Kerensa* -> RE: koliko let že niste bili na morju?? (15.7.2011 11:09:40)
|
Od svojega 15-ega leta, ko sem finančno samostojna, še ni minilo leto, da ne bi bila na morju vsaj nekaj vikendov med majem in septembrom. Počitnic/dopustov, ki bi trajali dalj, kakor teden dni, je bilo bolj malo (različni vzroki/razlogi), ampak načeloma si pa teden dni ob morju privoščim vsako leto, pa četudi bi morala za to dati zadnje cente. Morje pač preveč obožujem. Ravno včeraj sem dan preživela v Portorožu in je bilo fenomenalno (za Bačvice mi časovno ne bi zneslo iti, kakor sem sprva planirala), kadar pa le morem, pa skočim na bližnji bazen. Kot otrok pa nisem bila na morju skoraj nikoli (finančno šibka družina in mamina nezainteresiranost za to - niso me poslali niti v regresirane kolonije). Smučanja pa ne maram. Ne maram zime, ne maram mraza. Kot otrok sem sicer bila na snegu in znam smučati (oz. sem znala), vendar sem imela veliko rajši sankanje. In tudi, če me danes kdo spravi na sneg, me bo kvečjemu s sankami. Aja, pa še odgovor na vprašanje iz 1. posta - ne, niti pod razno ne varčujem celo leto za morje. Vikend-oddihe plačujem sproti, tisti cca. teden dni gre pa od mesečnega dohodka (nikoli od dohodnin, regresov ali podobnih izrednih dohodkov).
|
|
|
|