|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
27.9.2011 12:13:17   
majcis
hehe že najdla user posted image se da še dnarča dobit user posted image mi je brez veze se s telimi zavitki dajat k že vse mamo user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.9.2011 13:37:35   
Anonimen
Pozdravljene čvekice!

Mene pa dons vse neki tišči po trebuhu, pa ne vem ali je prebava ali je maternica. Sem se končno mal usedla, pa en Buscopan vzela, pa se mi zdi, da je že mal boljš. Sva pa zdele 2 dni z malo pri mojih, ker je možek šel na pot in je prou lutšno, ko pridem domov, pa se usedem za mizo in je kosilo že kuhano. Pa mal jo moja dva vzameta, da se odpočijem. Luštno skratka.
Kile pa pri meni zdaj kr nekako stojijo-imam 3 plusa in upam, da bo še nekaj časa tako. Jem pa pravzaprav toliko kot pred zanositvijo. Res je druga nosečnost čist drugačna kot prva. Tudi trebuh se mi že pozna. Prvič se mi je šele okrog 21.tedna.

Pa bo že, sam da v redu do konca speljemo.

Čestitke vsem za uspešne preglede.

(odgovor članu majcis)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
27.9.2011 16:19:54   
Anonimen
Katka in majcis - se mi pozna, da sem na bolniški in še brez otrok, pa imam (pre)več časa na netu viset. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Drugač sem pa opazila, da se mi je ful voh izostril, a je to možno? Kar sploh ni tok fajn! Dobro, včer sem zavohala grozdje, k ga je mel sodelovec pospravljenega, mi ga je mogel potem dati. To je ok user posted image  

Hihi, jaz tud vedno kaj vohljam. Moj pravi, da sem hujša kot naš pes na sprehodu. user posted image Sam men se je voh izostril že takoj, še preden sem vedla, da sem noseča. Zdaj sem že kar navajena, da je treba smeti sproti odnest, pa umazano perilo pridno zapirat, pa hladilnik čistit, pa nehala sem parfum uporabljat... Se pa tud meni včasih zgodi, da mi kaj noro zadiši in bi ful tisto jedla, sam se skušam zadržat, če so sladkarije al pa fast food.
Vedno sem mela težave s preveliko težo in upam, da se ne bom zredila več kot tistih 10-13 kg, ki jih priporoča G. Je tko zoprno hujšat. user posted image

Dobrodošle nove nosečke! THE MORE THE MERRIER!

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
27.9.2011 16:36:41   
Anonimen
majcis - do kdaj je pa treba oddat naročilo za te zavitke oz. denar? Nisem našla podatka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
27.9.2011 16:46:22   
Jada82
Mislim, da to oddaš na CSD-ju, ko greš urejat paprije za porodniško, kakor se spomnim. Rabiš pa mislim da potrdilo o PDP, to pa dobiš pri svojem G proti koncu nosečnosti .....

Mamo še čas ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
27.9.2011 19:58:17   
Aleda

Mene pa dons vse neki tišči po trebuhu, pa ne vem ali je prebava ali je maternica.

Joj zanimivo, mene je tut tiščalo celo popoldne. Sem ugotavljala a je od hrane al so mi  le kakšni živci malo ponagajali, možno da je mlaj malo vplival user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.9.2011 22:19:00   
zmajcy_
Jada nekje sploh ne rabiš več potrdila o PDP so neki povezani s CSDjem user posted image
drgač pa to za paket oddaš skupaj z ostalimi papirji za porodniško (po pravilih) max. 60 dni pred PDP na CSD kjer imate stalno prebivališče user posted image  sem lani to urejala pa bo treba kmau spetuser posted image

ja moj voh je tut izostrenuser posted image  vse zavoham je kr mal nadležno tole user posted image

drugače je pa pri nas zdej bol pestro.. mala noče spat več v svoji pojstli ko se ponoči zbudi.. tako da sredi noči pristane med namauser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.9.2011 6:32:56   
baklica
Dobro jutro vsem skupaj.
Da se še jaz "pofočkam" v tole marčevsko skupino. PDP imam 01.03.2011 - in upam, da tako ostanje. Je pa tole moja tretja nosečnost, doma že imam dva fanta, ki bosta, ko bo na svet prijokal nov član, stara 8 in 6 let.
No upam da bo tokrat punčka - naslednji pregled z morfologijo imam pa šele 21.10.2011. Sem pa iz Poljanske doline.
Lepo vas je spremljat user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 833
28.9.2011 7:31:41   
kaminek
dobro jutro,

ma ste pridne tle gor s čvekanjem.user posted image
jst enostavno ne utegnem sledit, ker me služba tolk okupira, doma se mi pa ne da PC užgat in gor viset.

sem imela včeraj pregled in je vse OK. zredila sm se v slabih 4M za 2,5kg, kar mi je kr všeč, ker sm v prejšnji user posted image  pridobila too much. tko, da je zaenkrat ok. jem vse obroke, zajtrk, kosilo in sadje vmes. edino večerjam ne oz. ne jem pozno. najkasneje tam do 17.ure, potem pa samo še kakšen jogurt, večinoma pa sadje. sladkarij sploh ne pogrešam, vzamem samo za en grižljaj, pa še to mi je preveč. mesa tudi še ne morem jest z užitkom, večinoma ga ne jem. mogoče kdaj pa kdaj kakšne hrenovke ipd.

naslednji pregled imam 7.11., ko imam morfologijo.

pridne bodite še naprej in se še kej javim;)

lep dan vsem....

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
28.9.2011 8:11:48   
Jada82
Dobro jutro! user posted image

Kako smo kaj? Evo, pri nas se že spet sonček kaže, prav lepo!
Danes po službi grem na Občino, grem dat delat nove dokumente - še od poroke nisem dala, pa je že več kot 1 mesec ... joj, sem tud ...user posted image  No, sem se šla v ponedeljek slikat in zdaj je skrajni čas, da uredim. Osebno, vozniško in potni list ... nekaj denarja bo spet šlo user posted image

Včer sem pa resno čutila brce našega user posted image  v trebuhu. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker so na pravem mestu, pa tak smešen občutek je še .... bolj kot žgečkanje, heheh. Smešno. Sem jih pa začutila približno tak čas, kot v 1. user posted image , mogoče kak dan prej. Skratka v 17. tednu. Se mi je že prej kdaj zdelo, samo zdaj sem prepričana. Prav luštno!!!  user posted image

Včer sem bila tudi v Hoferju in sem videla, da imajo plastelin Play Doh za 15 €. No, saj sploh ne vem, po koliko je drugače ... sem razmišljala, da bi ga za tamalo vzela, pol za zimo, ko bova bolj notri ... mah, pa ga potem nisem .... Kaj menite, kdaj bi se lahko začeli s plastelinom igrat? Mam še 2 sestavljanke v omari pospravljene, čakata, da ju ji dam, hehehe. Da ni vse naenkrat .... že tako si moram vzet en dan čas, pa mal pregledat te igrače ... jih ima toliko, da sploh potem ne ve, s čim bi se igrala .... Tako da, bo treba malo sortirat, pa kakšne kar pospravit za user posted image , ki jih je že prerasla.

Nič, delo me kliče ... se mi ne da, ampak je treba ...
Lepo se imejte in lep dan želim, poln sončka ... pa kakšen super sprehod popoldne!!!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 835
28.9.2011 8:12:18   
Jada82
Aja, pozdravljene vse 3 nove!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav lepo, da ste se nam pridružile!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 836
28.9.2011 9:45:27   
cokolino
Pozdravček user posted image , se vam bom tudi jst pridružila, sej berem vas že nekaj časa user posted image No tudi mi pričakujemo marca, točnega datuma še nimam, ker mi vsakič reče drugače, ma imam naslednji teden pregled, pa bomo videli. Za spol še ne vem, na NS je bilo vse ok, trenutno pa sem v 16tednu. To je moja 3user posted image , (dve sta bili neuspešni), tako da zdaj pričakujemo prvega user posted image in vsi komaj čakamo user posted image Drugače pa moje počutje je sedaj ok, sem pa sitna, kar občuti moj, nič mi kaj ne paše za jest, ampak vseeno bi non stop jedla...ahh, no po vagi se nisem zredila še nič, čeprav trebušček je že mal opazen, glede na to, da ga prej ni blo niti malo

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 837
28.9.2011 11:12:58   
Anonimen
Živjo, user posted image !

Dobrodošlevse nove - očitno je zdaj čas, da se nas še malo več nabere. V zadnjih nekaj dneh je že ene 5 novih - super!
cokolino
- bova skupaj držali pesti, da nama v tretje uspe. Tudi jaz sem 3. user posted image , pa še nimam otrok.

Danes zjutraj sem leže v postelji gledala svoj trebušček in je taka luštna žogica! user posted image Me je user posted image fotografiral, da bova lahko user posted image pokazala, kako je rastel/a. Ko pa kaj pojem, je pa že kar precej trebuščka.
Me je tašča včeraj nekaj božala po trebuhu, pa mi je bilo tako user posted image (grrrr). Lahko bi me vsaj vprašala prej. Je pa kar stegnila roke in božala in ni hotla nehat. user posted image A se še kateri zdi to malo neprimerno? Da kar stegne roke in začne božat trebuh? Brez vprašanja? Jaz bi še svojo sestro vprašala, če smem. Pa najboljšo prijateljico sem najprej vprašala, pa sva si neprimerljivo bližje kot pa s taščo.

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
28.9.2011 12:47:23   
RožcaM
Aaaam... uradno vpisana med marčevke 2012 :) Rok imamo pa 28.3. Se vidimo u porodnišnici :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
28.9.2011 12:48:54   
Polzi
sončen pozdravček vsem iz celja

user posted image user posted image vse nove marčevke. Kako fino, da nas je vedno več. Pri nas nič novega, zato se nekaj časa tudi nisem oglasila. Se pa moja žogica že tudi lepo pozna :)) Komaj čakam, da  se mi začne še premikat pa bo to to user posted image
Alna ja, meni bi blo tud čudno, da bi me tašča po trebuhu božala. Mislim wtf, to me lahk samo user posted image  brez vprašanja, drugi pa imajo da vprašajo, pa še to bi verjetno rekla določenim NE. Mislim sej ni moj trebuh zdej na razstavi, da ga bo vsak šlatu user posted image  Ja, zlo neprimerno se mi zdi to od tvoje tašče in jz bi se verjetno čist avtomatsko odmaknala, če bi se me hotela dotaknat.

Punce uživajte v sončku, pojdite na sprehod, nabirajte kostanj in potem nam ga naj nekdo speče, da ga bomo lahko jedle. Jaz imam grozen apetit, paše mi vse. Danes sem imela za malico celo kombinacijo zelenjavne ribe in kislo zelje....mislim, prej mi takšne kombinacije ne bi prišle na pamet...Ampak sem se odločila, da se ne bom sekirala za kg, ampak bom raje uživala v nosečnosti in hrani user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
28.9.2011 13:02:06   
Anonimen
Polzi - sej sem jaz tud stopila nazaj, pa sem žal stala ravno v kotu, ker sva bili na ozkem majhnem hodniku, in se nisem imela kam umaknit. Pa me je to še dodatno prizadelo, ker sem bila popolnoma ujeta med njo in steno. Sem bila pa tako šokirana nad njenim "božanjem", da ji nisem niti nič rekla. Naslednjič bom pripravljena.

(odgovor članu Polzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
28.9.2011 13:41:36   
zuza
evo, sončka še z moje straniuser posted image

joj, kok je lušten zunaj. sem šla zdle v klet po krompir ker se mi lušta češpljevih cmokov pa sem kr mal postala zunaj, da so me sončni žarki ogrel. sem bolj zmrzljive sorte in me kr naprej zebe.

jst, bi po mojem tud kr mal poskočila in zapičila pogled v taščo, če bi me začela grabit po mojem lepem bušiju. sam tega ne pričakujem od nje - si ne upauser posted image , me dober pozna in ve kaj lejko in kaj ne brez vprašanja. zdej smo itak še bolj dovzetne in občutljive za take stvari a ne? mi je pa blo zadnjič full lepo v šoli ko sem šla po svojo princesko in je en fantek prišel k meni in vprašal če mi lahko poboža trebušček. full sem bla presenečena - fantek in to 6 let. je blo prav lepo.

a kostanj? - jst ga obožujem in moj user posted image  mi ga je že dvakrat spekel. danes bomo verjetn tud pekl ker se je tašča napovedala, tko, da bo spet njami-njami.

aha, zdej pa mi štedilnik piska, da je krompirček kuhan, tko, da grem delat knedlčke.

uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
28.9.2011 13:42:14   
zuza
joj, sem smotkana : DOBRODOŠLICA VSEM NOVIM user posted image !!!

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 843
28.9.2011 13:45:26   
cokolino
Alna ja tudi meni ne bi pasalo, če bi me kdo hotel božat, samo možek me lahko, jst sem že tako zelooo delikat, kar se tiče dotikanja user posted image pa tudi ne morem se še prav sprostit in govorit od user posted image , ker imam verjetno še podzavestno tisti strah od zadnjič.Ma tokrat bo in mora bit vse ok, ker jst že prav nestrpno čakam ta marec in da spoznam, to malo bitjece.
Kar se tiče imen, za pupiko ga mava zbranega že doolgo časa, in sva enotna, za fantka pa imava 3 imena, ki so nama všeč, meni je eno favorit, ma mojmu se glih ne dopade...ma do marca se bova zmenila.
Aja a imate Angel sounds? Jst ja, in mi je prav hecno poslušat, prvič sem se kar namučila, ko sem iskala srčko, ker sem mislila, da je to že kar visoko, pri mojeme popku, je pa v resnici kar 2 ali 3 prste pod popkom.
user posted image uživajte v sončku in upajmo, da to vreme potraja še kar nekaj časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
28.9.2011 14:21:20   
majcis
pozdravček vsem user posted image ...
evo eni žespet na šihtu uživamo sonček user posted image no ja še 2x na šiht popa počitek - sam bo bl v smislu pospravljanjauser posted image zj nisem mela ene volje generalno pospravljat pa se mije že mal nabral user posted image user posted image
jz tud že čutim mojo pikico (kukr mehurčki) pri 1.user posted image pa sem mal kasnej - se mi zdi da okol 20. tedna.
cokolino - mi nimamo AS ga že prej nism imela pa ga zj tud nam kupvala (mi je škoda dnarja user posted image ) mam na vsakmu pregledu tud UZ tko da mi jz zaenkrat dovolj pa zj jo tud že čutm user posted image
baklica - moj ata pa mama sta bla tud iz polanske doline user posted image user posted image prov pogrešam gun konc k je bil mir in tišina pa tamau bi lahko letov kukr bi mu duša dala user posted image ah ja.....

sem bla prov vesela k je blo tolk napisanga da mam na šihtu kj za delat user posted image user posted image
aja moja tašča mene ne boža po bušiju. me tud prj ni in tko nj tud ustane - drgač bo grmel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 845
28.9.2011 14:28:11   
Anonimen

Mislim, da to oddaš na CSD-ju, ko greš urejat paprije za porodniško, kakor se spomnim. Rabiš pa mislim da potrdilo o PDP, to pa dobiš pri svojem G proti koncu nosečnosti .....

Mamo še čas ...

Je pa ena novost, vsaj na našem koncu... Mi je sestra rekla, da G ne da več potrdila o PDP s katerim si vse urejalna CSDju, ampak vse urediš z materinsko knjižico. To se meni zdi čist mimo, ker kaj pa ono uradnco briga moja materinskauser posted image Ne maram, da kdo šnofa po mojih osebni stvarehuser posted image pa očitno bo takouser posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
28.9.2011 14:34:29   
Anonimen

Včer sem pa resno čutila brce našega user posted image  v trebuhu. [image]

user posted image user posted image user posted image user posted image

Včer sem bila tudi v Hoferju in sem videla, da imajo plastelin Play Doh za 15 €. No, saj sploh ne vem, po koliko je drugače ... sem razmišljala, da bi ga za tamalo vzela, pol za zimo, ko bova bolj notri ... mah, pa ga potem nisem .... Kaj menite, kdaj bi se lahko začeli s plastelinom igrat?

To misliš glede letnega časa ali letuser posted image user posted image user posted image
Fini mehki plastelin je dobro porintuser posted image otroku v roke, čimprej..pri enem letu. Le pazit je treba, ker kaj hitro zaide v ustauser posted image
Sploh je dobro za razvijanje fine motorike, koordinacije (kar je vse povezano s kasnejšim pisanjem...)otrokom ponuditi čimveč različnih materialov,ki jih vzpodbujajo k tipanju, gnetenju, mečaknju, oblikovenju...
user posted image Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii plastelin!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
28.9.2011 14:39:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dobrodošl nove user posted image user posted image user posted image

Kuham, bom čist kratka...

božanje in dotikanje mojega bušija - nimama rada, proti koncu laho meni ljubi ljudje...zdaj pa še ne user posted image user posted image

kile - sem na +1 in naj tako ostane...skor do konca. Imam preveč zaloge, da bi si lahko privoščila kakšno rejenjeuser posted image
Tud prvič sem se zredila samo 2 kguser posted image

migi migi - to mislim user posted image Je priden in me vsakodnevno boža, zvečer je najbolj pridenuser posted image

V petek me čaka laboratorij...pa na morfologijo se moram prijavituser posted image

Ju3 si bom vzela več časa....user posted image

Lep sončkast in topel pozdrav iz Štajerskega konca...pa pridno božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
28.9.2011 20:13:56   
Aleda
Pozdravljene vse ta noveuser posted image

Komaj čakam da tut jaz začutim mojega pikeca, zdaj sem v 15. tednu tako da bo treba še malo počakat. Moj trebušček je tako velik ko se pogledam z vrha doluser posted image kakšnen šele bo na koncu, zjutraj se malo pozna, zvečer pa cela žoga.
Mene pa zanima a bo katera od vas šla rodit v Postojno? Jaz imam namen tja it, če ne bo kaj drugače.

Kako bi pa reagirala če bi me tašča pobožala po trebuščku pa ne vemuser posted image odvisno kakšne volje bi bla in odvisno na kakšen način bi me. Če bi me vprašala bi ji verjetno dovolila, sam pomoje me ne bo nikoli vprašala, bomo vidluser posted image   Če bi me od možeka nona bi sigurno stran skočila, ker mi gre občasno na živceuser posted image Še moja mama ne vem če me bo kdaj, me prav zanima. Ko je bla pa sestra noseča, mi je rekla na dam roko na trebuh da sem čutila kakšne prevale je delal tamal. Me je pa od prijateljice mama pobožala ko sem prišla na obisk in me ni nič motilo, ker je tako fajn in jo imam rada pa še vidli se nismo dve leti, pa ta prijateljica je tut noseča tako da je vsa navdušena. No cela študija od božanja trebuščkauser posted image Ja še to, moj me premalo boža, mogoče bo bolj ko bo večji trebuh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
29.9.2011 7:36:38   
hrchy
waaaaw ful novih!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ma jaz se tukaj ful premalo oglasam, imam sicer namen napisat kar vsake par dni, pa potem itak ne vem, kaj naj napisem... ampak zdaj ste me s to debato o bozanju malo 'dvignile' - mene ni sans, da se me kdo dotakne, razen mojega moza... se mama ne - razen na moje povabilo (kao potem, ko bo brcal...) ampak glede na to, da se itak ne bomo videli pred porodom, mislim, da se mi ni za bat. Aja pa kaksen otrocek tudi lahko. Saj ce se me drugace ne dotikajo, se me potem tudi ni treba, a ni tako? Sploh pa ne vem, zakaj ljudje sploh naredijo to? A je to kot kaksen impulz al je to samo 'navada'???

Danes pride na obisk tast za par dni, upam, da nam bo vreme zdrzalo, potem se pa lotiva preurejanja - imava bolj majhno stanovanje in bo treba vse malo predelat... najina spalnica bo postala otroska soba, del dvojne dnevne sobe bova pa z omarami in zavesami pregradila. Ampak najprj morava pa zascitit tla, ki so sedaj iz tako lepe surove smreke user posted image Ampak dojenckova bruhica jim nezascitenim ne bo ravno prijazna...

Sicer sem pa izvedela, da moram do nastopa porodniske porabit se 4 tedne dopusta... kaksne ideje? Moj ima samo se en teden frej, tako da bom morala sama vandrat... Sicer grem za tri dni v Stockholm k prijateljici, ostalo pa....user posted image A kera ve, kako je s potovanjem z letalom, ce si nosec? Sem slisala, da naj ne bi vec letal od 7 meseca dalje, nekateri pravijo od osmega...?

ok, sem se razpisala, dost je... user posted image

Grem pomit, pa zajtrk narest... pa se probam mal vec javljat!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Ob porodu ne pozabite na svoje oči
Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?