Poka -> RE: Ali vam uspe kaj privarčevat? (25.7.2011 12:24:26)
|
Uh, motor je metanje denarja z lopato čez okno, hočem rečt, sej je zabavno, ampak kar skopni, vsak tako se mi je zdelo, ko sem ga iemla, ampak to je bilo od 15. do 25. leta in sem si mogla sama plačevat bencin od štipendije... Moj si ga misli tudi spet nabavit, kolikor se poznam, pa si ga bom verjetno še jaz. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Res je kar strošek imet dva avtomobila in motorja, osebno mi ni čisto vseeno za tist denar... Sem ravno v zmanjševanju izdatkov, ker ste mi malo dale mislit s to temo. Ravno sem z banke in se spravljam zapret en račun, najprej bo pa treba pokrit limit. Kar je nemogoče, ker moram v dveh mesecih zbrat za fasado, nisem pa ziher če bo služba in če je ne bo, če bo kak pameten posel... Šla sem odjavit instant internet, ker je bilo 30 eur mesečno in ga nisem uporabljala, ker imam stacionarnega. Avta še ne morem prodat, ampak je dokaj draga registracija, ker je pač "makina", fajn bi tudi bilo če bi kak liter manj pokuril... Fajn bi bilo tudi kak vrt naredit, ker imam možnost in ker trgovine dobesedno zropam zelenjave. Pa bi bil kak EUR več. Tako govorim, ko nisem sigurna o prihodnji finančni situaciji in si vedno rečem, da zdaj bom pa res varčevala, ko pa pade kak večji znesek denarja, pa ponavadi kar pozabim in zapravim...
|
|
|
|