Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 12:21:57
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eno razmišljanje, kaj pa če mu sedež ne ustreza, da se enostavno ne počuti dobro noter, pa pač ne zna povedat? Sem že to razmišljala, kaj pa vem, premali mu še ne bi smel bit, tudi izgleda ne tako. Kaj pa če greta v baby center in recimo probaš kak drug sedež, pa naj sam pove kako in kaj, kateri mu je všeč in če se dobro v njem počuti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 12:32:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eno razmišljanje, kaj pa če mu sedež ne ustreza, da se enostavno ne počuti dobro noter, pa pač ne zna povedat? Sem že to razmišljala, kaj pa vem, premali mu še ne bi smel bit, tudi izgleda ne tako. Kaj pa če greta v baby center in recimo probaš kak drug sedež, pa naj sam pove kako in kaj, kateri mu je všeč in če se dobro v njem počuti? Hmmm... glede na to, kake finte ima naš Nik... Se mi zdi, da me ima malo za norca in da se je to začelo, ko sva šla sama na morje... pa še on vedno "mami didi", ker je pač navajen, da sem zadaj in tako njemu nonstop na razpolago, bom najprej probala trmo zbit in moje živce trenirat, pa da vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 13:09:37
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eno razmišljanje, kaj pa če mu sedež ne ustreza, da se enostavno ne počuti dobro noter, pa pač ne zna povedat? Sem že to razmišljala, kaj pa vem, premali mu še ne bi smel bit, tudi izgleda ne tako. Kaj pa če greta v baby center in recimo probaš kak drug sedež, pa naj sam pove kako in kaj, kateri mu je všeč in če se dobro v njem počuti? Hmmm... glede na to, kake finte ima naš Nik... Se mi zdi, da me ima malo za norca in da se je to začelo, ko sva šla sama na morje... pa še on vedno "mami didi", ker je pač navajen, da sem zadaj in tako njemu nonstop na razpolago, bom najprej probala trmo zbit in moje živce trenirat, pa da vidimo. Aha, to pa je drugo, to pa ti itak najboljše veš. A ti si z njim sedela drugače zadaj če ste kam šli?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 13:57:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hmmm... glede na to, kake finte ima naš Nik... Se mi zdi, da me ima malo za norca in da se je to začelo, ko sva šla sama na morje... pa še on vedno "mami didi", ker je pač navajen, da sem zadaj in tako njemu nonstop na razpolago, bom najprej probala trmo zbit in moje živce trenirat, pa da vidimo. Aha, to pa je drugo, to pa ti itak najboljše veš. A ti si z njim sedela drugače zadaj če ste kam šli? Ja in možno, da ga je vse malo zmedlo, kaj misliš? Zato pa bom zdaj še malo vztrajala pri svojem, upam, da popusti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 15:05:14
|
|
|
|
arabela*
|
tak...kosilo končano.. Skuhala sem boeuf stroganoff...zraven pa rižek, radič, in rdečo peso... najemo se, potem malo relax, potem pa šibamo na vrt in neke zavese kupit
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 19:04:43
|
|
|
|
matcar
|
Punce,hvala za pestke.So pomagale! Je dobro prestal poseg,spunktirali so mu 2,1 l vode,pa še naslednji teden mu bodo spet,ker še enkrat tolko je ima noter.Mi je pa bilo ful čudno,ker je danes vse sklical k sebi in sem prav z strahom šla k njemu,mama je še mojega mogla poklicat,pa mu rečt,da mora k njemu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 19:39:56
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa ČER!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 20:10:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 20:49:04
|
|
|
|
bambixxx
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 20:50:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,hvala za pestke.So pomagale! Je dobro prestal poseg,spunktirali so mu 2,1 l vode,pa še naslednji teden mu bodo spet,ker še enkrat tolko je ima noter.Mi je pa bilo ful čudno,ker je danes vse sklical k sebi in sem prav z strahom šla k njemu,mama je še mojega mogla poklicat,pa mu rečt,da mora k njemu. in kaj je blo? a s tvojim se pa sploh ne pogovarjaš več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 21:02:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,hvala za pestke.So pomagale! Je dobro prestal poseg,spunktirali so mu 2,1 l vode,pa še naslednji teden mu bodo spet,ker še enkrat tolko je ima noter.Mi je pa bilo ful čudno,ker je danes vse sklical k sebi in sem prav z strahom šla k njemu,mama je še mojega mogla poklicat,pa mu rečt,da mora k njemu. in kaj je blo? a s tvojim se pa sploh ne pogovarjaš več Ja,za silo sem se mogla,da ne bi ata kaj posumo.Ja,pač je želel,da smo vsi tam,da nam je reko,da bi našo hišo prodali in nekje nekaj druga kupli.Je pa za eno 2-stanovanjsko hišo v Razvanju zvedel.Vglavbnem,hoče poskrbet za naju z bratom,ker je rekel,da boma mi2 potem edina lastnika,da ne boma brez streha nad glavo ostala,če do česa pride.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 21:14:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,hvala za pestke.So pomagale! Je dobro prestal poseg,spunktirali so mu 2,1 l vode,pa še naslednji teden mu bodo spet,ker še enkrat tolko je ima noter.Mi je pa bilo ful čudno,ker je danes vse sklical k sebi in sem prav z strahom šla k njemu,mama je še mojega mogla poklicat,pa mu rečt,da mora k njemu. in kaj je blo? a s tvojim se pa sploh ne pogovarjaš več Ja,za silo sem se mogla,da ne bi ata kaj posumo.Ja,pač je želel,da smo vsi tam,da nam je reko,da bi našo hišo prodali in nekje nekaj druga kupli.Je pa za eno 2-stanovanjsko hišo v Razvanju zvedel.Vglavbnem,hoče poskrbet za naju z bratom,ker je rekel,da boma mi2 potem edina lastnika,da ne boma brez streha nad glavo ostala,če do česa pride. Lepo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 21:18:02
|
|
|
|
matcar
|
Joj,mi ga mali biksa.Včeraj je spal danes pa ne spat.Mislim....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 21:28:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,hvala za pestke.So pomagale! Je dobro prestal poseg,spunktirali so mu 2,1 l vode,pa še naslednji teden mu bodo spet,ker še enkrat tolko je ima noter.Mi je pa bilo ful čudno,ker je danes vse sklical k sebi in sem prav z strahom šla k njemu,mama je še mojega mogla poklicat,pa mu rečt,da mora k njemu. in kaj je blo? a s tvojim se pa sploh ne pogovarjaš več Ja,za silo sem se mogla,da ne bi ata kaj posumo.Ja,pač je želel,da smo vsi tam,da nam je reko,da bi našo hišo prodali in nekje nekaj druga kupli.Je pa za eno 2-stanovanjsko hišo v Razvanju zvedel.Vglavbnem,hoče poskrbet za naju z bratom,ker je rekel,da boma mi2 potem edina lastnika,da ne boma brez streha nad glavo ostala,če do česa pride. Lepo. se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 21:51:58
|
|
|
|
matcar
|
Končno je zaspal,zaj pa spi kot angelček.Sem pa šla še k mami dol,je še ata klical in je baje Z srečal,ko je šel v dnevni prostor gledat poročila in sta se baje pogovarjala.Ga je Z gledal debelo,kam te gre,pa mu je povedal.te pa mu je baje kr reko,da bi pa v ponedeljek lahko šel domov.Z pa oke veni.Ni mogel verjet,da je tak energijo dobil.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 22:40:03
|
|
|
|
matcar
|
Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 23:06:28
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 23:08:08
|
|
|
|
arabela*
|
Prišli malo prej domov...šli v Iska malo nakupit drobnarije za stanovanje, potem pa še na obisk..so se fročeki tak zaigrali, da smo jih komaj spravli domov. Zdaj pa sta v posteljah...jaz pa malo na netu, po tv danes nič za mene
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 23:33:28
|
|
|
|
arabela*
|
nobene več..... jaz se ravnokar navečerjala, zdaj še sladoled zmažem in spanje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 7:51:21
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 9:05:34
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 9:16:06
|
|
|
|
arabela*
|
spali bolj tak, jaz se nonstop zbujala, zgleda spila preveč kofeina zdaj ob kavici, potem zajtrk, malečke se igrata z novimi vozički in pupami, moj je v Avstriji
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 9:31:40
|
|
|
|
matcar
|
Končno malo do compa prišla.Spala sem ok,do 7.15,ko se je Teo potem zbudil,ponoči sicer 2x jedel,ampak blo ok.Sem pa včeraj pozabla napisat,kak moj zaj skače okoli otrok,pa jih rihta,prej pa ni mrdno.Me zanima,kak dolgo bo trajalo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 9:42:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar kak moj zaj skače okoli otrok,pa jih rihta,prej pa ni mrdno.Me zanima,kak dolgo bo trajalo. mu premalokrat daš lekcijo, ki jo zgleda potrebuje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 9:53:11
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, a ni bilo neko lepo vreme obljubljeno čez vikend?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.