kendicka
|
ojla so , ful ste čvekice, sem imela spet ogromno dela, da sem vse prebrala pri naju doma vladajo izredne razmere ker je moj dragi totalno prehlajen in da se slučajno ne bi nalezla, spiva vsak v svoji sobi, lupčke si dajeva na daljavo oz. bolje povedano čez šipo ... ful mi je hecno, ker se tega totalno drživa in ker je vse to skupaj njegova pobuda, pa še v lekarni so mu tako svetovali. čeprav je pa res, da se zdaj ne bi česa nalezla, že tako se meni prehladi in razne viroze vlečejo po en teden ali še kak dan več, on se pa zliže v dveh, treh dneh. zato sem tudi jaz zdaj povečala dozo vitaminčkov in si delam sokce še malo bolj intenzivno. kombiniram pa korenček, rdečo peso in razno sadje (jabolka, citrusi, ananas, ...) ter obvezno ingver, ki ga obožujem. kar se pa ostale zelenjave v soku tiče, ursonok, te pa gotovo ne prekašam se pa odlično počutim, ko zjutraj spijem pol litra stisnjenega soka, kar čutiš, kako se telo prebudi in malemu je zgleda tudi všeč kar se pa žuranja tiče, sem zadnje čase bolj kot ne party brejkerka, čeprav sem uspela za novo leto zdržat do štirih zjutraj, ampak to je glede na prejšnja žurerska leta bolj švoh. moj si sem pa tja privošči kak party do jutra, v teh zadnjih mesecih je postal pravi zapečkar. rojstvo sinka bo pa gotovo proslavil z družbo najinih prijateljev in prijateljic (imava precej skupne družbe), nima pa še plana, kje. jaz sem mu samo rekla, da mu ne bi na pamet padlo, da bi zažurali doma, ko bova ravno v novem stanovanju, vse pospravljeno, čisto in pripravljeno na dojenčka. midva sva rada organizirala žurke doma za kakšne rojstne dneve in nova leta, ki so se vedno zavlekla do jutra, potem pa še na kak after v mesto ... tega verjetno še nekaj časa ne bo, ampak zaenkrat nimam tudi nobene potrebe po tem pattyka, čestitke za napredovanje, še naprej se lepo crkljajte in uživajte jutri me spet čaka pregled in ctg, me prav zanima, če se že kaj dogaja. jaz sicer nimam občutka, da bi se kaj dogajalo, res pa je tudi, da nimam pojma, kaj naj pričakujem. tako, da vam je vsem, ki ste drugič noseče verjetno lažje, ker že veste, kako to gre. imejte se fajn
|