Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:10:06
|
|
|
|
marta82
|
Matcar upajmo na najboljše.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:25:10
|
|
|
|
bambixxx
|
matcar pošiljam roj , pa še
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:44:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 malega moram še it nekam slikat za osebno. foto tabor foto Stanko za cityjem je še cenejši
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:46:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak naredi ja,pa čez 20 min že dobiš slike. foto Stanko pa 3 minute
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:46:50
|
|
|
|
karmen7
|
Matcar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:47:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kaj v čet. ali pet. se lahko oglasim da vzamem body? Ki stanuješ oz. ki bi se doble da prevzamem in ob kateri uri? ja, lahko do mene prideš
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:47:47
|
|
|
|
arabela*
|
matcar
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:47:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak naredi ja,pa čez 20 min že dobiš slike. foto Stanko pa 3 minute Aja? E to pa nisem vedla. Hvala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:49:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak naredi ja,pa čez 20 min že dobiš slike. foto Stanko pa 3 minute Aja? E to pa nisem vedla. Hvala! ja ekspresen je
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 21:50:38
|
|
|
|
arabela*
|
male zaspale, jaz pa grem Šeji dat večerjo, potem pa gospodinje gledat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 22:01:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak naredi ja,pa čez 20 min že dobiš slike. foto Stanko pa 3 minute Aja? E to pa nisem vedla. Hvala! jaz tudi ne,vem pa zdaj!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 22:04:30
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa otroke porihtala,tea skopala in dala spat.je pa ata klical in je že tolko pri močeh(čudež zdravil),da se je sam vstal iz postelje.Govoril je tudi normalno,prej pa komaj kako besedo povedal,pa še to tak,da si ga komaj kaj razumel.Se je pa obiskov danes spomnil.Upam,da se bo začelo na boljše premikat.Ju3 grem z mamo noter ob 2-h,da vidim,kaj bo njegov Z rekel. Hvala vsem za pikapoke in objemčke!Zlate ste!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 22:26:45
|
|
|
|
matcar
|
Šibam v postlo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 5:51:08
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 6:08:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar je pa ata klical in je že tolko pri močeh(čudež zdravil),da se je sam vstal iz postelje.Govoril je tudi normalno,prej pa komaj kako besedo povedal,pa še to tak,da si ga komaj kaj razumel.Se je pa obiskov danes spomnil.Upam,da se bo začelo na boljše premikat.Ju3 grem z mamo noter ob 2-h,da vidim,kaj bo njegov Z rekel. super...naj kar gre na boljše
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 6:09:43
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 6:11:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kaj v čet. ali pet. se lahko oglasim da vzamem body? Ki stanuješ oz. ki bi se doble da prevzamem in ob kateri uri? ja, lahko do mene prideš ok, v četrtek dop. Ki si, kam naj pridem, na kavo pa ne prideš če bo?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 6:13:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak naredi ja,pa čez 20 min že dobiš slike. foto Stanko pa 3 minute ja saj slike so ekspresene sam če majo gužvo traja tudi 1h - preverjeno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 6:13:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya foto Stanko za cityjem je še cenejši kolk cenejši? kaj tudi dobiš 4 slike?pa kvaliteta slik je res ok? karmen7 javi, če boš dala tja malega slikat da vidim če je res...pa hvala za informacijo Saraya...
< Sporočilo je popravil botrca -- 26.7.2011 6:15:07 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 6:49:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar je pa ata klical in je že tolko pri močeh(čudež zdravil),da se je sam vstal iz postelje.Govoril je tudi normalno,prej pa komaj kako besedo povedal,pa še to tak,da si ga komaj kaj razumel.Se je pa obiskov danes spomnil.Upam,da se bo začelo na boljše premikat.Ju3 grem z mamo noter ob 2-h,da vidim,kaj bo njegov Z rekel. super...naj kar gre na boljše Jaz upma,da bo.Po pravici,me je kr strah danes k njemu it,ker ne vem,kakega bom našla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 7:32:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya foto Stanko za cityjem je še cenejši kolk cenejši? kaj tudi dobiš 4 slike?pa kvaliteta slik je res ok? karmen7 javi, če boš dala tja malega slikat da vidim če je res...pa hvala za informacijo Saraya... Jaz sem jih 12 dobila pri foto tabor.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 8:10:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya foto Stanko za cityjem je še cenejši kolk cenejši? kaj tudi dobiš 4 slike?pa kvaliteta slik je res ok? karmen7 javi, če boš dala tja malega slikat da vidim če je res...pa hvala za informacijo Saraya... Jutro! Evo, počasi moram stvari pripravit, pa ga šibama v mesto, upam da naju ne bo pral dež, ker sma seveda peš - spet. Bom javla kako sma zrihtala s slikami, bom vidla kje bo večja gužva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 8:35:29
|
|
|
|
arabela*
|
morning... spala do štirih potem več ne, zdaj pa sem kot cota kavica....A se igra, M še počiva
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 8:36:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kaj v čet. ali pet. se lahko oglasim da vzamem body? Ki stanuješ oz. ki bi se doble da prevzamem in ob kateri uri? ja, lahko do mene prideš ok, v četrtek dop. Ki si, kam naj pridem, na kavo pa ne prideš če bo? botrca ti javim, kateri dan bom imela čas, oziroma bom doma
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 8:55:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya foto Stanko za cityjem je še cenejši kolk cenejši? kaj tudi dobiš 4 slike?pa kvaliteta slik je res ok? karmen7 javi, če boš dala tja malega slikat da vidim če je res...pa hvala za informacijo Saraya... tak ti bom rekla, kvaliteta je menda ceni primerna. Ne gledam na to, ker mi je vseeno kolk je kvalitetna ta slika, ker je na osebni. Dobila pa sem jih menda 8 če se ne motim...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.