luka jan -> RE: Ali vam uspe kaj privarčevat? (20.7.2011 13:47:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Poznam nekaj primerov ko imajo hiše spedenane u nulo, spredaj nov avto, okolica tipi topi. Zakaj, zato da se vsi pogovarjajo o njih kako dobro gospodarijo. Na morje ne hodijo, v hribe tud ne, zdravilišče jim je mimo, kofetkajo ne, restavracij ne poznajo. Ampak saj v končni fazi tega nihče ne ve, a si naj na čelo napišejo da so bli na morju in zapravljali denar. Če v ta namen naredijo lepo škarpo pred hišo se pa to vidi, cela vas bo o tem govorila. Če jih to osrečuje, potem je to za njih popolnoma ok. Tako kot tebe osrečuje dopust za 4000€ (btw. tudi mi radi potujemo in nam za to ni škoda denarja). In tako, kot je tebi mimo njihovo pedenanje hiše in avtomobili, so njim mimo tvoji dopusti. Point je v tem, da mora vsak živet tako, da bo na koncu srečen. Ne, meni ni mimo njihovo pedenanje hiše, jaz bi tud če bi imela dovolj za vse, pa nimam. In prav nič jim nisem nevoščljiva, samo vem da je to samo fasada za katero se skrivajo. Pa poanta vse te hiše in spenanja je v hvaljenju. Veš kolikokrat poslušam kako imajo lepo, pa vem da imajo res, pa da oni bi tud šli na morje pa ni problem denar, samo jim preprosto ni do tega. Ok razumem, morje ti ne sede, samo da ti nič ne sede kar je treba plačat, tega pa res ne razumem. Ti garantiram da bi bili z nami cel dopust če bi jim mi plačali, pa bi jim čisto sedlo. A misliš da so v tem srečni? Jaz vem da niso, samo moti me takšno obnašanje in takšen način razmišljana, v njihovo življenje se pač ne vtikujem.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|