|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
3.10.2011 11:18:02   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      

30.9.: patella

5.10.: prihajcek

6.10.: Polzi

7.10.: spelca82

11.10.: zuza

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: alna morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija

20.10.: alna, hrchy morfologija

21.10.: marec2012 morfologija 

27.10.: spelca82  morfologija 

9.11.: Caitlin morfologija 

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu prihajcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
3.10.2011 11:37:21   
Anonimen
Hoj!

So mi prestavili morfologijo na naslednji petek. Pa tako sem se veselila...

Ta vikend sva bila na morju in ne morem verjet, da je tako toplo, da sem šla celo v morje plavat. Joj, kako je pasalo. user posted image Bi šla kar nazaj, ampak ne smem it sama, pa nimam nikogar, ki bi šel z mano. user posted image No ja, bom pa doma kaj več sprehodov naredila, da izkoristim sonček, dokler nas še tako lepo greje.

gnezdenje - mene še nič ne daje. Se bova pa še letos selila, tako mi urejanje stanovanja ne uide. user posted image

vozički
- Nimam pojma, kaj bi pravzaprav rada, tako da si bom decembra vzela čas in raziskala in potem mogoče Dedek Mraz prinese. Itak naju bojo spraševali, kaj bi rada, pa najbolje, da se zberejo skupaj in več "Dedkov Mrazov" skupaj da darilo, ki si ga res želiva. user posted image

Vidim, da ste zelo pridne glede raziskovanja o porodu. Meni se zdi za vse to še čisto prezgodaj. Je pa res, da po 2 SS si mogoče podzavestno ne upam kaj dosti razmišljat o tem, da ne bo potem šok še večji, če bo spet kaj narobe...

A je katera kaj razmišljala o tem, da bi najela doulo? Moj dragi nima želje biti pri porodu, jaz pa tudi ne vem, če bi mi znal dati tako podporo, kot si jo jaz želim/potrebujem. Pa še to je, da se zelo počasi odloča in če bi se bilo treba kaj hitro odločit, bi me še bolj živčno delal, čeprav bi npr. jaz vedela, kaj hočem. Če ti sploh dajo kakšne alternative takrat. A katera ve, kako je s tem? Te kaj vprašajo, če je treba rezat (epiziotomija), ali pa kaj ti dajo proti bolečinam, če se ne odločiš že vnaprej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
3.10.2011 12:07:35   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3
user posted image anonimna
user posted image divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image  

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image ircomp user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 52
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
3.10.2011 12:26:11   
Anonimen
Hoj user posted image

Kakšen oktoberuser posted image ko bi tud 2012 bil takuser posted image

Na hitro sem preletela...

alna - a ti kljub bolniški tako veselo rajžaš??? Jaz nisem tako pogumnauser posted image

Jada - gnezdenja še ni...omare pa so že pripravljene na zimouser posted image

morfologija - a se men samo zdi a ste ene res tolk hitro naročene na morfologijo??? Jaz sem pri osebni konc meseca, samoplačniško pa se še nisem naročila...ampak tud računam tam po 20.10. - optimalni čas je namreč med 21t in 24t
Očitno se bom še načakala...

otrdevanje trebuha - je značilno za zadnje tedne user posted image ko se pojavijo tisti nepravi popadki/krči. Tako zgodaj mislim, da ni dobro da ti že otrdeva trebuh. Povprašaj G in seveda glej, da boš popila dovolj magnezija.

Danes sem bila v laboratoriju, gužva pa takšna da te kap...sem kr izkoristila priliko in sem bila kr na vrstiuser posted image Čakanje na izvid tokse me vedno mal žreuser posted image
Ogledovala sem bodije in jh skor kupila...pa sem si premislila. Prvič smo že uspešno NS nagradili z majhnim nakupom, od morfologije naprej pa je bilo veselo-z nakupi mislim. Ker je naš ta veliki dobil vse novo, bo naš bibi na slabšem, ker bo vse podedovaluser posted image

No vsega pa že ne - komaj čakam da grem v nakup kjut kompletka za odhod domov iz P, pa seveda vozička, lupinice....user posted image
Sem že moža seznanila, da user posted image dobi- obveznouser posted image vse nove nogavičkeuser posted image
Če bo pa morfologija razkrila user posted image pol pa ne vem, če se bom lahk brzdala...user posted image user posted image
Ju3 grem še mal v Zaro pošnofat, čeprav sem se do sedaj spretno izogibala oddelku za dojenčke. Na zadnje sem nakupovala s sinom in to je bolj misija nemogoče, po pomoti sem pol vzela premajhne hlače in imam fajn izgovor...user posted image

Uživajte v jeseni, soncu, kostanju...in pridno božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
3.10.2011 13:26:44   
Saša33
Punce,

spet je tu ponedeljek in ja vas je fajn mal prebrat in če mi uspe kaj pokomentirat.
Jesen je lepa, čeprav meni je tako vroče, da komaj čakam da bo max temp. 15c.

Drugače pa sem začutila že prvo pokanje mehurčkov v bušiju in me je čist raznežilo.
Ko veš, da je to to...res lepo.

Nakupovanje me še ni nič zagrabilo, je pa mojo mami. Ha ha mislim da trenutno nimam časa za trgovine.
Služba in selitev vi hišo je prinesla svoje, pa drav, mošt, kostanji, dela da se vn ne vidiš.
Se pa veselim, da se mi je uspel vpisat na jogo in morm reč,da delam sto/h. Ni več prva stopnja neki v izi ampak kar uro 15 fajn za migat.

Sicer pa se še kaj oglasim.

Pa lep ponedeljek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.10.2011 13:45:53   
LadyB
gnezdenje, user posted image user posted image  a je to res značilno za nosečnice, ker mene tudi čist trga. Danes dop ko sem malega odpeljala v vrtec, sem si dala prov duška, pa rožice, pa obešalnike, sem včeraj doma skoz neki spreminjala pa pospravljala. Pa tud pečem skoz neki, ker drgač skor nikol. Uglavnem mene se je tdu čist prijel.

Morfologija, uf kdaj bom jaz to mela, drug teden imam komi šele 2.pregled, potem sledi nevem kdaj morf.. Se mi pozna da sem šele 15 teden(če sem sploh user posted image , če vam po resnic povem, sploh ne spremljam tedne). drgač pa že komi čakam, da potrdijo spol, pa da grem v nabavo user posted image .

Jaz imam pa full visok prag bolečine, in grem spet rodit brez vsega. Če mi kej dajo pa tud v redu, v tprvo so mi neki v žilo dal, sem bila čist zadeta, sem potem kr še za enkrat prosila, ker mi je bilo full fajn user posted image

Pa ena čist neumesna -  doma imamo kužke stare 2 tedna in pol, pa iščemo posvojitelje, če katera koga pozna, da bi mel kužka mešančkauser posted image  

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 906
3.10.2011 14:31:17   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image  

ircomp, 30 let, 1 , 0 , Savinjska   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 52
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
3.10.2011 15:41:55   
kimsy
danes sm imela nor pondelk v službi, zdaj je pa čas, da zadje pol ure prelenarim! user posted image
gnezdenje - mene čist nč ne drži! Ampak res čist nč, se že sprašujem, če je kaj narobe z mano! user posted image
brcike - jutri dopolnim 18t, se pravi, da bom že v 19., pa drugič noseča in nisem ziher, če jih čutim! Včasih se mi zdi, da je to to, drugič spet ne...
nakupovanje - jst sm v prvi nosečnosti prvo stvar kupila pri 32t, po zadnem uradnem uzju pri mojem G. Pol se mi je pa strgalo... user posted image  Pa še punčko smo čakali... Zdaj čakam morf., da zvemo za spol, če bomo imeli user posted image  pol bo treba v nabavo, ker mislim, da ne bo nič koristnega doma, pa še full oblekic sem podarila naprej.
pregled - imam v petek, ko se grem naročit še na morfologijo v lj porodnišnico, a pozna katera tam kakega dobrega G? V prvi nosečnosti mi jo je delala ena mlada G. in naju je tok prestrašla, ni našla ust, pa mehuja... Naju je bilo tako strah, da sva šla še enkrat samoplačniško!
LadyB - mi žal nimamo kam dat kužka, smo v stanovanju, ki je bolj majhno!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
3.10.2011 18:54:42   
ircomp
Da še jaz napišem kakšno po dolgem času.
Gnezdenje me delno drži. V soboto sva nabavala omaro, tako da imamo sedaj več prostora za skladiščenje.
Brcike sem prvič začutila po 17. tednu, najbolj se spominjam metuljčkov-mehurčkov v soboto. Prav fajn filing user posted image ! Za enkrat jih čutim zelooo poredko, moram imeti že prav srečo. Sem pa prvič user posted image . G. mi je rekla, da bo čudež, če jih bom začutila pred 20. tednom, ker imam posteljico na sprednji strani trebuha. Ali katera ve, kje se nahaja 'ponavadi'?
Pregled imam to sredo in še nič ne vem kdaj bo morfologija, po moje da čez 14 dni. Me že kar firbec kaj bomo imeli user posted image . Ne razumem, kako lahko nekatere zdržijo v nevednosti do konca! Mene tako firbec...
Voziček bova najbrž nabavila rabljen, ker so mi novi pre-dragi. Mislim, da se da kamot dobit leto ali dve star voziček, ki je dobro ohranjen. 3 kolesnik obvezno, z velikimi kolesi!

Kako vam kaj rastejo trebuščki? Jaz imam še vedno oblečene stare kavbojke, vendar z odpetim gumbom user posted image . Kupila sem si tudi ene nosečniške, ki mi bodo prišle prav v hladnejših dneh.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 909
3.10.2011 22:47:09   
majcis
hojla
se vid da nisem več na šihtu in že prov težko najdem cajt za računalnik. pa da mal na hitr pokomentiram poj pa ajat (mam velik za nadoknadt user posted image )
gnezdenje - me mal daje ampak ne prov preveč. mi je škatel zmankal da bi uhka od tamauga cunce pospravlauser posted image
brcike - kkšn dan me že pošteno "obrca". je tud g na pregledu rekla da mamo zelo živahno pikico. tko so tu za 1. razgrajača govoril - se še nč ni spremenu. mi je blo pa hecn k sm bla z Dejanm noseča je biu res tko aktiven da ga je prov z UZ-jm lovila - je komi kkšno dobro slikco nardilauser posted image
jutr mata tašča pa moj kuža rojstn dan user posted image  tko da pri nm zaenkrat ne pride v poštev kkšn kuža - mamo 2
porod - upam da nm bo ratal brez. v 1. nm jeuser posted image  
hehe je blo pa tko k je tamau začel dol rint sem se začela dret da me boli in da nj mi kj dajo prot bolećinam da to je pa too much. pa prav babca - kapa bi ti?? pa sm ji odg. " magar 1 dcl morfija" user posted image user posted image user posted image  in se smeje pa prav da to ne more... pa pravm "poj pa djte epiduralno!! lej kuko je uni tm čez lepo prjela še ve ne da rojeva". pa mi obrazloži da to tut ne more ker nimam podpisan in v času poroda ne dajo ker kao "nismo prištevne" (user posted image ). pa pravm "ja ok no a lahko dobim en LEKADOL??" pa babca "kpa ti bo to?" pa sm ji odg "da mam vsaj občutek da sm neki dobla user posted image " in njen odg je bil da me lahko samo s kladvm po glavuser posted image user posted image  to sem pa odklonilauser posted image .
evo zj pa počas ajat treba zjutrj zgodj vstatuser posted image

lahko noč pa bušije božjteuser posted image

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.10.2011 8:48:00   
Jada82
Jutro!

Jaz sem pa včer pekla pirin kruh ... in dala notri preveč sode, tako da je bil ogaben. Sem celega stran vrgla. Danes poskusim ponovno. user posted image  Zgledal je pa super ... no saj bo ... glavno da vem, kaj sem narobe naredila ....

Danes bova s tamalo najbrž pobirali jabolka, so že za pobrat. Mož ima pa polno dela za hišo, koplje, ker bomo montirali sončno ... jupi user posted image user posted image  Ma ja, tudi imam polno dela .. kaj pa vem, kar ne uspem vse. Upam, da mi čez vikend rata vsaj okna spucat, ker so resnično grozna! So nam poleti 2,5 meseca kopali celo ulico za kanalizacijo, pa potem asfalt delali in so vsa prašna ....

LadyB, mi smo bolj tipi za mačke ... žal. Upam, da jih oddaš. Pa saj jih boš, gotovo so cortkane majhne kepice user posted image user posted image

Porod - jaz sem v 1. tudi naravno rodila ... nekje po 2h urah umetnih popadkov sem začela tulit, da mi morajo nujno nekaj dati (hb sem bila sama v porodni) in mi je dala tist dolantin ... sem resno dvomila, da mi je kaj dala, ker ni bilo nič boljš. Ko je bilo treba pritiskat, mi je bilo pa sploh najhujš, sem tulila, da naj me dajo kar na CR ... user posted image  Joj, prav obupna sem bila! Zdej sem vedno bolj za Ultivo! user posted image

Trebušček - mah jaz imam pa zdaj že kar konkretnega - ne moreš več zgrešit, da sem noseča. Čeprav dobro, če oblečem kaj takega (npr. danes imam krilo pa čez rekelček od kostima), se niti ne opazi še. Če pa dam gor kaj oprijetega, se pa takoj vidi! Pa saj je prav, sem le že 18. teden. Skor že na polovici.

Nakupovanje - tudi jaz za user posted image  nisem še nič kupila ... sem pa kar nekaj stvari zdaj v zadnjem času za tamalo. Včer sva šle v Hofer, k so meli spalne vreče, vendar itak ni bilo nobene več št. 100, tako da je potem nisva vzeli ... eh ja, škoda, so bile ugodne. Je pa dobila žabice pa rutko. user posted image

Joj, jaz bi pa že rada šla malo skozi cunjice ... no, itak moram še počakat na morfologijo, da mi povejo spol bolj za ziher - če bodo ... da potem malo pripravim cunjice. Samo še prej moramo dobiti novo sobico, da bom od tamale cunjice dala v omaro, od user posted image  pa v previjalno komodo. Zdaj imam vse cunjice za tamalo še v previjalni. Sicer ima pohištvo v sobi, samo, če sem odkrita, je te omare zasedla mami user posted image  In plan je, da te stvari prenesemo v klet - sem kupila eno tako provizoriš sestavljivo omaro, pa itak imamo še stelaže (za stvari od moža - razno orodje itd.), tako da bomo dol nesli. Je pa problem, ker delamo ravno sončno dol in je, kot bi bomba udarila. Tako da je najprej treba počakat na sončno, pol pa naprej.
Samo da me kaj ne prehiti ... kako bo potem mož iskal cunjice user posted image  Kar nekaj sem neučakana .... svašta. Itak sem že po naravi precej taka - neučakana user posted image
Pa dobro, bomo že ... samo upam, da me tudi ne da na bolniško, ker potem sem pečena. Resnično upam, da bo ta user posted image  potekala zdravo in tako kot mora, da bom aktivna in bom lahko vse postorila sama! Prosim prosim prosim!!!! user posted image user posted image user posted image

Nič, se že berem, da nakladam ... bom nehala ... lepo se imejte in pozdravčič!

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.10.2011 8:51:01   
Aleda
Joj se komaj uspem vse prebrat tukajuser posted image Pr nas je pa taka megla zdej zjutraj, pri meni doma pa že sonček kuka verjetn, pa sam ene sto metrov višje smo, bom čez ene pov urce letela gor. Včeri se bla malo za varuško nečakinji in nečaku, v nedeljo je blo pa tut tak lepo, da sva z mojim možekom šla na en dolg sprehod in hodila več kot dve uri.
V petek imam pa pregled pri ginekologinji, upam da mi bo nardila uz ker mi ga zadnjič ni, se že veselim. Vsaj dan zvečer ko se vležem prav potrpežljivo čakam da bom kaj začutila, pa se še nič ne dogaja, sej je še mal prezgodaj.
Gnezdenje me niti ne daje še, itak imam pa vedno vsake toliko časa ene take napade čistilne ali pospravljalne akcije, pa preurejanja in premikanja stvari v stanovanju. Vsako pomlad naredim totalno čistilno, drugo leto bo pa treba to nardit preden pride dojenček, sem že razmišljala. Bi pa že šla po nakupih za dojenčka samo moram prej malo našparat, ker so bli zdej taki stroški da se čist suha, bo že. Z mojim se pa kregava ker bi on menjal laminat v sobi za dojenčka, jaz pa zahtevam da če bo menjal laminat morva  dat stran še leseno oblogo po stenah in na stropu, to pa noče. Res ne vem zakaj so včasih to tako obivali z lesom. Dnevna je tako temna, ker je skoraj cela obita, grozauser posted image
Porod jaz bom kar brez verjetno, zaenkrat nimam namena nič vzet. Sej sm prvič pa še ne vem kako boliuser posted image Mogoče bo pa hitro pa ne bo tako hudo, se tolažimuser posted image   Nočem pa da mi dajo kaj takega, kot ste pisale da ste ble vse čudne potem in še otrok zraven, tako izkušnjo je imela sestra prvič. Bi pa imela v porodnišnici svojo sobo, moj je pa reku da se ne bom nič zmišljevalauser posted image smotko, ga bom že porihtala.

Bolniška saj če maš dovoljene izhode lahko greš, razen če greš izven kraja prebivanja ti mora osebni zdravnik odobrit.

Oh, jaz bi imela kužka, konja vendar bo treba počakat še ene par let verjetno. No za kužka že ne, samo zdaj ga ne morem še imeti, ker sem bolj leteča in nimam stalnega doma šeuser posted image , ko pa bova zrihtala pri meni po pa ja. Imamo pa doma štiri debele mačkone, ki tako lovijo polhe da so sami repi okol hiše. Enkrat pa mogoče še konjiča ko bo več časa, sem se hodila že učit jahat nekaj.

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.10.2011 8:53:46   
Jada82
Uf še nekaj sem se spomnila, če ima katera kakšen nasvet, tiste, ki imate že 2 otroka, oz. boste imele 2 zdaj. Mi bomo kupovali novo sobico, oba bosta v eni sobici ... je kar velika, tako da to ni problem. Namen imamo kupiti pa pograd. Zdaj pa ne vem, a bi kupili sobico Mali princ - tisto, s stopničkami za na pograd, ali Alples - z lojtro? Namreč, bolj mi je všeč Mali princ, vendar se bojim, da bosta potem maledva lezla po tistih stopničkah in bo treba non stop gledat user posted image  Kaj menite? Al da bi najprej postavili samo eno stopničko, pa ostali dve, ko malo zraseta? Da ne bo kakšne nesreče?

http://www.iles.si/galerIJA/mp/galerija09/index.html - Mali princ

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.10.2011 9:13:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Z mojim se pa kregava ker bi on menjal laminat v sobi za dojenčka, jaz pa zahtevam da če bo menjal laminat morva  dat stran še leseno oblogo po stenah in na stropu, to pa noče. Res ne vem zakaj so včasih to tako obivali z lesom. Dnevna je tako temna, ker je skoraj cela obita, grozauser posted image

Moja teta je to super rešila. Les je pobarvala z belo user posted image user posted image user posted image in zgleda krasnouser posted image

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
4.10.2011 9:25:48   
Anonimen
Aleda - tudi jaz sem o prvem porodu razmišljala kot ti. Lepo bom rodila, brez vsega, otroka bom dojila, vse ok!
Potem pa sem imela sprožen porod zaradi premalo plodovnice - ob 8ih sprejeta v porodno, ob 8.30 predrtje mehurja, umetnni popadki.
Vse super, ob 10ih je še sonček posijaluser posted image Čist malo sem čutila, ampak res čist malo (sem pa mislila da je to že touser posted image ), odprta sem bila 1cm (že ob sprejetju). Ob 11ih se je v sosednji porodni zelo glasno porodila Tjaša - mislim, njena mama je bila glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasna.
Ob 12ih sem si lahk sam še ustnice mičila...meni nič jasno, ob 15ih (ko sta se menjali babici) sem končno povedala možu, da sem v porodnih in naj pride, odprta 4 cm. Od 16ih pa sem imela že prav luštneuser posted image popadke, potem so me odklopili iz umetnih, popadki pa vedno hujši. Ob 18ih mi je babica povedala, da bom imela CRuser posted image user posted image user posted image jaz pa v jok in na drevo user posted image
Potem je prišel porodničar se hecal z možem...jaz pa popadke k norcuser posted image
Ker sem bilaok, so naredili še en urgentni CR, no ob 20ih so me končno odpeljali v operacijsko. Tiste minute so bile pa najhujše, sploh prprava na CR grozna. Ampak ekipa pa user posted image user posted image user posted image Seveda smo čakali še tretjega porodničarja...
Okoli 22ih sem se zbudila iz narkoze, mož mi je pozabil pokazati sliko, tako da sem mojega prvega sončka spoznala naslednji dan okoli 11ihuser posted image

Tako, da je tudi moja želja po dojenju že v porodni sobi ostala le iluzija...

Pa upam, da ti nisem zamorilauser posted image

Doro je, da imašsvojo vizijo, svojo željo, da veš kaj bi rada!!!user posted image O tem, da gre včasih drugače pa itak boljše sploh ne razmišljat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
4.10.2011 9:53:09   
Polzi
Daaaaan punce. da se še jz malo oglasim.
Midva z user posted image  tudi laufama okrog in kupujeva oz. bolj še gledava opremo za stanovanje. Do spomladi morva it na svoje, drgač sem mu povedla, da ni variante da sem pr njemu. Grem z user posted image  lepo domov, če ne bomo na svojem do takrat, ker vem da me bodo doma stregl od spredi in od zadi user posted image  No, še vedno tud če bomo na svojem ni izključeno, da ne bova zuser posted image  za kakšen teden šla raje domov, da se navadiva drug na drugega in da mi moja zlata mami in sestra pomagata. Bomo videli. Ravo prejšnji teden sva kupila hladilnik, včeraj sem naročila mizo, pa regal za dnevno sobo še mam v planu za ta teden. Kuhinja se bo delala čez zimo, centralno je še treba zrihtat - ampak to ma na skrbi user posted image

Drugače se pa na momente počutim tako tečno, da grem sama seb pošteno na živce, kaj šele drugim. Se kateri še to dogaja? Pa kr neki me špika po trebuhu, enkrat na eni strani, drugič na drugi user posted image  ne vem kaj je to, metuljčkov še pa tudi nč ne čutim. No v četrtek mam tak pregled, pa bom mal povprašala. Pa kr ma me da bi šla mal v bolniško, da se mal naspim in naberem energije. eh, bo že. Dans si grem v lekarno po magnezij, bom to začela pit, če mi bo dal kaj več energije. Če pomaga pr mačku bo tud pr nosečnosti user posted image

Moj user posted image  je tko posrečen - vsak dan boža mojga bušija in se pogovarja s pikico. Včeri pa prebere, da šele menda pri 20 al kterem tednu user posted image  zaznava zvoke in je bil cel razočaran user posted image user posted image  Je reku, jz se pa tko pogovarjam in mučim on me pa sploh ne sliši..... user posted image  user posted image

lep sončkast dan vam želim

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.10.2011 10:03:27   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

No, še vedno tud če bomo na svojem ni izključeno, da ne bova zuser posted image  za kakšen teden šla raje domov, da se navadiva drug na drugega in da mi moja zlata mami in sestra pomagata. Bomo videli.

Ja, moja kolegica je tud šla tko za 14 dni domov pri prvem user posted image , pa ji je blo fajn ... za začetek sploh, sploh če si ves nikakav. Jaz sem bila fizično po porodu ok, samo tako neprespana, da nisem bila za nikamor. Jaz sem bila doma ... sva se ravno januarja vselila (prej sva celo leto delala stanovanje), pol konc februarja sem pa rodila. Ampak na začetku je bila mal mami pri meni, pa tašča pol, tako da sta kuhali in pospravljali ... ampak sem pa kmal sama potem začela, ker mi je šlo na živce, da se mi kdo po stanovanju mota ...

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.10.2011 10:05:36   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Bolniška saj če maš dovoljene izhode lahko greš, razen če greš izven kraja prebivanja ti mora osebni zdravnik odobrit.

Mene ne skrbi to ... me bolj skrbi sama bolniška. Če ne bo krize, me moja G itak ne bo dala na bolniško, če me bo pa dala, pa pomeni, da je res kriza user posted image  Ker prvič sem res skoz ležala 2,5 meseca. Uf, grozno!!!! No, itak nisem imela napisanih izhodov ... ampak itak nikamor nisem mogla it ... tako da .... bolj me je res strah tega, da bi bila priklenjena na posteljo .... pa pol živci tolk delajo pa psiha user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   [Brisano sporočilo]
4.10.2011 10:09:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Polzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
   [Brisano sporočilo]
4.10.2011 10:12:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
   [Brisano sporočilo]
4.10.2011 10:47:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
4.10.2011 12:04:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

No, še vedno tud če bomo na svojem ni izključeno, da ne bova zuser posted image  za kakšen teden šla raje domov, da se navadiva drug na drugega in da mi moja zlata mami in sestra pomagata. Bomo videli.

Ja, moja kolegica je tud šla tko za 14 dni domov pri prvem user posted image , pa ji je blo fajn ... za začetek sploh, sploh če si ves nikakav. Jaz sem bila fizično po porodu ok, samo tako neprespana, da nisem bila za nikamor. Jaz sem bila doma ... sva se ravno januarja vselila (prej sva celo leto delala stanovanje), pol konc februarja sem pa rodila. Ampak na začetku je bila mal mami pri meni, pa tašča pol, tako da sta kuhali in pospravljali ... ampak sem pa kmal sama potem začela, ker mi je šlo na živce, da se mi kdo po stanovanju mota ...

user posted image srečnice, ki imate te možnosti...sicer pa se sama ne morem pritoževati. Prvič je bil doma mož 5 tednov. Ker so fajn prazniki prišli tako. Potem pa sva super sama furalauser posted image je bilo vse porihtano, vse oprano, skuhanouser posted image
Je pa user posted image bil en velik zaspankouser posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
4.10.2011 12:08:31   
Anonimen
Jada - mali prnc je zame najlepša oprema za sobice. Ima moja nečakinja in je resuser posted image
Mi smo zaenkrat še pri Ikei, pred šolo pa zagotovo dobi-ta sobo mali princuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
4.10.2011 12:46:04   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      

30.9.: patella

5.10.: prihajcek

6.10.: Polzi

7.10.: spelca82

11.10.: zuza

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: alna morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija

20.10.: alna, hrchy morfologija

21.10.: marec2012 morfologija 

27.10.: spelca82  morfologija 

9.11.: Caitlin morfologija 

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
4.10.2011 13:37:46   
hrchy

Jaz sem imela pa prva dva tedna dragega doma, ki me je stregel...

ah, ta slovenski sistem... pri nas imajo z zakonom vsi partnerji dva tedna po porodu itak frej, da so lahko doma z mamico in detetom, da se novo druzinsko zivljenje lahko zacne skupaj...
Vsaj to, ker sicer si ne predstavljam, saj ne bi imela nobenega, da bi mi kakorkoli priskocil na pomoc. No, k moji prijateljici bo iz Italije prisla tudi mama za prvih 14 dni.

Aja, pa glede gnezdenja se pogovarjate... saj midva tudi preurejava... ampak to bolj silom razmer, kot pa zaradi nevemkaksne notranje potrebe user posted image

Polzi, sem vesela, da se kaksno spika... jaz sem ravno studirala ce je to normalno - saj se mi zdi, da je, ker se nam notri vse siri in prestavlja, ampak glede na to, da ni nobena omenila tega, me je kar malo dvom glodal. Sem prav vesela, da ima se katera take 'tezave', pa povej, kaj ti bo rekel ginekolog - me prvorodke res se ne vemo, kaj je normalno in kaj ne.

Me pa se nekaj zanima - a se katero mucijo konstantni glavoboli. Meni je ok samo zjutraj, sicer me pa cel dan glava boli - ne sicer hudo hudo, ampak ravno toliko, da je tezko prenasat. In ker se vlece ze vec kot 14 dni, mislim, da ni cisto ok??? Kaksen nasvet bi prosila!

Lepo se imejte, preden vas zamede sneg, nasa skandinavska fronta se premika k vam, pri nas je pa tako lepo vreme, kot ga ni bilo celo poletje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?