mladika
|
HeLenčica kako kej pri tebi kaže???Romare stiskam pestke da se grdoba grda ne prikaže nadaljnih 9 mesecov
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.9.2011 22:48:29
|
|
|
|
zebr4
|
Čestitke vsem novim . Lepo in uspešno nosečnost vam želim! Za ostale, ki še čakate pa stiskam pestke zelo močno!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 24.9.2011 7:11:00
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika HeLenčica kako kej pri tebi kaže???Romare stiskam pestke da se grdoba grda ne prikaže nadaljnih 9 mesecov Sem prišla ravno za vaju pokukat če je že kaj novega. Stiskam pestke za obe
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?