![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 9:24:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kje si bila ly? Nobena mi ni sms poslala tak da niti nisem vedla kje in kdaj ste se doble. Do RR sem pa komaj prišla ob 20h. Jaz sem ti mislila,pa smo se pogovarjale in sem pozabla potem.Sorry! jaz sem pa mislila, da si itak vidla kdaj smo se zmenle, ker si rekla da ti ne bo zneslo zaradi obiska . se opravičujem! Ni panike. Saj mi ne bi. tak kot sem napisala bi vas lahko prišla samo pozdravit.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 9:27:02
|
|
|
|
ly117
|
Mi se bomo jutri šli tudi najverjeteje kopat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 9:44:15
|
|
|
|
ly117
|
Ja nič, morem rit dat ven iz pižame in začet nekaj delat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 12:25:10
|
|
|
|
arabela*
|
mepa smo nazaj, bile v štacuni, pa na sladoledu, moj spi malo, male se že igrata oz ustvarjata nekaj... grem kuhat testenine, pa še dunajski so od včeraj
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 12:31:37
|
|
|
|
majakla
|
Oj, kaK ste? Smo bli pod Pohorjem, kak je blo hot, pa milijon os. Zdaj pa šefe spi, ati v trgovini, mami pa tu. Ej, sonca pa več ni. Mi smo pa bli za jutri zmenjeni za Aqualuno, ampak sem dobla danes obisk in bo jutri glavna "akcija"... še na sprehod ne bom mogla! Tak da, ne delajte luštov s kopanjem, , uživajte še za nas malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 12:46:33
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Porihtala,kaj sem mislila in kupla,kaj še je manjkalo,pol bla na kavi na istem placu kot včeraj ,zaj pa sma se z šefom najedla,mojga še ni,Teo pa tudi že spi.Jaz pa bi tudi rada šla malo zakinkat,pa mkas naveliko avte vozi pa se igra,tak da lahko pozabim,dokler moj ne pride.Popoldan pa še grem malo koruze nakrats(ja,saj vem,to se ne dela),pol pa si jo bomo malo pekli.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 12:47:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zdaj pa šefe spi, ati v trgovini, mami pa tu. ... sameva - sem pozabla dodat. ~ ~ ~ Ly: smo te pogrešale in preračunale, če dobiš obisk ob 17h ..., smo imele prav ne. No, pol pa smo se zalapale, te pa veš. Nič grem malo na kavč, se stegnit, zvečer pa sem spet sama, no, sva sama brez mojega, gre delat, spet, ne vem če ki ne bo firme "dol kupil", če pa je nonstop tam. Pa paaaaaaa . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 16:33:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, evo mene tokrat od doma za spremembo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 16:39:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: smo te pogrešale in preračunale, če dobiš obisk ob 17h ..., smo imele prav ne. No, pol pa smo se zalapale, te pa veš. Lepo in nič presenetljivega.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 16:41:50
|
|
|
|
ly117
|
L še spi, moj v pojstli križanke rešuje in je arašide. Jaz bila malo prej v Lidlu. Nakupla nekaj malega za jutri. Zdaj pa grem še speglat za stroj perila, ki mi ga je ostalo od dopoldan.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 16:43:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Popoldan pa še grem malo koruze nakrats(ja,saj vem,to se ne dela),pol pa si jo bomo malo pekli. Matcar saj je ne boš nakradla. Sosodla si jo boš za stalno. Pa poklič ko bo pečena. Se ne spomnim kdaj sem jo nazadnje jedla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 17:06:07
|
|
|
|
Arwenko
|
ly...drug teden bodo baje skupine objavljene v vrtcu, če se ti bo dalo pogledat ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 18:34:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ly...drug teden bodo baje skupine objavljene v vrtcu, če se ti bo dalo pogledat ;) Bom ja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 18:38:25
|
|
|
|
ly117
|
Arwenko slik na v mojem albumu pa ne moreš videt ker še nisi moja prijateljica.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:12:33
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko slik na v mojem albumu pa ne moreš videt ker še nisi moja prijateljica. Poskušam potrdit, pa sploh ne gre :(
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:12:48
|
|
|
|
bambixxx
|
čer mi smo uživali v Aqualuni danes, samo je bila ful gužva. Jutri pa bo še bolj, ker imajo koncert Tabu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:14:59
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:15:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer mi smo uživali v Aqualuni danes, samo je bila ful gužva. Jutri pa bo še bolj, ker imajo koncert Tabu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:46:11
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:46:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer mi smo uživali v Aqualuni danes, samo je bila ful gužva. Jutri pa bo še bolj, ker imajo koncert Tabu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:47:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Popoldan pa še grem malo koruze nakrats(ja,saj vem,to se ne dela),pol pa si jo bomo malo pekli. Matcar saj je ne boš nakradla. Sosodla si jo boš za stalno. Pa poklič ko bo pečena. Se ne spomnim kdaj sem jo nazadnje jedla. Smo na ju3 prestavli,če bo ratalo.Brat je bil polno zaseden,mi pa smo tudi šli k tastu malo,pa potem v Bumbarja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:48:55
|
|
|
|
matcar
|
Čakam,da se naš najmlajši gospodič zbudi,da ga v bano vržem,pa spat spravim.Mi pa že cel dan v večini spi in me je kr strah,kaka bo noč.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:49:55
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:51:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer mi smo uživali v Aqualuni danes, samo je bila ful gužva. Jutri pa bo še bolj, ker imajo koncert Tabu. pa je bilo vreme, ker tu je bilo za en drek...me je celo zeblo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.8.2011 20:52:29
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo šli do EP na sprehod in v Mullerja, pa še obisk smo potem dobili.. zdaj pa sta v postlah
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.