|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lažni rezultat?
26.7.2011 19:39:59   
Anonimen
Zbegana, pa ne morem vrjet kaksna mazohistka si. Raje trpis v nevednosti, kot pa da bi naredila test danes in se odresila vseh skrbi:
a) test je pozitiven - JUHEEEEJ!!!!! Poklices G, mu poves novico in zahtevas cim prejsnji pregled.
b) test je negativen - sment in gremo novim bitkam nasproti. Hkrati pa mirno pocakas na pregled sredi avgusta.

Res ne vem zakaj trpis in zivis v negotovost, ce je resitev tako simpel...

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
26.7.2011 19:46:26   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Zbegana, pa ne morem vrjet kaksna mazohistka si. Raje trpis v nevednosti, kot pa da bi naredila test danes in se odresila vseh skrbi:
a) test je pozitiven - JUHEEEEJ!!!!! Poklices G, mu poves novico in zahtevas cim prejsnji pregled.
b) test je negativen - sment in gremo novim bitkam nasproti. Hkrati pa mirno pocakas na pregled sredi avgusta.

Res ne vem zakaj trpis in zivis v negotovost, ce je resitev tako simpel...

podpis

pa še to, 8 mesecev sem lulala na te user posted image palčke in bila razočarana vsaj 2x na mesec...ko je končno pokazalo user posted image , sem pozabila na vse te palčke pred tem
Pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.7.2011 22:06:48   
*miska.mcc*
no?!

user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.7.2011 20:22:55   
zbegana
no,pa sem jih naredila.in to kar tri vse razlicne.edino cb je pokazal zelo nezen plusek,oz zelo zelo nezno drugo crtico,komaj vidno. Za cetrti mesec nosecnosti kar malo smesno,ker bi morala pokati po sivih od hormona. Nevem. Edina mozna moja razlaga je da je prevelika koncentracija hormona,in ga zmede,ker od nekdaj ful mal pijem,ker vode sploh ne prebavljam in imam z urinom vedno probleme? No in kaj zdaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.7.2011 20:24:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zbegana
No in kaj zdaj?

Do zdravnika pojdi.

(odgovor članu zbegana)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
27.7.2011 21:07:42   
kaboname
lahko da si kasneje zanosila in ja jutri poklici ginekologa in reci da ne ves koliko si noseca in da se mudi.
pa zdravega bejbija zelim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.7.2011 21:14:04   
zbegana
ampak to je res zelo rahel plus... čeprav sem ga pokazala določenim bližnjim in so ga vsi videli:) edino moj ker je še v šoku.. čeprav zdaj pravi da pa vidi nekaj.. nevem pa kdaj kasneje bi lahko zanosila če sem imela zadnjo user posted image aprila. aja pa še to.. opogumila sem se malo zaradi besed ki so mi jih napisale gospe gospodične (malo so me kregale) na ta forum, malo pa zaradi tega, ker sem šla iz heca danes k jasnovidki ( baje eni izmed boljših tukaj v naših koncih) in je takoj rekla da sem noseča in da se ji povsod prikazuje žabica,kar baje pomeni nosečnost. še sama sem videla v kavi te žabice. resno... malo za šalo malo zares:))) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.7.2011 21:28:28   
lluna
ne vem, mislim, da sem nekje zasledila, da po določenem času nosečnosti urinski testi ne pokažejo več nosečnosti. naj me katera popravi, če to ne drži... jaz ti predlagam krvni test ali obisk G.

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.7.2011 21:36:46   
zbegana
sem pomislila na to, samo nekje sem pa zasledila da po ss ali pa ko rodiš nekaj časa ne smeš delat testov ker je hormon še vedno prisoten in bi lahko bil lažno pozitiven??? tako da nevem kako bi to lahko kej držalo.. edino kar me zanima je to z mojim urinom... ker dnevno popijem največ pol litra tekočine in še to ne vode.. tako da preiskave mojega urina nikoli niso dobre in vedno je zelo koncentriran... mogoče edino zato??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.7.2011 21:42:44   
lluna
to glede hormona po ss drži, vendar praviš, da že 4 mesece nisi krvavela. možno bi bilo le v primeru, da otročku preneha biti srček, ne pride pa do ss, ampak je potrebno na čiščenje. ampak te ne želim strašiti, vendar še vedno ne vem kaj čakaš, pojdi do G ali na samoplačniški krvni test, da si kasneje ne boš očitala, da si bila neodgovorna. seveda ti želim, da bi bilo vse OK, vendar tole čakanje res ni v redu.

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.7.2011 21:48:43   
zbegana
nevem če sva se razumeli dobro.. hotla sem samo povedat da po moje je hormon prisoten celo nosečnost in še nekaj časa po porodu.. in sem dala za primer da nosečkam po rojstvu oz. ali če so imele ss odsvetujejo takoj uporabo testov ker je hormon še prisoten.. to pa je bil moj odgovor na tvojo tezo da je možnost da mi sedaj več ne bi pokazal test....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.7.2011 22:10:37   
*miska.mcc*
beyby, ne kompliciraj in se jutri avsezgodaj spokaj do zdravnika. al v laboratorij, al h ginekologu, alpa na urgenco. kjer ti je njalazje.
in naj ti zaboga povejo, če si noseca al nisi!

ceprav mislim, da si.

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.7.2011 22:15:19   
lluna
jaz pa sem odgovarjala zakaj je možno, da je plus šibek in ne močen. na tvojem mestu bi šla raje do G kot pa do jasnovidke, ker bo tvojemu morda bodočemu otročku do rojstva pomagala prva in ne druga... lepo je sanjariti, ampak nosečnost in materinstvo je velika odgovornost! user posted image

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.7.2011 22:16:44   
zbegana
ja blo bi lepo. ker ta "polulan" tester kr nosim s sabo pa kr skos ga gledam, čeprov je treba res bliz pogledat da se vidi tisto rahlo črtico:))) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
27.7.2011 22:19:21   
*miska.mcc*
ale k zdravniku jutri! 

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 65
27.7.2011 22:19:39   
zbegana
no da se razumemo da sem šla k jasnovidki tako iz heca nasploh, ne zaradi nosečnosti.. pa da sem takoj ob zaostanku user posted image in prvem negativnem testu poklicala g kateri pa mi je dal datum 15.08. 

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 66
27.7.2011 22:32:11   
mlinčka
zbegana, razumem, da te je strah ponovnega razočaranja (been there, done that), ampak tole mučenje gre definitivno že predaleč. Če si noseča, s tem stresom tudi otročku ne delaš ravno usluge (za dodatno brco v rit moram mal tud na te karte špilat user posted image ). Daleč najbolj zanesljivo bo, če greš na krvni test. Testi ob visokih koncentracijah hormona res niso več zanesljivi. A maš možnost jutri zjutraj skočit do kakega sampolačniškega laboratorija? V parih urah bo vse jasno. Srečno user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 67
27.7.2011 22:37:11   
Najaa
Po parih tednih nosečnosti ta hormon res upade in sploh ne pokaže nosečnosti. Po parih tednih. Tako lahko po ss (verjetno zgodnjem) še pokaže plus. In prav tako lahko imaš še nekaj dni po ss znake nosečnosti.
Sam bo res treba do G, ker me tukaj lahko samo ugibamo.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
27.7.2011 22:42:05   
zbegana
no sej sem v vsem tem strahu danes naredila veliko. Bom sla v laboratorij,sem pa razmisljala da bi sla tudi kar samoplacnisko na ultrazvok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
27.7.2011 22:58:57   
*miska.mcc*
bravo za pogum.

pa le naprej. da izves pri čem si.   saj....ali je (kar je super enkratno)

alpa ni. (kar glede nato kolko sta se do zdaj trudila ni nič grozno tragičnega.)

vsaj vedela boš pri čem ste.   itak nimas vpliva. kar je je. samo, ce je, lahko še veliko narediš, da 100% bo 1x februarja.  ce pa ni, pa itak niti ni bilo.

srecno. pa javi!

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 70
28.7.2011 8:00:43   
katra55
V navodilih za FS piše, da je test lahko lažno negativen zaradi prevelike koncentracije hormona, zato je večina testov negativnih po 3. mesecu nosečnosti.
Po rojstvu in po ss pa hormon upada in je zato koncentracija nižja in zato ti test pokaže +.
Škoda da sem vse teste porabila, bi sedaj enega naredila, da vidim če mi pokaže plus v 5 mesecu.

Pojdi na test v laboratorij bo najbolj sigurno, pa čimprej na UZ.

Držim pesti, da se izide kot si sama želiš.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
28.7.2011 8:58:14   
honey*
user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 72
28.7.2011 13:04:23   
Anonimen
Hormon narašča do 12t user posted image in potem ostane nivo hormona takšen do poroda.

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
28.7.2011 13:48:59   
zbegana
no stvar je taka. preden sem sla do zdravnika sem šla in kupla še en cb tokrat digitalni(kjer piše v navodilih da ni dvomljivih odgovorov) klinc(oprostite izrazu ) jih ni. ja je že res da je minus zelo viden ampak prav tako pa je dobro vide obris druge črtice, kjer kaže na plus.. no v laboratoriju pa so rekli da krvnega testa ne delajo, tako da sm jim dala svoj urin in je ga. laborantka pomočila trakec bc v moj urin... mislm kakor da bi se delal norca iz mene. test je bil negativen kakor vsi bc trakci pri meni prejšnji dan. no njihov odgovor je bil, da najvrjetneje nisem user posted image in da če sem čakala toliko časa lahko počakam še 2 tedna do ginekologa.. uglavnem čisto sem na tleh, in vse to mi vpliva na življene, službo, medsebojne odnose...

(odgovor članu loleta)
Neposredna povezava do sporočila: 74
28.7.2011 14:40:44   
mladika
Draga moja zbegana...nisem mogla mimo tele teme, ne da bi še jst kej napisala in te (pardon izrazu) malo v rit zbrcam. na intrnetu poišči v katerem laboratoriju delajo KRVNI TEST za določanje b HCG(jst vem za ADRIALAB v ljubljani) in pojdi na krvni test,ne da se laborantke pol norca delajo iz tebe ko bc mini not pomakajo. Ker če nisi noseča,je lahko kej drugega narobe s teboj če nimaš že 4 mesece menstruacije-si mogoč na to pomislila...in ja ni problem čakat še 2 tedna,če si že tolko časa,sam če si pa noseča,je pa vsak dan zamujen,problematičen...Drgače pa 15.08 ne moreš bit naročena na pregled,ker kokr vem je praznik in med prazniki ne naročajo,ali pač??
Oprosti za direktnost,sam mislim da si zdej še bolj zbegana kot si bila predno si kar koli napisala na ta forum. Pa še enkrat ti polagam na srce idi na KRVNI TEST in boš v parih urcah vedela pri čem si,ker če nisi noseča,je lahko kej drugega narobe pri tebi,če si mela prej redne M zdej jo pa kr od aprila ni!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 28.7.2011 14:41:33 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu zbegana)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.