Hinata
|
Ja, luštne so slikce bušijev...meni se še vedno ni uspelo slikati. Zdaj ko je lepo vreme bi se dalo zunaj malo poslikati, ko bi bilo lepše ozadje in svetloba kot v notranjih prostorih. Moje razpoloženje še vedno niha. Imam dobre in slabe dneve, pa tudi dobre in slabe dopoldneve in popoldneve :). Včeraj zvečer sem bila lačna in se nisem znala odločit, kaj bi jedla, pa sem se kar razjokala, kot da je konec sveta Za spol sem se že čisto sprijaznila, samo je res, da ko nekaj pričakuješ in celo slišiš možnost, da je tudi res to, se kar navadiš in težko narediš premik v glavi. Čeprav si še vedno nekako ne upam kupovati kakih zelo punčkastih stvari... Z vsakih spolom pa bom na koncu zadovoljna, res pa je, da bi vseeno rada nekoč imela oba primerka spola :) Zadnje čase spim res na obroke....se vsake tri urce zbujam in hodim na wc. Res je, da spijem par požirkov vode tudi že noč, ampak ko se zbudim in obrnem, ker me itak vse kosti bolijo, mi še trebuh otrdi in moram še na wc. Mogoče se pa že pripravljam na nočna prebujanja za kasneje. Pa tudi zbujam se dosti prej kot ponavadi, čeprav sem ponavadi kar dolgo lahko spala zjutraj in če sem prej vstala sem morala kasneje spet odspati svoje do konca. Zdaj lahko že od jutra dokaj normalno delujem, čeprav se celo noč prebujam... Včeraj sem se spravila k pranju starega vozička, ki sva ga že nekaj časa nazaj vzela in po temeljitem pranju ugotovila, da se v oblazinjenih delih vozička nahaja plesen Voziček je bil hranjen zunaj pod streho, a je vlaga očitno naredila svoje. Sem sprva mislila, da je samo umazanija, pa ni šlo stran in so verjetno pikice od plesni. Drugega verjetno ne bomo kupovali, ampak mislim, da tudi te pikice ne bodo zdravju škodljive....upam, da ni nič aktivnih spor no, recimo da je presušeno in potem plesen ne more več živeti? Pa še en stranski pašček pri varnostnem pasu manjka. To sem na žalost tudi šele včeraj ugotovila Če ne drugega bomo poskusili nekaj improvizirati, da se mi ne izmuzne ven. Nadomestnih delov za stare vozičke itak ni. Imate kakšne predloge, kako zrihtati ta varnostni pas?
|