|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
25.7.2011 7:49:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nič babike mi smo že z eno nogo skozi vrata. Gremo mi na toplo.
Pridne mi bodite pa se vidimo čez en teden.
Ko pa pridem pa pade kafe.
user posted image user posted image user posted image

Čavči.

uživajte in srečno potuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
25.7.2011 7:50:56   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya oni body še imaš zame? Prideš danes na kavo, tej bi mi ga zraven prineslauser posted image ?

itak...
ne bo me, sem s sošolcem zmenjena na kavici, da počvekava user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
25.7.2011 8:26:26   
matcar
Tak,mala2 vrtcu,jaz pa pri zajtrku pa mehiki.Moram malo noter spravit.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
25.7.2011 8:34:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tak,mala2 vrtcu,jaz pa pri zajtrku pa mehiki.Moram malo noter spravit.user posted image

user posted image ...midva ob štirih gledavauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.7.2011 8:48:52   
arabela*
nič gremo se porihtta, mičkene k babici, jaz pa na okoli....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.7.2011 9:28:57   
karmen7
Jutro!
Zebe me, kar ni čudno glede na "poletje" ki je trenutno. Upam, da bo čim prej spet prilezlo na vsaj 28. Pijem kavo, nekaj sem še sprehlajena, ma bo že. Drugače pa moram slike skup poiskat na računalniku in jih dat razvit, pa nekaj bi ustvarjala jaz danes...samo še ne vem kaj. Pa verjetno bo bolj odvisno to od gospodiča. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.7.2011 9:41:52   
Arwenko
Jutro vsem skupaj.

Saj ne vem ali je danes kava ali ne in kje?

Imava midve z Alex eno težavo, sva brez avta, ker je možek šel ob 5h že delat in je valda vzel avto. Tako da sva na peš hondi. Trenutno pa na Pobrežju rahlo dežuje in tale kombinacija dež plus peš honda mi ni ravno, pa niti dežne prevleke nimam, ker sva jo pozabila v Celju.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.7.2011 9:42:39   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nič babike mi smo že z eno nogo skozi vrata. Gremo mi na toplo.
Pridne mi bodite pa se vidimo čez en teden.
Ko pa pridem pa pade kafe.
user posted image user posted image user posted image

Čavči.

uživajte in srečno potuser posted image

podpis user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.7.2011 9:43:55   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro vsem skupaj.

Imava midve z Alex eno težavo, sva brez avta, ker je možek šel ob 5h že delat in je valda vzel avto. Tako da sva na peš hondi. Trenutno pa na Pobrežju rahlo dežuje in tale kombinacija dež plus peš honda mi ni ravno, pa niti dežne prevleke nimam, ker sva jo pozabila v Celju.

sva že dve. se nobena ni zjasnila, ko sem spraševala user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.7.2011 10:02:32   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro vsem skupaj.

sva že dve. se nobena ni zjasnila, ko sem spraševala user posted image

Saj pravim, ne vem kaj naj...trenutno mene bolj vreme muči, kot kaj drugega. Če se zdaj greva rihtat in peš itak nisva pred 11h v centru.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.7.2011 10:19:27   
Arwenko
Moj možek čez pol ure dobre konča službo, tako da midve ne bova hodile v mestu, pa glede na vreme, dejansko ni neke prave volje.

Pol pa mogoče konec tedna kaj. Sicer še vedno ne vem ali greva danes domov z mojim ali pa ostaneva še do jutri user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.7.2011 10:38:30   
matcar
Odkrito,meni tudi ni v takem mrazu ven za hodit.user posted image Sicer bom morala it potem po mojega pa ga na borzo peljat,ima neko predavanje danes.Samo mi je že to muka,ko se samo spomnim.Upam,da bo bolj toplo do konc tedna.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.7.2011 10:40:51   
bambixxx
mi2 sva tudi doma ostala in glede na vreme bova kar z avtom šla na FT danes.

kavo prestavimo na četrtek?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.7.2011 11:48:01   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

mi2 sva tudi doma ostala in glede na vreme bova kar z avtom šla na FT danes.

kavo prestavimo na četrtek?
Jaz sem ZA!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.7.2011 13:22:20   
arabela*
jaz tud doma...se nakofetkala in načvekala u nulo...zazeblo me pa tako, da še imam sedaj mravljince v rokahuser posted image user posted image

Moj počiva, jaz pa tud malo relax...edino otroško sobo bom u nulo pospravila in A predale za šolo porihtala...septembr bo hitro tuuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.7.2011 15:57:00   
botrca
Dan,

bila v mestu in po trgovinah...malo na razprodajah in še ne stvari za dopust kupla, bila pri sestri ker so z morja prišli in so se imeli super pa še lepo vreme so imeli user posted image ...šla po malega v vrtec in je že ura 16h. Kuhat ne rabim, ker mi je ostalo od včeraj musaka in pizza...bova ponucala vse to...user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.7.2011 15:59:55   
botrca
Saraya kaj v čet. ali pet. se lahko oglasim da vzamem body? Ki stanuješ oz. ki bi se doble da prevzamem in ob kateri uri?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.7.2011 17:43:48   
karmen7
Čakam da se moj prisveti in grema kupit darilo za njegovega prijatla ki ima danes rojstni dan. Jutri pa grem končno v mesto. So me klicali da naj pridem voziček pokazat, da vidimo kaj bo, pa malega moram še it nekam slikat za osebno. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.7.2011 18:40:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

malega moram še it nekam slikat za osebno. user posted image

foto tabor user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.7.2011 18:56:07   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.7.2011 18:57:09   
karmen7

Ja, bom šla kar tja. Itak grem v City-a pa ga dam še tam škljocnit user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.7.2011 19:00:48   
matcar
Današnji dan nč posebnega,bila doma do 2-h,ko sem mamo peljala v B,da je govorila z zdravnikom od ateja.Šibala po mojega na CIPS,pa po otroke v vrtec,pa nazaj domov za 15 min,pol pa k ateju v B.Tam pa doživela šok,ko mi je mama povedala,da se naj pripravimo na najhuje(lahko danes,ju3)....user posted image user posted image user posted image Se mi zdi,da še sploh ne dojemam prav.Zdaj pa še moram brata v A poklicat,pa mu kolker tolko obzirno povedat,da se še njemu ne bo kaj zgodilo po poti domov.user posted image user posted image user posted image Sploh nimam besed,kaj tile naši dohtarji delajo v B,ker so ga v dveh mesecih tak na najgo spravli,da so mu štete dobesedno ure.Samo jaz še vedno upam,da se bo v roku 1-2 dneh na noge postavo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.7.2011 19:02:03   
matcar

Ja, bom šla kar tja. Itak grem v City-a pa ga dam še tam škljocnit user posted image
Tak naredi ja,pa čez 20 min že dobiš slike.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.7.2011 19:50:47   
botrca

Današnji dan nč posebnega,bila doma do 2-h,ko sem mamo peljala v B,da je govorila z zdravnikom od ateja.Šibala po mojega na CIPS,pa po otroke v vrtec,pa nazaj domov za 15 min,pol pa k ateju v B.Tam pa doživela šok,ko mi je mama povedala,da se naj pripravimo na najhuje(lahko danes,ju3)....user posted image user posted image user posted image Se mi zdi,da še sploh ne dojemam prav.Zdaj pa še moram brata v A poklicat,pa mu kolker tolko obzirno povedat,da se še njemu ne bo kaj zgodilo po poti domov.user posted image user posted image user posted image Sploh nimam besed,kaj tile naši dohtarji delajo v B,ker so ga v dveh mesecih tak na najgo spravli,da so mu štete dobesedno ure.Samo jaz še vedno upam,da se bo v roku 1-2 dneh na noge postavo.

o joj grozno se sliši..user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image ...če rabiš kaj veš kje sem user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.7.2011 20:54:50   
matcar

o joj grozno se sliši..user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image ...če rabiš kaj veš kje sem user posted image

Hvala za tolažbo.Je dobro vedet,da lahko človek na koga računa.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.