AnonimnaX
|
Po dolgem času se vam javljam, sicer prebiram vas kar redno, za pisanje je pa bolj malo časa. Vsem novopečenim nosečkam čestitke , uživajte teh čarobnih 9 mesecev. Jaz imam namen delati test v petek, če prej ne pride M. Sem pa že v ponedeljek mislila, da prihaja M, ker sem imela krvav/rjav izcedek na hlačkah, vendar M še od nikoder. Je pa bil to 11. ali 12. dan po ovulaciji tako da mogoče je bila pa vgnezditvna krvavitev, imela sem jo tudi v 1. nosečnosti, ampak takrat je bila 7. dan po O, zdaj pa je bil krvavo-rjav izcedek 11. ali 12. dan - ne vem, če ni to že kar pozno za vgn. krvavitev, ampak upanje umre zadnje, a ne? Saj, potem se bo pa M ulila v vsej svoji veličastnosti. Mi gre tako na živce, ker vsak mesece je nekaj, kar mi daje upanje, da mogoč e pa le sem noseča - enkrat M precej zamuja, drugič se mi zdi, da vidim rahlo roza črtico, zdaj tale krvavitev, ki ne vem kaj je, ali vgnezditvena ali pač le predhodnica M. Naj se že ulije, če se misli, ne pa da me zaj*****.... Lepo se imejte in pa čimveč pluskov, če ne ta, pa naslednji mesec!
< Sporočilo je popravil AnonimnaX -- 21.9.2011 15:51:41 >
|