Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 11:29:22
|
|
|
|
majakla
|
... še ena lepa od včeraj: ~~~ Ly: tvojega mail naslova ne najdem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 11:44:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla L je bla dobra tista sadna tablica. Meni tudi,Saš-u pa ne najbolj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 11:46:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro vidim, da nisem edina vstala tako zgodaj... Mi se porihtamo in šibamo v LJ. Držite pesti, da se vse dobro izteče z mojo službo. Držim pestke!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 11:48:06
|
|
|
|
matcar
|
Jaz doma,prej šla v štacuno z mamo,zaj pa kuham,bom špagete jedla,so se mi zluštali.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 11:48:32
|
|
|
|
matcar
|
Majakla-ful lepe slikice!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 11:55:36
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-ful lepe slikice! Se strinjam Pa hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:03:20
|
|
|
|
majakla
|
Tenkju, tenkju ... še se bomo slikali. ~ ~ ~ Alo, glede kostanjev pa to, pa take ... ... lahko na našem vikendu pečemo, ampak... - voda iz soda, - wc v naravi, - ribnik - neograjen, - kobilic na tone, - aja, pa kaka žaba se tud najde ... Skoraj pozabla: 20 min vožnje iz MB, na koncu makedam.
< Sporočilo je popravil majakla -- 29.9.2011 12:04:26 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:05:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...taki... ful dobro zgledajo...kolk si dala? eh..skoraj zastonj...20.. ja niso švof, pa iskala sem nekaj za k ozkim kavbojkam, pa da se lahko hodi v njih, pa k beli jakni
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:09:08
|
|
|
|
arabela*
|
dan... midva doma, porihtala vse v Avstriji, pa še v hofer sva šla na brzake.... Zdaj pa doma počivam, oziroma vsak na svojem koncu... obkrožena z tono robčkov, lekadoli in čajem v roki...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:09:55
|
|
|
|
arabela*
|
bambi, držim pesti
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:18:26
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tenkju, tenkju ... še se bomo slikali. ~ ~ ~ Alo, glede kostanjev pa to, pa take ... ... lahko na našem vikendu pečemo, ampak... - voda iz soda, - wc v naravi, - ribnik - neograjen, - kobilic na tone, - aja, pa kaka žaba se tud najde ... Skoraj pozabla: 20 min vožnje iz MB, na koncu makedam. Hja glede kostanjev je opcija tud pri nas ampak: - ni ribnika
- na koncu tud makedam
- elektrika, voda pa wc sicer so v bajti
- je pa tak, da je malo v hrib - ni tak da rabi koza palco ali kaj hujšega
- je pa zagrajeno, tak da pobegnit ravno nihče ne more
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:19:33
|
|
|
|
ly117
|
Majakla zs.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:21:44
|
|
|
|
ly117
|
Spucala balkon, L-ov predalnik z cotami, pa malo sem po kopalnici s coto letala, nič drastičnega. Se mi ne da več. Zdaj še pa morem kosilo skuhat - brez veze , pa cotike ki so mu premale pospravit. Nekam. Samo še ne vem kam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:31:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tenkju, tenkju ... še se bomo slikali. ~ ~ ~ Alo, glede kostanjev pa to, pa take ... ... lahko na našem vikendu pečemo, ampak... - voda iz soda, - wc v naravi, - ribnik - neograjen, - kobilic na tone, - aja, pa kaka žaba se tud najde ... Skoraj pozabla: 20 min vožnje iz MB, na koncu makedam. Hja glede kostanjev je opcija tud pri nas ampak: - ni ribnika
- na koncu tud makedam
Obe opciji sta mi všeč,sicer pa nem gledala,če je breg al ne.Mi je pa od Karmen bolj všeč opcija,ker je zagrajeno,pa ni ribnika.Ker Saš-a bom ziher mogla vstran tišat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:33:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla zs. Pol poslala, pol pa še bom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:39:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tenkju, tenkju ... še se bomo slikali. ~ ~ ~ Alo, glede kostanjev pa to, pa take ... ... lahko na našem vikendu pečemo, ampak... - voda iz soda, - wc v naravi, - ribnik - neograjen, - kobilic na tone, - aja, pa kaka žaba se tud najde ... Skoraj pozabla: 20 min vožnje iz MB, na koncu makedam. Hja glede kostanjev je opcija tud pri nas ampak: - ni ribnika
- na koncu tud makedam
Obe opciji sta mi všeč,sicer pa nem gledala,če je breg al ne.Mi je pa od Karmen bolj všeč opcija,ker je zagrajeno,pa ni ribnika.Ker Saš-a bom ziher mogla vstran tišat. Podpis, ker vse otroke najbolj ribnik zanima, razen, če se dobimo brez otrok, hihihihihiii... šala mala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 12:53:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla zs. Pol poslala, pol pa še bom. tanks
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 16:00:57
|
|
|
|
ly117
|
PA RECI DA NI RES! Zgodila se je prometna nesreča. V Lojzetov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je predlagala, da mu bo plačala 5.000 EURO, da bi se izognila policiji. Lojze se je strinjal. Iz radovednosti jo je e vprašal: "Ali vam lahko postavim e eno vprašanje?" "Seveda." je odgovorila blondinka. "Veste, jaz že 30 let delam v še kar uspešnem podjetju in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in že vozite Ferrarija. Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?" "Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge." "To je tako po domače, da se jebete za denar?" pravi Lojze "NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. ****nje za denar je tisto, kar vi že 30 let delate v vašem še kar uspešnem podjetju!"
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 16:13:39
|
|
|
|
ly117
|
Atraktivna črnolaska je elegantno zakorakala čez avlo kinocentra. Izzivalno je migala z boki in prišla do velikega šanka, kjer je osamljen sameval natakar. Pomahala je čez ves prostor moskemu, ki je stal na drugem koncu avle in budno spremljal vse, kar se je dogajalo pred blagajnami. Takoj je prišel k njej. Ko je pristopil, mu je zapeljivo nakazala, da lahko približa svoj obraz njenemu. Stegnila je roko in ga nežno pomasirala po nosu, ki je takoj postal rdeč. "Ste vi direktor?" je dahnila in stegnila še drugo roko ter z obema nežno masirala njegov obraz. "Pravzaprav ne," je rekel moški in skromno dodal: "Sem le upravnik." "Pa bi lahko govorila z direktorjem? Bi ga lahko poklicali?" je vprašala in njeni roki sta se spustili nižje in začeli masirati njegov vrat. "Bojim se, da ne," je odgovoril moški. Njeni roki sta medtem zašli v njegove goste črne lase. Upravnik je bil že zelo razburjen od božanja, ki ga je bil tako nenadno deležen od atraktivne črnolaske. Rekel je: " Direktor je tam gori in ravnokar počne nekaj zelo važnega, zato ga ne smem motiti. Ali vam lahko jaz kako pomagam?" "Da, lahko bi mi. Rada bi, da mu prenesete sporočilo," je odgovorila lepotica in njeni roki sta se vrnili na njegov obraz. S prsti je nežno šla čez njegove polne ustnice. Potem mu je v usta nežno porinila tri prste in mu pustila, da jih je nežno sesal. "Recite mu," je rekla in mu dala polizat še prste druge roke, "da ni prav nič toaletnega papirja in mila v ženskem stranišču ...."
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 17:19:19
|
|
|
|
ly117
|
Starejši Jud se poroči z mlajšo žensko in zelo sta zaljubljena. Vendar pa žena ne glede na to, kaj njen mož počne v postelji, nikoli ne doživi orgazma. Ker ima pri Judih žena pravico do spolnega užitka, se odločita vprašat za nasvet rabina. Rabin posluša njuno zgodbo, se poboža po bradi in predlaga naslednje: "Najemita krepkega mladeniča. Medtem ko se ljubita, naj mladenič nad vama maha z brisačo. To bo pomagalo ženi pri fantaziranju in pripomoglo k orgazmu." Odideta domov in upoštevata rabinov nasvet. Najameta čednega mladeniča in ta nad njima maha z brisačo, medtem ko se ljubita. Vse skupaj ne pomaga in žena je še vedno nezadovoljena. Vsa zbegana spet odideta k rabinu. "Prav", reče rabin možu, "poskusimo obratno. Naj se mladenič ljubi z vašo ženo, vi pa nad njima mahajte z brisačo". Še enkrat upoštevata rabinov nasvet. Mladenič odide v posteljo z ženo, mož pa maha z brisačo. Mladenič se loti dela z veliko vnemo in žena kmalu doživi izreden, potresen, glasen orgazem. Mož se nasmehne, pogleda mladeniča in mu zmagoslavno reče: "Ti tepec, takole se maha z brisačo!"
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 18:47:37
|
|
|
|
bambixxx
|
dan , pestke so pomagale, službo še imam , ampak se bom morala v Lj vozit vsak dan . Tak, da si bom definitivno kaj drugega začela v MB iskat... Druga stvar: s T sva imela danes RA in me je dohtarca spet tak prestrašla. Je rekla, da je možno, da ima T lažjo obliko CP. Ker, če bi lahko plazil ali hodil, bi do zdaj že to naredil. Tako pa so verjetno krvavitve v možganih pustile kar hude posledice in lahko traja še 1 leto preden bo na nogah . Priporočala mi je tudi razvojni vrtec, tu kjer je vpisan, ker imajo usposobljeno osebje, FT, logopeda, delovnega terapevta itd. Ampak so res prizadeti otroci tam... Tak da sem čisto fuč od tega .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 18:58:25
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan , pestke so pomagale, službo še imam , ampak se bom morala v Lj vozit vsak dan . Tak, da si bom definitivno kaj drugega začela v MB iskat... No, v zdajšnjih časih, hvala bogu, da službo še iaš, tako kot si rekla. Te vožnje se boš pa navadila, moja mami se je zdaj vozila skoraj 10 let, z novim letom pa se na Dunaj seli. Pol pa v miru iščeš nekaj drugega, se bo že nekaj našlo. IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Druga stvar: s T sva imela danes RA in me je dohtarca spet tak prestrašla. Je rekla, da je možno, da ima T lažjo obliko CP. Ker, če bi lahko plazil ali hodil, bi do zdaj že to naredil. Tako pa so verjetno krvavitve v možganih pustile kar hude posledice in lahko traja še 1 leto preden bo na nogah . Priporočala mi je tudi razvojni vrtec, tu kjer je vpisan, ker imajo usposobljeno osebje, FT, logopeda, delovnega terapevta itd. Ampak so res prizadeti otroci tam... Tak da sem čisto fuč od tega . Ojoj, to pa niso ravno dobre novice A obstaja možnost, da bi ti še šla kam po drugo mnenje? Kaj pa fizioterapevtka pravi recimo? In kje je ta razvojni vrtec?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 19:14:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Druga stvar: s T sva imela danes RA in me je dohtarca spet tak prestrašla. Je rekla, da je možno, da ima T lažjo obliko CP. Ker, če bi lahko plazil ali hodil, bi do zdaj že to naredil. Tako pa so verjetno krvavitve v možganih pustile kar hude posledice in lahko traja še 1 leto preden bo na nogah . Priporočala mi je tudi razvojni vrtec, tu kjer je vpisan, ker imajo usposobljeno osebje, FT, logopeda, delovnega terapevta itd. Ampak so res prizadeti otroci tam... Tak da sem čisto fuč od tega . Ojoj, to pa niso ravno dobre novice A obstaja možnost, da bi ti še šla kam po drugo mnenje? Kaj pa fizioterapevtka pravi recimo? In kje je ta razvojni vrtec? ne vem kaj se naj obrnem po drugo mnenje, če je v MB to edina razvojna ambulanta Ft pravi, da je vse relativno, lahko da se mu bo odprlo in bo naenkrat shodil, lahko pa da bo tuditrajalo še 1 leto . Zdravnica je rekla, da on res rabi terapije in ga bomo edino tako na noge spravili. Torej bomo poskusili še z dodatnimi privat urami - ni druge. Vrtec je pa isti, v katerega je že vpisan, samo da je ravojni oddelek to. Se moram it jutri še tja pozanimat in pogledat kak to zgleda. Me je kar groza...
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 29.9.2011 19:15:29 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 19:21:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Druga stvar: s T sva imela danes RA in me je dohtarca spet tak prestrašla. Je rekla, da je možno, da ima T lažjo obliko CP. Ker, če bi lahko plazil ali hodil, bi do zdaj že to naredil. Tako pa so verjetno krvavitve v možganih pustile kar hude posledice in lahko traja še 1 leto preden bo na nogah . Priporočala mi je tudi razvojni vrtec, tu kjer je vpisan, ker imajo usposobljeno osebje, FT, logopeda, delovnega terapevta itd. Ampak so res prizadeti otroci tam... Tak da sem čisto fuč od tega . Ojoj, to pa niso ravno dobre novice A obstaja možnost, da bi ti še šla kam po drugo mnenje? Kaj pa fizioterapevtka pravi recimo? In kje je ta razvojni vrtec? ne vem kaj se naj obrnem po drugo mnenje, če je v MB to edina razvojna ambulanta Ft pravi, da je vse relativno, lahko da se mu bo odprlo in bo naenkrat shodil, lahko pa da bo tuditrajalo še 1 leto . Zdravnica je rekla, da on res rabi terapije in ga bomo edino tako na noge spravili. Torej bomo poskusili še z dodatnimi privat urami - ni druge. Vrtec je pa isti, v katerega je že vpisan, samo da je ravojni oddelek to. Se moram it jutri še tja pozanimat in pogledat kak to zgleda. Me je kar groza... zate,za T. pa kup ,da bo čimprej na nogicah.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 29.9.2011 20:01:52
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?