|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
9.3.2012 20:35:30   
Aprilcek2012
Jaz sem bila pa danes prvič na dekompresiji, je bilo kar luštno user posted image Moj malček je bil zelo aktiven vmes, pa tudi potem user posted image

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
10.3.2012 8:54:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1

Najprej anonimna..... od kje tebi takšne informacije, v katerih verodostojnost jaz močno dvomim.... dr. šoštarič velja poleg dr. krkoč-eve za najboljšo možnost prisotnosti med porodom. Če že pišeš takšne stvari po forumu imej vsaj toliko poguma in ne piši kot anonimna, takšne obtožbe pa podkrepi s kakšnim dokazom. Poznam kar nekaj ljudi, ki delajo v Šempetru in za te dogodke, ki jih ti navajaš, noben še ni slišal......

Hmm, verjamem da dvomiš, še delavci bolnišnice za takšne stvari ponavadi slišimo od "zunanjih" (prijatelj od soseda itd.), kot pa od "notranjih". Ampak nažalost je tako, verjami. No za en primer si lahko prebereš tukaj, moja dobra prijateljica opisuje svojo zgodbo in verjami, da je zelo resnična .... http://www.ringaraja.net/forum/m_1116830/mpage_11/key_/tm.htm.

Seveda ljudje niso/mo tako neumni, da si bodo/bomo pljuvali v lastno skledo zato o sebi ponavadi govorimo najboljše in ne izpostavljamo črnih pik. Kakor seveda kdo. Enako velja za Šoštariča. Jst ga ne bi želela pri sebi, ampak kakor komu paše seveda in pa seveda kakor kdo na koga naleti. Če ima zdr. dober dan je seveda vse ok, včasih pa je lahko usodno. 

(odgovor članu Arabella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.3.2012 9:01:47   
Anonimen
Evo povezavo http://www.ringaraja.net/forum/m_1116830/mpage_11/key_/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
10.3.2012 18:58:21   
_ada_
No pa da se še jaz malo javim, ste se kar razpisale.No jaz sem se potepala in sicer sem bla v četrtek v LJ in sem šla zvečer po dolgem času ven,je blo fajn same babnce na kupuser posted image .Sem tud mal plesala, sam se mi zdi da so me mal vsi čudn gledal,ker sem okol skakala s trebuhom.Pa še natakar me je tko nasmeju,ko je pobiru od večerje krožnike je šele opazu moj trebuh ki se je skrival pod mizo in ga je kar vrgel nazaj in pol prav ˝Ti si se pa ornk najedla˝.user posted image
Spol...am ja jz sm se kar bala kako bo moj reagiru če bo punčka,ker je prej vedno govoru, sam da bo fant in ko sem končno zanosila je od samga začetka govoru da bo punčkauser posted image in sm misnla da mu to ne bo v redu in pol ko sva zvedla da bo punčka je bil tok vesel in zdej komaj čaka najino punčkouser posted image .
Porodnišnice...jaz pa zej nevem več kam naj grem rodit, Ce al Lj,zdej proti koncu me vsi oblegajo s komentarji,predlogi,sprašujejo kam bom šla.sem čist že zmedena.
Drugač pa user posted image brca na polno,pritiska na želodec in tok mal jem, me vsi kregajo ker skor nič ne jem.
No jaz imam tud nekaj izkušenj z dojenčkom oz.novorojenčkom,čeprav je to moj prvi otrok.A imam bratca starega 4 leta in pol,in vem da ni vse idealno,ker sem bla njegove prve dve leti še doma.
Tulpek..imaš pediatra v ZD Velenje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
10.3.2012 22:16:31   
čikica
Aprilček2012

čikica a lahko napišeš za kakšen stolček oz. počivalnik gre? Je bolj na višini ali na tleh? Mi imamo tudi kužiko, zato sprašujem

se opravičujem, sem spregledala. To je stolček, ki ga lahko v začetku uporabljaš kot počivalnik ( se da lepo položit na 180 stopinj), ima tudi druge stopnje - kasneje se pa lahko uporablja kot stolček ki ga potrebuješ pri hranjenju otroka. Višino si lahko prilagajaš (zdi se mi, da je najnižja višina 50 cm v višino -ne me prosim držat za besedo, ker nisem sigurna).

Na spodnjem linku sta dva, ki sta nama je všeč:

http://www.pegperego.si/si/novo-siesta-g1705.shtml?_=groupped
http://www.pegperego.si/si/tatamia-g1673.shtml?_=groupped - tega lahko uporabljaš tudi kot gugalnik

tale je cenejši:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/brevi-visoki-stol-b-fun/27908011250279629

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.3.2012 9:56:23   
krispin
Spol - nama je (bilo) čisto vseeno. Na nuhalni so nama rekli da bo deklica. Ampak ko sva čez 14 dni slike pokazala moji G, je čisto ven padla - da to pa niti slučajno ni punca in fantka so potrdili tudi vsi naslednji UZ. Hočem reči, da sem se že samo v tistih 2 tednih tako navadila na misel da bo punčka, da sem za spremembo rabila kar nekaj časa... - hote ali nehote človek začne delat plane, razmišljat, kaj vse jo/ga bo zanimalo, itd. itd... Si sploh ne predstavljam, kako bi bilo če bi za "spremembo" izvedela proti koncu nosečnosti ali pa celo v porodni sobi. user posted image user posted image Veliko presenečenje, malo privajanja, na koncu bi bila pa na istem.

Porodnišnice še vedno se odločam med Postojno in Ljubljano. Verjetno bo LJ, zaradi poporodne oskrbe, če bi slučajno bila kakšna kriza, da bom lahko skupaj s tamalim. O EA zaenkrat na razmišljam, ker me je preveč strah igel... (mogoče drugič user posted image ).

Moj tudi brca na polno, prostora v želodcu nimam za kaj več kot par grižljajev... Vse je strah da premalo jem, ampak zaenkrat mali raste tko kot je treba in to je meni dovolj. user posted image

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.3.2012 12:23:37   
frinina
halo,

evo, da se še jaz malo javim!
smo v 37. tednu in končno imam vse pripravljeno, da nas ne preseneti kaj user posted image . voziček, psoteljica, cotike...vse oprano in tako lepo diši user posted image
Imela v četretk pregled, pa pravi da je vse ok, da je vse lepo mehko in, da se bom lepo odpirala, tako, da sem kar pomirjena.
Jutri grem še na bris bakterije streptokok, za vsak slučaj, pa to je to. V SG stane ta pregled 24,- EUR.
Drugače pa se veselim še te zadnje dni, da kaj pospravim, se še malo sprehodim in poklepeam s prijateljicami, potem bo kak mesec dva bolj malo časa zato.
Počutje je drugače ok, samo križ me matra na polno. Komaj vstanem če obsedim, še slabše, če se malo spočijem in dam noge v zrak.
Malo še pa bomo na cilju, a ne!

Uživajte v nedelji, pa se še kaj beremo!

Lep pozdrav!

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.3.2012 22:03:13   
Aprilcek2012
Danes sem cel dan nekaj jedla user posted image

čikica, hvala za info, bom malo razmislila, kaj bi bilo najbolje za nas...

Mene včasih prav panika zagrabi, da nočem rodit, sam se pol hitr pomirim, ko pomislim kok bo luštno s tamalim... Sem pa iz LJ, rodit pa bom šla v Postojno, če bo šlo vse po planu.

Pa še ena fotka trebuščka, ki je nekaj časa ful rastel, zdej se je pa ustavil user posted image
user posted image

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
12.3.2012 8:16:33   
tulpek
Ada, pediatrinje nimamo v V, ampak v Š. Kakošno je pa stanje (ločenost prostorov za bolne/zdrave ipd.) v V pa žal ne vem. Mislim pa da delajo 3 starejše pediatrinje tam, ampak nisem 100%.

Aprilček, pridna, da se tako pogosto slikaš user posted image prvič sem se js tudi, sedaj pa kar pozabljam user posted image user posted image user posted image Lep buši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
12.3.2012 8:24:07   
**Tinkara78**
Ne morem naložit v album slik,  ne prilepit....user posted image .. v predogledu vidim na forumu pa ne... malo pomoči?user posted image

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 12.3.2012 8:39:03 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
12.3.2012 8:42:04   
tulpek
Uh, v album pa že takoooo dolgo nisem nalagla, da žal ne morem pomagat user posted image

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
12.3.2012 8:43:48   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Uh, v album pa že takoooo dolgo nisem nalagla, da žal ne morem pomagat user posted image

Druga pot mogoče?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
12.3.2012 8:44:50   
tulpek
Čakaj, bom poskusila nekaj naložit... samo da najdem kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2013
12.3.2012 8:50:27   
tulpek
Js sem jih v album od RR čist normalno dodala, brez problemov. A misliš slučajno prav na forum jih nalepit?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 12.3.2012 8:52:38 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
12.3.2012 8:53:40   
Arwen_84
Za album:
Moja ringaraja - na desni strani imaš v roza okvirju proti dol nanizano (Zasebna sporočila, Prisotni prijatelji,...) in KOMENTARJI NA ALBUME z spodnjo povezavo ''ustvari svoj prvi album''). Tam izpolneš naslov, opis...in ''USTVARI ALBUM'' in te da na stran za naložit slike...

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
12.3.2012 8:56:10   
Arwen_84
Direkt not, pa meni sam url slike da...user posted image

< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 12.3.2012 8:57:53 >

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
12.3.2012 8:59:30   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Ne morem naložit v album slik,  ne prilepit....user posted image .. v predogledu vidim na forumu pa ne... malo pomoči?user posted image

Samo če js prav razumem, jih vidiš v predogledu, potem pa nekaj ne gre več naprej. Kar pomeni, da veš, kje jih nalagat... poskusi ponovno/preko drugega brskalnika.

Če pa jo hočeš dat na forum, pa poskusi preko strani shrani.si in potem kopiraj drugi ali tretji link .

Neposredna povezava do sporočila: 2017
12.3.2012 9:02:23   
tulpek
Evo, direkt za forum: naložiš na shrani.si in kopiraš 2 link, če slika ni prevelika, da ne poveča cele strani in ne nalaga predolgo. Če imaš preveliko sliko, kopiraš tretji link, tak kot js zdajle:

user posted image

Če imaš Firefox, moraš kopirat ročno (označiš in copy-paste), ker noče avtomatsko... kao neka zaščita.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 12.3.2012 9:03:33 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
12.3.2012 9:19:34   
**Tinkara78**
Da vidimo.

35. teden:

user posted image

Uspelouser posted image . Hvala za pomoč. Drugače odštevam zadnje dneve. Pregled imam v petek ko bom 36. teden. Bom vprašala, če lahko pričakujem, da mi sprožijo porod po 38. tednu glede na to, da mala prehiteva za dva tedna. Že komaj čakam, da se rešim. Ker komaj prenašam to telo. Kondicije pa itak nimam.

Vse dobro aprilčicam!

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 12.3.2012 9:21:51 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
12.3.2012 9:21:40   
tulpek
user posted image user posted image user posted image user posted image in res lep in velik buši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2020
12.3.2012 9:36:10   
Hinata
Ja, luštne so slikce bušijev...meni se še vedno ni uspelo slikati. Zdaj ko je lepo vreme bi se dalo zunaj malo poslikati, ko bi bilo lepše ozadje in svetloba kot v notranjih prostorih.

Moje razpoloženje še vedno niha. Imam dobre in slabe dneve, pa tudi dobre in slabe dopoldneve in popoldneve :). Včeraj zvečer sem bila lačna in se nisem znala odločit, kaj bi jedla, pa sem se kar razjokala, kot da je konec sveta user posted image

Za spol sem se že čisto sprijaznila, samo je res, da ko nekaj pričakuješ in celo slišiš možnost, da je tudi res to, se kar navadiš in težko narediš premik v glavi. Čeprav si še vedno nekako ne upam kupovati kakih zelo punčkastih stvari... Z vsakih spolom pa bom na koncu zadovoljna, res pa je, da bi vseeno rada nekoč imela oba primerka spola :)

Zadnje čase spim res na obroke....se vsake tri urce zbujam in hodim na wc. Res je, da spijem par požirkov vode tudi že noč, ampak ko se zbudim in obrnem, ker me itak vse kosti bolijo, mi še trebuh otrdi in moram še na wc. Mogoče se pa že pripravljam na nočna prebujanja za kasneje. Pa tudi zbujam se dosti prej kot ponavadi, čeprav sem ponavadi kar dolgo lahko spala zjutraj in če sem prej vstala sem morala kasneje spet odspati svoje do konca. Zdaj lahko že od jutra dokaj normalno delujem, čeprav se celo noč prebujam...

Včeraj sem se spravila k pranju starega vozička, ki sva ga že nekaj časa nazaj vzela in po temeljitem pranju ugotovila, da se v oblazinjenih delih vozička nahaja plesen user posted image Voziček je bil hranjen zunaj pod streho, a je vlaga očitno naredila svoje. Sem sprva mislila, da je samo umazanija, pa ni šlo stran in so verjetno pikice od plesni. Drugega verjetno ne bomo kupovali, ampak mislim, da tudi te pikice ne bodo zdravju škodljive....upam, da ni nič aktivnih spor no, recimo da je presušeno in potem plesen ne more več živeti?
Pa še en stranski pašček pri varnostnem pasu manjka. To sem na žalost tudi šele včeraj ugotovila user posted image Če ne drugega bomo poskusili nekaj improvizirati, da se mi ne izmuzne ven. Nadomestnih delov za stare vozičke itak ni. Imate kakšne predloge, kako zrihtati ta varnostni pas?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
12.3.2012 9:54:05   
**Tinkara78**
Glede spola. Jaz sem v prvo bila prepričana da bo fant. Sploh pomislila nisem, da bi jaz imela punčko.

Potem ko sem pa rodila in so rekli, da je velika sem pa imela v sebi občutek, da je povsem jasno, da imam punčkouser posted image . Zdaj pa je AC itak pokazala, da čakamo punčko in se nam je vsem uresničila želja. Tak, da bova imela same zete.user posted image

(odgovor članu Hinata)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
12.3.2012 13:54:51   
_ada_

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Ada, pediatrinje nimamo v V, ampak v Š. Kakošno je pa stanje (ločenost prostorov za bolne/zdrave ipd.) v V pa žal ne vem. Mislim pa da delajo 3 starejše pediatrinje tam, ampak nisem 100%.

Aja v redu,hvala.

IZVIRNO SPOROČILO: Hinata

Včeraj sem se spravila k pranju starega vozička, ki sva ga že nekaj časa nazaj vzela in po temeljitem pranju ugotovila, da se v oblazinjenih delih vozička nahaja plesen user posted image Voziček je bil hranjen zunaj pod streho, a je vlaga očitno naredila svoje. Sem sprva mislila, da je samo umazanija, pa ni šlo stran in so verjetno pikice od plesni. Drugega verjetno ne bomo kupovali, ampak mislim, da tudi te pikice ne bodo zdravju škodljive....upam, da ni nič aktivnih spor no, recimo da je presušeno in potem plesen ne more več živeti?
Pa še en stranski pašček pri varnostnem pasu manjka. To sem na žalost tudi šele včeraj ugotovila user posted image Če ne drugega bomo poskusili nekaj improvizirati, da se mi ne izmuzne ven. Nadomestnih delov za stare vozičke itak ni. Imate kakšne predloge, kako zrihtati ta varnostni pas?

Poskusi z tistim rumenim čistilom očistit,Meglio se imenuje ali od Dexal in res spravi dol vse trdovratne madeže.

Drugače ja jaz tud že dva dni na polno perem oblekce in likam,nikol koncauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2023
12.3.2012 14:02:50   
Gorga
Ojla user posted image

Danes je pa tako lep sončen dan. Pri nas je včeraj nehalo pihati in mi je prav težko, ker ne morem z mojima mal na sprehod. Upam, da bomo lahko pol vse nadoknadili user posted image
Če se bom spomnila, bom tudi jaz slikala trebušček. Vsi, ki me vidijo rečejo, da glede na to, da imam dva noter, da nimam velikega user posted image

Lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2024
12.3.2012 15:02:01   
_vanilija_
Hello!

Ja, ful je lepo zunaj! Gorga, samo še malo pa se boš šla vozičkat po sončku user posted image

Tinkara, ful lep buši!!!!!

A boste kopovale mrežaste hlačke za v P in za domov? Jst sem gledala v BC, ampak so samo Tosamine številke M in L. Pojma nimam katero številko bi kupila. Verjetno L, če zdej mam številko hlač 42.

A je katera uporabljala Huggies plenice? Sem vidla v Intersparju da če kupiš 2 mega paketa plenic, dobiš previjalno torbo. Po eni strani bi blo fajn dobit torbo če itak rabiš kupit plenic, ampak po drugi strani mi je brez veze če kupim 2 paketa plenic ki so za nič samo da bi "dobila" previjalno torbo.

Jst sem zaenkrat kupila 1 paket Pampers in 1 paket Babylove, bomo vidli katere bojo boljše.

Moj user posted image je sestavil posteljico za otroka, posteljnina je oprana in se suši. Komaj šakam da vse dam noter da vidim kako izgleda. Dans bom začela z pranjem otroških cujn. Mamo "samo" še 19 dni do PDPja user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?