|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
4.10.2011 14:15:27   
LadyB
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Me pa se nekaj zanima - a se katero mucijo konstantni glavoboli. Meni je ok samo zjutraj, sicer me pa cel dan glava boli - ne sicer hudo hudo, ampak ravno toliko, da je tezko prenasat. In ker se vlece ze vec kot 14 dni, mislim, da ni cisto ok??? Kaksen nasvet bi prosila!

Lepo se imejte, preden vas zamede sneg, nasa skandinavska fronta se premika k vam, pri nas je pa tako lepo vreme, kot ga ni bilo celo poletje!

hrchy, jaz sem imela  tudi kr hude glavobole, dokler mi ni ginekologinja rekla, da zjutri nujno črno kavo spijem. Sem se prisilila in od takrat naprej me ne boli več, ker kavo sem pred nosečnostjko skoz pila, potem mi je bilo full slabo da se mi je zagnusila. Zdaj mi pa itak spet ffull paše Drgač je tudi možno da imaš nizek pritisk, dj si zmeri.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.10.2011 20:35:22   
Jassika
Evo dečve, še naš report - danes na pregledu vse ok user posted image user posted image mala biba raste user posted image Je pa naredila UZ, ker sem od malega fasala virozo/prehlad al kaj, da sem vsa gotova že od petka, ko me je poožilo v posteljo. In jaz butl še delat hodim... user posted image Ampak enostavno nimam srca spet doma ostat, dokler nekak že gre, ker sem bla 3 tedne na bd zarad izcedka, pol 14 dni zarad tiste afere zastrupitve z vodo (vmes sem 1 teden delala) in zdaj spet 1 teden delam in naj grem spet user posted image Sej vem, najprej beba, pol pa vse ostalo. no, najboljš se res ne počutim, ampak kritično še ni... če bo, seveda ni dileme. Skratka, najvažnejše je, da je user posted image v redu user posted image
Gnezdenje joj mene še nič ni prijelo - tudi v prvo me je precej pozno..., pa saj večinoma vse imamo, tako da ne bo panike - razen če bo dečva seveda - pol bo treba v šoping po cunje user posted image
Porod joj, nisem hotla nobene strašit - daleč od tega, ker imam kljub trajanju in dooooooooolgim popadkom vseeno zelo, zelo, zelo lep spomin na porod in bom šla verjetno še 1 x rodit v lj, čeprav imam kr in jesenice bližje. Sem bila pa dobro psihično pripravljena in meni se zdi, da mi je to najbolj pomagalo in pa seveda user posted image , ki je prekašal vse babice. Drugače sem pa imela eno super študentko babištva, ki bi si jo kar domov vzela user posted image , tolk je pridno sodelovala in pomagala, škoda ker ne vem kera je bla user posted image
Glavoboli - hb jih imam zelo, zelo redko tako da težko kaj pomagam.
Dopust za očete - Moj je uveljavljal pravico do dopusta takoj po rojtvu tistih 14 dni (3 dni izrednega in 11 dni "porodniškega" oz. za nego) - je pa res, da se je to težko vnaprej menit, ker nikol ne veš, kdaj te zagrabi user posted image - tako da če imajo user posted image delodajalce... jah zna bit problem, pri normalnih se pa vse da zmenit. Iskreno povedano si ne predstavljam začetkov brez njega.
Doule - slišala sem že zanje, za eno punco vem, da se je zanimala, ampak če je potem dejansko bilo tako, pa ne vem, tako da nobene ne poznam - bi bilo pa zanimivo slišat kako izkušnjo.
Madonca sem se razpisala, zadnji čas da neham. Lahko noč vsem in pa preden pozabim
Welcome vse nove user posted image
in pa srečno na pregledih vsem, ki jih boste imele v naslednjih dneh. Pa še za seznamček: naslednji pregled MORFOLOGIJA 25.10 aja pa PDP mi je že na 1 pregledu dala 19.3.2011 če se bo keri dalo popravit.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.10.2011 21:05:30   
Aleda
Anonimna žal pri meni to ne pride v poštev da bi prebarvala les, ker je obit strop in še dve steni. Če bi bil sam strop potem bi blo vredu, ni mi pa všeč da bi ble pobarvane deske po steni. Eh bo že, mogoče mi ga uspe prepričatuser posted image

Anonimna ma nič me nisi zamorila sploh neuser posted image Saj vem, da si sploh ne predstavljam kaj me čaka in nikoli ne veš kako bo porod potekal. Ena kolegica ki je tudi bla tako pozitivno prepričana kako lepo bo potekal porod.... je potem imela CR. Že pri zanositviji se nama je zataknilo in nisva nikoli mislila da bova pristala v IVF postopku, prepričana sem bila da bom zanosila en dva tri, tako  je touser posted image

Po porodu
moja mami je tut rekla če bom prišla po porodu domov domov, pa sem rekla da ne, ker bom imela vse urejeno tukaj kjer sva zdaj, mogoče bo pa ona prišla kakšen dan k nama, verjetno se bo ponudila da za kuhat. Že zdaj pa suši suho sadje in ko sem jo kregala da je vsega preveč je rekla, da bo zame da bom imela dovolj mlekauser posted image Z mojim sem se zmenila da en teden ne bo hodila njegova babica takrat ko bom prišla iz porodnišnice, upam. Namreč kjer živiva je bla njegova babica, sedaj živi večino časa pri svoji hčerki-moji tašči in pride vsako dopoldne, ima pa ene čudne navade...uglavnem ni mi preveč všeč.

Jada vem da ti se bojiš bolniške zato, ker bi pomenilo da moraš počivati.  Fajn bi blo če bi bla malo na bolniški pa ne bi blo nič narobe, potem bi imela več časa za preurejanje, pospravljanje... a neuser posted image To sem napisala, ker je anonimna napisala da se ne bi upala tako okol hodi kot alnauser posted image No ko že pišem o tem, a je potrebno ko si na bolniški obvezno zdravstveno kaj posebej urejat, a trgajo te dodatke od bolniškega nadomestila.

Trebušček se mi tut že kar fajn pozna. Včasih se sprašujem če slučajno nista dva, mogoče so pa enga spregledaluser posted image Zaenkra lahko še vedno oblečem navadne hlače, ker imajo vse bolj nizko pas.
A katera ve a majo v Lj v Cityparku v H&M oddelek za nosečnice, jaz ga nisem vidla al sem pa slepa? Dvakrat sem gledala. Po mene tut občasno špika in boli po trebuhu, maternica se širi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.10.2011 22:11:54   
pokalona1
Dober večer!

Ste pridne s pisanjem, da komaj sledim.

gnezdim tudi jaz ne.Sem pa tudi prvič začela, ko sem štartala s porodniško.Takrat sem pa do poroda vsak dan okna pomilauser posted image

aleda H&M ima nosečniški oddelek v Supernovi na Rudniku,v CP pa ne.
Meni je bilo tudi super po porodu, da je mami hodila k nam pomagat-sem bila kar sesuta po porodu.Pa je hodila kak teden kuhat pa pospravljat, potem je pa samo že skuhano prinesla nekajkrat. No,potem smo pa tudi sami že zlaufali. Zdej pa ne vem, če ne bomo šli kar mi k mojim.Imam namem tamalo vzet iz vrtca ko rodim, da mi ne bo takoj kake bolezni domov prinesla.Pa mi bo potem pomoč kar prav prišla.Kako boste pa ostale naredile, ki že imate otroke doma?

Mi pa tedni kar letijo v tej nosečnosti. Se vidi, da imamo že eno navihanko doma in sploh nimam časa mislit na nosečnost.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.10.2011 8:31:17   
Jada82
Aja, Aleda, zgleda sem zgrešila, da so še druge o bolniški govorile ... user posted image  Ja, drugač bi bilo pa super, da bi bla kar tko na bolniški, pa še izhode dobila ... joj, prav pasalo bi mi ... sploh še glede na to, da mi dopusta ne dajo user posted image  Ampak dobro, ni kaj ... vse potrpimo, ane? user posted image user posted image  Mam pa dopust začetek novembra ... že en mesec odštevam, hehe, torej še 4 tedne user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma sej bo hitro tukaj, itak tako čas brzi, da je noro!

Joj, včer sem se lotila izrisovat otroško sobo ... sem najprej poskusila z Malim princem - s tistim pogradom s stopničkami. In se je izkazalo, da zasede ful veliko sobe ..... pa čeprav je razmeroma velika .... Kasneje bi dokupili še 2 pisalni mizi za v šolo, pa jih sploh ne bi imeli kam dati ... no, vse bi bilo nabasano. Tako da je takoj odpadel.
Potem sem se lotila izrisovat še Alplesov Planet in je veliko veliko boljše, sem spravila notri še veliko omar, pa pograd ... sicer z lojtrico ... pa dobro, mogoče je za na začetku še bolj praktično, dokler bosta še majhna, da ne bosta lezla na pograd. Pospraviš lojtro in to je to. Tako da sem spravila notri 4 omare, eno nočno omarico, zaključni kot, 2 polički, pograd posteljo (ampak ne eden pod drugim, temveč počez). Kasneje bomo dali pa še 2 pisalni mizi in ene viseče omarice na vrh. Pomoje bo super. Čeprav potem sem se spomnila, da na začetku bo potem notri še otroška posteljica in pa previjalna, tako da bom najbrž eno omaro in pa zaključni kot tudi kasneje dokupila. Joj, sem risala do polnoči, sem čisto padla notri. Moj je bil še v nočni, tako da sem imela čas .... zdaj sem pa zalimana! user posted image user posted image user posted image

Hm, po porodu bo itak mož spet doma .... pa zdej smo itak bolj zalaufani, kot v prvo. Je bil v prvo tud on doma, pa sem rajš še mami pa taščo pol vpregla ... Pa mami bo spet mal prišla .... Pa potem bo tašča kdaj tamalo mal okol odpeljala, da bom mela mal miru ... sej tud zdej jo merka ... nekak tako bomo zrihtali pomoje. Je pa fajn, ker bo moj spet kar precej doma ... vmes bo šel ene parkrat po 6 dni delat, drugač bo pa ene 3 mesece kar veliko doma ... si je tako splaniral dopust .... ma fajn šiht, ni kej user posted image user posted image

Nič babe, gremo delat, spet gobcam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 930
   [Brisano sporočilo]
5.10.2011 9:25:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
5.10.2011 9:36:53   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      

30.9.: patella

5.10.: prihajcek

6.10.: Polzi

7.10.: spelca82

11.10.: zuza

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: alna morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija

20.10.: alna, hrchy morfologija

21.10.: marec2012 morfologija 

27.10.: spelca82  morfologija 

9.11.: Caitlin morfologija 

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
5.10.2011 9:37:58   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image  

ircomp, 30 let, 1 , 0 , Savinjska   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 52
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
5.10.2011 9:49:34   
baklica
Tukaj še ena, ki jo že tretji dan zapored boli glava. Tud meni je g. rekla, da lahko brez skrbi vzamem lekadol (celo aspirin mi je dovolila, ker sem ji pojamrala, da mi lekadol ne paše najbolj). Ponavadi sem vedela od česa me boli samo tokrat se mi pa tud sanja ne user posted image . Malo krivim želodec - upam pa da kmalu mine.

Mala pikica pa se veselo prekucuje po mojem trebuhu in na tihem upam, da bosta velika brata tokrat dobila sestrico user posted image . Jih je pa prav veselje opazovati, ko sta se končno začela tudi skupaj igrat ne samo za vsako stvar prepirat user posted image user posted image user posted image  - za novega člana pa še ne vesta (to bi bilo potem isto, kot da dam med obvestila na radijuuser posted image ).

Lep dan želim vsem skupaj še naprej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.10.2011 10:10:02   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image napisala cel roman,pa me je vrglo venuser posted image user posted image

...hvala za zajtrkuser posted image

zimski otrok - zanima me kako mislite obleči naše user posted image , odhod iz P bo ziher še brrrrrrrrrrrr mrzlo, paše vsaj kak mesec -predvidevam.
Gledam te nove mufije, so mi ful všeč...

http://maxi-cosi.com/products/accessories/footmuff-carseats.aspx

prvi otrok doma - kakšno je vaše stališče??? Tisti otroci, ki hodijo v vrtec. Jih boste imeli po porodu kaj doma? Jaz predvidevam, da v času ko bo imel ati dopust, pa ziher vse počitnice (šolske), pa poletje bo spet doooolgouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
   [Brisano sporočilo]
5.10.2011 10:20:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
5.10.2011 10:42:55   
cokolino
Pozdravček user posted image
no jst sem mela včera pregled, z našim user posted image je vse ok, je lepo sedel/a po turško in mahal/a z rokico in spet nismo mogli videt, kakega spola je, ker je bila popkovina vmes user posted image ma nič zato, važno da je user posted image ok. Drugače pa sem spet dobila podalšano bolniško, imam strogo ležanje, ker da mam mal skrajšan mat. vrat (nekaj čez 30mm), je reku, da ni ne vem kaka panika, ma vseeno ležanje.
No naslednji pregled-morfologijo imam 11.11.
Nosečniške cunje: ker sem že od 10 tedna na bolovanju, sem samo doma, in tako tudi nisem še nič kupila, sicer oblečem še vse staro, edino kavbojk ne morem imet zaprtih (gumb je odveč user posted image ) Zredila sem se za 1kg, torej sem trenutno na 54kg, bodo pa šle kilce verjetno kar fanj gor, ker nič ne migam...
Cunjice za dojenčka: tega ne mislim še kupovat, sem pa gledala malo po internetu (spletne trgovine) in nekatere imajo kar lepe ponudbe...
Glavobol: tudi meni včasih nagaja, ma zelooo redko, me pa bolijo noge, že tako me velikokrat bolijo krčne žile, zdaj pa ker samo ležim, bi res potrebovala masažo, ma bo že.
To je zaenkrat to, komaj čakam naslednji pregled, da spet vidim to našo ribico.
Sončen pozdravček-kar ne morem verjet da sem lahko še vedno v krilcu, brez nogavic in v japonkah user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.10.2011 10:55:22   
Anonimen
populis - saj vem za copy...sam sem bila sigurna da ne bouser posted image

čokolino - ti kr pridno počivaj, japonke pa bomo v petek zamenjali za gležnarjeuser posted image

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
5.10.2011 10:59:01   
Anonimen
marec - zna bit topel, ja. Po vsej verjetnosti bom rodila februarja in če se spomnim feb09,ko sem zaključevala porodniško je 24.2. tako fajn snežilo...
Sicer je še čas, ampak glede na to naše vreme,ki sploh več nima pravih letnih časov, nas lahko preseneti v marcu ali sneg ali vročinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
5.10.2011 10:59:21   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Pozdravček user posted image
no jst sem mela včera pregled, z našim user posted image je vse ok, je lepo sedel/a po turško in mahal/a z rokico in spet nismo mogli videt, kakega spola je, ker je bila popkovina vmes user posted image ma nič zato, važno da je user posted image ok. Drugače pa sem spet dobila podalšano bolniško, imam strogo ležanje, ker da mam mal skrajšan mat. vrat (nekaj čez 30mm), je reku, da ni ne vem kaka panika, ma vseeno ležanje.

OMG, to sem jaz imela v 1. user posted image ! Ampak 30 mm je še zelo dolg vrat!!! Do 15 mm je še vse ok za 1 user posted image  (če nimaš dvojčkov). Tako da, ne obremenjuj se, pa verjemi, ni ti treba skoz ležat. Samo kaj težkega ne vzdiguj, pa mal več počivaj. Pa če boš čutila, da ti dol tišči, takrat počivaj. Jaz sem tudi na začetku 2,5 meseca skoz ležala, pa sem mela 24 mm vrat, kar je tudi še čez glavo dolgo ... ampak itak, da te panika in pol ležiš. No, na koncu sem bila čist nerazgibana, zredila sem se, nekje sredi decembra sem začela malo bolj okoli letat. No, bolj ko je šla nosečnost h koncu, bolje sem se počutila, nič mi ni dol tiščalo, nisem več počivala, vse sem delala, čeprav sem seveda vmes zgubila vso kondicijo ... zato verjetno tudi težje rodila ... ja, pa rodila sem na koncu 3 dni čez rok!!!
Tako da ... mal si preberi Pušenjaka na to temo ... ni tok grozno. On bi se samo za glavo prijel, če ti je dal G ob takem vratu strogo ležanje. Jaz vem, da tokrat, če bom na bolniški, pa ne bom čist skoz ležala ... pazila se pa bom mal ja ...
Kar pogumno!!!!

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.10.2011 11:00:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Danes pričakujemo poročanje prihajcekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
5.10.2011 11:04:50   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zimski otrok - zanima me kako mislite obleči naše user posted image , odhod iz P bo ziher še brrrrrrrrrrrr mrzlo, paše vsaj kak mesec -predvidevam.
Gledam te nove mufije, so mi ful všeč...

http://maxi-cosi.com/products/accessories/footmuff-carseats.aspx

prvi otrok doma - kakšno je vaše stališče??? Tisti otroci, ki hodijo v vrtec. Jih boste imeli po porodu kaj doma? Jaz predvidevam, da v času ko bo imel ati dopust, pa ziher vse počitnice (šolske), pa poletje bo spet doooolgouser posted image

Glede oblačila za otročka iz P, bom verjetno naredila enako, kot prvič - 2010, sem tamalo rodila 21.2., zdej mam pa rok 11.3., tko da je kar blizu. Mislim, da sem imela en bodi z dolgimi rokami, čez majčko, spodaj pa štumfke, pa čez pajacek - tak lep, kao kompletek, potem še copatke za spodaj, pa dala sem ji potem za ven še kapico in pa plišastega pajaca (kao zimskega, sam ne prov tiste bunde, pač pliš) s kapuco. Potem pa v lupinico, pa dekico čez. Je bilo čist ok. Tud zdaj bom tako nekako pripravila, če bo pa topleje, pa pač ne bo dekice ...

Otrok doma - naša bo doma, ker itak ni v vrtcu. Vpisala jo bom pa s septembrom 2012, tako da bo pol leta še doma. Čisto ok ... mal jo bosta moja starša čez vikende vzela kam, pa mal jo bo tašča okol peljala ... bomo že. Boljš, kot pa da zboli, potem pa še user posted image  pomoje ... maš 2 bolna doma, to je pa za popuser posted image  Sploh če še sam zboliš .... Mi bomo tako no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
5.10.2011 11:07:14   
Jada82

Danes pričakujemo poročanje prihajcekuser posted image

Jaaaa, držimo pesti in čakamo poročilo!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
5.10.2011 11:07:53   
Jada82

marec - zna bit topel, ja. Po vsej verjetnosti bom rodila februarja in če se spomnim feb09,ko sem zaključevala porodniško je 24.2. tako fajn snežilo...
Sicer je še čas, ampak glede na to naše vreme,ki sploh več nima pravih letnih časov, nas lahko preseneti v marcu ali sneg ali vročinauser posted image

Dej no Anonimna, kdaj ne boš več anonimna??! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
5.10.2011 11:09:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Glede oblačila za otročka iz P, bom verjetno naredila enako, kot prvič - 2010, sem tamalo rodila 21.2., zdej mam pa rok 11.3., tko da je kar blizu. Mislim, da sem imela en bodi z dolgimi rokami, čez majčko, spodaj pa štumfke, pa čez pajacek - tak lep, kao kompletek, potem še copatke za spodaj, pa dala sem ji potem za ven še kapico in pa plišastega pajaca (kao zimskega, sam ne prov tiste bunde, pač pliš) s kapuco. Potem pa v lupinico, pa dekico čez. Je bilo čist ok. Tud zdaj bom tako nekako pripravila, če bo pa topleje, pa pač ne bo dekice ...

Otrok doma - naša bo doma, ker itak ni v vrtcu. Vpisala jo bom pa s septembrom 2012, tako da bo pol leta še doma. Čisto ok ... mal jo bosta moja starša čez vikende vzela kam, pa mal jo bo tašča okol peljala ... bomo že. Boljš, kot pa da zboli, potem pa še user posted image  pomoje ... maš 2 bolna doma, to je pa za popuser posted image  Sploh če še sam zboliš .... Mi bomo tako no.

Jaz bom tud mal te pajacke, ki niso tolk nabasani pogledala...

Glede vrtca se strinjam s teboj. Tud zarad vseh bolezni bom našega imela več doma. Če mi npr. prinese marca ali aprila kakšne vodene koze nebi lih od sreče skakala. Sem tolk upala, da jih bo letos prebolel,je bil (v ta namenuser posted image )v stiku z dvema sorodnikoma, ki sta bila še kužna-pa nič!!!user posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
5.10.2011 11:10:14   
cokolino
Jada hvala, si me mal pomirila, ma kot se poznam, bom ležala ko idijot vsak dan in bla tečna in sitna in uff user posted image sva se res namatrala za tega dojenčka (beri 4leta), umes sem imela 2 abraziji, pa po prvi abraziji, še dodatno čiščenje, ker me niso dobro ščistili, grozne bolečine, bolnica,...ma ne smem stokat, ker tokrat vem da bo vse ok, pa tudi če preležim do konca in sem pol slonu podobna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
5.10.2011 11:11:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Dej no Anonimna, kdaj ne boš več anonimna??! user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da je komaj včeraj zvedela za mojo user posted image ena sodelavka-baje da jih kr nekaj sumi...še nekaj časauser posted image
Morda pa po Muser posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
5.10.2011 11:12:18   
Anonimen
Helou!

Uf, sem se kar dolgo prebijala sozi vse, pa samo 1 dan nisem šla na RR pogledat. user posted image Ampak je fajn, da se toliko piše, ker je res, kot je ena napisala - prvorodke nimamo pojma o tem, kaj nas čaka in kaj vse bi pravzaprav morale razmislit.
Vedno bolj me mika tale Ultiva, ampak ne vem, če jo imajo v Ljubljani. Pa želim si imeti svojo sobo po porodu, ampak v Lj. nimajo enoposteljnih, pa če je gužva, to potem ne gre. user posted image Vsekakor pa računam s tem, da bo user posted image prva 2 tedna doma, kakor očkom pripada, pa če bo lahko dobil potem še kaj dopusta, bi bilo fajn. Pa da bo mami prinesla kaj dobrega za jest. user posted image

Bolniška - meni sta internistka in G rekli, naj nikar ne ostajam doma, ampak čimveč okoli hodit, dokler mi paše in nisem utrujena, ker je najslabše, kar lahko naredim, da samo ležim. Je pa res, da bi imela tudi doma dovolj dela in ležanje nekako ne bi prišlo v poštev. user posted image Samo je tako lepo vreme, da sva morala morje izkoristit.

Tiščanje v trebuhu - Ko sem utrujena, me začne čisto spodaj v trebuhu nekako tiščat. Drugačen občutek je, kadar se mi maternica in vezi okoli nje raztegujejo. Tišči me pa čisto spodaj, tik nad sramno kostjo. Ni bolečina (kakor je pri raztegovanju), ampak samo občutek teže. Če se pa usedem ali uležem, je pa OK. A ima še katera tak filing? Bom nalednji teden G vprašala, ko imam morfologijo.

Nakupovanje - jaz bom najprej počakala, da vidim, kaj dobim od vseh, ki mi ponujajo stvari, potem bom pa videla, če sploh še kaj rabim. Sicer bojo pa itak po porodu verjetno kakšna darila prihajala, pa bo vsega dovolj. Vem, da nisem tipična ženska, ker mi nakupovanje sploh ne diši. Mogoče me pa še prime kasneje. user posted image

Treba je izkoristit sonček  grem malo na sprehod.
Božajte bušije!

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
5.10.2011 11:13:34   
Anonimen
Ko je že govora o MV.

Meni ga pogleda samo enkrat. In v prvi user posted image sem se zaradi tega tolk zasekirala. Zdaj se na srečo ne, se pa zarad česa drugegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?