Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 12:44:29
|
|
|
|
majakla
|
Ej Karmen od kod te si ti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 13:13:13
|
|
|
|
botrca
|
Ojla punce, lepo je bilo na poroki, super vikend je za mano in nov dan...danes je bolj praznično in nasmejano... . Pst...ne komu pravit, da sem za eno leto starejša . Lep dan...čao
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 13:17:49
|
|
|
|
ly117
|
Pospravla kar sem misla, zdaj še pa samo papire pospravim pa bo dost dela za danes. Te pa bom že tak mogla it po L.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 13:18:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo spet doma včeraj je imel vročino, nos zabasan, komaj diha...danes je zaenkrat boljši, bomo videli kaj bo tekom dneva. Bošček, naj bo čim prej spet ok Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 13:43:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo spet doma včeraj je imel vročino, nos zabasan, komaj diha...danes je zaenkrat boljši, bomo videli kaj bo tekom dneva. Bošček, naj bo čim prej spet ok Podpis. še moj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 14:08:42
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Karmen od kod te si ti? Nova vas, mam do tja kar sprehod lepo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 14:15:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Karmen od kod te si ti? Nova vas, mam do tja kar sprehod lepo Aha, sem nekak na Tezno študirala, ker mi2 (iz vrtca) greva od tam. Ja te pa se kar lepo sprehodi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 14:35:05
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Karmen od kod te si ti? Nova vas, mam do tja kar sprehod lepo Aha, sem nekak na Tezno študirala, ker mi2 (iz vrtca) greva od tam. Ja te pa se kar lepo sprehodi. Sem bla jaz na Teznu ja, dokler se nisem oženla. Zdaj sem pa tu. Bom pa dala malega verjetno v vrtec na Teznu, ker je moja služba tud tam. Pa Bojanova tud - še zaenkrat vsaj no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 16:41:15
|
|
|
|
arabela*
|
...kak lep sonček, prav paše Šla po otroke, vmes še malo zapravljat...kak ni fajn bit v mestu doma Moj je šel na šiht....malečke se igrata
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 16:41:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo spet doma včeraj je imel vročino, nos zabasan, komaj diha...danes je zaenkrat boljši, bomo videli kaj bo tekom dneva.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 16:43:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla to je ob cca. 15.40 - 16h.[/color] meni ne bo, mi nekak ni z obema , pa še po vrtcu...aja, pa še predaleč mi je... naslednjič se vidjamo, ko bo v mestu koffeee
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 16:43:54
|
|
|
|
arabela*
|
botrca še tukaj čestitke
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 19:09:16
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca še tukaj čestitke In tudi od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 19:13:12
|
|
|
|
marta82
|
Vse najboljše Botrca.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 19:50:31
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 19:54:48
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 20:03:24
|
|
|
|
arabela*
|
čakam, da zaspita...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 20:05:54
|
|
|
|
botrca
|
Čer, punce a ve katera kdo je zlata ribica na fb? Saraya, matcar in rubin ste njene prijateljice.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 20:08:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, punce a ve katera kdo je zlata ribica na fb? Saraya, matcar in rubin ste njene prijateljice. ja vem. Zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 20:08:51
|
|
|
|
botrca
|
karmen7 kaj midve sva na fb mislim da ne nisem pa 100%...daj mi ime in priimek na zs, če želiš
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 20:09:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, punce a ve katera kdo je zlata ribica na fb? Saraya, matcar in rubin ste njene prijateljice. tudi jaz sem njena prijateljica...je pa moja "sorodnica"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 20:10:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, punce a ve katera kdo je zlata ribica na fb? Saraya, matcar in rubin ste njene prijateljice. tudi jaz sem njena prijateljica...je pa moja "sorodnica" sem šla zdaj gledat in sta očitno 2, ker ta ki je moja prijateljica, ni ista s to, kar Botrca sprašuje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 20:12:45
|
|
|
|
katy83
|
zdaj bo šel T počasi spat...upam...jaz pa nama bom zeleno solato s tuno nredila btw, danes sem delala lazanjo z ajdovimi žganci, piščančjim mesom in gobicami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 20:14:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, punce a ve katera kdo je zlata ribica na fb? Saraya, matcar in rubin ste njene prijateljice. ja vem. Zakaj? povej kdo je to?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.