Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 19:43:52
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 z malim doma, ded je pa mogo it še dalje. so ga sodelavci klicali, da majo piknik in seveda ne zna rečt NE! mater sem jezna . najbolj me pa razkuri, ko celi dan jamra, kak je izčrpan od celega tedna, a da bi pa domov prišo se spočit, to pa ne! bog ne daj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 19:48:48
|
|
|
|
arabela*
|
bambixxx , to pa so moški, saj so vsi isti
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 19:49:57
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Bili v Bio termah. Bla ful gužva, so še imeli nek kolesarski maraton. Mene kar zažgalo po bedrah. L užival tak kot vedno. Zdaj pa že spi. No saj bi bil že čas glede na to da se je zjutraj zbudil ob pol7 in do pol17 dokler se nisno peljali ni zatisnil ok.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 19:50:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 daaaaaaaaaaaaaan. Evo nas nazaj...imeli smo se super, vreme super, brez oblačka, v 7 dneh je enkrat pol ure deževalo, ostalo pa vročinaaaaaa Jaz sem prehlajena v nulo (klima mene ubija ) Kaj več vam napišem drugič, zaenkrat se samo javljam na dolžnosti Lep podaljšan vikend vam želim super za lep dopust!Za prehlad pa ! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 19:51:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kuham,pa malo tukaj čorim.pečem pa štefani pečenko in krompirček,pa govejo juho kuham,noter pa bo ribana kaša,pa kumarčina solata. MMMMMMmmmmmmmmmm. Danes bi pa jaz tudi pri tebi jedla.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 14.8.2011 19:52:17 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 19:54:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 z malim doma, ded je pa mogo it še dalje. so ga sodelavci klicali, da majo piknik in seveda ne zna rečt NE! mater sem jezna . najbolj me pa razkuri, ko celi dan jamra, kak je izčrpan od celega tedna, a da bi pa domov prišo se spočit, to pa ne! bog ne daj! Saj tam ne bo nič delal, tak da se bo tudi spočil. Drugač bi pa jaz bila besna tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 19:54:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bili v Bio termah. Bla ful gužva, so še imeli nek kolesarski maraton. Mene kar zažgalo po bedrah. meni pa se ni ljubilo nikam vozit in sem bila full presenečena nad Otokom, pa še gužve zjutraj ni bilo Tak da še bomo šli. Ožgana pa sem tudi , se moram namazat, da ne izgorim Ly kolk je vstopnina?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 20:28:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly kolk je vstopnina? Na računu piše: Celod.odra.vik.praz. 8.50€. Za upokojence pa 8€.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 20:37:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly kolk je vstopnina? Na računu piše: Celod.odra.vik.praz. 8.50€. Za upokojence pa 8€. a to za eno osebo?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 20:46:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly kolk je vstopnina? Na računu piše: Celod.odra.vik.praz. 8.50€. Za upokojence pa 8€. a to za eno osebo? Jap.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:04:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 z malim doma, ded je pa mogo it še dalje. so ga sodelavci klicali, da majo piknik in seveda ne zna rečt NE! mater sem jezna . najbolj me pa razkuri, ko celi dan jamra, kak je izčrpan od celega tedna, a da bi pa domov prišo se spočit, to pa ne! bog ne daj! Saj tam ne bo nič delal, tak da se bo tudi spočil. Drugač bi pa jaz bila besna tudi. ne, samo pil bo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:06:23
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly kolk je vstopnina? Na računu piše: Celod.odra.vik.praz. 8.50€. Za upokojence pa 8€. uuu, to je pa poceni. Aqualuna je sob., ned. in prazniki 14€ za odrasle. no mi smo izkoristili bon od Festivala družin, tako da smo samo 7€/osebo plačali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:06:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 z malim doma, ded je pa mogo it še dalje. so ga sodelavci klicali, da majo piknik in seveda ne zna rečt NE! mater sem jezna . najbolj me pa razkuri, ko celi dan jamra, kak je izčrpan od celega tedna, a da bi pa domov prišo se spočit, to pa ne! bog ne daj! Saj tam ne bo nič delal, tak da se bo tudi spočil. Drugač bi pa jaz bila besna tudi. ne, samo pil bo... ja če bi pa ti rekla da gresta kam ven , pa se mu ziher ne bi dalo, ne ja moški so z marsa, tud jaz opažam
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly kolk je vstopnina? Na računu piše: Celod.odra.vik.praz. 8.50€. Za upokojence pa 8€. uuu, to je pa poceni. Aqualuna je sob., ned. in prazniki 14€ za odrasle. no mi smo izkoristili bom od Festivala družin, tako da smo samo 7€/osebo plačali. poceni meni pa se dost zdi, če gledaš da potemtakem za dva plačaš 16 ojrov, pa še potem otrok ..ajd da še je kosilo zravn všteto, bi še šlo nekak
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:08:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 z malim doma, ded je pa mogo it še dalje. so ga sodelavci klicali, da majo piknik in seveda ne zna rečt NE! mater sem jezna . najbolj me pa razkuri, ko celi dan jamra, kak je izčrpan od celega tedna, a da bi pa domov prišo se spočit, to pa ne! bog ne daj! Saj tam ne bo nič delal, tak da se bo tudi spočil. Drugač bi pa jaz bila besna tudi. ne, samo pil bo... ja če bi pa ti rekla da gresta kam ven , pa se mu ziher ne bi dalo, ne ja moški so z marsa, tud jaz opažam sigurno se mu ne bi dalo, pa niti jaz ne bi kaj takega predlagala. zraven malega si to bolj težko privoščim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:09:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 z malim doma, ded je pa mogo it še dalje. so ga sodelavci klicali, da majo piknik in seveda ne zna rečt NE! mater sem jezna . najbolj me pa razkuri, ko celi dan jamra, kak je izčrpan od celega tedna, a da bi pa domov prišo se spočit, to pa ne! bog ne daj! Saj tam ne bo nič delal, tak da se bo tudi spočil. Drugač bi pa jaz bila besna tudi. ne, samo pil bo... ja če bi pa ti rekla da gresta kam ven , pa se mu ziher ne bi dalo, ne ja moški so z marsa, tud jaz opažam sigurno se mu ne bi dalo, pa niti jaz ne bi kaj takega predlagala. zraven malega si to bolj težko privoščim. ne mislim zvečer, nasplošno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:09:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly kolk je vstopnina? Na računu piše: Celod.odra.vik.praz. 8.50€. Za upokojence pa 8€. uuu, to je pa poceni. Aqualuna je sob., ned. in prazniki 14€ za odrasle. no mi smo izkoristili bom od Festivala družin, tako da smo samo 7€/osebo plačali. poceni meni pa se dost zdi, če gledaš da potemtakem za dva plačaš 16 ojrov, pa še potem otrok ..ajd da še je kosilo zravn všteto, bi še šlo nekak no, napram Aqualuni je poceni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:10:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no, napram Aqualuni je poceni ja to pa res mi smo danes na Otoku dali celodnevno za vse 4- 15 ojrov. pa se mi je tud malo zasoljeno zdelo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:10:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne mislim zvečer, nasplošno saj sem ga že par mesecev žicala za kopanje, pa ali ni bilo vremena ali pa je imel tenis . tak, da se kar čudim, da nam je ratalo včeraj nekam it.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:12:14
|
|
|
|
arabela*
|
matcar sem se danes na tebe spomnila, ne vem zakaj ...baje da v avstriji v mullerju rabijo prodajalke 20 ur na teden in 1500 plača
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:18:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no, napram Aqualuni je poceni ja to pa res mi smo danes na Otoku dali celodnevno za vse 4- 15 ojrov. pa se mi je tud malo zasoljeno zdelo Saraya oprosti ampak je poceni napram drugim kopališčem oz term. Otok pa v to kategorijo ne spada. Čeprav da se ohladiš je čist dovolj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:21:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no, napram Aqualuni je poceni ja to pa res mi smo danes na Otoku dali celodnevno za vse 4- 15 ojrov. pa se mi je tud malo zasoljeno zdelo Saraya oprosti ampak je poceni napram drugim kopališčem oz term. Otok pa v to kategorijo ne spada. Čeprav da se ohladiš je čist dovolj. kaj ne spada, saj se prav tako plača meni ni poceni glede na ponujeno. Je napram ostalim je poceni
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:22:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je napram ostalim je poceni
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:33:22
|
|
|
|
arabela*
|
grem še perilo obesit, potem pa bom Gejšo gledala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.8.2011 21:34:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya potem pa bom Gejšo gledala Lep film.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.