|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
29.9.2011 8:24:10   
Jada82
Jutro!

Evo, tud jaz spet v službi ... jah, kje pa... Včer je bil en tečen dan. Itak sem bila v službi, po službi sta me pa mož pa hčerka počakala (že oba tečna od celega dne sama bit), pa smo šli na Občino urejat dokumente. Čakali smo tam 1 uro, pa še 1 uro smo bili notri, da smo vse zrihtali, tako da smo domov štartali ob 6h. Tamala je celo pot hotla hodit, se je obirala, pa neko smotano leseno račko je mela s sabo (tako, ki jo voziš po tleh) in pol ji ni šlo in je bila vsa tečna in jokava, moj je bil sit vsega .... Smo brez besed šli domov, na koncu doma, ko je imela zadnji izpad z hrupnim jokom, pa je moj vzel račko in jo zlomil. Ja, živci so hudič. Tako da ... račka je zdaj v kleti in jo bomo po vsej verjetnosti pokurili user posted image  Sem bila rajš tiho, vsi smo bili že siti ...
Dobro, da je danes nov dan. Mah včasih je kar zajebano, kaj šele, ko bosta 2 user posted image

Ja, plastelin bom kupila, ampak ne še ... pol na zimo, zdej smo itak še bolj zunaj .... mah morm si mal čas vzet za te igrače presortirat pa to.... Joj, sej bo ... nimam časa, no res! user posted image

Božanje trebuščka - meni ga načeloma ne božajo .. tudi tašča ne hb, joj bi se mi zmešalo, če bi ga ... no, ampak taka pa res ni. Tudi mami ne ... v bistvu mi ga tud moj ne boža, no, že v 1. user posted image  ga ni, se mi zdi. Pol je včasih dal roko gor, k je user posted image  fajn brcala ... da je čutil. Bo tud zdej, ampak to pol, čez kak mesec, ko se bo tud navzven čutilo .. Mi ga je pa ena sodelavka božala ... no, zdaj je ni več pri nas ... vsakič, ko sem tja prišla. Joj, mi je bilo naješno. Res, grozno je to ... zakaj hudiča. Pa itak še nimam nobenega konkretnega trebuha .... sploh par tednov nazaj ga nisem imela, ona pa kar user posted image user posted image  Kr nekej, tečno je in vsiljivo!!!

Vožnja z avionom v nosečnosti - ja, nekako od 7., 8. meseca naj ne bi več potoval. Oz. te mislim, da sploh ne spustijo na avion. Če bi se kaj naredilo al kako ... tko, sama vožnja pa mislim, da nima veze, itak je pritisk uravnan. Tako da hrchy, če maš še tolk dopusta, vzemi ga, usedi se na avion in pridi v našo drago deželico user posted image user posted image user posted image  Pa čim prej, ane? Ne boš potem pozimi hodila ... Jaz bi sigurno šla na tvojem mestu, vsaj za 2 tedna. Dobro, jaz sem itak čist preveč navezana na dom, tako da niti ne bi mogla it živet v tujino ... še ko sem v Lj. študirala, sem kar vsako nedeljo potočila par solzic, ko sem šla nazaj, pa mi je blo drugač čist fajn dol .... joj, sem smešna user posted image

Tla v stanovanju - doječkova bruhica ni noben problem ... (dobro, naša itak ni niti bruhala), sploh dojenčki še niso problem .... pol, k zraste mal. Joj, midva sva se tik pred porodom (no 1 mesec prej) vselila v komplet renovirano stanovanje, se pravi še 2 leti nismo notri ... da ti ne govorim, kakšen je parket ..... joj, polno že luknjic, zdrajsan itd. Pa nimaš kaj, na začetku sem se na veliko sekirala, zdaj se pa ne več ... ni vredno. Pa je bil drag ko žefran ... Dobro, da sva dala vsaj v sobo od tamale laminat, ker tam bi bil pa sploh katastrofa ... Res, na nekaterih koncih je tak, kot bi bil star 10 let .... Oh ja, bomo že ... Ko otroka zrasteta, ga bomo dali pobrusit in še parket v njuno sobo .... prej se pa ne splača.

Porod - jaz bom tokrat verjetno rodila v Kranjski porodnišnici (v prvo sem na Jesenicah). A že kaj razmišljate, na kakšen način boste rodile? Vem, da je še zgodaj, samo vseeno? ...

Nič, grem delat, se je treba kaj lotit. Se tipkamo! Pridno pišite in lepo se imejte!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 851
29.9.2011 8:50:41   
majcis
hojla user posted image
jada82 teli učinki lune znajo bit hudič ja user posted image pr men je biu tud tamau sicer v nedelo tko zoprn da ni bil za nikamor pa sem ga sam pobasala po šihtu pa ala vn na zrak da te mal spihauser posted image sva se mal borbala poj je blo pa prov fletnuser posted image   sem bla pa jz zj 2 dni zoprna - bi tud mogla mau vn da me vornk spiha user posted image
še jutr delam popa upam da bo še kj lepga vremena da bom šla mal kostan nabirat če mi niste/niso že vse pobral user posted image
bi blo pa ja fajn tale plastelin kupt sam mamo tud tolk igrač da nevem - sicer pa poleg vsega kar ima je plastelin pše najcenej in najmanj placa zavzameuser posted image
ah ja ga bo pa za Božička dobu user posted image drgač mi bo idej zmanjkal če mu bom vse sprot kupvala.
pri ns je že cel stanvane "v razsulu" odkar je tamau shodu in se začel aktivno igrat s svojimi avti itd. še zavese so mal boge user posted image drgač mava pa po tleh laminat v dnevni, kabinetu pa otr. sobi, drgač pa ploščice edin v spalnici je pa tepih - ta je sploh nasrkov je bež barve in je tamau ene 2x bruhal pa 1x je lih na nos čmoknu da je mal kri tekla. tko da z enimi 3 flekci se še dones bojujem in izgubljam bitko user posted image kakšen nasvet - probala sem pa že od vorwerka čistila, meglio, trim, prašek, vanish navaden (kao za cunje), pa vanish za tepihe,...
namen imam rodit na Jesenicah - sem že v 1. tam in mi je blo vse ok. tko da bi/bom šla tud zj ke. v Kranj me pa sploh ne vleče.
sem prjšn dan lih razmišlala kva je vse treba zrihtat oz. je dobr zrihtat predn rodiš. pri dejanu sem imela že vse doma pripravljeno tud za doklade pa občinsko pomoč, zdravstevno,.. uglavnem vse sam še datum rojstva pa emšo je blo treba vpisat. poj sta pa dragi pa moja mami okol letala pa papirje oddajala user posted image sem učeri koj nesla za doklade tko da bo pač 1 mesec prekinitve - sem še zdj jezna nase k sem pozabla user posted image
ah ja pomoje me mal daje nosečniška pozabljivost user posted image
dost za zdej poj še kj napišem. zdj pa morm  user posted image JEST (lačna ko volk)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 852
29.9.2011 9:18:04   
kimsy
se vam po dolgem času še jst malo javljam! Sm tako lena, da se mi ne da nč pisat, berem vas vsak dan! user posted image

stanovanje - midva sva se selila ravno tisti dan, ko sem šla iz porodnišnice! user posted image  Sm pač mojmu dala ultimat, al greva na svoje (sva bla pri tašči), al pa grem jst domov, dokler vse ne poštimava! Se je ustrašu! user posted image  Imamo pa kar fensi opremljeno stanovanje in zaenkrat je še kar kul, mogoče bi mogli edino hodnik prebelit. Tamala je kar pridna in nam neke škode ne dela... user posted image  zaenkrat...
tašča - manj jo vidim, rajš jo imam... Pa mislim, da je pri njej enako! Skor nimam stika z njo, pa živiva 5 km narazen, ampak je že boljš tako...
porod - definitivno v Ljubljani. Čeprav mi prvič ni bilo najbolj všeč, pa tud sestre na oddelku so bile bolj kot ne tečne, ampak če je karkoli narobe, se mi zdi, da na koncu itak vsak v Lj pristane! Samo zato...
božanje trebuha - ni šans! To je moje, edina dva, ki ga bosta lahko sta moja dva sončka, moj user posted image  in pa tamala, ostali odpadejo. Meni se zdi to ena intimna stvar, ki ni za vsakega. V prvi nosečnosti, sm enkrat rekla sestrci, da naj pogleda, kako mala nori in ji je blo full fajn.

imena - če bo punčka bo Kim, za fantka nimam pojma... Že prvič sva imela boje z imeni, meni so všeč imena, ki niso najbolj pogosta, mojmu pa taka vsakdanja... Bo še pestro!

majcis - koliko je tvoj otroček star?
jada - je že tako, da so moški sitni, če morjo bit predolgo sami z otročki... Pol kar naenkrat ugotovijo, da vseeno ni tako enostavno, kot si mislijo... Sam kaj , ko hitro pozabijo!
hrchy - jst bi šla definitivno mal domov, pa bi se pustila razvajat... user posted image

Nč, lepo bodite, jst morem začet mal delat!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 853
29.9.2011 9:20:50   
LadyB
k berem vas, imam občutek, da imam že res največji trebuh, pa komi v 15.teden grem user posted image , res že vsi opazijo da sem user posted image . Pismo v t prvi nosečnosti, se mi je komi poznalo v 5.mesecu. Al pa sem se tolk zredila k sam jem, zjutri obvezno sendvič s poli salamo ter sirom mmmmmm, kok mi pa zadnje čase paše. Al pa kakšen pasulj, ričet, obara, k prej še povohat nism mogla.
Glede božanja trebuha, pa mene to prov nič ne moti. Ma naj si dajo duška user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 854
29.9.2011 9:48:25   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

stanovanje - midva sva se selila ravno tisti dan, ko sem šla iz porodnišnice! user posted image  Sm pač mojmu dala ultimat, al greva na svoje (sva bla pri tašči), al pa grem jst domov, dokler vse ne poštimava! Se je ustrašu! user posted image  Imamo pa kar fensi opremljeno stanovanje in zaenkrat je še kar kul, mogoče bi mogli edino hodnik prebelit. Tamala je kar pridna in nam neke škode ne dela... user posted image  zaenkrat...
jada - je že tako, da so moški sitni, če morjo bit predolgo sami z otročki... Pol kar naenkrat ugotovijo, da vseeno ni tako enostavno, kot si mislijo... Sam kaj , ko hitro pozabijo!

Ja, sej drugač nam kakšne posebne druge škode tud ne dela ... edino podn pa najuser posted image  user posted image  Oprava je še čist ok user posted image

Ja, včasih je mal tečen ... sej vem, da tamala zna najedat ... v bistvu je bolj potrpežljiv kot jaz, jaz se še prej zjezim .... user posted image  Drugač je priden, veliko skrbi zanjo, k ima tud tako službo, da je dost doma ... tako da jo ima v končni fazi skor več kot jaz. Se nimam kaj pritoževat, pa super jo porihta ... obleče, previje, skuha, spat da, igra se z njo, kej jo uči .... skratka prav super ... ja, pridejo pa kakšni dnevi ... pa tale luna user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 855
29.9.2011 9:53:25   
majcis
evo sem se približn podprla (5 kosov kruha +3 paštete) user posted image me pa še čakata 2 toplenja sirčka za namazat user posted image
ah ja bo že

kimsy - moj razgrajač je bil 9.septembra star 2 letiuser posted image
ladyB - moj trebuh tud kar pridno raste še k nism vedla da sm noseča so me spraševal če kj pričakujem no pa sm poj počas test nardila in res smo v pričakovanju. mam pa zj tko velik trebuh kukr sem ga imela v 1. user posted image v 6.mesecu user posted image že en mesec ne oblečem več starih hlač zarad trebuha morm met nosečniškeuser posted image sem se pa zredila 3 kg.

zj grem pa do  konca pojest še tiste 2 kosa kruha poj pa bo za en cajt ( do ene 12huser posted image )

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 856
29.9.2011 10:14:43   
LadyB
majcis, da ti bo v tolažbo, jaz sem pa do zdele pojedla 2 sendviča(mala žemljauser posted image ), orehovo piroško, ter palačinko user posted image , sej pol do kosila nebo nč.
Sem pa tudi šla že 3 kile gor, moram se malo umirit, da nebo spet kot v prvi nosečnosti, k sm šla skor 20. Sem mela pa srečo, da sem vse te kile pa še več, zelo hitro izgubila.

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 857
29.9.2011 11:07:23   
čebela1
da se javim.. ta teden sem imela krče in mi je ginekologinja dala Buscopan..je sicer pregledala vse pa je rekla da je OK-samo počivat moram pa se pazit... samo živčki delajouser posted image user posted image  je pa po velikosti malček že precej večji tako da bom najbrš kr februarka :) so mi do zdaj pri vsakem pregledu to rekli..očitno sem zanosila že pred zadnjo M.. se pravi sem zdaj ze 19-20teden.. cez 10'dni morfologija in bojo bolj natančno povedali  in določili...

me pa zanima če ste kaj razmišljale o 3D UZ in kje bi ag opravljale če JA ? malo berem gledam in se odločam...

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 858
29.9.2011 11:29:58   
hrchy

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Tako da hrchy, če maš še tolk dopusta, vzemi ga, usedi se na avion in pridi v našo drago deželico user posted image
user posted image user posted image  Pa čim prej, ane? Ne boš potem pozimi hodila ... Jaz bi sigurno šla na tvojem mestu, vsaj za 2 tedna. Dobro, jaz sem itak čist preveč navezana na dom, tako da niti ne bi mogla it živet v tujino ... še ko sem v Lj. študirala, sem kar vsako nedeljo potočila par solzic, ko sem šla nazaj, pa mi je blo drugač čist fajn dol .... joj, sem smešna user posted image

heh, sam si res user posted image mene pa samo zene, da bi potovala... V Sloveniji sem bila sicer poleti ampak zdaj bi pa po eni strani rada izkoristila se zadnje 'frej' dneve user posted image Pa do konca novembra sploh nikamor ne morem, ker delam na projektu, tako da bom pomoje morala potem stisnit v decembru ali zacetku januarja...

Tla v stanovanju - doječkova bruhica ni noben problem ... (dobro, naša itak ni niti bruhala), sploh dojenčki še niso problem .... pol, k zraste mal. Joj, midva sva se tik pred porodom (no 1 mesec prej) vselila v komplet renovirano stanovanje, se pravi še 2 leti nismo notri ... da ti ne govorim, kakšen je parket ..... joj, polno že luknjic, zdrajsan itd. Pa nimaš kaj, na začetku sem se na veliko sekirala, zdaj se pa ne več ... ni vredno. Pa je bil drag ko žefran ... Dobro, da sva dala vsaj v sobo od tamale laminat, ker tam bi bil pa sploh katastrofa ... Res, na nekaterih koncih je tak, kot bi bil star 10 let .... Oh ja, bomo že ... Ko otroka zrasteta, ga bomo dali pobrusit in še parket v njuno sobo .... prej se pa ne splača.

Ma midva imava (seveda) tak skandinavski stil, kjer tla niso nic zascitena... nic lakirana, nic... samo smrekove dile na tleh. In so ful prijetna topla tla za hodit, sam obup, ker vse vpije preden reces keks. In potem je edina resitev, da se cela tla se enkrat prebrusijo. Si pa sploh ne upam pomislit, kako bi(bo) mali kaksno paradiznikovo juho stresel na tla, al pa se polulal al pa da bi mu kaksen flomaster zasel... JAO! Sva se zato odlocila, da bova zaenkrat premazala z oljem za tla.

hrana - jaz sem pa ravno zadnje domace (slovensko, ga je mami prinesla) grozdje pomalicala. Za zajtrk sva imela pa ovsene kosmice na mleku s karamelizirano banano... Zdaj pa kmalu na kosilo.

Za zvecer pa nameravam tarte tatin narest, ker imamo ogromno jabolk!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 859
29.9.2011 19:50:55   
Aleda
Čer,
jaz sem pa orehe dons pobirala, jih je fulll pa prejšnji teden jabolka, ki jih je blo tut ogromno, zdaj pa prav paše mal sest in se naglihatuser posted image Jutr grem pa malo po nakupih v lj., treba nakupit darila za rojstni dan in poroko pa malo pofirbcat, komaj čakam.
Sem dobila občutek, če me ne vara da skoraj vse tukaj ne marate preveč taščuser posted image Jaz se z mojo kar razumem saj jo skoraj nič ne vidimuser posted image , če bi pa skupaj živeli bi pa sigurno prišlo do kakšnih prepirov pomoje, saj vsak po svoje razmišlja. Pa če se bo kaj vtikala ko bova imela dojenčka bom kar povedala. Ne rečem sej me kakšna stvar tut zdej razjezi, itak. Sam tut z mojo mamo ne bi mogla skupi živet, ker mam rada svoj mir, ona pa kar naprej nekaj govoriuser posted image
A potem ni nobene kandidatke za Postojnouser posted image mogoče se še katera najde. Glede poroda pa ne vem, prvič bom tako da res nimam pojma kako zgleda, razen kar so mi povedal samo to morš sam občutit da lahko potem rečeš. Sestri so prvič dali v lj. nekaj proti bolečinam, da je bla potem vsa smotana, drugič pa je imela epiduralno pa je blo uredu. Jada kako si pa ti prvič rodila in kako misliš sedaj?

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 860
29.9.2011 19:55:33   
miska333
Oj.

Jst vas vsak dan preberem, vedno natipkam pol odgovora, pa mi ga ne uspe dokončat.
No, tokrat tudi samo na hitro: nameravam roditi v Postojni z epiduralno (tako kot prvič).
Drugače počutim se ok, trebuh že ogromen ;) Naslednji pregled pa imam 21.10.
Uživajte poletno jesen :)

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.9.2011 19:56:57   
Anonimen
aleda jaz sem prvič rodila v Postojni. Z EA. Bilo je okej-brez bolečin, osebje zelo prijazno. Fajn je, da ti za tistih 5 ur ponoči otroka odnesejo,ker sem si takrat vsaj malo odpočila. Pa svojo sobo sem imela-to mi je bilo tudi super. Sem se pa dolgo po porodu sestavljala skupaj-me je čist izčrpalo, ampak to ni imelo veze s porodnišnico. Sedaj bom šla pa v Lj.Brez EA, najverjetneje z Ultivo.Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
30.9.2011 7:47:36   
poldy
porod- jaz sem prvič rodila z EA in nameravam tudi v drugo, ker si res skoraj brez bolečin, me je pa kar skoraj eno uro matrala anestezistka, da mi je vstavila kater, ker je bila skoz kri prisotna,pa še potem sem dobila alergijo, me je vse tako srbelo, da se mi je že kar malo mešalo, ampak vseeno odtehtauser posted image

tašče-jaz svojo zamenjam za baterije zmaj.....ne bi sploh komentirala user posted image

kilogramčki- ja kar počasi se pridno nabirajo 3+

apetit in vonj-oboje povečano, vonj ekstremno pa že prej je bil predoberuser posted image  sem tudi druge pokakane ritke že na daleč zavohala....

trebušček -če ga sosedje opazijo pol je verjetno že kar velik user posted image

imena- midva imava za fantka že izbrano še iz prve nosečnosti, če pa naju preseneti punca pa se bo treba še malo pogovorit

dobrodošle vse novinkeuser posted image

Pri nas smo se na hitro odločili zamenjat streho in so včeraj že odprli, potem pa se je pokazalo, da je čez celo hišo zgornji strop vezan na streho in so mogli še to podret, tako da imava sedaj zgornje prostore kar odprte brez strehe in polovico sten porušenihuser posted image . Pa v ortoški sobi je bilo pred tremi leti vse na novo narejeno, pa je šlo vse v rit, ne vem če bomo uspeli letos to sanirat....bomo po moje kar pri golih stenah spali še en čas....user posted image  Sem tako žalostna, da ne vem če ne bom šla s tamalo za par dni od doma k moževi teti na dolenjsko, da malo pridem k sebi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
30.9.2011 8:00:03   
LadyB
punce , a katera med vami kadi? jaz ko sem zvedla da sem noseča, sem skoraj prekinila, mogoče kakšnega sem pa ke. Ampak zdaj mi pa tkoo pašee spet user posted image  aaaa, mi kr mori, čeprav mi je gineklologinja rekla, da brez slabe vesti lahko kakšnega prižgem, le brez pretiravanja.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
30.9.2011 8:05:08   
miska333
Lady B: jaz sem pred prvo nosečnostjo kar precej kadila. Ko sem naredila test sem pokadila še enkaj čikov in potem celo nosečnot NIČ. Prvih par mesecev po porodu tudi nič, ker sem polno dojila. Ko pa je mala večino obrokov zamenjala za gosto hrano sem spet začela. Ampak tko ene dva cigareta na dan. To nosečnost prižgem enega na npr. tri dni. Povedala ginekologu in me ni nič kregal oz. posebej komentiral. Ker med prvo nosečnostjo me je ginekologinja (sem imela drugo) takoj nadrla, da moram popolnoma prenehat!

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 865
30.9.2011 8:08:42   
LadyB
Lady B: jaz sem pred prvo nosečnostjo kar precej kadila. Ko sem naredila test sem pokadila še enkaj čikov in potem celo nosečnot NIČ. Prvih par mesecev po porodu tudi nič, ker sem polno dojila. Ko pa je mala večino obrokov zamenjala za gosto hrano sem spet začela. Ampak tko ene dva cigareta na dan. To nosečnost prižgem enega na npr. tri dni. Povedala ginekologu in me ni nič kregal oz. posebej komentiral. Ker med prvo nosečnostjo me je ginekologinja (sem imela drugo) takoj nadrla, da moram popolnoma

jaz sem v prvi tud čist prenehala, pa sem mislila da bom zdele tud, pa mi res tko paše. Mene je moja gin. tud nadrla-takoj nehat, sem pa g. Strahovo vprašala, je pa rekla da komot lahko prižgem 1-2 na dan, ni nč narobe, če sem prej kadila. Zdaj sem spet kavo začela pit, in kr nemorm da nebi zraven prižgala.

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 866
30.9.2011 9:59:28   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Pri nas smo se na hitro odločili zamenjat streho in so včeraj že odprli, potem pa se je pokazalo, da je čez celo hišo zgornji strop vezan na streho in so mogli še to podret, tako da imava sedaj zgornje prostore kar odprte brez strehe in polovico sten porušenihuser posted image . Pa v ortoški sobi je bilo pred tremi leti vse na novo narejeno, pa je šlo vse v rit, ne vem če bomo uspeli letos to sanirat....bomo po moje kar pri golih stenah spali še en čas....user posted image  Sem tako žalostna, da ne vem če ne bom šla s tamalo za par dni od doma k moževi teti na dolenjsko, da malo pridem k sebi....

Ojej, ubogi!!! Si sploh ne predstavljam user posted image user posted image user posted image  Tudi meni bi se zmešalo!!!! user posted image
Držim pesti, da čim prej vsaj nekako zrihtate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
A to mate starejšo hišo al kako?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 867
30.9.2011 10:00:52   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Jada kako si pa ti prvič rodila in kako misliš sedaj?

Jaz sem prvič rodila naravno .... zdaj pa zelo zelo razmišljam o Ultivi. EA ne upam vzet ... ne vem. Ampak nekaj pa rabim, definitivno!
Joj, me je kar malo strah že ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 868
30.9.2011 10:02:00   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sedaj bom šla pa v Lj.Brez EA, najverjetneje z Ultivo.Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.

Anonimna, kako to, da boš zdaj brez EA? A v Lj. imajo tud Ultivo? Verjetno si se kaj pozanimala na to temo? Saj vem, eni priporočajo, eni odsvetujejo ... sam kaj pa vem, meni se zdi kar ok. Kaj pa ti meniš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
30.9.2011 10:05:39   
Evita78
Pozdravljene vse...

Če dovolite, bi se vam še sama rada pridružila...imam PDP 20.03.12 user posted image , prihajam iz NM, stara sem 33 in imamo doma že enega lumpka (2 Leti)...

Moram rečt, da je veliko lažje spremljat vse, kar se dogaja v user posted image , sploh če se prebira vaše zanimive komentarje. Sicer sem šla že enkrat čez vse, pa vendar se kar malo pozabi...

V glavnem, srečno vsem in uživajte!

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 870
30.9.2011 10:44:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ojla

Da bomo lažje šteleuser posted image http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecnost%20po%20mesecih%20in%20tednih.htmluser posted image

Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že dva dni taka jokica, da ni za povedat...kaj še bo??? Danes je po dolgh počitnicah odšel moj sonček v vrtec...jokala kot dežuser posted image
Se že veselim, da bo tudi drugoleto lahko imel dooooolge počitniceuser posted image Se mi je že kr smilil, ko sem bila jaz edina družba, saj sva velik pohajkovala, brala, ustvarajala...sam jaz pač nisem kompatibilna oseba za malo bučko polno vprašanj, ki se socializira in zori med sebi enakimi. Saj mogoče se mu že v kratkem pridružim...namreč bolniško imam podaljšano 3 tedne. Mi je včeraj rekel, da v vrtcu ne bo spal, ker bo knjigo prebral pa bom že jaz prišla ponj-tako je bilo lani. Sva se lepo zmenila vse, kako bo sedaj drugače, ma bom videla. Itak, če bom doma bo imel velik počitnicuser posted image
Sem se zjutraj zamotila z likanjem, zdaj pa me čaka še sesalec, da bomo med vikendom free...grem na delo veselo dokler je še elanuser posted image

Uživajte v sončnem dnevu in božajte bušijeuser posted image
auser posted image

(odgovor članu Evita78)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
30.9.2011 10:47:28   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      

23.9.: Saša33

26.9.: katka*, majcis

27.9.: cukr07, kaminek

28.9.: Caitlin

29.9.: čebela1, kkkkk 

30.9.: patella

6.10.: Polzi

7.10.: alna zgodnja morfologija

11.10.: zuza

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: hrchy

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija

20.10.: alna

21.10.: marec2012 morfologija 

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je prav. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
30.9.2011 10:48:31   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image

2.3
user posted image anonimna
user posted image divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image  

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image  anonimna user posted image 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image ircomp user posted image

user posted image alexjami

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 46

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
30.9.2011 10:49:51   
Anonimen
Sezname sem potegnila naprej, jih pa ne morem popravljat na tem računalniku...mi sam številke in črke ven vržeuser posted image

Najbolje, da si vsaka sama popravi sproti!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
30.9.2011 10:53:01   
Jada82

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      

30.9.: patella

6.10.: Polzi

7.10.: alna zgodnja morfologija

11.10.: zuza

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: hrchy

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija

20.10.: alna

21.10.: marec2012 morfologija 

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?