|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
17.8.2011 19:04:29   
poldy
Da ne bom med tistimi, ki so se samo enkrat javileuser posted image
Ta nosečnost se popolnoma razlikuje od prve. Mi je kar veliko slabo, utrujena sem in komaj čakam da minejo popoldnevi, dopoldan še nekako gre, potem pa komaj čakam, da mine dan......Sem preizkusila ingverjev čaj, ampak sem ga pila samo en dan, ker ga tudi slučajno ne smem več zavohatuser posted image Sem pa danes 9t 1d noseča, in na hitro izračunan datum je 23.3., bom pa počakala na drugi pregled, kjer se bo verjetno že dalo določit bolj natančen datum.
Za NS se verjetno ne bom odločila, ker se moram peljat v Ljubljano pa se mi v tem stanju ne da kaj preveč okol hodit....Sicer pa je itak vse odvisno od drugega pregledauser posted image
Sem iz Jesenic, stara sem 31 let(letos bom 32), ostalo pa mislim da sem že javilauser posted image .
Vsem želim čimbolj mirno nosečnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
17.8.2011 19:08:15   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj

1.3
user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image , 25.8.P 30.8. NS in DHT, Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image ,
19.8. NS

2.3
user posted image anonimna

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image

5.3

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.8. NS user posted image user posted image

7.3
user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   27.9., 22.8. NS

9.3

user posted image Saša33, 1user posted image , 23.8. PP Gorenjska/Vrhnika

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image , 5.9. P, 6.9. NS user posted image

user posted image   alna, 3user posted image , okolica LJ user posted image

10.3.

user posted image čebela1, 18.8 PP, 25.8.NS  user posted image

11.3.
user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image ,339340.9.P, 25.8. NS, Bled user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.8. P, 6.9. NS user posted image

12.3.
user posted image anonimna, 22.8. PP

13.3.
user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image   Poljanska dolina user posted image

user posted image Aleda, 1 user posted image

14.3.
user posted image  anonimna user posted image 2 user posted image , 1 user posted image   1.9. NS user posted image

15.3.

user posted image  miska333, 2 user posted image ,  25.8. NS

user posted image MEGi20,24 let, 2 user posted image , 1user posted image , Mokronog user posted image

16.3.

user posted image anonimna

user posted image  anonimna*,  19.8. double test, 8.9. NS , 20.9. srečanje z babico 14.10 user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image 7.9.P, 9.9. NS

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image , 23.8.P, Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image ,okolica LJ

19.3.

user posted image msabina

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image , 0user posted image , 18.8.

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ

25.3
.

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , 7.9.P, LJ

X.3.
user posted image   kimsy,  2 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Maribor

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , 19.8 PP okolica LJ

user posted image ircomp user posted image

user posted image alexjami

user posted image poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.8.P, Jesenice

SKUPAJ NAS JE user posted image : 36

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
17.8.2011 19:09:30   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

18.8.: Polzi, čebela1

19.8.: Anonimna*, patella, marec2012 NS

22.8.: anonimna, kaminek NS, poldy

23.8.: Saša33, Jassika

25.8.: alexjami NS, anonimna , miska333 NS, disere NS

30.8.: Anonimna   NSMEGi20, Jada

31.8.: poga

1.9.: Anonimna NS

5.9. zuza

6.9.: poga NS, zuza NS

7.9.: prihajcek, Little me

8.9.: Anonimna* NS

9.9.: Little me NS

12.9.: Jada NS

20.9.:
Anonimna* srečanje z babico

27.9.: kaminek

14.10.: Anonimna*

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
17.8.2011 19:10:19   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
Jutri!!!!!!

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                           user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
17.8.2011 20:38:59   
patella
Hej!

Ja, jaz sem se tut sam 1x javila, se mi zdi user posted image .  Mah, mam bolj malo časa - dopoldne, ko je tamala v vrtcu se probam učit (kar mi je totalna muka zarad utrujenosti in slabosti). So pa tut pr men slabosti 100x hujše kot v prvi nosečnosti + zraven še bruham k vidra, posebej zvečeruser posted image . Za znort, res. Tut jaz komi čakam konce dnevov in vask dan upam, da se bom zjutraj zbudila brez slabostiuser posted image . Mah, mal bomo pa že potrpel, a ne? Uf, še 2 dni do pregleda - komi čakam. Joj, čeprav kar vidim, ko se bom načakala tam v čakalnici, ker je moja dohtarca odsotna in ma sam eno nadomestno vsake tolko in bo pomoje gužva za znoret. Jaz ne vem, kam se bosta tamala pa mož dala za tri ure zihruser posted image . Bomo vidl! Bom poročala!

Midva sva domačim in najboljšima prijateljema že povedala - sm bla že preveč sumljiva, nekateri bodo zvedeli takoj, ko na prvem pregeldu ugledam srčkota, širša okolica pa po nuhalni (če ne bosta tašča in moj fotr preveč neučakanauser posted image ; za mamo in tasta me ne skrbi - vem, da bosta držala jezik za zobmiuser posted image ).

Nič, verjetno bom šla kar v horizontalo......

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
18.8.2011 7:12:03   
čebela1
user posted image jeeeej danes! user posted image user posted image user posted image  poročam!

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 431
18.8.2011 8:46:43   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
Danes!!!!!!

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                          user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
18.8.2011 9:44:27   
Polzi
Hej hej punce!

Evo, mene s pregleda user posted image  vidla user posted image  Ful lepooooo, sem kr solzico potočla od ganjenosti. Veliki smo 22,52 mm, noseča 9 tednov in 2 dni, PDP ostaja isti, torej 20.03.2012. Naslednji pregled mam 6.10.
Drug teden se naročim na NS k Strahovi v Domžale (ta teden so še na dopustu in nobenga ne dobim).
Povejte mi, ste ve na NS delale tudi dvojni hormonski test? Jz se bom kr odločila za njega. Ni mi problema plačat, sam da bi blo s pikico vse OK.
Drugače pa mislim, da še ne bova povedala za user posted image , ampak bom počakala do NS. Čeprav me hlače že pošteno tiščijo in bo kar problem skrivat.....

Aja, pa v laboratoriju sem bla. Mater so mi vzel krvi, kot da bojo klobase delal user posted image  Sem mogla pol kr mal poležat tam, da me ne bi po poti kje sesul.....No, ampak sva s pikico preživele, ni blo hudga...Itak, da mora mami to za svoj zakladek potrpet.

tolk za enkrat, zdaj pa s polno paro delat naprej.

Lep dan vam želim in božajte svoje bušije user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
18.8.2011 15:12:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

Evo, mene s pregleda user posted image  vidla user posted image  Ful lepooooo, sem kr solzico potočla od ganjenosti. Veliki smo 22,52 mm, noseča 9 tednov in 2 dni, PDP ostaja isti, torej 20.03.2012.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super Polzi.....  uživaj  lepotah današnjega dne user posted image user posted image user posted image

Ker sprašuješ za dvojni hormonski test (DHT), ti odgovorim...sama ga bom delala, tudi prvič sem ga.
Na lastno željo, ker sem bila prvič user posted image in mlada čez 30 user posted image  user posted image  user posted image V Slo ti pripada, če si star 37 let, oz. če je starost 35 in je NS s slabim rezultatom, na rezultate se čaka doooooooooooolgo, tam okoli 3 tedne.
Je pa to test,ki se dela v povezavi z NS - torej UZ, glede na videno (videt se mora nosna kost in svetlina), potem pa v mašin vržejo še starost mame...in tu grejo rezultati potem fajn dol... user posted image Letos me pošteno stiska... user posted image
Itak so nadaljne preiskave (AC), če je verjetnost 1:300 ali še manj.
DHT pa je potem še odvzem krvi in dodatno testiranje za dve genski napaki. Ampak zanimivo, ta pa bistveno izboljša rezultat. Jaz sem imela prvič NS 1:3500, DHT pa 1:11000 user posted image user posted image user posted image Ja pa že na NS povedal, da je nosna kost zelo lepauser posted image , potem pa je zaradi moje mladosti user posted image rezultat padel za večkot 1000 user posted image user posted image user posted image

Letos pa bom imela celo NS drug teden pri osebni G, 30. pa grem v Feldbach user posted image user posted image user posted image
kOmaj že čakammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

Uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee poletje in božajte bušije!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
18.8.2011 17:24:51   
zuza
ženske moje tole moram delit z vami:

naročila in dobila sem Angelsound in proti pričakovanju (noseča 10t5d) zelo hitro našla user posted image . Zvok je naravnost fantastičen in neverjeten!!!user posted image  lahk bi ga poslušala ure in ure.

se pravi, da se resnično lahko že od 10t dalje najde srček. jst sem ga našla čisto spodaj in na desno. da bi ga zamenjal s kakšnimi drugimi zvoki pa ni šans. je tako očitno, da gre za bitje srčka, da je že kar neverjetno.

itak, da ga bom danes še kar nekajkrat poslušalauser posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
18.8.2011 18:42:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super zuza, zelooooooo hitro ti je uspelo. Upam, da ne poslušaš svojega user posted image user posted image

(odgovor članu zuza)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
19.8.2011 7:55:16   
čebela1
evo nas... učeraj ni zneslo poročat. smo v 10tednu + 5dni pa smo veliki 48mm :D drugače pa je beba tako skakala pa se prevračala obračala, da smo ga komaj kaj ujeli :user posted image  user posted image  drugače pa vse OK, drug teden še NS- zeeeelo upam da se bo vidlo kaj imamo-ker smo čist preveč firbčni user posted image je pa rekla G. da je malo večji kot je po tednih tako da bom najbrš dobila nov PDP....kakšen teden prej... bomo videli :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
19.8.2011 8:23:21   
Saša33
Punce lepo vaj je brat, pa se še sama malo oglasim.
Zjutraj sem po enem tednu premora spet objemala wc in res mi je blo slabo. No sedaj sem na palčkah in čaju v službi.
Se pa zelo veselim in hkrati me skrbi kako bo v torek ko imam dop NS pri Pušenjaku in nato še pop pregled.Komaj čakam, da bo mimo.
Se vam oglasim v torek po pregledu, do takrat pa vsem en lep nosečniški vroč dan.

Jada jutri pa je tvoj dan in čestitam!!!

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
19.8.2011 9:58:37   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Danes!!!! user posted image user posted image user posted image

19.8.: Anonimna*, patella, marec2012 NS

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
19.8.2011 9:59:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebela1

smo v 10tednu + 5dni pa smo veliki 48mm :D drugače pa je beba tako skakala pa se prevračala obračala, da smo ga komaj kaj ujeli :user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
19.8.2011 11:13:24   
Aleda
Pozdravljeneuser posted image , da se jaz malo oglasim po dolgem času. V torek sem imela pregled pri G in sem videlauser posted image in  user posted image , sem pa v 10 tednu sedaj, gin mi je zračunala isti PDP,  kot sem si ga sama. Mi je blo pa čudno, ker user posted image ni nič zmerla, samo pregled mi je naredila in UZ pa še kri in urin sem dala. Klicala sem tudi za NS, pa me bojo poklicali drug teden nazaj, verjetno bo enkrat začetek septembra. Drugače se počutim kar fajn, glavoboli so večinoma minili, tudi slabo mi zaenkrat še ni, upam da tako tudi ostane. Aja pa G mi je dala kar bolniško za dva meseca in potem naj bi bila doma še kar celo nosečnost, ker sem zanosila v ivf postopku in naj bi zaradi tega bolj pazila, ker smo se mogli kar namučiti za user posted image pa še službo imam tako. Samo ne vem, če bi bla lih non stop doma, ker se kar dobro počutim, res ne vem kaj bom naredila.

Jada želim ti najlepšo porokouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.8.2011 11:42:18   
Anonimen
Hojla!
Čestitke vsem, ki ste videle svoje user posted image ! Držim pesti za vse, ki imate danes preglede - kar nekaj vas je user posted image user posted image user posted image

Moje slabosti so samo še občasne. Glede na to, da sem danes dopolnila 11 tednov, bodo verjetno kmalu preteklost. Še dobro, ker sem do sedaj shujšala za 2,5 kg. In to brez bruhanja, ampak mi vse tako smrdi, da se zelo težko spravim jest. No, saj ni nič hudega, sem imela nekaj "zaloge" za pokurit. user posted image

za seznamčke
: nuhalno imam 24.8., pregled pri osebni G pa 25.8.

A za dvojni hormonski test se lahko odločiš, ko prideš na pregled za nuhalno, ali je treba prej povedat? Koliko stane? Sem samoplačnica, ker imam 33 let, ampak če bom potem mirnejša, se verjetno splača...

Božajte bušije!

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
19.8.2011 13:53:55   
Zamy
Čao punce!
Jaz sem imela 16. NS in sem videla user posted image in user posted image seveda. G pravi da je tveganje nizko, zato sem zelo veselauser posted image . Malo manj pa, ker imam še vedno take slabosti, da ni za nikamor. Z mojim sva hotela še mal na morje, ampak ker 3/4 dneva prespim v ohlajeni sobi, potem si res ne predstavljam kako bi zdržala na vročini.

Ne smem se več pritoževat, sem že proti koncu 12 tedna, upam da bodo slabosti čim prej minile.

Saj res. Kam boste šle kaj nakupovat - mene bolj zanima za kake hlače?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.8.2011 15:45:04   
kimsy
Še ena, ki se javlja po daljšem premoru! Moja druga nosečnost je kap v primerjavi s prvo! Sem nizkoenergijska, kar naprej mi je slabo, zvečer mi bruhanje ne uide!
Moj PDP je 09.03.2011, ns pa imam 25.08.2011. komaj že čakam!
Aleda - moj G pa mi je že pri prvi nosečnosti reku, naj ne računam na kako bolniško, ker sm noseča kot vsaka druga... user posted image Pa sploh nisem prosila zanjo!  Sem se itak super počutila in delala do konca, pa še pol sm hodila pomagat.
zuza - jst tud razmišljam, da bi si AS kupila. Kje pa si ga naročila?

Nč rožice! Imejte se lepo, pa izkoristite vikend! Mi šibamo na morje! Juhuhu!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Zamy)
Neposredna povezava do sporočila: 444
19.8.2011 17:21:59   
poldy
Jaz pa nujno rabim nasvet kam naj grem na NS. Pri prvem mi jo je naredil moj ginekolog, sedaj pa jo ne dela večuser posted image . Imam pa slaba dva tedna časa. Res da sem se najprej odločila da jo sploh ne bi delala, ampak mam občutek da bi blo vseen fajn. Pa še cena me zanima. Hvala že vnaprej! user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 445
19.8.2011 21:33:41   
patella
Hoj!

Evo, poročilo s pregleda - videla srčija user posted image - wuuuhuuuu!user posted image user posted image user posted image   Evo, zdaj saj prbližno vem, kolk sem noseča in kdaj mam PDP - torej PDP mam po UZ 14.3.2012, noseča naj bi bla 10t2d, plodek je velik 34mm. Za NS se moram še naročit, naslednji pregled mam pa 30.9. Uglavnem vse lepo in prav, razn teh slabosti in bruhanja ni koncauser posted image . Pri prvi se mi je po 12 t nehalo, tko da še 14 dni tega sranja, pol pa upam, da lahko začnem uživati!

Mal sva že raztrobla žlahti in so bli ful veseli - eni so itak že suml, tko da je bil zadnji čas, da smo se razjasnili, čemu vsa ta utrujenost in zavračanje hraneuser posted image .

Poldy: JAz se bom v ponedeljek naročila v Domžalah pri dr. Strahovi, sm bla že prvič tam in sem bla ful zadovoljna - prijazna bejba user posted image .

ZDej pa spat! Nooooč

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 446
20.8.2011 11:16:26   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zuza

ženske moje tole moram delit z vami:

naročila in dobila sem Angelsound in proti pričakovanju (noseča 10t5d) zelo hitro našla user posted image . Zvok je naravnost fantastičen in neverjeten!!!user posted image  lahk bi ga poslušala ure in ure.

se pravi, da se resnično lahko že od 10t dalje najde srček. jst sem ga našla čisto spodaj in na desno. da bi ga zamenjal s kakšnimi drugimi zvoki pa ni šans. je tako očitno, da gre za bitje srčka, da je že kar neverjetno.

itak, da ga bom danes še kar nekajkrat poslušalauser posted image  user posted image

Zuza, super zate!!! joj, jaz ga pa ne najdem in ne najdem, pa sem že 10t in 5d. Res, ne slišim ga. Pomoje se veliko premika. včasih se mi zdi, da je nekje daleč, sam nisem ziher user posted image Vem pa kakšen je zvok, saj sem ga v 1. user posted image poslušala. Jah nič, bomo konc drugega tedna spet probali user posted image

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 447
20.8.2011 11:18:14   
Anonimen
Poldy - jaz sem tudi pri Strahovi v Domžalah naročena, cena pa je 60 €. Sicer pa je v domžalskem ZD še dr. Megličeva baje zelo prijazna, lahko pa se naročiš tudi v Ljubljanski porodnišnici ali pa v Dravljah. Po mojem pa imaš tudi kje bližje možnost - poguglaj malo in srečno!

(odgovor članu patella)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
20.8.2011 11:19:09   
Anonimen
Jada - želim ti najlepši poročni dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
20.8.2011 11:33:15   
marec2012
Pozdravljene,

včeraj sem imela NS. Dojenček je zrastel že na 62mm. Ima glavico, nosek, nogici in rokici kot trebe. NS je bila 2,9mm, kar je na zg. meji tako, da sem potem šla dati še kri za kromosomski test (po nasvetu ginekologinje).

Ampak bolj kot berem to zloženko o hormonskih napakah bolj se mi vse zdi samo neka statistika, sami neki procenti in verjetnosti....

PDP ostaja enak 1.3., naslednji pregled 20.9.

V pon. moram pa res že v službi povedat - me je kar mal strah (imam pogodbo samo do konca leta :( )

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?