![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 22:00:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vprašanje: kake copate otroku kupiti za vrtec pri treh letih Jaz sem z trdim podplatom kupla,ne tiste šolske,če veš,kaj mislim! tiste superfit ali ciciban misliš? na zadrgo? ja,nekaj takega,samo sem na ježeka vzela. aha, hvala Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 22:40:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer je katera zainteresirana za kavo jutri? popoldne? Jaz! Jaz! Jaz! Kaj se režita, na kafe raje pridita!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 23:15:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer je katera zainteresirana za kavo jutri? popoldne? Jaz! Jaz! Jaz! Kaj se režita, na kafe raje pridita! okoli 15.30-16h? meni je vseeno kje (Astorija, SO, Europark, Mitnica,...).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 4:54:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer je katera zainteresirana za kavo jutri? popoldne? Jaz! Jaz! Jaz! Kaj se režita, na kafe raje pridita! okoli 15.30-16h? meni je vseeno kje (Astorija, SO, Europark, Mitnica,...). Verjetno mi ne bo zneslo, dobim obisk ob 17h. Pa če se bojo hitro spucali domov prideva. Pa ko se zmenite naj bo kera dobra in mi pošlje sms.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 7:08:52
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 7:09:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer je katera zainteresirana za kavo jutri? popoldne? Jaz! Jaz! Jaz! Kaj se režita, na kafe raje pridita! okoli 15.30-16h? meni je vseeno kje (Astorija, SO, Europark, Mitnica,...). Mi paše,ja.Lahko pa se pri Željotu tudi dobimo(pri Železničarju-za Ledno dvorano).
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 7:10:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer je katera zainteresirana za kavo jutri? popoldne? Jaz! Jaz! Jaz! Kaj se režita, na kafe raje pridita! okoli 15.30-16h? meni je vseeno kje (Astorija, SO, Europark, Mitnica,...). Verjetno mi ne bo zneslo, dobim obisk ob 17h. Pa če se bojo hitro spucali domov prideva. Pa ko se zmenite naj bo kera dobra in mi pošlje sms. Zmenjeno!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 7:11:20
|
|
|
|
matcar
|
Spala sem fajn,teo še zdaj spi,maks in Saš pa sta že pokonci.danes pa bom mogla v nabavo,ker mamo vse že skoraj prazno,pol pa tak kava popoldan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 8:13:33
|
|
|
|
arabela*
|
jutro Noč bila zelo katastrofa, pestra; sem se vlegla in mislila, da me mehur matra in vsaj 50 krta šla na wc, kasneje pa sem dobila ledvični napad, moj je bil v paniki in me hotel v bolnico vozit sredi noči. Ampak ker sem že to dajala skozi, sem porihtala v miru M se zjutraj prva vstala, šla lulat pa risanke gledat A še čori v postli
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 9:45:11
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Pri meni je bla noč tudi katastrofalna, nič naspana. Mali se je sicer zbudil čist normalno in nazaj zaspal, meni pa je šel spanec papa Mah bomo spali ko bomo v penziji. Zdaj pa pijem kavo, pa nek vitaminski zvarek, ki mi ga je moj pripravil pred službo. Aja, pa glas imam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 9:46:21
|
|
|
|
karmen7
|
Aja, kje je zdaj kava?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 9:56:23
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko pa se pri Željotu tudi dobimo(pri Železničarju-za Ledno dvorano). tudi lahko. to je prav za dvorano Tabor ali še naprej? kje se gre noter?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 9:57:27
|
|
|
|
bambixxx
|
Saraya in Karmen za težko noč.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 12.8.2011 9:58:14 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 10:52:44
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko pa se pri Željotu tudi dobimo(pri Železničarju-za Ledno dvorano). tudi lahko. to je prav za dvorano Tabor ali še naprej? kje se gre noter? To mene tud zanima. Grem še v EP danes okrog enih, tak da bi blo fajn da mi katera razloži kje točno je to. Da ne bom hodla okrog dvorane.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 11:20:08
|
|
|
|
majakla
|
Torej kje in ob kolikih?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 12:02:53
|
|
|
|
majakla
|
Torej jaz bom okoli 15.30 na Železničarju, upam, da pri pravem kafiču, hahahaaa... Se vidjamo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 12:03:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej jaz bom okoli 15.30 na Železničarju, upam, da pri pravem kafiču, hahahaaa... Se vidjamo! Jaz tudi, upam da najdem. Zdaj pa šibam počasi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 12:11:17
|
|
|
|
majakla
|
Mislite na Engelsovi (Stadion Železničar) ali na Popovičevi (Dvorana Tabor oz. tenis plac) ulici??? Če pa kdo zna zakomplicirat, pa sem jaz stručko v tem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 13:06:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mislite na Engelsovi (Stadion Železničar) ali na Popovičevi (Dvorana Tabor oz. tenis plac) ulici??? Če pa kdo zna zakomplicirat, pa sem jaz stručko v tem. verjetno bo Engelsova pri fuzbal placu. Jaz bom tudi okoli 15.30h tam... če bom našla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 13:17:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mislite na Engelsovi (Stadion Železničar) ali na Popovičevi (Dvorana Tabor oz. tenis plac) ulici??? Če pa kdo zna zakomplicirat, pa sem jaz stručko v tem. verjetno bo Engelsova pri fuzbal placu. Jaz bom tudi okoli 15.30h tam... če bom našla POPRAVEK - na Popovičevi na koncu, ko je bil včasih Center mode.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 13:26:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mislite na Engelsovi (Stadion Železničar) ali na Popovičevi (Dvorana Tabor oz. tenis plac) ulici??? Če pa kdo zna zakomplicirat, pa sem jaz stručko v tem. verjetno bo Engelsova pri fuzbal placu. Jaz bom tudi okoli 15.30h tam... če bom našla POPRAVEK - na Popovičevi na koncu, ko je bil včasih Center mode. Dajte potem napisat, če je fajn za otroke tam...še nisem bila.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 13:38:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mislite na Engelsovi (Stadion Železničar) ali na Popovičevi (Dvorana Tabor oz. tenis plac) ulici??? Če pa kdo zna zakomplicirat, pa sem jaz stručko v tem. verjetno bo Engelsova pri fuzbal placu. Jaz bom tudi okoli 15.30h tam... če bom našla POPRAVEK - na Popovičevi na koncu, ko je bil včasih Center mode. Dajte potem napisat, če je fajn za otroke tam...še nisem bila. Zadaj je ta kafič za bivšim Centrom mode..Super za otroke, samo ob petkih je full gužva Imajo pa velik trampolin, zelenja kolk hočeš, peskovnik, tobogan, gugalnice za malo večje...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 13:39:52
|
|
|
|
arabela*
|
moji vsi spijo, jaz malo na netu bluzim... Pa zravn počivam, sem še malo bolj omotična danes..... jedli bomo dunajske, pomfri in mešano solato(paradajz, kumarce, paprika, čebula) Popoldne pa tak gremo na vrt še krompir pobrat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 13:41:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej jaz bom okoli 15.30 na Železničarju, upam, da pri pravem kafiču, hahahaaa... Se vidjamo! Jaz tudi, upam da najdem. Zdaj pa šibam počasi. Zravn bivšega Centra mode je parking, v kafič greš direkt iz parkinga, na desno vidiš ledeno dvorano..upam, da se boste našle
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.8.2011 13:55:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mislite na Engelsovi (Stadion Železničar) ali na Popovičevi (Dvorana Tabor oz. tenis plac) ulici??? Če pa kdo zna zakomplicirat, pa sem jaz stručko v tem. verjetno bo Engelsova pri fuzbal placu. Jaz bom tudi okoli 15.30h tam... če bom našla POPRAVEK - na Popovičevi na koncu, ko je bil včasih Center mode. Dajte potem napisat, če je fajn za otroke tam...še nisem bila. Zadaj je ta kafič za bivšim Centrom mode..Super za otroke, samo ob petkih je full gužva Imajo pa velik trampolin, zelenja kolk hočeš, peskovnik, tobogan, gugalnice za malo večje... A je kaj ograjeno ali je cesta blizu?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.