Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko let že niste bili na morju?? 15.7.2011 14:00:43
|
|
|
|
end1
|
Vsako leto gremo. Cena letos, 9 dni na Krku, sami kuhali, nič nam ni manjkalo, štiri osebe - 6oo evrov, vključeno gorivo, ki smo ga porabili. Skromno a uživali sto na uro, predvsem otroka.
|
|
|
|
RE: koliko let že niste bili na morju?? 15.7.2011 15:19:08
|
|
|
|
luka jan
|
Hodimo vsako leto na morje, smučamo ne.Letos smo šli za 26 dni, ponavadi manj. Pa čez leto tudi parkrat uletimo na morje, za ene 2-3 dni. Na srečo nam to znese, drugače pa bi bili doma in uživali ob malem bazenčku na vrtu. Se mi pa smilijo tisti, ki nimajo niti za preživetje, kaj šele za dopust. Res žalostno.
|
|
|
|
RE: koliko let že niste bili na morju?? 16.7.2011 4:30:42
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi hodimo na morje vsako leto za 1-2 tedna. Hodimo pa vedno v kamp, ki je precej cenejši kot kakšni apartmaji, saj damo za kamp za vse 4 toliko kot eni za 1 osebo. Jaz si dopust brez morja težko predstavljam.
|
|
|
|
RE: koliko let že niste bili na morju?? 16.7.2011 8:39:30
|
|
|
|
arabela*
|
Večinoma gremo, ker nam je všeč tam. Letos smo se odločili, da ne gremo in bomo raje hodili na bazene.. In že od določenih ljudi(družina) poslušam, ker ne gremo na morje...Ja grozna sem
|
|
RE: koliko let že niste bili na morju?? 16.7.2011 8:47:21
|
|
|
|
larisa88
|
Vsako leto sva šla s fantu na morje, to leto pa je prenatrpano in porabili bomo ogromno denarja ( gradnja hiške in še 6 mesečnik). Hja naslednje leto pa bomo zagotovo šli kampirat, če nam bo le finančno zneslo
|
|
|
izbira imenanataly33prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvalaMatej (
62%)
Marcel (
38%)
Število vseh glasov: 120Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!