Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 6:57:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Seveda ni bila ona kriva.če že kdo,je bil on,ker je bil zraven njiju.Pa odrasel človek je,ona2 pa otroka. eh, res je nesramen da gre otroka obtoževat za nekaj kar ni kriv...oz. tudi če bi bila, je on kot starš še bolj kriv ker ni pazil pa je bil poleg...isto kot lani Jan ko je imel gips na roki...s fotrom bila poleg...je res da je po kolesu skakal ampak ga ne bom šla obtoževat pa krivit...rajši bi sebe pojedla ker nisem tisti trenutek vidla kaj se je zgodilo . Boga Lea . Kako pa ona reagira na vse to? Kaj pa se je zgodilo sploh Maks in Lea sta norela po bajti,se lovila al kaj,jaz sem bla pod tušem,moj pa moj bruder pa z njimi v kuhni(Saš je bil takratv star 5 tednov).In je Maks zaloputno kuhinjska vrata Lei pred nosom,so pa steklena,Lea pa jih je hotla zadržat,pa je šla z rokami čez steklo in je Maksu črepinja v oko priletela.Skratka,cela štala je bla.Od takrat se tak do Lee obnaša,sebe pa ne vpraša,kaj je delal.Jaz pa na pol stuširana,ko je počlo.Še pod tuš ne morem polek njega it.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 7:41:36
|
|
|
|
matcar
|
Tak,porihtani vsi,počasi pičimo v vrtec in ZD.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 8:49:38
|
|
|
|
arabela*
|
morning se super naspali, kak je fajn po skoraj treh letih normalno spat, človek komaj verjame Mače se še v postli igrata, jaz kuffe in malo net....vreme imamo spet kot običajno uhcano, še za na šprancir mi ni it...pa bi morale v štacuno... eh drugače bomo pa notri zlato iskale
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 8:50:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tak je,samo bi naj te,ki imajo 2 barvi očes,načeloma bile ok.Ta pa zgleda ni,no.Je pa striktno noter. te bi naj slišale natisto uho, ki je zeleno-rumene barve ....naj bi....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 8:53:12
|
|
|
|
arabela*
|
kaj boste kuhale...jaz nimam ideje?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:13:58
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:14:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj boste kuhale...jaz nimam ideje? lazanjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:33:04
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Seveda ni bila ona kriva.če že kdo,je bil on,ker je bil zraven njiju.Pa odrasel človek je,ona2 pa otroka. eh, res je nesramen da gre otroka obtoževat za nekaj kar ni kriv...oz. tudi če bi bila, je on kot starš še bolj kriv ker ni pazil pa je bil poleg...isto kot lani Jan ko je imel gips na roki...s fotrom bila poleg...je res da je po kolesu skakal ampak ga ne bom šla obtoževat pa krivit...rajši bi sebe pojedla ker nisem tisti trenutek vidla kaj se je zgodilo . Boga Lea . Kako pa ona reagira na vse to? Kaj pa se je zgodilo sploh Maks in Lea sta norela po bajti,se lovila al kaj,jaz sem bla pod tušem,moj pa moj bruder pa z njimi v kuhni(Saš je bil takratv star 5 tednov).In je Maks zaloputno kuhinjska vrata Lei pred nosom,so pa steklena,Lea pa jih je hotla zadržat,pa je šla z rokami čez steklo in je Maksu črepinja v oko priletela.Skratka,cela štala je bla.Od takrat se tak do Lee obnaša,sebe pa ne vpraša,kaj je delal.Jaz pa na pol stuširana,ko je počlo.Še pod tuš ne morem polek njega it. O bad Ampak otroci so tu res še najmanj krivi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:33:58
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, pa dobro jutro vsem, tamala mi je do 9h spala danes Jaz sem pa vseeno zaspana, sem do 1h bluzila po netu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:34:47
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj boste kuhale...jaz nimam ideje? lazanjo Jaz še tudi ne vem, moj dela do 16h, tak da bo najbrž bolj večerja vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:48:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz še tudi ne vem, moj dela do 16h, tak da bo najbrž bolj večerja vse skupaj. moj pa nekje do 12H..tak da moram bit brzinska
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:49:56
|
|
|
|
arabela*
|
to se mi nekak lušta
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:53:28
|
|
|
|
matcar
|
Punce,držite pesti za mojega atija.Je zdaj šel na punkcijo vode in se bojim,da mu srce ne bo zdržalo posega.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:54:23
|
|
|
|
matcar
|
Arwenko-ti na kavi povem,kaj je sploh blo,včeraj sem ti samo okvirno napisala.Ja,nič niso otroci krivi.Se strinjam s tabo!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 9:57:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tak je,samo bi naj te,ki imajo 2 barvi očes,načeloma bile ok.Ta pa zgleda ni,no.Je pa striktno noter. te bi naj slišale natisto uho, ki je zeleno-rumene barve ....naj bi.... Ne vem,nimam tega občutka,bom pa probala.Išče pa ful človeško bližino.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 10:01:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,držite pesti za mojega atija.Je zdaj šel na punkcijo vode in se bojim,da mu srce ne bo zdržalo posega.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 10:02:54
|
|
|
|
marta82
|
Mi dobimo filane paprike od tašče, tak da samo pire zraven skuham.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 10:05:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Išče pa ful človeško bližino. ja full sem ugotovila, pa samo da bi jo nekdo na rokah imel
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 10:06:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,držite pesti za mojega atija.Je zdaj šel na punkcijo vode in se bojim,da mu srce ne bo zdržalo posega.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 10:09:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,držite pesti za mojega atija.Je zdaj šel na punkcijo vode in se bojim,da mu srce ne bo zdržalo posega. držimo pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 10:23:45
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,držite pesti za mojega atija.Je zdaj šel na punkcijo vode in se bojim,da mu srce ne bo zdržalo posega. držimo pesti držimo pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 10:27:49
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Še 2 dni in ima dragi dopust . Kaj bomo danes kuhali? Po dolgem času se mi je pohanega sira zluštalo, tak da to, pa riž zraven. Matcar...jao, jao, pri tebi pa ni konec težav Držim pesti za ateja Moj deda se je že full dobro držal, zdaj pa so mu neko trebušno slinavko odkrili in je full zaskrbljen , ampak na noge se pa že postavlja, z berglami že hodi Botrca ... uživajta Majakla...pa kak mu uspe roke ven dat no, upam, da gaprepričaš, da v sedežu mora sedet in pika...joj, upam, da me ne čaka kaj podobnega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 11:05:04
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Držim pesti Matcar - - - Lazanja, pire, sir, - mmm... sem kr lačna spet. Katy: roke da ven, kot da sploh nisem zategnila, zna, pa pika, glej, nimam pojma kak. Gremo na kavo, vam pokažem, če ne bo takrat ki sam not splezal . Ampak je večji problem, da rito not da, jo dvigne, noge zasuče (ko vrtavka) - pol pa mami mišice trenira, tak je blo zjutraj, komaj sem ga pripasala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 11:09:43
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan Držim pesti Matcar - - - Lazanja, pire, sir, - mmm... sem kr lačna spet. Katy: roke da ven, kot da sploh nisem zategnila, zna, pa pika, glej, nimam pojma kak. Gremo na kavo, vam pokažem, če ne bo takrat ki sam not splezal . Ampak je večji problem, da rito not da, jo dvigne, noge zasuče (ko vrtavka) - pol pa mami mišice trenira, tak je blo zjutraj, komaj sem ga pripasala. Eno razmišljanje, kaj pa če mu sedež ne ustreza, da se enostavno ne počuti dobro noter, pa pač ne zna povedat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.7.2011 11:44:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eno razmišljanje, kaj pa če mu sedež ne ustreza, da se enostavno ne počuti dobro noter, pa pač ne zna povedat? Sem že to razmišljala, kaj pa vem, premali mu še ne bi smel bit, tudi izgleda ne tako.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.