Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 23:00:13
|
|
|
|
katy83
|
grem zdaj počasi...danes sem na pune grešila, sem jedla kruh+majonezo+paradajz gor...mnjami lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 23:06:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pripravila 3 prošnje, jutri jih pošljem in kar po mailih, pa da vidimo. Zdaj pa perilo obesit - juhuuu! kaj to razpise gledaš? pa če je mail zraven, kar po mailu pošlješ? Tak so nam na Zavodu rekli, da baje lahko, čeprav kaj te vem Še nisem nikoli probala 2 sem v Večeru našla, 1 pa so mi z Zavoda poslali. Vse sem pol še po netu iskala in našla maile, pri enem sem celo našla, da hočejo prošnje na mail. Pa Bambi mi je svetovala, ker ona je tudi to delala in je samo po mailih sprejemala. Pa saj je res bolj praktiš, za nas in za njih, ne. Pa LAHKO NOČ.
< Sporočilo je popravil majakla -- 29.9.2011 23:07:22 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 6:21:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Hvala za pestke, so pomagale. Še imam službo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 6:30:04
|
|
|
|
ly117
|
Najedla sem se, zdaj pa lahko grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 6:34:12
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 6:34:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Hvala za pestke, so pomagale. Še imam službo. super!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 6:36:02
|
|
|
|
matcar
|
Katy-ja,imel je možnost it ja,pa takrat ni hotel,čez 2 meseca si je premislo,pa bi te šel,te pa več moj brat ni rabo.Je pa poslal prošnjo za XXXLUTZ,pa še ni nič dobil odgovora.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 6:36:58
|
|
|
|
matcar
|
Punce(Majakla,Ly),kaj lahko meni ena tudi prošnjo pošlje? Bo mogo moj v akcijo stopit,pa pošiljat začet.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 8:32:31
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro Ly in bambi čestitke za službo Bambi uf ne vem kaj ti naj rečem, verjamem pa da je težko in hudo. Ampak tak kot so napisale druge, če kaj rabiš, ni problema samo reči zato pa smo tukaj. Za malega junaka , za tebe pa . Drugače pa pijem kavo, možek me je že zjutraj presenetil, potem oblečem malega pa sebe, pa ga šibama pod Pohorje na srečanje junijk.
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 30.9.2011 8:36:43 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 9:00:57
|
|
|
|
karmen7
|
Porkaduš sem vam hotla sliko eno prilepit pa ne vem al ne znam, al sem pa butasta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 9:08:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: kot je že napisala Arwenko, če ti le lahko kako pomagam, reči. Npr. moja sestrična je defektolog in ziher pozna tudi kakšne takšne terapevte, morda dela z njimi, kot bi jih ti rabila ali povprašala za mnenje ali, ali... lahko njo kaj vprašam. ja prosim vprašaj, če se da dobit drugo mnenje. hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 9:10:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Porkaduš sem vam hotla sliko eno prilepit pa ne vem al ne znam, al sem pa butasta moraš it na www.shrani.si in jo tam zalepi. direkt na forum ne gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 9:14:23
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa za službo...ej bodi srečna, da jo sploh imaš. Kaj prej se pa nisi vozla v Lj? Tukaj si delala? tu v Mb na Tržaški cesti imamo poslovalnico, ki jo mislijo zapret oz. bo ostalo samo skladišče. nobenih pisarn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 9:18:06
|
|
|
|
bambixxx
|
hvala vam punce za in . še zdaj sem čist paf. kar ne dojemam. tam v ordinaciji sploh nisem odreagirala, je potem doma za mano prišlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 9:24:15
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Porkaduš sem vam hotla sliko eno prilepit pa ne vem al ne znam, al sem pa butasta moraš it na www.shrani.si in jo tam zalepi. direkt na forum ne gre. Aaaa hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 9:33:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce(Majakla,Ly),kaj lahko meni ena tudi prošnjo pošlje? Bo mogo moj v akcijo stopit,pa pošiljat začet. pa jaz bi še prosila za prošnjo....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 9:35:54
|
|
|
|
arabela*
|
morning otroke sva razvozila vsako na svoj konec, zdaj pa lepo na izy doma ob kavici, počais bo zajtrk... Še vedno bolana, vročine nimam.....saj bo počasi... Imam za pospravljat in prat....( ne vem al samo jaz vska dan en stroj perem, kak enim rata samo čez vikend)
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 10:16:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, pojedla v miru zajtrk, moj je šel v službo, zdaj pa malo po računalniku, pol pa šibam s tamalo na fizioterapijo. Ko prideva domov pa vse po vrsti pakirat za mb, pakirat zase za koper, si pripravit vse. Mam občutek da bo ful časa zmanjkovalo za vse skupaj, ah, bomo videli no...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 11:20:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pripravila 3 prošnje kaj mi lahko na mail pošlješ da vidim kak tvoja zgleda...prošnja mislim
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 11:21:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala za pestke, so pomagale. Še imam službo. super
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 11:23:47
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa ne bom nič delala razen posodo pospravim pa perilo če mi bo...sem menzo dobla in se ful slabo počutim .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 11:34:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Še vedno bolana, vročine nimam.....saj bo počasi... ...upam, da bo kaj pomagalo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 11:36:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam za pospravljat in prat....( ne vem al samo jaz vska dan en stroj perem, kak enim rata samo čez vikend) vsak dan pereš
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:07:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa ne bom nič delala razen posodo pospravim pa perilo če mi bo...sem menzo dobla in se ful slabo počutim . to mene tudi čaka...mi že 14 dni zamuja...bo grozno, ko bom dobila pa ne, nisem noseča, sem že test naredila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:08:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam za pospravljat in prat....( ne vem al samo jaz vska dan en stroj perem, kak enim rata samo čez vikend) vsak dan pereš jaz perem 3-4 stroje na 10 dni, ponavadi vikend...res pa je, da imamo vsi 3-je ogroooomno cot, tak da gre skozi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?