Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:02:52
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem besna kot ris!!!Mojega še kuj ni domov. Tolko o tem,kak se v tej firmi do 15-h dela.Joooooj!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:10:56
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Druga stvar: s T sva imela danes RA in me je dohtarca spet tak prestrašla. Je rekla, da je možno, da ima T lažjo obliko CP. Ker, če bi lahko plazil ali hodil, bi do zdaj že to naredil. Tako pa so verjetno krvavitve v možganih pustile kar hude posledice in lahko traja še 1 leto preden bo na nogah . Priporočala mi je tudi razvojni vrtec, tu kjer je vpisan, ker imajo usposobljeno osebje, FT, logopeda, delovnega terapevta itd. Ampak so res prizadeti otroci tam... Tak da sem čisto fuč od tega . Ojoj, to pa niso ravno dobre novice A obstaja možnost, da bi ti še šla kam po drugo mnenje? Kaj pa fizioterapevtka pravi recimo? In kje je ta razvojni vrtec? ne vem kaj se naj obrnem po drugo mnenje, če je v MB to edina razvojna ambulanta Ft pravi, da je vse relativno, lahko da se mu bo odprlo in bo naenkrat shodil, lahko pa da bo tuditrajalo še 1 leto . Zdravnica je rekla, da on res rabi terapije in ga bomo edino tako na noge spravili. Torej bomo poskusili še z dodatnimi privat urami - ni druge. Vrtec je pa isti, v katerega je že vpisan, samo da je ravojni oddelek to. Se moram it jutri še tja pozanimat in pogledat kak to zgleda. Me je kar groza... Držim pesti, da se mu res odpre. Če ti pa lahko kakorkoli pomagamo, pa prosim povej Za tale vrtec boš pa videla jutri. Še vedno ga lahko nazaj premestiš med letom, sploh če je znotraj istega vrtca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:11:39
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem besna kot ris!!!Mojega še kuj ni domov. Tolko o tem,kak se v tej firmi do 15-h dela.Joooooj!!!!! Dokler se res dela, se jaz pri taki stvari ne sikiram, drugo pa je, če se "dela".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:12:03
|
|
|
|
elevitka
|
Dober večer Po dolgem času da vas malo pozdravim.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:13:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan , pestke so pomagale, službo še imam , ampak se bom morala v Lj vozit vsak dan . Tak, da si bom definitivno kaj drugega začela v MB iskat... Druga stvar: s T sva imela danes RA in me je dohtarca spet tak prestrašla. Je rekla, da je možno, da ima T lažjo obliko CP. Ker, če bi lahko plazil ali hodil, bi do zdaj že to naredil. Tako pa so verjetno krvavitve v možganih pustile kar hude posledice in lahko traja še 1 leto preden bo na nogah . Priporočala mi je tudi razvojni vrtec, tu kjer je vpisan, ker imajo usposobljeno osebje, FT, logopeda, delovnega terapevta itd. Ampak so res prizadeti otroci tam... Tak da sem čisto fuč od tega . joj bambi... skor me je vrglo... bodi optimist, daj T. čas, pridno trenirajta in držim pesti da se vse dobro izteče !!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:39:17
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:39:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Druga stvar: s T sva imela danes RA in me je dohtarca spet tak prestrašla. Je rekla, da je možno, da ima T lažjo obliko CP. Ker, če bi lahko plazil ali hodil, bi do zdaj že to naredil. Tako pa so verjetno krvavitve v možganih pustile kar hude posledice in lahko traja še 1 leto preden bo na nogah . Priporočala mi je tudi razvojni vrtec, tu kjer je vpisan, ker imajo usposobljeno osebje, FT, logopeda, delovnega terapevta itd. Ampak so res prizadeti otroci tam... Tak da sem čisto fuč od tega . Ojoj, to pa niso ravno dobre novice A obstaja možnost, da bi ti še šla kam po drugo mnenje? Kaj pa fizioterapevtka pravi recimo? In kje je ta razvojni vrtec? ne vem kaj se naj obrnem po drugo mnenje, če je v MB to edina razvojna ambulanta Ft pravi, da je vse relativno, lahko da se mu bo odprlo in bo naenkrat shodil, lahko pa da bo tuditrajalo še 1 leto . Zdravnica je rekla, da on res rabi terapije in ga bomo edino tako na noge spravili. Torej bomo poskusili še z dodatnimi privat urami - ni druge. Vrtec je pa isti, v katerega je že vpisan, samo da je ravojni oddelek to. Se moram it jutri še tja pozanimat in pogledat kak to zgleda. Me je kar groza... zate,za T. pa kup ,da bo čimprej na nogicah. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:40:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dober večer Po dolgem času da vas malo pozdravim. Ooooooooo elevitka. Kak lepo da si nas prišla malo pogledat. Kak si kaj in kako je T.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 21:06:15
|
|
|
|
ly117
|
Vas počasi zapuščam. morem it. Držite danes pestke tudi zame, da ko pridem na šiht da bom na seznamu. Mirno noč vam želim. Čav bav in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 21:21:16
|
|
|
|
majakla
|
Ly: že držim, močno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 21:23:02
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka- kak ste? pa T?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 21:23:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vas počasi zapuščam. morem it. Držite danes pestke tudi zame, da ko pridem na šiht da bom na seznamu. Mirno noč vam želim. Čav bav in nočko. Nočko,naj ti hitro mine,bom pa držala pesti,da se izteče tebi v prid!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 21:24:04
|
|
|
|
majakla
|
Bambi:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 21:25:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem besna kot ris!!!Mojega še kuj ni domov. Tolko o tem,kak se v tej firmi do 15-h dela.Joooooj!!!!! Dokler se res dela, se jaz pri taki stvari ne sikiram, drugo pa je, če se "dela". Ne,glej,pun kufer mam tega,da sem cele dneve sama z fročeki.zato je tudi menjal šiht,kao,da bo prej doma,je pa ista p.i.z.d.a tukaj,kot je tam bla.Za isti dnar.Pa še na črno je,ker ga kao že en mesec zaposluje.Glej,znorela bom lepega dneva.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 21:33:47
|
|
|
|
majakla
|
Bambi: kot je že napisala Arwenko, če ti le lahko kako pomagam, reči. Npr. moja sestrična je defektolog in ziher pozna tudi kakšne takšne terapevte, morda dela z njimi, kot bi jih ti rabila ali povprašala za mnenje ali, ali... lahko njo kaj vprašam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 21:57:07
|
|
|
|
katy83
|
čer punce. Danes sem izvedela eno super novico. Je noseča ena kolegica. Fora je, da smo 4 sošolke iz faksa, ki se družimo. No, in jaz sem rodila marca 2010, ena druga marca 2011, ona pa ima zdaj rok marca 2012. Sem bila full presenečena, ko mi je povedala. Zdaj še mora samo tista 4. rodit marca 2013, te pa sem jaz na vrsti spet. Ly, upam, da še ostaneš na šihtu Elevitka . o si prišla malo pogledat. Bambi...punca, tebi oz. T. pa pošiljam en velik koš in še večji koš . Ne vem sploh kaj ti naj rečem, ker pač vem, da ti je hudo. Vsekakor smo me tu zate in smo bolj kot ne vedno na voljo. Rekla ti bom, ne obupat prehitro, vse se lahko uredi, verjetno je pa res potrebne več vaje. Kolikor sem enkrat po nekih forumih brala, je baje na Ptuju tudi neki fajn fizioterapevt za otroke. Lahko pa eno našo aprilčico vprašam, kam je z malim hodila...saj veš ko sem ti razlagala, da so ji rekli da bo sinček moral na operacijo. matcar. tudi tebi pa kaj ni šel v A tvoj delat? Se mi zdi da si enkrat pravla nekaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:12:22
|
|
|
|
botrca
|
Čer, bambixxx zate in za T en koš , da se izteče kot se mora...z T bo vse ok in boš vidla, še letela boš za njim... Pa za službo...ej bodi srečna, da jo sploh imaš. Kaj prej se pa nisi vozla v Lj? Tukaj si delala?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:13:05
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 tudi zate držim pesti, da boš na seznamu za službo .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:14:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Danes sem izvedela eno super novico. Je noseča ena kolegica. Fora je, da smo 4 sošolke iz faksa, ki se družimo. No, in jaz sem rodila marca 2010, ena druga marca 2011, ona pa ima zdaj rok marca 2012. Sem bila full presenečena, ko mi je povedala. Zdaj še mora samo tista 4. rodit marca 2013, te pa sem jaz na vrsti spet. ful dobro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:15:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka- kak ste? pa T? podpis
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:30:15
|
|
|
|
botrca
|
Grem v horizontalo..zebe me ko cucka . Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:43:15
|
|
|
|
majakla
|
Pripravila 3 prošnje, jutri jih pošljem in kar po mailih, pa da vidimo. Zdaj pa perilo obesit - juhuuu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:44:00
|
|
|
|
arabela*
|
čer me oči bolijo in se malo izogibam računalnika... Je moj danes doma...pa sva spet čveki beki in podobno.....zdaj pa tak počasi spanje. Pokomentiram jutri, bambi zate oz za pikeca pa en koš , da se porihta
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:53:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pripravila 3 prošnje, jutri jih pošljem in kar po mailih, pa da vidimo. Zdaj pa perilo obesit - juhuuu! kaj to razpise gledaš? pa če je mail zraven, kar po mailu pošlješ? Tak so nam na Zavodu rekli, da baje lahko, čeprav kaj te vem Še nisem nikoli probala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 22:54:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pripravila 3 prošnje, jutri jih pošljem drugače pa jaz tudi jutri spet 2 pošljem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?