|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
11.10.2011 14:32:59   
frinina
halo mamice,

evo za nami je tretji pregled, z našo bebiko je vse ok. zaključujemo 15 teden.
krvavite so se ustavile, zdaj lahko grem vsaj na kak sprehod da malo preluftam možgane.

jaz sem smrkala pred 14 dnevi in nisem vzela nikakršnih zdravil, sem se vzdržala, čeprav sem bila kot povožena.
vzela sem samo islamit tabletke za grlo, ker me je kar precej bolelo. pa smo se zmazali, dav dni pa je šlo.....

ja nič...uživajte!

(odgovor članu Skarjice)
Neposredna povezava do sporočila: 576
11.10.2011 15:53:21   
Anonimen
user posted image
Pozdravljene,

sedaj, ko sem že imela NS bi lahko šla počasi iz anonime, a ne user posted image user posted image ampak še nisem nič povedala in me malo skrbi, da bi kdo tukaj videl in kaj izčvekal, ker imam nekaj ljudi na sumu...
Saj sicer mislim, da se z nobeno od tukaj nismo srečevali kje na forumu (zanimivo, med majčicami so 3 septembrke2009, tu nobene), tak da me tako ne pozante user posted image .  Vam lahko povem, da sem tulpek, samo objavljala bom pa še kakšnih 14 dni kot anonimna, ker sicer takoj pokaže moj avatar in ime tam na prvi strani je vpadljivo. Dvomim pa da kdo kar za lastno veselje bere vse teme po vrsti.
Kdaj mislim povedat? Pa me mika da čim kasneje, da mi ne bo treba poslušat bednih prerokovanj, ali bo fantek ali punčka, nadlegovanja glede imena... poslušanja kako nekateri favorizirajo kateri spol, kar me precej moti, ker js si želim samo, da bo vse ok, nekateri se pa sploh ne zavedajo, da lahko gre kaj tudi narobe... Pa potem bom mogla poslušat, da bi mogla več jest ali pa manj, pa da ne smem tega ali onega... no pozna se mi še nič ne, čeprav je to moja 2. nosečnost in sem v 13. tednu. Zvečer imam trebuh od hrane in vode, zjutraj pa čist nič, tudi kile so enake.

Angel sound
- ne mislim kupovat, ker bodo tako kmalu brce tukaj, prvič v 17. tednu, tak da je še manj kot en mesec user posted image

Previjalna je bila prvič v sobi zraven naju, sedaj bo tudi, ampak sedaj bo ena še v kopalnici, da lahko otroka po umivanju tam lepo urediš in da ga ponoči tudi tam previješ, da se ne zbudijo še vsi ostali. V kopalnici je pult (no, ga je treba še kupit) nad sušilnim in pralnim strojem in tja gor bom dala samo tisto previjalno blazino pa bo.

Slabosti user posted image user posted image meni je slabo popoldne in zvečer še posebej. Je sicer veliko boljše kot je bilo in 1000 krat boljše kot prvič, ampak vseeno neprijetno, ker ravno popoldne je čas za norenje z malim 2 letnikom. Upam da bo kmalu boljše in da bom dobila vsaj malo energije nazaj, ker zdaj sem skoz zmatrana.  Pa bruhalni refleks še vedno imam user posted image , sem ravno 2 dni nazaj bruhala. In nimam pravega apetita, nič mi ne paše jest, pa sem lačna. Še vedno sem vsaj 3krat dnevno na wc-ju za veliko potrebo, zjutraj se zaradi tega zbudim user posted image .

Kupovanje vozička tik pred zdajci je sicer dobra ideja, ampak kaj pa, če ga moraš prej naročit in vsačih čakaš na njega... ali pa 1 mesec prezgodaj rodiš.... saj če imajo skoz na zalogi ni problema, najboljše se je prej pozanimat. Js sem kupila marca, rodila septembra.... fulll prej, je bila akcija user posted image nič se ni pokravarilo, celo iz tujine sem naročila.

Niste še omenile tetra plenic, js sem jih imela ogromno, da mi jih ja ne bi kdaj zmanjkalo, okoli 30 in so mi vse prav prišle, mali je vedno kakal in lulal med previjanjem. Nekatere pa z 10 čist dobro preživijo. Ampak takrat še nismo imeli sušilca.

Več se pa ne spomnim.

(odgovor članu frinina)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
12.10.2011 11:02:30   
_vanilija_
Dobro jutro user posted image ! Nekaj ste dans tiho.... :)

Arabella1, kako je blo na NS?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
12.10.2011 11:15:14   
Arabella1
Pozdravljene souser posted image

nuhalna je šele ob 16.00, tako, da bo treba na novice še počakat. Mislim, da gre čas danes hudoooooo počasi. Kako ste kaj ostale? Moj prehlad se je malček umiril, no smrkam še.. ma to je baje "obvezna oprema v nosečnosti"

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 579
12.10.2011 11:21:17   
Juxy
Meni gre tudi čas počasi... kje je šele ponedeljek popoldan, ko bo naša NS user posted image . Počutje? Zanič... spet objemanje školjke in glavobol, ki se vleče že od včeraj.

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 580
12.10.2011 11:23:54   
Anonimen
user posted image

Js bi čvekala, ampak ne sama s sabo...

Prehlad: v prvi nosečnosti sem bila super zdrava, samo grlo me je enkrat izdalo, ampak sem imela takšno delo, da sem kar veliko govorila, sicer niti to ne bi bil problem. Zdaj se bojim, da bo slabše. AMpak zaenkrat se držim.

Arabella, srečno na nuhalni.

Neposredna povezava do sporočila: 581
12.10.2011 12:19:55   
1.april
Ma meni je kar malo nerodno, ker sem ok user posted image
se pravi, viroze ipd. še ni prišlo do mene, no sm pa res bolj gajstne sorte, pa se me zato izogibajo user posted image

Gorga, super info za vozičke, ogledovanje in nakup tik pred zdajci. Jaz sem v fazi ogledovanja po netu; čim se kak model omeni, ga grem čekirat na net. Baje (slišala sem od sodelavca, kjer pričakujejo dojenčka novembra), da je voziček uporaben samo prvo leto, da potem, "vsi" kupijo kake zložljive "marele", ker so lažje, bolj vodljive in manj prostora zavzamejo?
No, vsekakor bom še malo pogledala.

Petkov NP je za mano, G sicer brez licence, je ugotovil vse b.p., PDP ostaja isti, beba je zdrava. Je bil partner zraven, se mu je smejalo, ko je videl "svoj" pridelek, ki je poskakoval ko kaka mala bolha. Pa brcal in mahal kot za stavo. Sem se začela smejat, pa je malega pretreslo kot žogico na fliperju user posted image . Pa slikco nama je dal user posted image

Včeraj sem imela NS v LJ prodnišnici, na napotnico. Sem bila sama, ker partner ni mogel prit, pa itak je imel generalko že v petek. No, notri, v ambulanti je bil dr. Pušenjak in še ena dr., mislm da je rekla da se piše Senčar, no, se je učila na meni, pod mentorstvom dr. Pušenjaka; sem bila kar dolgo notri, bebo so premerili po dolgem in počez, pa reža, frekvenca srčka, obseg glave, kot nosu al kaj, v glavnem, ni da ni, pa še slikco so mi dali, na katerem že kaže lulčka user posted image
Vmes sem dr.Pušenjaka dodobra izprašala, na koncu pregleda mi je vse na čarunalu pokazal, cifre za verjetnost za DS ne vem, zapomnila sem si samo to, da imam tako verjetnost, kot 22-letnice (juhej, juhej), potem se je mahoma odločil še, da mi malo krvi vzamejo za ne vem kake kromosomske teste, rezultati pa pridejo na dom.
V glavnem, če strnem, imela bova zdravega sinka, sem pa v 12t2d, rok za PDP ostaja enak, tj. 25.4. (čeprav jaz menim, da bo vseeno 29.4., mi pa noben ne verjame, hehe). No, bomo vidli.
Po pregledu sem šla si kupit taprvo "nosečniško" oblekco kar v HM. V bistvu je dolga bombažna majica, eno številko večja (sem bolj suha in se buši čisto, čisto malo vidi), no, za neky časa bo, potem bo pa kar spalna srajca postala. Aja, pa dva večja modrca sm si ubodla, sem medtem postala prava MUUUukica. No, sej niso spet tok velik, za dobro cifro večje so.  Kar se mene tiče, ni več treba da rastejo, mam rada male, ker rada na trebuhu spim. No, zadnje dni nekak med bokom in trebuhom, me joški ovirajo. Počasi so že manj boleči user posted image

Joj, nimam nobenih pametnih idej za ime user posted image . Za punčko jih imam/va cel bataljon, za fantka pa user posted image oh, to bo smeha še med našo družbo; se je moj zmer hecal z enim takim blesavim imenom, da ga bojo nakonc res tko klical :P

Slabosti; ja, zdej so večerne, ki se ne dajo odpravit s spancem. Pač, mal sm tečna, mal pa sitna, pa tut kar minejo, še posebej, če se malo zaposlim (ojoj, kok likanja mene čaka user posted image ).

V službi sem šefu danes končno povedala, da sem noseča in da pač delam samo do konca marca. Je bil vesel zame, čestital in vse, sem ga pa prosila za diskretnost. Ne želim še odgovarjat na določena neprimerna vprašanja in butaste opazke (a sta se fejst matrala npr.ta je RES butasta). Kaj koga klinc briga, nosečnost je intimne narave in mi sploh ni, da bi komurkoli karkoli razlagala. Bodo pa babe v službi ugotovile, ker sem imela služben izhod za NS in se vidi po štemplju dovolilnice, sam jo bom oddala šele konec tedna, da pridobim kak dan (za psihične priprave okol zasliševanja). Pri nas so same čveke in se VSE razve, še tist, kar sam o seb ne veš, pol izveš od drugih user posted image
Bedno tole, ampak jbg user posted image

Drugače nisva še nikomur povedala, okol naju veliko punc izgublja svoje pikice, pa sva malo vraževerna al kaj. Mam pa zdaj slikic tamalega za "cel" album, od tanajbolj male, ko še veš ne kaj točno gledaš, do one z lulčkom.

Punčke noseče, pridne bodte, pa pozdrawte se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
12.10.2011 12:50:02   
Juxy
1.april, čestitke za super rezultate in za user posted image  user posted image user posted image user posted image . Evo, jaz imam PDP 29.4. in pravim, da bo vsaj en teden prej, tako da lahko zamenjava najine PDPje user posted image
Še vedno me bega za H&M... nosečniška oblačila imajo samo na Rudniku, a ne? Ali po novem tudi v City parki?

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 583
12.10.2011 12:52:42   
krispin
1.april
Joj, nimam nobenih pametnih idej za ime user posted image . Za punčko jih imam/va cel bataljon, za fantka pa user posted image oh, to bo smeha še med našo družbo; se je moj zmer hecal z enim takim blesavim imenom, da ga bojo nakonc res tko klical :P

Pri nama je pa glih kontra. Za fanta ful imen, večinoma so nama všeč ista - za punco pa je vsakemu všeč samo eno ime, ki je ta drugemu čisto mimo... In na nuhalni je izgledalo, da pričakujeva punčko. user posted image No, časa je še več kot dovolj. Ampak obema je že prav smešno, da nama ženska imena kar vsa po vrsti niso všeč, za povrh pa se še zezava in skoraj tekmujeva, kdo bo našel čim bolj butasto ime... Glede tega sva čisto neresna! user posted image

Drugače pa imam naslednji teden pregled (že 15. teden - madonca, kako gre to hitro!) - fanta sem včeraj spomnila in se je prav razveselil, da bova spet videla pikico in dobila novo slikico. user posted image

V službi še nisem povedala, zaenkrat uspešno skrivam - sem že tako bolj suhcena, od letošnjega in lanskega poletja pa imam polno ohlapnih tunik, ki jih zdaj pridno nosim, na kavbojkah pa odpenjam ta zgornji gumb... user posted image
Preglede imam navadno zjutraj ali po službi in tako nimam težav z odsotnostmi. Verjetno bom povedala ob koncu tega meseca in šefa prosila za diskretnost - tako kot je napisala 1. april. Mi ni do tega, da se to razbobna po hodnikih. Ko bo trebuh še bolj zrasel, jim bo itak jasno, da sem noseča! user posted image

Pozdravite se bejbe, Arabella1 - sporoči, kako je bilo na nuhalni. user posted image

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 584
12.10.2011 13:08:20   
1.april
IZVIRNO SPOROČILO: krispin
...
V službi še nisem povedala, zaenkrat uspešno skrivam - sem že tako bolj suhcena, od letošnjega in lanskega poletja pa imam polno ohlapnih tunik, ki jih zdaj pridno nosim, na kavbojkah pa odpenjam ta zgornji gumb... user posted image
...

jaaaa, tunike so zakon; letos (okej, zadnja leta) je itak VSE moderno, pa lahko izberemo kaj nevpadljivega za začetek, sčasoma trebuha itak ne bomo več skrivale, ampak ponosno razkazovale. No, ko dobim kaj tega ponosa, sigurno poročam. Zaenkrat sem popadljivo previdna user posted image malo zarad del. okolja, malo pa iz obzirnosti do tistih ne najbolj srečnih bivših bodočih mamic, no, nekaj pa tudi iz vraževerjauser posted image .

Pa odpet gumb na kavbojkah, juhej, to je zakon. Zmer se mi je bedast zdelo, po jedi si odpeti gumb na hlačah, no, zdej pa z odpetim gumbom na kavbojkah okoli hodim user posted image . V službi nosim itak bolj ohlapna oblačila (klasični hlačni kostimi), kasneje, ko bo buši bolj konkreten, si bom privoščila eno kjuti oblekico in jo nameravam guslati do poroda.

Juxy, jaz sem dolgo bombažno majico kupila v HM na Čopovi, kar na mladinskem oddelku al kaj je tist za mlade. Itak je 97%bombaž + 5% elastan, eno številko večjo kot sicer; bom kombinirala s pajkicami in puliji oz. majicami z dolgimi rokavi nekaj časa. Ko bom pa ogromna noseča ladjica, si ubodem kjuti oblekico, emperatriz stil (tj s pasom pod joški), ki se tudi dobi za vsakim LJ vogalom, no vsaj jaz jih videvam po večini štacun.

< Sporočilo je popravil 1.april -- 12.10.2011 13:09:48 >

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 585
12.10.2011 13:12:05   
Juxy
1.april, ta emperatriz stil bi si tudi omislila. Imam sicer od prejšnje nosečnosti (ki še sploh ni daleč stran) dosti dolgih majic, vendar me že zdaj ljudje čudno gledajo, ko vozičkam okoli in se sprašujejo ali sem noseča ali imam samo tak trebuh... mogoče se rešim pogledov s takim stilom user posted image Drugače imam namen it v C&A, ki ima kar nekaj ugodnih cunjc za nosečnice.

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 586
12.10.2011 13:46:33   
Anonimen
user posted image
Sem že imela napisano nekaj, potem mi je računalnik zmrznil user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 1.april
Baje (slišala sem od sodelavca, kjer pričakujejo dojenčka novembra), da je voziček uporaben samo prvo leto, da potem, "vsi" kupijo kake zložljive "marele", ker so lažje, bolj vodljive in manj prostora zavzamejo?

Vsi ne, ker mi je nismo, sem si rekla, da sem preveč dala za voziček, da bi po enem letu še enga kupila, ki tudi ni čist poceni, če hočeš kakšnega bolj udobnega, ker v tistih najcenejših se mi otrok samo smili. Edino če je res za nekaj minut.
V glavnem, bolj vodljivi niso, ker imajo majhna kolesca, ki so težje vodljiva (razen če je že prvi voziček tak). Težje vijugaš, greš preko pločnika... so pa manjši in lažji.
Uporabljamo ga še zdaj, ker v njem zaspi v cca. 5 minutah, sicer se pa eno uro mučim z uspavanjem. No, da aprila bomo mogli to spremenit, ker dobi voziček novega uporabnika.

1. april, super za NS in user posted image user posted image

Glede pdp-jev sem pa js privič rekla, da je zadnji čas da rodim 5 dni pred pdp, potem sem pa čakala 11 dni čez rok, da so mi sprožili.... tak da sem se že sprijaznila, da bom rodila maja.

Nosečniška oblačila
.... nimam nič od prvič, ker sem rodila septembra, običajne hlače sem nehala nosit aprila/maja, potem sem bila pa v krilih. Sedaj bo hladno in to ne bo možno.

Imena: za fantka ni ene pametne ideje, za punčko pa je. Še dobro, da je še čas. Bo pa problem, če je fantek, ker res nama ni nič všeč.

(odgovor članu 1.april)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
12.10.2011 13:47:40   
krispin
Jaz se bom probala prav nosečniškim oblačilom čim dlje izogibat - pozimi pač ne bom nosila hlač ampak bolj krila v kombinaciji s kakšnimi hudimi škornji. user posted image Zaenkrat kavbojke še grejo - si pomagam z elastiko skozi luknjo za gumb in pas tako malo povečam. Kasneje bom morala poiskat primeren plašč - ampak je spet na naši strani letošnja moda, ki sledi 70 letom...

Zadnjič pa sem na otroškem oddelku v Giga športu našla Adidasov T-shirt za 14-16 let, z ohlapnim in podaljšanim spodnjim delom user posted image (ne vem za katere otroke so to delali... debele ameriške mogoče?). Ampak čez par mesecev mi bo prišel prav.

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 588
12.10.2011 14:16:55   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: krispin

Jaz se bom probala prav nosečniškim oblačilom čim dlje izogibat - pozimi pač ne bom nosila hlač ampak bolj krila v kombinaciji s kakšnimi hudimi škornji. 

to sem imela tudi jaz v mislih, ampak sem idejo opustila, pazi v službi, da ti ne bo vroče v noge v škornjih, ker to je dober recept za žil pridelat user posted image , oz jaz se bom v službi preobuvala. Pa tko mam rada škornje in pete user posted image

drugače sem si pa včeraj v h&m kupila črne hlače za 20 € user posted image , tiste od prejšnje nosečnosti so mi še vse preširoke, navadne me pa žulijo v trebuh, sej ne vem točno zakaj, ker ga skoraj ni, ampak me motijo in pika user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 12.10.2011 14:18:14 >

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 589
12.10.2011 14:31:39   
krispin
IZVIRNO SPOROČILO: nusi
to sem imela tudi jaz v mislih, ampak sem idejo opustila, pazi v službi, da ti ne bo vroče v noge v škornjih, ker to je dober recept za žil pridelat user posted image , oz jaz se bom v službi preobuvala. Pa tko mam rada škornje in pete user posted image

Jao, jaz tudi. Petk imam cel kup, pa vem da jih kmalu ne bom več hotela obut, ker me bodo noge preveč bolele... Glede škornjev pa je tako, da imam načeloma bolj mrzle noge in me včasih celo v škornjih zebe, zato upam, da ne bom imela problemov s pregrevanjem... Glede krčnih žil pa baje pomaga gibanje, kopresijske/elastnične nogavice (ki btw baje ful grejejo), kneipanje...

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 590
12.10.2011 15:22:29   
1.april
Aha, sm si kar mislila, da se nisem samo jaz zapodila po taprvih izvenserijskih nakupih user posted image
no, sej je bilo pravzaprav mimogrede, na poti na bus, čeprav mi je gneča v štacuni pobrala dobro uro.

Še nasvet vsem šopoholičarkam; nikoli ne nakupujte zgodaj popoldne,ker takrat je mladina po štacunah in se boste načakale pred kabinami za pomerjanje user posted image
Izkušnje mi kažejo, da je najboljši šoping uro pred zaprtjem štacune; ni penzijonerjev (gledajo doma poročila), ni mladine (se doma še rihta za dejt), ni prodajalk z vsiljivim "a vam lahko kej pomagam" ko sem v štacuni šele z eno nogo (so že zmatrane od celga dneva), poleg tega, če je dragi silom prilike zraven, ga medtem pošljete v bližnjo tehnično na oglede.
Robe, že zložene, cel kup, prazne kabine in osamljene prodajalke pred blagajnami (računajo dnevni izkupiček).
Slabost takega šopinga so samo umazana tla v kabinah za preoblačenje, ampak z balerinkami se to ajn cvaj draj poštima user posted image

jaaaa, jaz imam tudi pet(k) za izvoz, ampak sem zadnja leta orenk kamot, tako da premorem par balerink, pete pa sam za taresen dejt z dragim obujem, če kam greva.
EMŠO user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 591
12.10.2011 18:02:17   
frinina
hoj,

vidim, da se se vrgle na oblačila...
ja tudi jaz planiram obisk trgovine te vikend, da si nakupim kakšne pajkice, pa oprijete puloverčke, škornje pa itak ima,... te tudi jaz obožujem.

meni se trebušček že kar pozna, tako da itak ni skrivanja. sicer pa pravijo da v drugo se hitreje vidi.
zredila sem se pa za 1 kg zdaj do sredine 15 tedna.

jaz komaj čakam, da bo trebušček večji, da ga veselo pokažem, pa potem na marec in odštevanje še zadnjih dnevov do aprila.
upam, samo da ne bo na 1.april, PDP 5.4...

punce uživajte!
se še beremo...
lp,

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.10.2011 19:26:45   
Arwen_84
hehe, v teh mescih verjetno ne bo zmankalo teme za pogovoreuser posted image Jst sem že uredu, šmrcanje prenehalo (brez nobenih zdravil)..in če bodo tej 3 dnevi vse kar je telo moglo potrpet pri vseh virozah...bom več kot srečna. Jaz sem tudi zmeraj bolše-nasplošno počutje, v bistvu se zmeraj manj počutim nosečka...vsaj v fizičnem smislu, Zredila sem se za 1 kg in sem v 13 tednu, trebuh se mi minimalno vidi (pa še to bolj zvečer, ki je poln tekočine in hrane), zaspana nisem več, tudi bolečine v križu so čudežno izginile iz dneva v dan, apetit normalen, slabosti že od začetka več kot za 10sek sploh ne več...juppiiuser posted image ! Sem se že spraševala, če je not še vse ok..samo sem včeraj imela NP in je na UZ user posted image bil in hruškica (tko mu/ji fant pravi, prej je bi fižolček, sam je zdej že večji pa nemore več to bit...-me zanima kaj vse se bo primlo do konca) pridno mahala user posted image . Ravno zaradi te moje ''nemirnosti'' sem kupla ta angel sound za 25€ na bolhi...glih za firbec, če ne drugo...vprašanje, če slišiš svoj utrip al res otrokovega?user posted image

Glede oblačil sem jaz že kupla par stvari za čez zimo-puloverjev, sam nič posebej nosečniškega..samo št. ali dve prevlikeuser posted image . Tudi par oblekic za kasneje in nosečniške hlače - že ki je blo znižano..malo mi je čudno to zdej kupovat, ker nevem kolko se mi bo obseg v riti povečaluser posted image . Pa leginske za nosečke..so tko fajn zgledala s tisto vrečo za trebuh...če ne drugo namesto najlonk, če bo fajn mrzlo. Drugače pa nosim vse normalno še, pa tudi nič me še ne moti..čeprau sem par popolnoma oprijetnih hlač dala v zadnji kot omare...mogoče za nasl.leto ali pa čez dveuser posted image . Sicer pa bom konec tedna povedala v službi, tko da komaj čakam da ne bom rabla več ničesar ''skrivat'', čeprau glede na to, da sem v ''delovni'' službeni obleki, verjetno do 7 mesca nebi noben niti opazil.user posted image .vendar glede na to da delam s strupenimi kemikalijami in včasih tudi dvigam precej težke stvari...boljše, da čimprej omilim ta del.

Tudi midva mava tak plan glede vseh nakupov...malo si pogledat, primerjat, zbrat izkušnje, poiskati najcenejšo trgovino, ki to ima, dobavni rok...in pol na koncu naročiti in kupiti. Pa tudi verjetno ne vse naenkrat, ker bo prehuda ...da bom azdela na lotu pa sem v sredo obupalauser posted image .

lepo se mejte,

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 593
12.10.2011 19:50:11   
Arabella1
evo nas nazaj doma, vse uredu, user posted image velik 7,9 cm, kakšnega spola je pa ni hotel-a pokazat user posted image  

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 594
13.10.2011 7:39:28   
Arabella1
Dobro jutro souser posted image
da napišem malo bolj podrobno potek včerajšnje ns. user posted image se trmasto ni hotel-a obrnit prav, na vse možne strani, samo tako kot bi hotel zdravnik ne user posted image le po komu ima trmo user posted image , velik je 7,9 cm. Možnost za dawnov sindrom je 1:1585, torej kot pri kakšni dvajsetletnici user posted image Za spol je rekel zdravnik, da je še prezgodaj, da je v tem obdobju klitoris zelo povečan in da se velikokrat zgodi, da napovejo fantka, na koncu je pa punčka, tako, da on ni hotel nič reči, ma glavno da je z user posted image vse ok user posted image videli smo rokice, nogice, srček je bil 170 udarcev na minuto, smo tudi poslušali user posted image . Sam pregled je trajal cca 40 minut, ker se pač user posted image ni hotel obrnit na pravo stran, izvajal pa ga je dr. Kerševan, v Novi Gorici, pozna katera mogoče?
Za nami sem videla, da sta bili v čakalnici še 2user posted image je katera tukaj med nami?

To je to, zdaj pa lahko malček bolj umirjeno dihamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 595
13.10.2011 7:52:29   
Juxy
Arabella, čestitke za lepe rezultate user posted image . Take rezultate čakamo... komaj čakam ponedeljek popoldan, da se lahko končno umirjeno posvetim nosečnosti...

Neposredna povezava do sporočila: 596
13.10.2011 8:33:30   
Anonimen
user posted image
Arabella, čestitam za dobre rezultate in da si lahko tako dolgo občudovala vajin mali čudež user posted image Naše dete se pa zbudit ni hotelo in smo ga tudi dolgo gledali, spečega. No, na koncu smo dočakali tudi poskoke in salte.

Meni pa nič ni povedala, za koliko stare je moj rezultat, sem pa pozabila vprašat, ampak glede na številko za kar mlade. Bom malo pobrskala, če kje kaj piše.

Juxy, bom držala pesti v ponedeljek še za tvoj super rezultat.

(odgovor članu Juxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
13.10.2011 8:48:03   
Anonimen

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , NP  user posted image

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, PP 31.08, (jan. 2010)

09. 04. 2012
user posted image anonimna

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image , NP 14.10

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP: 17.10.  user posted image user posted image  

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart
  user posted image **Tinkara78**, 2 , NS 25.10

16. 04. 2012

user posted image anonimna13
user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica

20. 04. 2012

user posted image Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10)NP 18.10, NS 04.10 user posted image user posted image
user posted image TINČIVA, 30 let, 2user posted image

21. 04. 2012
user posted image Anonimna user posted image , 29 let, okolica CE, NP 7.11, 5.12 (MF)
user posted image primorka111, 1user posted image (junij2010), NS 14.10
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, NP 19.10, NS 13.10 (mar. 2010) user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image

23. 04. 2012

user posted image Arwen_84, 27 let, 1user posted image  

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image NP, user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07),

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image liia, LJ

27. 04. 2012
user posted image  Hinata

28. 04. 2012
user posted image kala 28, Domžale,  NS 18.10

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 36 let4user posted image2user posted image , NS 17.10., Domžale,
(doma jan 11 & jan '01)
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , NP 7.11
user posted image ursap

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image , NS 19.10

X. 04. 2012
user posted image anonimnauser posted image ,
user posted image anonimna, (doma 10mes)
user posted image lluna
user posted image anonimnauser posted image
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

SKUPAJ NAS JE ŽE 49 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
13.10.2011 9:14:14   
rafaelica
Pa se nam je odvali kr velik kamen o srca.user posted image Včeraj sem imela NS v Domžalah. Zaradi starosti sem imela razmerje za Dawnov sindrom 1: 338. Vendar se je naš malček do sedaj razvija zelo dobro, tako, da mi je dvignil razmerje na 1: 2231.user posted image Tako da sva si kar oddahnila. Dr. Geršakova je bila ful prijazna pa tudi zelo vesela, da gre vse tako kot je treba, glede na težave v preteklosti. Maček je pa že zdaj podoben meni, ker se ni hotel slikat (sama tud nisem ne vem kaka ljubiteljica), skoz je kazal hrbet.
Sem bla pa kr živčna, ker ga nisem videla tako dolgo.

Vsem želim lep dan in dobro počutje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.10.2011 9:18:27   
Juxy
Rafaelica, čestitke za NS user posted image . Ne pozabi dat še podatke za na seznam user posted image

Hvala, Anonimna user posted image

(odgovor članu rafaelica)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.