Jada82
|
Dobro jutro! Kako smo kaj? Evo, pri nas se že spet sonček kaže, prav lepo! Danes po službi grem na Občino, grem dat delat nove dokumente - še od poroke nisem dala, pa je že več kot 1 mesec ... joj, sem tud ... No, sem se šla v ponedeljek slikat in zdaj je skrajni čas, da uredim. Osebno, vozniško in potni list ... nekaj denarja bo spet šlo Včer sem pa resno čutila brce našega v trebuhu. Ker so na pravem mestu, pa tak smešen občutek je še .... bolj kot žgečkanje, heheh. Smešno. Sem jih pa začutila približno tak čas, kot v 1. , mogoče kak dan prej. Skratka v 17. tednu. Se mi je že prej kdaj zdelo, samo zdaj sem prepričana. Prav luštno!!! Včer sem bila tudi v Hoferju in sem videla, da imajo plastelin Play Doh za 15 €. No, saj sploh ne vem, po koliko je drugače ... sem razmišljala, da bi ga za tamalo vzela, pol za zimo, ko bova bolj notri ... mah, pa ga potem nisem .... Kaj menite, kdaj bi se lahko začeli s plastelinom igrat? Mam še 2 sestavljanke v omari pospravljene, čakata, da ju ji dam, hehehe. Da ni vse naenkrat .... že tako si moram vzet en dan čas, pa mal pregledat te igrače ... jih ima toliko, da sploh potem ne ve, s čim bi se igrala .... Tako da, bo treba malo sortirat, pa kakšne kar pospravit za , ki jih je že prerasla. Nič, delo me kliče ... se mi ne da, ampak je treba ... Lepo se imejte in lep dan želim, poln sončka ... pa kakšen super sprehod popoldne!!!!
|