|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
5.3.2012 16:02:47   
čikica
user posted image user posted image user posted image Caelia. Samo da je vse user posted image . Pa da bi čimprej lahka šla domov.

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.3.2012 17:02:46   
_ada_
Caeliauser posted image čestitke.Sam da je vse v redu in da se boste čimprej doma crkljaliuser posted image .

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.3.2012 17:09:24   
nusi
caelia - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj bomo zdej? Mormo se zment latera bo imela čez tole obveščanje. Najbolš bi blo, da ena, ki ima čimkasneje rok, da bo imela čimdlje cajt spremljat in objavljat. Pri majčicah smo vse njej pošiljaje sms, ko smo rodile, da je lahko ostalim na rr-ju sporočila. kako bomo pa me izvedle? Se katera javi?

ada - sej bo... to so samo hormončki, pride pa mine user posted image

vozički - ma ja res ni šans, da dobiš vse kar hočeš, nekje moraš mal zamižat, pa dat drugim stvarem prednost. Arwen kerga sta pa pol izbrala?
Čist samo kot ena opomba, moj drugi voziček je musy 4rider, sem zadovoljna pa vse, ampak je pa precej nestabilen ko navzdol zapelješ iz pločnika, se hitro prekucne naprej, ok sej se pač ne, ker ga držiš, ampak če ga ne bi, bi se pa velik hitrej kot kakšen drugi (npr chiccotova marela, ki sem jo imela na začetku je bolj stabilna).

In enkrat tut sva padla s tamalim, sem zapeljala v eno luknjo s sprednjim kolesom, pa mal klanca dol, sem se spotaklna in poletela dobesedno čez voziček user posted image , voziček se je pa tut okol obrnu, tamal bi prbil direkt z glavo v pesek in kamne, pa je moj ravno še uspel nogo podstavit, da je vsaj na njegovih čevljih pristal z glavo... mislm no comment user posted image user posted image , skor bi si takrat otroka frderbala - tko da pazite nase.

< Sporočilo je popravil nusi -- 5.3.2012 17:10:15 >

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.3.2012 17:59:30   
ursap
Caelia... čestitke za tvojega sinčka. sem vesela da sta ok in zdrava. user posted image user posted image user posted image  kr ne morem verjet, da so že aprilčice začele... user posted image

imam pa še eno vprašanje za ostale... a je katera od vas danes šla na uvodno predavanje v šolo za starše v staro porodnišnico LJ? jaz sem hodila februarja in nisem šla na tri predavanja. bi prosila če bi mi katera lahko napisala urnik za:
fizioterapija (vse 3 termine)
pediater in infektolog (dodatno predavanje)
anesteziolog - lajšanje porodne bolečine (dodatno predavanje)
psihologija (dodatno predavanje)
če ni nobena šla bom poklicala v šolo in prosila za urnik, ampak nazadnje ko sem klicala januarja, je bila tista gospa na telefonu kar neprijazna in ne bi rada spet na isto naletela. hvala vsem.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.3.2012 18:40:24   
KlaraMay
čestitke !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KlaraMay - Srečna Aprilčica 2011 in Aprilčica 2012 :-)
http://forum.bucibuci.com (pridi pogledat !!!!!)

Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.3.2012 19:32:34   
Arabella1
user posted image user posted image čestitke Caeliauser posted image user posted image

že aprilčice?????? ojej gre hitro čas

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.3.2012 19:35:28   
Arabella1
Arwen si me prav nasmejala user posted image za kateri voziček sta se potem odločila, meni so maxi cosi mura 3 opisali kot M med BMW-ji user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1932
5.3.2012 19:40:16   
frinina
hojla,

čestitke Caelia,lepo se cartajte user posted image ...

jaz imam pregled v četrtek. sem sredi 36.tedna,.... upam, da ćim prej mine, ker sedaj je pa trebušček že kar velik..user posted image

kako ste ostale?

lahko nočl!!!

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
5.3.2012 20:02:02   
Arwen_84
IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1

Arwen si me prav nasmejala user posted image za kateri voziček sta se potem odločila, meni so maxi cosi mura 3 opisali kot M med BMW-ji user posted image user posted image

To kar si napisala sva izbralauser posted image ,pa prvič čujem ta izraz v povezavi z vozičkom, heheuser posted image ..očitno ni samo moj user posted image pri kupovanju vozička dobil asociacije na avteuser posted image - no, na koncu je pripomnu, da je to še celo hujeuser posted image

< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 5.3.2012 20:08:13 >

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
5.3.2012 20:19:01   
Gorga
caelia čestitke user posted image user posted image user posted image

Upam, da je vse šlo kot po maslu in da se sinčkom že veselo crkljata! user posted image

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.3.2012 11:15:08   
tulpek
Arwen, me je prav zabavalo branje o izbiri vozička. Samo da sta na koncu našla pravega user posted image je pa tako, če misliš veliko vozičkat se splača dat  več denatja, enako če misliš še kakšnega user posted image imet. Če pa greš samo nekajkrat na teden za 15 min po pločniku, pa je škoda preveč zapravit (edino če morajo sosedje videt kak je vozek user posted image user posted image user posted image ). Mi smo ogromno prevozičkali, tudi po gozdu... ampak se mi zdi, da zdaj ne bomo toliko, ker pač ne bo več toliko časa, kot prvič, ko sem imela ves čas tega sveta. bom šla popoldne z obema na sprehod in kaj hudo veliko 2,5 letnik pač ne prehodi, dopoldne pa počivala oz. postorila, kolikor se bo dalo z dojenčkom. Bo pa verjetno mali user posted image veliko prespal v košarici od vozička zunaj, medtem ko se bo veliki bratec kopal v bazenčku, igral v peskovniku... tak da izkoristili ga bomo. 

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.3.2012 11:22:44   
caelia
živjo, punce!!

čist na hitro user posted image

včeraj ob 11:31 se je rodil naš sonček, Rožle. sem videla, da Caitlin pri marčevkah povedala :)

Sicer je drobčken, ampak pogumen še bolj kot kekec user posted image user posted image

Danes sva se malo popestvala, za 3 minute.. popil je 5 ml mleka.. kar je baje ok za nedonošenčka.. imajo ga v topli poteljici, tako da ni pri meni, priklopljen je na infuzijo in spremljajo dihanje. Nekaj mu še nagaja, "pozabi" dihat, tako da upam, da mu ne bo treba na kirurški oddelek...

mi je pa včeraj ob pol 4h zjutraj odtekla voda, malo čez 4 so se začeli popadki, ob pol 8h sem bla na porodni mizi, dobla epiduralno (ker so mi jo svetovali zaradi dveh lleetzov-in sem jim najbolj hvaležna za to).. no, potem sem se ekspresno odprla in ob 11:31 rodila..., točno na dopolnjeni 35. tedenuser posted image user posted image
malo so me prerezali, kar je baje praksa pri nedonošenčkih,m zaradi premehke glavice, da ima prosto pot.. ampak.. me (še) ne boli.. malo jih čutim, to pa je to.

obljubljao mi 5-6 dni, mogoče teden.. ampak zdaj pa res raje vidim kakšen dan več, kot manj..

no, ena je spraševala.-- do Kr porodnišnice mam slabo uro po regionalni cesti in 40 minut po avtocesti..

grem zdaj nazaj počivat.. lepo se imejte in pazite na svoje trebuščke!!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.3.2012 11:28:46   
tulpek
Hej, caelia, upam da se vam (oz. Rožletu) kmalu uredi vse in greste domov  user posted image user posted image user posted image Pa super, da je bil porod  hiter  user posted image user posted image

Js sem spraševala za dolžino poti, da vem, kaj je za ginekologe daleč... js imam namreč tudi okoli 35-40 min, odvisno od gužve, ponoči prideš veliko prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.3.2012 12:14:41   
Arwen_84
tulpek

Glede na to, da živim na obali bo treba malo pazit poleti tufi zaradi temperatur, tko da bo vozičkanje zgodaj zjutraj al pa proti večeru...ampak čimveč sevedauser posted image , pa še za mojo rit bo to dobro... Terena (nekega off-road) sicer ful okoli nimamo...ampak ga bova z mojim našla...samo, da sprobava vozičekuser posted image . In želja seveda je še kakšnega user posted image nekoč...tko, da ni to 1x-en nakup.
Sicer pa kot pravim praksa bo pokazala svoje, itak pri vsem narediš kakšen ''zgrešen nakup'' - upam, da bo najin bolj pri tistih neumnih brezveznostih in raje ostala kaka cunja neponošena...kot pri vozičkuuser posted image

caelia Nedonošenčki so tko vedno borci in verjamem, da tvoj škrat nebo nič drugačen. In res je, raje kakšen dan več..in pol mirnejši spanec...kot pa čimprej domov s kupom skrbi. A te zdaj spustijo na net al si gsm usposobila?user posted image

gorga A ti že točneje veš kako bo tvoj porod načeloma potekal?...A ni za dvojčke načeloma CR in to ene tri tedne pred PDP?

Elle TENS - Lajšanje porodnih bolečin brez zdravi Zadnjič na telovadbi je fiziot. omenila tole stvarco, baje so ful pozitivni odgovori na to..čeprau se je tudi zgodilo, da nekaterim to ne paše...Ima katera mogoče izkušnje? Kaj več prebrala o tem? Sicer stvar pride v upoštev za izposojo ( www.smejko.si ).

CSD včeraj sem ostala kar razočarana nad neopozarjanjem zaposlenihuser posted image ...vlogo za porodniški sem oddala 27.2 in nanjo napisala tudi februarsko plačo (sem sp, tko da itak se šteje vsak mesec isto...minimalna pač). Ko sva odnesla priznanje očetovstva, so me opozorili, da februarska ne more biti šteta zraven, ker bi naj to dobila marca!!! Ker pred aprilom 2011 nisem bila zaposlena (študent) sem tako dobila odobreno 10 mesecev zaposlitve + 2 meseca 55% nadomestek min. plače!-temu bi se lahko izognila, če bi oddala vlogo 1.3. - torej par dni kasneje - seveda, če bi mi to kdo povedaluser posted image ! So rekli:lahko bi ja...in še ta ženska je bla zraven..sem jo samo pogledala in rekla...''rojevam otroka v nepravem času očitno'' AGHRRR, da me je še do take izjave spravla... idiotizem totalen...sej ni katastrofe...ampak 35€/mesec pa je kakšen paket plenic, ne?user posted image . In je rekla..sej dobite tudi pri občini nagrado ob rojstvu (250€)...am..še vedno je -35/€ ali ne?user posted image

K lepši temi...Zdej se naši trebuški res že oddaljujejo od telesa, pa tudi gibi niso več tko točkovni se mi zdi...ampak se kar cel trebuh premika (jaz pravim, da imam aliena not)user posted image . Kako ste pa s počutjem, utrujenostjo? spanjem? nihanjem razpoloženja? ....Meni se zdi, da nič drugače kot pred 1 mesecem...samo hrbet me večkrat zvečer boli user posted image , jokala sem že tko prej pri vsaki limonadi, drugače se pa še vedno borim z tabletami železa in zaprtostjo...user posted image - tole mi je še najbolj moreče, ke rje res praznik ko grem na wc (pa še to po donatih, laktikomu, itd)user posted image

Včeraj sem bila na ogledu Izolske porodnišnice...danes še v Postojni, da vidim kakšen ''prvi'' vtis bosta pustili...

vetrovne pozdrave iz Koprauser posted image

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.3.2012 12:31:45   
baloncek*
Caelia,

iskrene čestitkeuser posted image ...samo da sta ok. Upam, da se vseeno še kaj javiš, čez čas seveda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.3.2012 12:55:33   
tulpek
Arwen, saj tisto o vozičkih ni letelo niti malo na tebe (če si slučajno tako razumela), ampak slučajno mi je padlo na misel. SIcer pa imate ob obali super za vozičkat, sem ti kar fauš. Vročina bo pa tudi drugje verjetno (samo brez osvežilnega pogleda na morje user posted image user posted image user posted image ), ni šans, da grem v takšni vročini in sopari ven, kot je bila letos avgusta, tak da bomo zunaj zjutraj in zvečer zunaj. 

Glede tega na CSD so pa res smotani, mislim da bi jih nekam poslal... lahko bi te poklicali, poslali pošto, karkoli... je sicer res tako (sem imela prvič podobno situacijo - oddala 31.7, na petek, porodniško začela 2.8 - ampak so me že tam opozorili, da prej kot zadnji dan v mesecu ne smem oddat). A so ti že poslali odločbo? Sicer bi lahko rekla, da ti naj vlogo vrnejo in jo ponovno prineseš, mogoče bi šlo skozi... no, js grem to urejat jutri. Očitno jim je pri vas vseeeno, samo da odpikajo službo, žalostno.

(odgovor članu baloncek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.3.2012 12:56:34   
Skarjice
Pozdravljene,

caelia čestitke!!!! Da čim prej prideta domov se certat!

Ada..nič hudega, to so hormoni. Pač tako je, je treba uzet v zakup. Svojemu pa kar obrazloži, da
je to pač tako kot je, da ne bo čist prestrašen. Z dojenčkom bo pa vse uredu, boš videla, samo verjeti moraš.
Sej mene tudi zvija tako ali drugače. Grozen me skrbi naslednji pregled in kar mislim, da me bodo obdržali
v bolnici. Sm že skoraj vse prirpavila, ter mojemu težim, da on še nič ni. Pa vem, da bo vse uredu, ampak ti hormoni,
to te kar naenkrat zvije in ti potem ni nič jasn kaj se je zgodilo.

A katero kaj zbada pod rebri?

Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.3.2012 13:11:48   
_vanilija_
Arwen_84, a mislis da res deluje to Elle TENS? Nam niso nič o tem govorili v m.šoli. Pa niti ni drago če bi ga najeli recimo za 1 mesec. Jst še vedno razmišljam o Ulitivi.... user posted image Zakaj bi se matrala če res ni nujno... Kot da greš h zobarju in tam te praša če hočeš anestezijo ko ti, recimo, puli zob.... Ne vem... Po drugi strani tolk žensk rodi "naravno", pa bom lahko tudi jaz...

A ste kaj razmišljale o Dianatal gelu? A se je katera odločila za ta gel? Upam če ga kupim i prinesem v P da ga bojo uporabili... Mi se zdi OK ta gel, ker "skrajšuje porod, raztrganin in epoziotomijskih ran je ob uporabi gela manj, ker ima tudi baktericidne lastnosti, Dianatal zmanjša izpostavljenost otroka bakterijam pri najpogostejših okužbah v nosečnosti, kot so okužbe s streptokoki B,....". To sem prebrala tule. Verjetno je dosti tega samo reklama, ampak ce res pomaga da je recimo raztrganin in epoziotomije manj, potem bi ga jst uzela. A ga je katera že uporabljala?

Mi2 sva kupila voziček od ABC Design-a Mamba mi se zdi, 4 kolesnik, nam je izgledal OK. Bomo vidli kako bo šlo ko se bomo začeli vozičkat user posted image

Kar se tiče spanja... Mi2 sva se končno preselila nazaj v našo posteljo, i zdej spim kot otrok. user posted image Dobila sem še tisto blazino za dojenje in jo zdej uporabljam za spanje (objamem jo in jo dam med kolena) in me kolki sploh ne bolijo več. Tko, da če katera ma podobne težave, naj tko proba spat.

Trebuh me zaenkrat ne moti preveč, edino ne morem "normalno" seded za mizo, moram sedet kot kakšna dama, kot da mam desko v hrbtu. Če jem, krožnik moram vzet v roko, in ga dat recimo na zgornji del trebuha. Ma še vedno lahko sama obujem čevlje.

Dans mam pregled ob 15, bomo vidli kaj dela naša punčka (če je sploh punčka user posted image ).

Zdej si počasi delam seznam kaj vse rabim za P in za otroka, da vidimo kaj je še za kupit. Je že čas, mamo še manj kot mesec dni do roka.

Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.3.2012 14:02:08   
1.april
Dobrodošel mali Rožle user posted image user posted image user posted image

Vedi, da si ljubljen in da boš imel pomoč na svojem Potovanju user posted image

Čestitke mamici Caelii in očku user posted image user posted image

Družinici želim čimveč zdravja user posted image in sladkega uživanja skupaj user posted image

jaz pa sem imela včeraj imela tretji uradni UZ, fant je težek 2430g (pujsi mali user posted image ), in je glede velikosti/teže v zgornji stat.normali. Je že 3 tedne v glavični vstavi user posted image , rebra mam že čist plava user posted image

še 5 del.dni, potem pa fertigggg, mal na dopust, pol pa porodniška user posted image
Papirje za CSD bom urejala 14.3., ker MORA bit res čist tazadnjo-tazadnja plača not upoštevana.

Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.3.2012 16:11:41   
krispin
Celia - čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pobič se je komaj prejšnji teden obrnil na glavo, pa zdaj že zaključujem 35. teden. Na pregledu v četrtek je bilo vse ok, G me je previdno spodbudila, naj vendarle še kakšno kilo gor dobim, čez 14 dni pa imam že prvič CTG... Ful gre hitro tole...!

Verjetno tudi mene dajejo hormoni, samo priznat si nočem... Zadnje čase dvomim v vse nakupe in odločitve (vse od vozička, do tega, kje bo previjalna...) in mojega seveda spravljam ob živce. Da o tem, da me je vedno bolj strah poroda sploh ne govorimo... A se ne more otroček nekako ... teleportirati ... ven... ? user posted image

Dianatal gel - verjetno ga ne bom kupila, čeprav sem o njem prebrala veliko pozitivnega.

Od vozičkov sva tudi midva gledala Muro 3, nama je bil ful všeč, ker se je od treh bolj terenskih, med katerimi sva izbirala, zložil na najmanjše. Zaenkrat imava sposojenega Quinnya Freestyle, kako se bo obnesel pa bomo še videli...

Malo sem tudi že gledala za pediatri in se odločam med enim od pediatrov v mojem ZD ter parimi zasebniki. Pri zasebniku se mi zdi fajn, ker so bolj dosledni pri naročanju na uro (vsaj ti, ki jih imam v ožjem izboru) in praviloma dosledno ločujejo bolne in zdrave otroke, v ZD pa so v čakalnicah oboji hkrati (kaj je šele v laboratoriju, ko so zraven še odrasli). Drugih večjih prednosti ne vidim... Kaj pa ve, kako se boste odločile?

vanilija - super, da sta se preselila iz kavča... Jaz sem ravno danes ponoči, nekje med tretjim obiskom wc-ja in neskončnim iskanjem položaja, v katerem me ne bi vse bolelo ali mi bilo vroče, pomislila kako bi bilo, če bi še vedno prenavljali... Groza! Mimogrede - a je še kateri fuuuul vroče? Radiatorje imava ponoči na minimumu, ampak se kljub temu zbujam čisto premočena...

Uživajte v sončku!

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.3.2012 20:52:21   
samado
Malo sem vas prišla pogledat, na začetku sem bila z vami, pa se na žalost ni izšlo.. No, po pol leta mi je ponovno uspelo zanositi in sedaj pričakujemo novembra in seveda upamo na najboljše user posted image Vidim pa, da se je pri vas že začelo dogajati user posted image Punce, vso srečo, čim lažje porode in zdrave otročke vam želim! user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.3.2012 21:26:33   
kala 28
Pozdravljene punce:):)

Vas kar redno berem in potem ugotovim da se nam je že začelooo:):):) jaz sem sicer proti koncu meseca aprila ampak tudi jaz pridem na vrstooo
CELIA čestitkeeeee in obiloooooooooo crkljanjaaaa:):) super vesela bom za vsako mamico od nas da dobi v naročje največji zaklad življenjauser posted image

Jaz in moje počutje je kar vredu, delam še drug teden potem pa gnezdenje in aktivno pripravljanje stvari za najinega sončeka...
Jooj punce vem da ste vozičke že čist  predelale, sama se odločam za babybooma...ima katera tukaj izkušnje????user posted image
mi je zelooooo všeč, vodljiv predvsem in kar je najbolj važneje mi gre tudi v avto saj zasede malo prostora..
počasi moram tudi jaz na CDS urejat stvari...
v glavnem...še pišem kaj....lepooooo  bodite in čuvajte svoje bušije:):):)

papa

(odgovor članu samado)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.3.2012 21:55:14   
Gorga
Dober večer user posted image

Evo, jaz sem že skoraj uradno nepremičnina. Na zadnjem pregledu se je še moja G hecala, da naj pazim, da me ne bodo še obdavčili user posted image

Arwen dvojčki se v povprečju rodijo okrog 37. tedna. Porod sprožijo samo, če npr. eden ali oba zaostajata v rasti, če zmanjkuje plodovnice, se stara posteljica,... praktično enako kot samo pri enem user posted image . Razlika je ta, da so intervali pregledov krašji. Jaz že sedaj hodim na preglede vsak teden. Potem pa verjetno že vsakih par dni. Načeloma je pri enojajčnih skoraj vedno CR, ker si delita posteljico. Pri dvojajčnih pa je vse odvisno samo od lege user posted image user posted image . Pri meni sta oba lepo obrnjena na glavico in bo zato naraven porod user posted image

CSD - Jaz sem oddala papirje 1.3. pa mi je vseeno bluzila, da ne ve, če bodo lahko upoštevali februarsko plačo. In ja. Meni se bi tudi poznalo cca 40€ več pri povprečju. To pa je že vseeno znesek, ki pokrije ali eno položnico ali en nakup živil ali par paketov plenic... Jaz sem nad temi javnimi zavodi že zdavnaj obupala, da vejo kaj sploh delajo user posted image Banda nesposobna! user posted image

vanilija tudi jaz se najraje naslonim na naslonjalo stola in dam krožnik na trebuh. Ampak, ko jemo skupaj s tamalim pa tega ne prakticiram, da ne bi še on dobil kak napačen preblisk user posted image

krispin pri nas pediatrinja v javnem ZD naroča ločeno za posvetovalnico in sistematske od bolnih. Po mojem je taka praksa bolj odvisna od zdravnika kot pa od javno ali zasebno.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.3.2012 22:56:46   
ovnica8
No da se se jaz malo javim. Danes sem koncno spet imela pregled pri G. Sem imela prvi CTG,ki je v nekem momentu narastel celo do 97(ampak to je bil fake popadek,ga sploh jisem cutila). Sicer ce sem fizicno bolj aktivna mi na momente otrdi trebuh ampak zaenkrat ni sile. Naredila mi je se Uz(mali pridno raste in je obrnjen na glavo,ampak je se dokaj visoko),vzela mi je tudi briz za streptikok b(cena 27€),rocno mi je zmerila mv,pravi da ga je se ful in da je se cist trd(kar je meni super se mi se nikamor ne mudi).
Gleee spanja tudi jaz spim bolj slabo,kljub crvu(blazini za dojenje)traja celo vecnost da najdem ugodno pozicijo potem moram pa itak spet na wc in potem jovo na novo....to traja tam nekje do 3 ure,potem me pa zacne kuhat tako da ko se zbudim okoli 6 ure sem cist premocena(pa imava tudi ugasnejne radiatorje).
Dianatal gel-jaz sem ga kupila in ga imam namen uporabit,nekako se mi zdi dokaj logicno,da z njegovo uporabo vse skupaj lazje zdrsne vn...bomo vidl.
lp

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
7.3.2012 8:09:15   
nusi
Jutro

vozičkanje - jaz sem s taparvim ful prevozičkala, zjutraj sva šla od doma in se vračala popoldne, itak sem ga zunaj preijala in dojila in je blo super. Zdej pač ne bo več tko. Dopoldne bom probala na hitro kej narest, pol ven, pol po starejšga v vrtec in nekam na igrišče, kjer mi tastarejši ne more nikamor pobegnit (se pravi nobene vode, nevarnih plezal, ceste ali pa da je vsaj ograja...) Z niti 2 leti starim tamalim pač ne bom mogla nekih dolgih tur delaat user posted image . Sem se pa premislila glede buggypoda, mi je predrag in bom vzela samo buggyboard - poličko za ta starejšga in upam, da mu bo všeč.

dianatal gel - mislim, da je čist ok, če ne drugega tudi pri babicah naredi nek efekt, da se jim ne mudi tko zlo rezat.

CSD -jaz sem oddala 15.2., tko da so mi lahko notri vpisali zadnjo plačo (v februarju, samo to je itak v resnici januarska) in ni bilo problemov.

pediatri - mene to ful moti, s tem čakanjem. Sicer pri nas je tko, da na posvetovalnico se hodi posebej, nisi skupej z bolnimi, ampak ko prideš pa na kontrolo po bolezni pa čakaš z bonlnimi in potem seveda tudi kej stakneš, tko kot mi nazadnje user posted image . Poleg tega sama raje pokličem in povem, da je moj bolan, pa da mi dajo neko uro, ker mi je bustast čakat po 2 uri z bolanim otrok v naročju ampak zadnje čase e tko, da se sploh ne javijo in potem ni druge kot da prideš in čakaš. Tudi za kontrolo si naročen ampak glih tko čakaš do pol ure. Pa še starši znajo bit ful neodgovorni, pripeljejo tamale z noricami, 5.6. ali kerokoli boleznijo in sploh ne povejo takoj, da bi jih dali v izolacijsko, ampak najprej bluzijo naokol, dokler jih kakšna sestra končno ne nažene v izolacijo user posted image . Zato se mi v velikem loku izogibamo ZD, kadar se le da. Dejstvo pa je, da je seveda na prvem mestu pediater sam in ne čakalnica, to je glavno merilo.

caelia - lepo, da se že crkljate user posted image , uživajte z vašim sončkom

vročina ponoči - meni je sicer malo bolj toplo kot ponavadi, ampak nimam pa takih težav ponoči, tko da upam, da udi pri tebi minejo.

1. april - tak je bil moj taprvi, skos na vseh meritvah n azgornji meji, rojen pa potem s 53 cm in 3320g, kar ni neki ful, sam je pa res, da je tut pol in še zdej ful odganjal, je vedno kr med tavečjimi user posted image , pa že od samga štarta je imel ful velke podplate, so mu ble vedno vse pižamce s podplati premajhne user posted image

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?