Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 7:49:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič babike mi smo že z eno nogo skozi vrata. Gremo mi na toplo. Pridne mi bodite pa se vidimo čez en teden. Ko pa pridem pa pade kafe. Čavči. uživajte in srečno pot
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 7:50:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya oni body še imaš zame? Prideš danes na kavo, tej bi mi ga zraven prinesla ? itak... ne bo me, sem s sošolcem zmenjena na kavici, da počvekava
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 8:26:26
|
|
|
|
matcar
|
Tak,mala2 vrtcu,jaz pa pri zajtrku pa mehiki.Moram malo noter spravit.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 8:34:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,mala2 vrtcu,jaz pa pri zajtrku pa mehiki.Moram malo noter spravit. ...midva ob štirih gledava
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 8:48:52
|
|
|
|
arabela*
|
nič gremo se porihtta, mičkene k babici, jaz pa na okoli....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 9:28:57
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Zebe me, kar ni čudno glede na "poletje" ki je trenutno. Upam, da bo čim prej spet prilezlo na vsaj 28. Pijem kavo, nekaj sem še sprehlajena, ma bo že. Drugače pa moram slike skup poiskat na računalniku in jih dat razvit, pa nekaj bi ustvarjala jaz danes...samo še ne vem kaj. Pa verjetno bo bolj odvisno to od gospodiča.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 9:41:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro vsem skupaj. Saj ne vem ali je danes kava ali ne in kje? Imava midve z Alex eno težavo, sva brez avta, ker je možek šel ob 5h že delat in je valda vzel avto. Tako da sva na peš hondi. Trenutno pa na Pobrežju rahlo dežuje in tale kombinacija dež plus peš honda mi ni ravno, pa niti dežne prevleke nimam, ker sva jo pozabila v Celju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 9:42:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič babike mi smo že z eno nogo skozi vrata. Gremo mi na toplo. Pridne mi bodite pa se vidimo čez en teden. Ko pa pridem pa pade kafe. Čavči. uživajte in srečno pot podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 9:43:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro vsem skupaj. Saj ne vem ali je danes kava ali ne in kje? Imava midve z Alex eno težavo, sva brez avta, ker je možek šel ob 5h že delat in je valda vzel avto. Tako da sva na peš hondi. Trenutno pa na Pobrežju rahlo dežuje in tale kombinacija dež plus peš honda mi ni ravno, pa niti dežne prevleke nimam, ker sva jo pozabila v Celju. sva že dve. se nobena ni zjasnila, ko sem spraševala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 10:02:32
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro vsem skupaj. Saj ne vem ali je danes kava ali ne in kje? Imava midve z Alex eno težavo, sva brez avta, ker je možek šel ob 5h že delat in je valda vzel avto. Tako da sva na peš hondi. Trenutno pa na Pobrežju rahlo dežuje in tale kombinacija dež plus peš honda mi ni ravno, pa niti dežne prevleke nimam, ker sva jo pozabila v Celju. sva že dve. se nobena ni zjasnila, ko sem spraševala Saj pravim, ne vem kaj naj...trenutno mene bolj vreme muči, kot kaj drugega. Če se zdaj greva rihtat in peš itak nisva pred 11h v centru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 10:19:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Moj možek čez pol ure dobre konča službo, tako da midve ne bova hodile v mestu, pa glede na vreme, dejansko ni neke prave volje. Pol pa mogoče konec tedna kaj. Sicer še vedno ne vem ali greva danes domov z mojim ali pa ostaneva še do jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 10:38:30
|
|
|
|
matcar
|
Odkrito,meni tudi ni v takem mrazu ven za hodit. Sicer bom morala it potem po mojega pa ga na borzo peljat,ima neko predavanje danes.Samo mi je že to muka,ko se samo spomnim.Upam,da bo bolj toplo do konc tedna.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 10:40:51
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 sva tudi doma ostala in glede na vreme bova kar z avtom šla na FT danes. kavo prestavimo na četrtek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 11:48:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 sva tudi doma ostala in glede na vreme bova kar z avtom šla na FT danes. kavo prestavimo na četrtek? Jaz sem ZA!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 13:22:20
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud doma...se nakofetkala in načvekala u nulo...zazeblo me pa tako, da še imam sedaj mravljince v rokah Moj počiva, jaz pa tud malo relax...edino otroško sobo bom u nulo pospravila in A predale za šolo porihtala...septembr bo hitro tu
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 15:57:00
|
|
|
|
botrca
|
Dan, bila v mestu in po trgovinah...malo na razprodajah in še ne stvari za dopust kupla, bila pri sestri ker so z morja prišli in so se imeli super pa še lepo vreme so imeli ...šla po malega v vrtec in je že ura 16h. Kuhat ne rabim, ker mi je ostalo od včeraj musaka in pizza...bova ponucala vse to... .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 15:59:55
|
|
|
|
botrca
|
Saraya kaj v čet. ali pet. se lahko oglasim da vzamem body? Ki stanuješ oz. ki bi se doble da prevzamem in ob kateri uri?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 17:43:48
|
|
|
|
karmen7
|
Čakam da se moj prisveti in grema kupit darilo za njegovega prijatla ki ima danes rojstni dan. Jutri pa grem končno v mesto. So me klicali da naj pridem voziček pokazat, da vidimo kaj bo, pa malega moram še it nekam slikat za osebno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 18:40:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 malega moram še it nekam slikat za osebno. foto tabor
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 18:56:07
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 18:57:09
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 malega moram še it nekam slikat za osebno. foto tabor Ja, bom šla kar tja. Itak grem v City-a pa ga dam še tam škljocnit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 19:00:48
|
|
|
|
matcar
|
Današnji dan nč posebnega,bila doma do 2-h,ko sem mamo peljala v B,da je govorila z zdravnikom od ateja.Šibala po mojega na CIPS,pa po otroke v vrtec,pa nazaj domov za 15 min,pol pa k ateju v B.Tam pa doživela šok,ko mi je mama povedala,da se naj pripravimo na najhuje(lahko danes,ju3).... Se mi zdi,da še sploh ne dojemam prav.Zdaj pa še moram brata v A poklicat,pa mu kolker tolko obzirno povedat,da se še njemu ne bo kaj zgodilo po poti domov. Sploh nimam besed,kaj tile naši dohtarji delajo v B,ker so ga v dveh mesecih tak na najgo spravli,da so mu štete dobesedno ure.Samo jaz še vedno upam,da se bo v roku 1-2 dneh na noge postavo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 19:02:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 malega moram še it nekam slikat za osebno. foto tabor Ja, bom šla kar tja. Itak grem v City-a pa ga dam še tam škljocnit Tak naredi ja,pa čez 20 min že dobiš slike.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 19:50:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Današnji dan nč posebnega,bila doma do 2-h,ko sem mamo peljala v B,da je govorila z zdravnikom od ateja.Šibala po mojega na CIPS,pa po otroke v vrtec,pa nazaj domov za 15 min,pol pa k ateju v B.Tam pa doživela šok,ko mi je mama povedala,da se naj pripravimo na najhuje(lahko danes,ju3).... Se mi zdi,da še sploh ne dojemam prav.Zdaj pa še moram brata v A poklicat,pa mu kolker tolko obzirno povedat,da se še njemu ne bo kaj zgodilo po poti domov. Sploh nimam besed,kaj tile naši dohtarji delajo v B,ker so ga v dveh mesecih tak na najgo spravli,da so mu štete dobesedno ure.Samo jaz še vedno upam,da se bo v roku 1-2 dneh na noge postavo. o joj grozno se sliši.. ...če rabiš kaj veš kje sem
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.7.2011 20:54:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Današnji dan nč posebnega,bila doma do 2-h,ko sem mamo peljala v B,da je govorila z zdravnikom od ateja.Šibala po mojega na CIPS,pa po otroke v vrtec,pa nazaj domov za 15 min,pol pa k ateju v B.Tam pa doživela šok,ko mi je mama povedala,da se naj pripravimo na najhuje(lahko danes,ju3).... Se mi zdi,da še sploh ne dojemam prav.Zdaj pa še moram brata v A poklicat,pa mu kolker tolko obzirno povedat,da se še njemu ne bo kaj zgodilo po poti domov. Sploh nimam besed,kaj tile naši dohtarji delajo v B,ker so ga v dveh mesecih tak na najgo spravli,da so mu štete dobesedno ure.Samo jaz še vedno upam,da se bo v roku 1-2 dneh na noge postavo. o joj grozno se sliši.. ...če rabiš kaj veš kje sem Hvala za tolažbo.Je dobro vedet,da lahko človek na koga računa.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.