zmajcy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino Samo da javim, sem bila prej v Baby centru, za tiste bone, pa mi ne pripadajo, tko da je mela Tosja prav. Kar se tiče likanja, jst sem vse zlikala (za ). Drugače pa imamo tudi mi sušilni, moj mož in tast sta bila navajena zmeraj sušit robo noter (tudi poleti), od kar pa sem jst pri hiši, pa robo, če je le lepo vreme, sušimo odzunaj, drugače pa na tistem sušilnem stojalu...no rjuhe, spodnje perilo,...pa damo kar v sušilca. Je pa zelo pomembno to, da daš najprej na malo, pa raje trikrat zalaufat, ker se tako roba nič ne skrči. Je pa super to, ker roba res ni preveč zmečkana in nekaterih stvari skoraj res ni potrebno likat. Moti me edino to, ker meni noro lepo diši sveže oprana roba, v sušilcu pa nekako izgubi tisti vonj. No pri nas je že prava zima, -8 je zaenkrat, pa tudi piha, ma vseeno ne tako, kot baje v Vipavi (oz. je napovedano)...bomo videli, če bo kej snega Zdj pa bova gledala film, Dekle z zmajevskim tatujem, al tko nekako, jst sem prebrala knjige, pa upam, da bo film vsaj pol tako dober... Tole, da izgubi vonj v sušilcu se pa ne strinjam men full dišijo cunje iz sušilca pa ne uporabljam mehčalca.. če pa na zraku sušim so pa brez vonja
|