Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 20:40:42
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 21:28:34
|
|
|
|
karmen7
|
Dober večer! Vas hitro pridem pogledat Sma bla danes pri tašči najprej, potem pa še pri tastu in moževi babici, ki je danes prvič vidla Jureta. Se je kar zjokala, tolk je bla vesela, da ga je vidla Je pa ko smo se domov spravljali začelo lit kot iz škafa, potem pa še toča za nekaj minut. Po njej pa razdejanje - sicer hvala bogu ni bla za oreh velika, samo je pa spet tolklo. Prav žalostno je blo. Grem zdaj nekaj pojest, sem lačna kot volk, potem pa spat. Dovolj je blo za danes!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 21:34:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dober večer! Vas hitro pridem pogledat Sma bla danes pri tašči najprej, potem pa še pri tastu in moževi babici, ki je danes prvič vidla Jureta. Se je kar zjokala, tolk je bla vesela, da ga je vidla Je pa ko smo se domov spravljali začelo lit kot iz škafa, potem pa še toča za nekaj minut. Po njej pa razdejanje - sicer hvala bogu ni bla za oreh velika, samo je pa spet tolklo. Prav žalostno je blo. Grem zdaj nekaj pojest, sem lačna kot volk, potem pa spat. Dovolj je blo za danes! Ojej,kje pa ste bli to? V Prlekiji?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 21:35:19
|
|
|
|
matcar
|
Tak,porihtana za ju3.Sem še šla malo dol k mami se pogovarjat.Greta ju3 z bratom hišo gledat v Razvanje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 21:42:54
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dober večer! Vas hitro pridem pogledat Sma bla danes pri tašči najprej, potem pa še pri tastu in moževi babici, ki je danes prvič vidla Jureta. Se je kar zjokala, tolk je bla vesela, da ga je vidla Je pa ko smo se domov spravljali začelo lit kot iz škafa, potem pa še toča za nekaj minut. Po njej pa razdejanje - sicer hvala bogu ni bla za oreh velika, samo je pa spet tolklo. Prav žalostno je blo. Grem zdaj nekaj pojest, sem lačna kot volk, potem pa spat. Dovolj je blo za danes! Ojej,kje pa ste bli to? V Prlekiji? Jap. Se je začelo najprej temnit, potem se je vlilo, vmes full pihalo, potem pa še toča. Ampak res hvala bogu ni bla tolk huda. Je pa bla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 21:46:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dober večer! Vas hitro pridem pogledat Sma bla danes pri tašči najprej, potem pa še pri tastu in moževi babici, ki je danes prvič vidla Jureta. Se je kar zjokala, tolk je bla vesela, da ga je vidla Je pa ko smo se domov spravljali začelo lit kot iz škafa, potem pa še toča za nekaj minut. Po njej pa razdejanje - sicer hvala bogu ni bla za oreh velika, samo je pa spet tolklo. Prav žalostno je blo. Grem zdaj nekaj pojest, sem lačna kot volk, potem pa spat. Dovolj je blo za danes! Ojej,kje pa ste bli to? V Prlekiji? Jap. Se je začelo najprej temnit, potem se je vlilo, vmes full pihalo, potem pa še toča. Ampak res hvala bogu ni bla tolk huda. Je pa bla Saj že to je dovolj.V MB je tudi šlo,samo ne dolgo,grmelo pa ful.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 21:47:16
|
|
|
|
matcar
|
Si grem lubenico narezat. Pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:00:34
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer za dobre novice. za slabo noč. Bli dopoldan v mestu, Astoria gužva ful, nismo šli, sploh ko smo vidli punčke na trampolinu. Smo bli pa včeraj pozno popoldan pod Pohorjem oz. smo se kar na sladoledu in igralih pri Pohorski zasidrali. Mmm... majo dobro pistacijo. Moj dela, upam, da pride pred polnočjo, me je spet strah. Jutri se bomo potepali, malo dopoldne, pol hop domov spat, malo spet popodne ... morda pa se kje srečamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:01:44
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:04:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj dela, upam, da pride pred polnočjo, me je spet strah. [ česa?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:05:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj dela, upam, da pride pred polnočjo, me je spet strah. [ česa? Ko je tema, me je strah, če sem sama. Ni fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:06:22
|
|
|
|
arabela*
|
moj tud prišel hitro z avstrije...jutri zjutraj gre spet.... tak da sva šla po otroke in pol še na obisk. zdaj pa relax, čez 45 minut pa tak na briu film... M še ne spi, je spet trajblala ipiko in tulila kot da jo koljemo, ker jo je moj hotel oblečt, pa ni pustila, je hotela da jo jaz
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ko je tema, me je strah, če sem sama. Ni fajn. aja..se mi je zdelo...si v hiši?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:10:01
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa se že A spet cmizdri za mačko...ma zmeša se ti to lahko pri nas
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:11:45
|
|
|
|
matcar
|
Najedla lubenice,zaj pa počasi spat.Upam,da bo naš škrat dolgo zdržal do prvega hranjenja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:19:24
|
|
|
|
matcar
|
Nič še ne bo z spanjem,vsaj 1 uro,moram stroj počakat,da opere.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:21:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ko je tema, me je strah, če sem sama. Ni fajn. aja..se mi je zdelo...si v hiši? Ja, ampak so pod nami še prostori, prazni. Na Briu praviš, bom jaz tud gledala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:22:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič še ne bo z spanjem,vsaj 1 uro,moram stroj počakat,da opere. Joj, kak je to tečno, ne. Jaz že cel teden odlašam pranje, jutri pa mi ni spasa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:27:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ko je tema, me je strah, če sem sama. Ni fajn. aja..se mi je zdelo...si v hiši? Ja, ampak so pod nami še prostori, prazni. Na Briu praviš, bom jaz tud gledala. ja vem kak je to, mene je tud bilo strah...sva pa bila v bajti sred same šume nobene druge hiše zraven...ko v grozljivki ja nevarni otrok je naslov
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:28:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič še ne bo z spanjem,vsaj 1 uro,moram stroj počakat,da opere. Joj, kak je to tečno, ne. Jaz že cel teden odlašam pranje, jutri pa mi ni spasa. jaz sem oprala en stroj danes, več pa ne gre na stojalo....pa jutri ko se posuši
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:29:02
|
|
|
|
arabela*
|
grem jest popečene sendviče, potem pa pred tv
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:38:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič še ne bo z spanjem,vsaj 1 uro,moram stroj počakat,da opere. Joj, kak je to tečno, ne. Jaz že cel teden odlašam pranje, jutri pa mi ni spasa. Pa ja,saj ne bi blo panike,nikoli nisem čakala.Ta pa ful piska,če ga ne izklopim takoj.te pa moj jamra,ker ga moti to,sploh zdaj,čez noč.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 22:40:33
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grema z Maksom spavanac. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.7.2011 23:12:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja vem kak je to, mene je tud bilo strah...sva pa bila v bajti sred same šume nobene druge hiše zraven...ko v grozljivki ja nevarni otrok je naslov Ojoj, Ni šanse, kak si to preživela? No, moj že na poti domov, jeeeeeee! Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 7:15:01
|
|
|
|
matcar
|
jutro
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.