|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lažni rezultat?
28.7.2011 14:49:38   
zbegana
ja pomota bo. 11.08. imam g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
4.8.2011 17:43:59   
Anonimen
Tudi jaz sem v dilemi. Bila sem na IUI, in je bil danes dan za delat test. Delala sem ga zjutraj in nalulala en velik -. Zdej sem za vsak slučaj še enkrat pogledala test in se rahlo vidi sedaj +. In sedaj sem res zmedena, koliko je možnosti, da sem vseeno noseča? Vem da jih bom čula, da nej počakam še nekaj dni in delam ponovno. Ampak moram vprašat, če se je še kateri test po 10 mnutah spremenil in kazal potem previlno. Ker pravijo da test po 10 minutah kao ni več pravilen???

(odgovor članu zbegana)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
4.8.2011 19:24:24   
zbegana
odgovor vseh ljudi v zdravstvu in farmaciji bi bil da je test po 10 min. Neveljaven. Ampak ko so ga meni delali v laboratorijo bc pa je bil rezultat v minuti,ampak so pocakali se 10 min. sem pa zelo pogosto na forumih zasledila da so sle se enkrat pogledat test in je bil pozitiven,in tudi nato potrjena nosecnost. Tudi meni je nazadnje cb pokazal zelo nezen plusek pa sem naredila zraven se fs in bc. Prej pa v vec desetih testih ki sem jih naredila v 8 letih nikoli. Vedno je bil izrazit minus,podlaga pa snezno bela. Brez kakrsne sencke druge crtice. Sama cakam se tale zadnji teden na ginekologa,ceprav sem ze cisto obupala in opustila misel o nosecnosti. Lp

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.8.2011 19:55:06   
Anonimen
Jaz bom počakala na jutri, kaj bo rekla BT. Če bo še naprej dvignjena bom delala test v soboto, če pa pade, pa tako vem da sledi user posted image .

(odgovor članu zbegana)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.