Jada82
|
Jutro! Evo, tud jaz spet v službi ... jah, kje pa... Včer je bil en tečen dan. Itak sem bila v službi, po službi sta me pa mož pa hčerka počakala (že oba tečna od celega dne sama bit), pa smo šli na Občino urejat dokumente. Čakali smo tam 1 uro, pa še 1 uro smo bili notri, da smo vse zrihtali, tako da smo domov štartali ob 6h. Tamala je celo pot hotla hodit, se je obirala, pa neko smotano leseno račko je mela s sabo (tako, ki jo voziš po tleh) in pol ji ni šlo in je bila vsa tečna in jokava, moj je bil sit vsega .... Smo brez besed šli domov, na koncu doma, ko je imela zadnji izpad z hrupnim jokom, pa je moj vzel račko in jo zlomil. Ja, živci so hudič. Tako da ... račka je zdaj v kleti in jo bomo po vsej verjetnosti pokurili Sem bila rajš tiho, vsi smo bili že siti ... Dobro, da je danes nov dan. Mah včasih je kar zajebano, kaj šele, ko bosta 2 Ja, plastelin bom kupila, ampak ne še ... pol na zimo, zdej smo itak še bolj zunaj .... mah morm si mal čas vzet za te igrače presortirat pa to.... Joj, sej bo ... nimam časa, no res! Božanje trebuščka - meni ga načeloma ne božajo .. tudi tašča ne hb, joj bi se mi zmešalo, če bi ga ... no, ampak taka pa res ni. Tudi mami ne ... v bistvu mi ga tud moj ne boža, no, že v 1. ga ni, se mi zdi. Pol je včasih dal roko gor, k je fajn brcala ... da je čutil. Bo tud zdej, ampak to pol, čez kak mesec, ko se bo tud navzven čutilo .. Mi ga je pa ena sodelavka božala ... no, zdaj je ni več pri nas ... vsakič, ko sem tja prišla. Joj, mi je bilo naješno. Res, grozno je to ... zakaj hudiča. Pa itak še nimam nobenega konkretnega trebuha .... sploh par tednov nazaj ga nisem imela, ona pa kar Kr nekej, tečno je in vsiljivo!!! Vožnja z avionom v nosečnosti - ja, nekako od 7., 8. meseca naj ne bi več potoval. Oz. te mislim, da sploh ne spustijo na avion. Če bi se kaj naredilo al kako ... tko, sama vožnja pa mislim, da nima veze, itak je pritisk uravnan. Tako da hrchy, če maš še tolk dopusta, vzemi ga, usedi se na avion in pridi v našo drago deželico Pa čim prej, ane? Ne boš potem pozimi hodila ... Jaz bi sigurno šla na tvojem mestu, vsaj za 2 tedna. Dobro, jaz sem itak čist preveč navezana na dom, tako da niti ne bi mogla it živet v tujino ... še ko sem v Lj. študirala, sem kar vsako nedeljo potočila par solzic, ko sem šla nazaj, pa mi je blo drugač čist fajn dol .... joj, sem smešna Tla v stanovanju - doječkova bruhica ni noben problem ... (dobro, naša itak ni niti bruhala), sploh dojenčki še niso problem .... pol, k zraste mal. Joj, midva sva se tik pred porodom (no 1 mesec prej) vselila v komplet renovirano stanovanje, se pravi še 2 leti nismo notri ... da ti ne govorim, kakšen je parket ..... joj, polno že luknjic, zdrajsan itd. Pa nimaš kaj, na začetku sem se na veliko sekirala, zdaj se pa ne več ... ni vredno. Pa je bil drag ko žefran ... Dobro, da sva dala vsaj v sobo od tamale laminat, ker tam bi bil pa sploh katastrofa ... Res, na nekaterih koncih je tak, kot bi bil star 10 let .... Oh ja, bomo že ... Ko otroka zrasteta, ga bomo dali pobrusit in še parket v njuno sobo .... prej se pa ne splača. Porod - jaz bom tokrat verjetno rodila v Kranjski porodnišnici (v prvo sem na Jesenicah). A že kaj razmišljate, na kakšen način boste rodile? Vem, da je še zgodaj, samo vseeno? ... Nič, grem delat, se je treba kaj lotit. Se tipkamo! Pridno pišite in lepo se imejte!
|