|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lažni rezultat?
20.7.2011 19:47:01   
loleta
sem v dilemi... v ponedeljek sem delala test, ki je pokazal + (CB digitalni), danes sem se želela še enkrat prepričati,  vendar pa mi je test pokazal - (first sign). Je pa res, da sem delala ta drugi test prej pozno popoldan, CB, pa prvi urin zjutraj...

Kateremu testu naj verjamem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lažni rezultat?
20.7.2011 19:50:15   
hubi
Pojdi na krvni test v ZD. Ali pa naredi jutri še enega CB zjutraj.

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2011 19:50:41   
SMT3
Koliko ti pa zaostaja M?

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2011 19:52:43   
loleta
morala bi jo dobit že v ponedeljek, zato sem tudi takrat delala test, ker naj bi CB pokazal tudi do 4 dni prej. za krvni test se pa kar naročim? je to samoplačniško?

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2011 20:58:44   
Naja31
Jaz verjamem samo CB. Jutri zjutraj naredi CB še enkrat.

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2011 21:00:26   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

se strinjam. eni testi so fulll slabi.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2011 21:04:16   
katy83
ma ne...naredi še 1x test, pa boš videla...ampak mislim, da bi to lahko pomenilo, da si nosečauser posted image
lahko da ti je ta drugi negativno pokazal, ker še ni dovolj tistih hormonov v urinu...CB jih pač zazna že ko so v manjših količinah

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2011 21:12:21   
loleta
tudi jaz upam, da je cb pokazal pravilno :D

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2011 6:09:04   
limonca*
first sign je bolj občutljiv na hormon kot CB, tako, da bi praviloma mogel prej pokazati nosečnost kot CB.

Ponovi test, če ne pojdi pa na krvnega.

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2011 7:38:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

enako

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2011 8:28:11   
Jada82
Uf, to se mi ni še nikoli zgodilo ... če mi je en test pokazal, mi je tudi ta drugi, al pa nobeden ... Ampak po mojem mnenju je digitalnemu CB kar za zaupat, a? Sicer ga nisem še nikoli uporabila ... ampak. ...
Ne vem, magar še enkrat ponovi test z običnim CB al pa resnično pojdi na krvnega, tam ne bo dvoma.

Držimo pesti, da je to to user posted image user posted image user posted image
Pa javi nam, ker smo babji firbci! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2011 12:32:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

first sign je bolj občutljiv na hormon kot CB, tako, da bi praviloma mogel prej pokazati nosečnost kot CB.

Ponovi test, če ne pojdi pa na krvnega.

no, torej sem jaz dala napačno informacijouser posted image   se opravičujemuser posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2011 20:09:05   
loleta
danes delala test še 1x...

rezultat:

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2011 20:12:36   
honey*
Ooooo user posted image
Čestitke user posted image Lepo nosečnost in zdravega user posted image !!!

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.7.2011 10:21:45   
mojamura
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke in uživaj v user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.7.2011 10:43:02   
miamama
čestitam!

z "lažnim" rezulatatom se ukvarjam tudi sama. Točno en mesec po nezaščitenem odnosu sem naredila CB popoldne in je bila le ozka črtica (en teden pred tem sem imela "normalno menstruacijo"). Naslednji dan je bil CB (tudi popoldne) -, zato sem čez 2 dni naredila če Baby check mini, ki je bil ravno tako - (zjutraj). Zdaj ko bi user posted image že morala spet dobiti je pa ni od nikoder. Sploh ne vem pri čem sem. Ko sem že prepričana da ni user posted image , me pa narava zaj****. In to tik pred dopustom. Bomo videli...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.7.2011 12:10:21   
roladica
Loleta user posted image user posted image user posted image

bodi vesela in zdrava user posted image

(odgovor članu miamama)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.7.2011 12:18:32   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: loleta

danes delala test še 1x...

rezultat:

user posted image

JUHU!!!! Čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.7.2011 21:00:55   
Ganeks
Pozdravljeni,
sem nova članica foruma in želim deliti z vami mojo izkušnjo. Z možem se že pet let trudiva zanositi, končno nama je uspelo priti na vrsto v postopku izventelesne oploditve, a se je slabo končala. V mesecu maju sem pričela z femodenom, dephereline in gonal f. Vse je potekalo super in brez težev, menstruacija je bila točna kot urca kakor vsa leta doslej. Pri zadnejm UZ so folikli lepo rasli in tik pred pukcijo smo postopek opustili iz osebnih razlogov. Nakar sva z partnerjem ima odnos dan pred predvidevano punkcijo in srčno upala na zanositev. Nekje 6-8 dan se mi je pojavila rahla krvavitev, ki bi lahko pomenila ugnezditev. No predvidena menstruacija bi morala biti 07.07., a je do danes še vedno ni in ni, v spodnjem delu trebuha me včasih špika, bila sem tudi omotična in opravila tri teste, ki pa so pokazali -user posted image . Zanimivo je tudi to, da sem pred predvidevano menstruacijo imela vse znake(mozolji, boleča prsa,...), ki pa so čudežno izginili pred rahlo krvavitvijo, ki se je zgodila 30.6. Danes mi zamuja že 17 dni in ne vem v čem bi lahko bila težava. Ginekologinja pravi naj počakam do nasljednje menstruacije, a jaz sem v skrbeh, ker želim vedeti na čem sem. Zdravljenje z inekcijami naj ne bi povzročile zamude menstruacije, ampak jo celo pospešile, a v mojem primeru se dogaja ravno nasprotno! Če ima katera kakšen nasvet, ali podobno situacijo bi lepo prosila za odgovor. Resnično si želiva naraščaj, biološka ura mi že tudi tiktaka, saj bi to bil prvi otrok. Hvala za nasvet oz. pomoč!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.7.2011 22:07:08   
sandra74
Ganeks tudi meni zamuja M že celi teden, naredila 3 teste pa vsi - user posted image , zdravila sem se samo z Gonalom F ( postopek prekinjen zaradi premajhnih foliklov)
in jaz mislim da je to naredilo meni zamudo user posted image , drugače jo pa imama redno.
Jaz bom še v ponedeljek poskusila z CB, če prej na priteče user posted image , drugače sem pa delala z lističi, ki pa ne vem kako so ka zanesljiviuser posted image .
Mislim, da morema pozitivno misliti in boma zagledale drugi teden +user posted image  user posted image  user posted image , dokler jo še ni ....j e   š e   u p a n j e......user posted image

(odgovor članu Ganeks)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.7.2011 10:19:02   
Ganeks
Pozdravljena,
hvala za odgovor, končno se je pojavila oseba z podobnimi težavami. Glej, klicala sem ginekologinjo in pravi, da po zdravljenju z inekcijami ne bi smela menstruacija zamujati in celo, da bi se zgodilo, če bi prehitro delala test bi znal pokazat lažen plus, ker te inekcije vsebujejo hormon, ki ga telo proizvaja ob nosečnosti. Zato je vse skupaj čudno, da ni menstruacije in glede na to, da sem jo vedno imela točno. Meni je zelo težko preživljati vse te zaplete, ker sem skoraj prepričana, da sem noseča. Po mojih izračunih bi lahko bilo nekako okoli 3 tedne, zato sem v skrbeh. Prijateljica mi je pripovedovala, da pri njej ni test pokazal, niti na UZ in krvni test tudi ne, šele po mesecu in pol so ugotovili, da je noseča. Zanimivo pa je to, da se je meni pokazalo malo krvi 8 dan po odnosu in bi to lahko pomenila ugnezditev. Prsa me sicer ne bolijo, so pa občutljiva in napihnjena, drugih sprememb ni razen tega, da je kava brez pravega okusa. user posted image Mož je prepričan, da nama je uspelo meni pa gre že vse skupaj malo na živce. Zdaj se bliža že druga menstruacija, nekje okoli 01.08. in srčno upam, da je ne bo. Jutri bom ponovno klica gin. in jo prosila za pregled, čeprav vem, da v življenju ni nič 100%. Mislim, da ni prav, da nam zdravniki ne povedo, kako in kaj se dogaja po pikanju in kakšne so lahko reakcije.  Kjer koli iščem, vsepovsod se omenja, da inekcije sporožijo krvavitve in, da je menstuacija lahko močnejša in daljša, pri meni pa je ravno obratno, ker je sploh ni! Opravila sem tri teste in vsi so bili negativniuser posted image , zato upam, da bo UZ pokazal nosečnost.user posted image Kje pa sta se vidva zdravila? Midva sva bila v Mariboru, sedaj pa razmišljam, da bi šla v Ljubljano, če ne bo nosečnosti. Imela sem postopek IVF, ker sem lani opravila laparoskopijo in so ugotovili, da sem imela zamašene jajcevode, potem se leto dni čakala in prišla na vrsto. toda žal ni prišlo do punkcije. Upam, da boš delila svojo izkušnjo z mano, da nama bo lažje. Hvala in lep pozdrav!

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.7.2011 12:37:31   
ninocka26
Meni se je to zgodilo po prvem postopku (sicer sem imela tako punkcijo kot prenos). Takrat je M prišla točno, naslednje pa ni bilo od nikjer. Prišla je po 3 tednih zamude, pa še to so bili bolj izcedki kot pa prava M. Po tej je prišla naslednja M že čez 2 tedna, ta je bila tako kot mora biti. Po tem so se mi cikli uredili in je vse tako kot mora biti. Te injekcije so v bistvu hormoni, ki ti lahko zmešajo cel cikel, kolikor pa jaz vem, ti po Gonal-f ne pokaže plusa, plus ti pokaže po stop injekciji, ki je podpora nosečnosti, pa še to samo do 14 dni po aplikaciji.

(odgovor članu Ganeks)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.7.2011 13:34:07   
srečica17
Jaz sem bila sicer samo enkrat v postopku, tudi s punkcijo in trnsferjem......sem pa veliko prebrala na to temo in res je kot piše ninočka, cikel se ti zaradi hormonov lahko popolnoma zmeša.
Mislim, da so ti testi dokaj zanesljivi in zelo zelo redko ne pokažejo nosečnosti, čeprav dejansko obstaja. sicer pa lahko greš samoplačniško na krvni test, ki je pa 100%.....
Ne vem zakaj je potrebno toliko skrbi in sekiranja, če ti krvni test v nekaj minutah pokaže pravi rezulatat.
Želim ti, da bi bila čimprej srečk nosečka, če pa si že, ti želim srečno in mirno nosečnost.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2011 16:40:01   
zbegana
pozdravljene... tale mesec sem prbrale že čisto vse možne forume in se končno odločila da vam tud jaz zaupam svojo zgodbo. stara sem 25 let. prvo načrtovano in zaželeno nosečnost sem imela pri osemnajstih letih, vendar sem malo pred tretjim mesecem imela ss.
nato sva se s tem istim partnerjem približno tri leta trudila, vendar nama nikakor ni ratalo.. eno leto sploh nisem imela user posted image   zdravniki so me pošiljali domov, češ da sem zdrava. sicer so mi našli manjše ciste na jajčniku a baje to ni bil dejavnik  zaradi katerega ne bi mogla zanositi. uglavnem tista tri leta je psiha delala na polno, teste pa bi lahko odvažali z tovornjakom:)))
no da preidem k bistvu. sedaj imam novega partnerja, s katerim že od samega začetka nimava nikakršne zaščite, čeprav si on načrtno otroka še ne želi.. pri meni je želja itak vedo in vedno bo... tako da v dveh letih mi je psiha nagajala že tudi v tem razmerju...  ne bom rekla da imam menstruacije redne. vmes se je najdu tudi cikel ki je bil dolg 44 dni. no skratka sedaj pa takole:
zadnjo user posted image sem imela 05.04.2011 (ja prav vidite) sicer sem nekje začetek maja naredila test pa je bil negativen.. ampak so pa določeni močni simtomi, ki mi ne dajejo miru.. prsa so večja, težja, ampak prav nič boleča, slabosti nežne ampak velikokrat prisotne,trebuh je že ogromen(sicer zgleda še mal bajskast ampak je že kar trd),boli me križ, še bolj pa trtica, imam probleme z prebavo(zaprtje), utrujena sem dve uri po tem ko vstanem,nervozna,depresivna,nobene energije, apetit 3krat manjši kot ponavadi(pa vseno mi tehtnica kaže 2kg več) da o tem kako sem bila nora na sladkarije, zadnje čase pa kakor da jih ne bi poznala... najbolj pa opažam razna dogajanja v trebuhu. od tega da se mi večkrat na dan nekaj pretaka(tudi naglas) po trebuhu, do tega da mi nekaj trza notri(ne znam razložiti, nekako tako kot ko ti živec trza samo da je odznotraj), prisotne so tudi bolečine v trbuhu, še posebej okoli popka(špikanje) in pa desno pod rebri...uglavnem en cel kup stvari bi še lahko naštevala... upam da si bo katera vzela čas in prebrala tale moj roman pa mi olajšala dušo z kakšnim komentarjem. aja pregled imam 15.08.11 ker so trenutno dopusti in si nihče ne more vzeti časa zameuser posted image lp

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.7.2011 17:16:42   
lluna
sicer sem čisto po naklučju pokukala sem ampak vendarle...
kaj pa test v sredini maja, konec maja, junija, julija?? če prav razumem si zadnji in edini test nosečnosti opravila v začetku maja in potem nič, sedaj pa te zanima ali si morda noseča? predvsem mislim, da bi se morala čim prej prepričati ali z domačim ali krvnim testom ali si noseča, saj boš v nasprotnem primeru, če že nisi, zamudila pomembne preglede kot so npr. nuhalna svetlina. prav tako je v prvih mesecih izredno pomembna folna kislina. upam, da boš nad vsem lepo presenečena, da si res user posted image , če si to želiš in ti seveda želim lepo in zdravo nosečnost. če morda nisi pa upam, da kmalu boš user posted image in da boš tako pomembno stvar izvedela že prej! srečno!

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?