|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
30.1.2012 20:59:15   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Sirenetta - krasno, da se je detece obrnilo! Si si oddahnila, mar ne? Misliš, da bo fantek ali punca? Kakšen občutek imaš?

Sex - ja tako kot pravita Populis in Ircomp - pri nama je bilo isto prisoten en čuden možev strah, da ne bi poškodoval otroka, tam do 6, 7 meseca (itak ne vem, kako oni mislijo, da bi ga poškodovali ? user posted image V glavi imam sicer eno idejo, ampak ta ke malo lovska). Tudi objet se me ni upal, me je samo potrepljal ko šimeljna po rami. user posted image Zdej je sicer že malo bolj korajžen ratal, in si upa  celo dat roko na trebušček. user posted image Moški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi ne vem, kako bo sfolgal bit prisoten pri porodu.

Potem, pa se mi je začela januarja posteljica krušit in moram bolj ali manj živeti kot 90 letna penzionistka, da ne bomo imeli nedonošenčka. Pa še tista 90 letnica več sexa kot jaz!

Ursonok - pošiljam ti lep sonček iz Ljubljane v tvoj Zmrzlograd.

Zdej grem pa na CSD. Upam, da sem vse papirje prav prištimala.

Mi je kar odleglo ja, ko se je žabica obrnila ...pri vseh zapletih, ki sem jih imela v tej user posted image , sem se bala, da sledi še kakšen zunanji obrat in pa CR. No, upajmo, da bo držal rek, slab začetek, dober konec! user posted image

Za spol sem imela že od samega začetka močen občutek, da je tokrat deklica....Recimo pri prvem user posted image sem imela občutek, da je fantek zaradi energij, ki so se mi porajale takrat v tisti nosečnosti (Sem se počutila močna, odločna, pogumna - same moške energije po klasični delitvi na jin in jang....Zanimivo, da sin je točno takšen močan karakter, z močno voljo, odločen...)
.....Zdaj v tej nosečnosti pa čutim več ljubezni, sočutja, veselja, igrivosti...same take ženske energije.
No, razumsko si tudi govorim, da si jaz to samo domišljam, ker si želim deklico, in da sama sebe farbam. Sem tudi pomislila, da je lahko tokrat tudi fantek, samo pač take bolj nežne sorte...

Saj bomo kmalu videli, če ne ta četrtek, pa čez nekaj tednov v porodni user posted image user posted image user posted image

Tebi tudi detece še ni razkrilo, kaj skriva med nogicami, če se prav spomnim? Ta zadnji uradni Uz (31 teden) si že imela? Medve imava na isti dan rok, a ne?
So ti napovedali kaj pogostejše kontrole zaradi luščenja posteljice?

Glede poroda in potem v nadaljevanju z novorojenčkom, pa se večina tatijev na koncu lepo izkaže in znajo kar lepo presenetiti...moj se je recimo zelo zelo bal poroda in nikakor ni hotel bit zraven...no, saj je popustil in bil ves čas z mano, od desete ure dopoldan vse do petih popoldan in je bil pravi mož!
Tako da nič skrbet, jaz mislim, da ko vidijo nas kako trpimo, enostavno ratajo bolj pogumni in zaščitniški.

Pa vedno mi je govoril, da on pa že ne bo previjal...in ga nisem silila, pa je že en drugi ali tretji dan, ko je stal zraven in gledal, ko previjam, kar sam izrazil željo, da bi pa on si želel previt sinkota in je lepo zavihal rokave in lepo zlahka previl sineka.

Glede user posted image pa se tudi jaz pridružujem klubu penzionistk....zaradi vseh težav in ponavljajočih vnetij sem imela prepoved, libido mi je sicer narastel tam nekje v enem petem mesecu, samo sem se vzdržala...no, moj user posted image tudi nima nekih posebnih želja po seksu v času moje user posted image , tako da sva res kot dva penzionista...

Škoda, zdaj ko imava čas in niti na zaščito ni treba mislit, ne smeva, potem ko pa bova lahko pa ne bo časa in energije zaradi novorojenčka, pa še na zaščito bo treba mislit. Eh, narobe svet...

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
30.1.2012 21:05:58   
sirenetta
Jassika tale varianta o user posted image na koncu pa ni slaba...upam da mi da G zeleno luč vsaj za zadnje tedne...bom jo vprašala v četrtek, če si lahko vsaj zaključek nosečnosti polepšam z malo razgibavanja user posted image

Bom javila vse po pregledu...upam, da v obeh pogledih dobim lepe odgovore tako glede spola moje žabice kot tudi glede slončkanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
31.1.2012 7:18:26   
zwezdica82
Dobro jutro..

No pa je še en pregled za mano. Kg mi grejo drastično gor. Sem že na 15+ na 6 podlage.Nič mi ni všeč ampak očitno naša bejbika pridno papa. Ker sem se večinoma zredila samo v trebuh in zgornji del user posted image user posted image user posted image .

Še ta teden sem v službi potem en teden dopusta in na bolniško do konca. Bolečine v križu ne prenehajo pa še v soboto me je tok krč prijev v nogo, da me še danes boli vse in komaj hodim.

Včeraj sem bila prvič na CTG (31t 5/7) pa je naša bejbika tako razgrajala. Sploh ji ni bilo všeč. No naslednjo kotrolo imam čez 14 dni pa bomo videli kako napreduje. Me je spet spraševala koliko je bila prva težka. Imam občutek da bo tale naša druga pupa tudi kar težak otrok.

Je pa zanimivo, da mi je ginekologinja omenila da imajo sedaj v Lj v porodnišnici tudi Ultivo in da če me bo zelo bolelo da naj kar prosim za njo. Vem da je bilo o tem že ogromno napisanega. Samo jaz nekako nisem niti brala niti se zanimala za to stvar. Zdaj pa moram malo počekirat kako pa kaj ...A je katera seznanjena s tem kako je v ljubljanski porodnišnici z Ultivo?

lep delovni dan

Neposredna povezava do sporočila: 3053
31.1.2012 9:27:32   
Hov hov
Sirentta - sem že imela UZ, ampak saj veš kako je...tudi tokrat je imel/a popkovnico med nogama, tako da se ni videl spol. user posted image Iskreno upam, da boš ti izvedela.

Zwezdica - jaz se tudi samo v trebuh širim. Noge pa so tanke in prav smešno zgledam user posted image

CT - kako to izgleda?

Neposredna povezava do sporočila: 3054
31.1.2012 9:37:50   
zwezdica82

Sirentta - sem že imela UZ, ampak saj veš kako je...tudi tokrat je imel/a popkovnico med nogama, tako da se ni videl spol. user posted image Iskreno upam, da boš ti izvedela.

Zwezdica - jaz se tudi samo v trebuh širim. Noge pa so tanke in prav smešno zgledam user posted image

CT - kako to izgleda?

CTG - se vležeš in ti da okrog trebuha dve slušalke al kaj jst vem kako nej temu rečem..pa mislim da ene valove pušča..v glavnem..našo je to tok motilo, so imeli tud glas priklopljen pa je skoz brcala in kolcala itd.. ene 10 min sem tam ležala in to je to..Mi je sestra rekla da ni čudno da ne morem spat če je taka razgrajačica..user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo meni ponoči nikoli ne brca..Očitno jo je samo to zmotilo včeraj.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
31.1.2012 9:39:31   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

Je pa zanimivo, da mi je ginekologinja omenila da imajo sedaj v Lj v porodnišnici tudi Ultivo in da če me bo zelo bolelo da naj kar prosim za njo. Vem da je bilo o tem že ogromno napisanega. Samo jaz nekako nisem niti brala niti se zanimala za to stvar. Zdaj pa moram malo počekirat kako pa kaj ...A je katera seznanjena s tem kako je v ljubljanski porodnišnici z Ultivo?

lep delovni dan

Kolegica je pred kratkim rodila v Lj. P - in je hotela Ultivo. Nič, baje samo rečeš, nič ni treba podpisovati al kaj drugega ... samo za njo je bilo potem že prepozno, ker je bil potem že iztis. Takrat pa ti jo itak odklopijo. Ona je čakala na grozno hude popadke .... no jih ni bilo user posted image user posted image user posted image Ker prvič je imela umetne in je šparala Ultivo za takrat, ko bo res bolelo - je pa rekla, da so jo ves čas spraševali, če kaj potrebuje proti bolečinam, pa je šlo. Potem je rekla, da zdaj bi pa rabila .... so rekli, ja, zdaj je pa prepozno, zdaj boste pa rodili .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zwezdica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
31.1.2012 9:40:49   
cokolino
Ola

kako ste kej???Jst sem dns ok, sem se tudi naspala, ker zdj zadnja dva dni nisem spala nič, tko da sem bla včeraj nervozna in tečna celo dopoldne...

Hov hov: meni so zadnjič delali CTG; jst sem se mogla vlečt na bok, pol mi je sestra dala 2 pasa okoli trebuha, pa nekaj (nevem kako se reče), kar verjetno prenaša zvok...no pol pa slišiš bitje srca (od bebija), in CTG to beleži, pa če so popadki, naj bi jih zaznal. Naš user posted image  je zelo protestiral in me brcal cel čas. No kaj več ti bodo povedale tiste, ki so že rodile, ker jst kaj več ne vem...še

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
31.1.2012 9:42:47   
ursonok
Jutro,
naša tamala je danes spala do 7.30!!!! user posted image user posted image Midva pa valda navajena zgodnjega vstajanja - sva se zbudila že ful prej in se premetavala in stiskala po postelji ter razglabljala, kaj jo je prijelo, da kar spi ... No, se kar pozna - je bila ful dobre volje, brez histerij in izsiljevanj. Ko bi vsaj tako ostalo (a glede na izkušnje vem, da je to zgolj muha enodnevnica). user posted image

Hov hov
CTG je taka naprava ... Uležeš se na bok, na trebuh ti namestijo pas, pod pas dajo merilec, ki meri popadke maternice in otrokov utrip. S tem preverjajo, ali se porod bliža (popadki) in kako otroček reagira na popadke (srček). Tako vedo, kako se on počuti in koliko časa ga lahko še pustijo tam notri, če si recimo že čez rok.
Drugače je to precej dolgočasna zadeva. najprej čakaš, da prideš na vrsto, potem pa še pol ure ali več ležiš na boku in čakaš, da bo konec user posted image . In potem ti rečejo, da pridi čez par dni spet. In tako do roka. Ali še čez, kot pri meni ta prvič user posted image

Zdaj grem pa jest (zajtrk plus kolač user posted image ). Potem pa naprej delat. Zadnje dva dni sem psihično kar ok! user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
31.1.2012 9:50:56   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

lep delovni dan

Kolegica je pred kratkim rodila v Lj. P - in je hotela Ultivo. Nič, baje samo rečeš, nič ni treba podpisovati al kaj drugega ... samo za njo je bilo potem že prepozno, ker je bil potem že iztis. Takrat pa ti jo itak odklopijo. Ona je čakala na grozno hude popadke .... no jih ni bilo user posted image user posted image user posted image Ker prvič je imela umetne in je šparala Ultivo za takrat, ko bo res bolelo - je pa rekla, da so jo ves čas spraševali, če kaj potrebuje proti bolečinam, pa je šlo. Potem je rekla, da zdaj bi pa rabila .... so rekli, ja, zdaj je pa prepozno, zdaj boste pa rodili .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, no hvala da vem user posted image user posted image

Jaz sem prvič kar dolgo zdržala brez protibolečinske..Pol so mi neki dali pa še masko za predihavat..Pa so pol še 1x mi hoteli dat neki v žilo pa je bilo že prepozno - preveč odprta..Tako, da sedaj bomo videli kako bo. Ker prvič so že umetni popadki popuščali jaz pa še nism rodila. Bolelo k hudič in to samo v križuser posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
31.1.2012 10:49:43   
Anonimen
Jutro!

Jaz sem pa danes kar spala in spala. Sem se zbudila šele ob 9.20, pa še to zaradi bolečin v kolkih. Bi kar še spala, če bi bilo malo bolj udobno. Tile naši najemniki postajajo kar težki. user posted image Ampak sem se pa res naspala po dolgem času. Upam, da bo do poroda še več takih noči, da vsaj ne začnem materinstva neprespana. user posted image

Vsem, ki ne smete seksat, pa bi rade, pošiljam en user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vam bodo G dovolili vsaj za finiš nosečnosti. Vidim pa, da imamo skoraj vse kakšno težavico v zvezi s tem, pa niti 2 nimata iste. user posted image Smo si res noro različni. Ampak si sploh ne predstavljam, da bi si želela, pa ne bi smela. Res držim pesti za vas!

Krčne žile in carski rez - a je katera že slišala za to, da če imaš krčne žile, ti pa avtomatično delajo carski rez? Baje se bojijo, da ne bi žile popokale zaradi pritiskanja. A katera ve kaj o tem?

Nekaj dni nazaj sem jamrala zaradi nore utrujenosti. Zdaj že kakšen teden jemljem železo (Legofer - polovična doza) in se počutim precej bolje. Očitno je bil res kriv nizek hemoglobin. Saj ne, da bi bila zdaj polna energije, ampak vsaj nisem več tako crknjena, kot sem bila prej. user posted image

(odgovor članu zwezdica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
31.1.2012 10:52:22   
tosja
user posted image lep pozdrav čveke....
Človek malo mrkne, pa naklofate cel romanuser posted image

Sicer so luknje...zadnje je bil omenjen
CTG - je naprava, ki meri samo trenutno počutje otroka. Eni G rečejo, da je to samo za pomiritev mamic, ker slišijo user posted image
Pri nas ga delajo sede - leže samo v primeru, če ima otrok tako lego, ali po naročilu G.
Na trebuh dobiš dva "pilota" - eden zgoraj za popadke, drugi za srčka.
Jaz bi ga že imela prejšnji teden, pa sva se z G dogovorili, da pridem še enkrat k njej - v četrtek!!!

A se kateri tudi že dogaja - otrdevanje??? Mene je iz sobote na nedeljo kr malo prestrašlo, čeprav ni bilo nobenih krčev, bolečin...
Iz prve user posted image namreč nimam izkušenj z otrdevanjem...mi je sam eni dvakrat tam v 37t.
Bom videla, kaj bo rekla G, sicer je tak brezveze, da mi dela CTG takrat ko mi ne otrdeva...

Porodniška user posted image user posted image user posted image v četrtek začnemo user posted image user posted image user posted image
Stvari so v glavnem nabavljene...včeraj smo dvignili še jogi, košaro, previjalno podlogo in zimsko vrečo za lupinico...in smo fajn pokasirali bone v BC - 70 evrov user posted image user posted image user posted image
V lekarno po alkohol pa že lahk mož skoči...user posted image

Mrežaste gatke - jih imajo že vsepovsod-Pikapolonica, BC... mislim, da so Tosamine, zapakirane po komadih-sem v Tosamini trgovini videla, da so po številkah M, L..
Jaz jih (še tud moram) kupim v Sanolaborju - ti jih lepo našteje...user posted image po želji user posted image

Danes moramo še bone od DMa pokurit, bom tud verjetno kr moža poslala, ker se mi neeeeeeeeeeeee daaaaaaaaaaaauser posted image

sirenetta - user posted image user posted image user posted image navijamooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

...luknjauser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
31.1.2012 10:56:05   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: alna

Krčne žile in carski rez - a je katera že slišala za to, da če imaš krčne žile, ti pa avtomatično delajo carski rez? Baje se bojijo, da ne bi žile popokale zaradi pritiskanja. A katera ve kaj o tem?

Nak. Če imaš krčne žile moraš roditi naravno!
Ravno prvi teden januarja je rodila kolegica - ni smela imeti CR, žilni ji je rekel, da pa MORA imeti med porodom oblečene kompresijske nogavice, tud če bodo v porodnih kaj jamrali...
To je kr zamotana stvar zaradi tromboze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
31.1.2012 10:59:51   
tosja

Ampak si sploh ne predstavljam, da bi si želela, pa ne bi smela.

Saj so še dost hujše stvari...recimo doživljenjska brezglutenska dieta zaradi celiakije, ali sladkorne...
Pa še velik drugih bolezni. Takrat si verjetno ne predstavljaš, da bi svoje življenje postavil na kocko, ker si nekaj želiš... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
31.1.2012 11:07:39   
cokolino
Tosja si napisala, da si dobial bone v BC-kaj to si jih dobila, ker je bla zdj tista akcija, da pri nakupu opreme nad 50€ dobiš bon za 10€???Ker v soboto je moj kupil torbo za na voziček, pa dodatke za na voziček (nastavek za lupinco in še neki), pa previjalno podlogo...pa ni dobil nič. A to se ne šteje pod opremo???Če kaj veš o tem, mi javi, pa grem dns tja vprašat (bom šla vseeno).Ker bi dobila 30€ če gre tako...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
31.1.2012 11:11:10   
tosja
Ja. Na opremo je bilo. Od naštetega je previjalna podloga oprema, samo ni vredna 50 e.user posted image

Za nastavek za lupinico pa ne vem.

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
31.1.2012 11:12:37   
cokolino
Aha, no pol pa nič...sem mislila, da ker so to pripomočki za voziček, da se šteje kot oprema user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
31.1.2012 11:28:34   
ursonok
Hm ...

Hrana, seks in odrekanje ...
Naša tamala ne je mleka, sladkorja in glutena - sicer baje nima celiakije, temveč "zgolj" drugotno netoleranco glutena, a vseeno, dieta je enaka. Tudi sama že par let zaradi alergije ne jem mleka in mlečnih stvari, jajc, sladkorja, izogibam se glutenu. In veste kaj? Na začetku se mi je podrl svet, zdaj pa nimamo prav nobenih problemov. V smislju "trpljenja" in hrepenenja in želje po hrani ali kaj jaz vem kaj. Misel na to, da bom pač "celo življenje" preživela brez mleka in sladkorja, me prav razveseljuje! user posted image Tudi s tamalo ni nobenih problemov, jemo doma, zdravo, sladkarij ne je sploh, mleka ne pozna. In je vesela in srečna in zdrava. In v trgovini nikoli noče sladkarij (je sploh ne zanimajo), v vrtcu, ko drugi jedo nagravžne torte za rojstni dan, ona dobi doma pečen kolaček user posted image . Ne počuti se "zapostavljeno" ali prikrajšano ali kaj jaz vem kaj. Ve, da je alergiča in da ima svoje sladice in svoje specialitete, ki jih drugi otroci pod nobenimi pogoji ne bi spravili dol (a la suši).
Če pa bi se morala odreči seksu "za celo življenje", pa mislim, da bi znalo biti težje. Eno je, če si duhovna oseba (tj. nuna, duhovnik), živiš sam in energijo usmerjaš drugam. Pa še to vemo, da je težko (izstopi, pedofilske afere itd itd.), če pa živiš, spiš, dihaš, se dotikaš vsakodnevno človeka, ki ga ljubiš, pa ne moreš seksat z njim ... je pa kriza. Sicer je libido nekaj, kar se izraža in zadovoljuje na različne načine, ne samo s seksom, a seks je hočeš nočeš en precej pomemben aspekt. Ne trdim, da se ne da živeti brez seksa - ko gre recimo za resno bolezen itd.. Če je par dovolj duhovno zrel in pripravljen na "upse in downse", na doživljenjski boj, premore zaupanje itd., je tako povsem mogoče živeti. Človek verjetno odkrije polno drugih užitkov, ki jih drugače ne bi poznal.
A vseeno mislim, da je to veliko težje, kot pa se odreči eni vrsti hrane - ki jo zamenjaš z drugo in ko se telo "sčisti" (sladkorja, mlečnih beljakovin), ni več odvisno od teh snovi, je življenje popolnoma enako kot prej. Govorim iz lastne izkušnje. Nikoli več v lajfu recimo ne bom pojedla sladoleda ali čokolade. Pa mi ni nič hudo, ne trpim, prav nasprotno. user posted image

Zdaj bom pa pomoje spet spokala vse skupaj in odpeketala v kavarno, da oddelam še tisto, kar manjka do "norme". Plavat nisem šla - bom zvečer nadoknadila na orbitreku (upam) user posted image . Na bazen pa jutri. user posted image
Spet imamo -15, ampak je ful hudo sonce!!! user posted image Je človek prec boljše volje!

Lepo se imejte!

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
31.1.2012 11:35:07   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Nak. Če imaš krčne žile moraš roditi naravno!
Ravno prvi teden januarja je rodila kolegica - ni smela imeti CR, žilni ji je rekel, da pa MORA imeti med porodom oblečene kompresijske nogavice, tud če bodo v porodnih kaj jamrali...
To je kr zamotana stvar zaradi tromboze.

Dobiš edino zaščito po porodu.. jaz imam napisan v materinski, da jih imam in mi noben omenju da bi mogu bit CR, so mi pa edino rekli, da dobim zaščito, zaradi tromboze. pa mam precej blago obliko.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
31.1.2012 12:12:27   
kaminek
evo, današnji pregled za menoj; ju3 dopolnim 35.tednov in user posted image je težak dobrih 2800g, tko da upam, da bo bil ob porodu težak okol 4kg in ne več.je obrnjen z glavico navzdol (obseg glavice ima 33cm), dala sem se še testirat za streptokok in odštela 25€.

naslednji pregled imam 15.2. in bo prvi CTG.

zredila se HB nism toliko kot v ta prvi user posted image in mi je kr odleglo.user posted image user posted image

ko sm pršla iz pregleda sm hitr dala krvavico pečt, mi je že včeraj tko zadišala, dons jo pa zihr maznemuser posted image . kaj boste pa ve kuhale za kosilo?

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
31.1.2012 12:16:51   
Anonimen
Hrana, seks in odrekanje - nisem si mislila, da bom sprožila tako debato na to temo. user posted image Moram pa rečt, da se strinjam z ursonok. Hrano lahko nadomestiš z drugo, če moraš. Pa še to ne vem, kako bi meni uspevalo.
Pri seksu je pa pri meni tako, da ko sem bila samska, me seks sploh ni zanimal. Pogrešala sem le to, da bi imela nekoga, ki bi me objel. Moj libido je bil takrat na ničli. Manj ko seksam, manj si želim. In pridejo obdobja, ko se moram prav prisiliti, da se mi libido potem spet dvigne. Je pa malo težko, če je ravno obratno, npr. po počitnicah - 2 tedna 24 ur na dan skupaj, pa v kopalkah, pa sonček, pa morje, pa minimalna količina oblek,... in posledično veliko seksa. user posted image Potem pa prideš domov, pa rabiš mrzel tuš trikrat dnevno, ker ima user posted image v službi noro zahteven projekt in imaš srečo, če ga vidiš vsaj za kakšno urico na dan, ker je po 14 ur v pisarni, ob vikendih pa tako utrujen, da se mu še oči ne da imeti odprtih. user posted image No, k sreči se nama je to zgodila samo enkrat (do sedaj). Ampak takrat sem ga pa res noro pogrešala in me je parkrat prijelo, da bi šla do njega v službo in ga "izkoristila" kar v pisarni. user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
31.1.2012 12:23:49   
Anonimen
cokolino - meni se pa zdi, da bi moralo vse našteto spadat pod opremo. Jaz bi poklicala v BC in jih vprašala. 30 € se mi zdi kar nekaj denarja. Imajo pa itak brezplačno cifro (080 28 81). Jaz sem tudi nekaj kupila in sem morala iti z računom k informacijskem pultu (v Ljubljani), kjer so mi dali bone.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
31.1.2012 12:35:16   
sirenetta

CT - kako to izgleda?

Kako so pa kaj tvoji občutki glede spola? Imaš napovedan še kakšen Uz da pokontrolirajo posteljico in sproti še otročka? A je pikec/pikica obrnjen že z glavico navzdol?

Si pa nisem nikoli mislila, da je res možno, da se ne vidi spola vse do konca...sem vedno to pripisvala ali lenobi ginekologa ali nesigurnosti/neizkušenosti pa da potem se raje ne izrazijo...zdaj pa sem na lastni koži doživela, da je res to možno, da se otrok niti na enem Uz ne postavi v "tapravi" položaj da bi se lepo videl spol. No, držim pesti sama sebi, da mi bo vsaj ta zadnji UZ prinesel novičko o spolu!

Koliko vas je še tu gor, da ne veste še za spol otročka? Mislim na tiste, ki si želite vedet in ste vprašale pa ne dobile odgovora?

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
31.1.2012 12:40:47   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

sirenetta - user posted image user posted image user posted image navijamooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

...luknjauser posted image

Hvala!!! user posted image Dejte fejst navijat...ker do zdaj res ni bilo sreče, vedno full dolgo čakala potem pa nič pametnega zvedela. Upajmo da bo tokrat obratno!!!

...He he nosečniški ementaler user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
31.1.2012 12:56:34   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Tosja si napisala, da si dobial bone v BC-kaj to si jih dobila, ker je bla zdj tista akcija, da pri nakupu opreme nad 50€ dobiš bon za 10€???Ker v soboto je moj kupil torbo za na voziček, pa dodatke za na voziček (nastavek za lupinco in še neki), pa previjalno podlogo...pa ni dobil nič. A to se ne šteje pod opremo???Če kaj veš o tem, mi javi, pa grem dns tja vprašat (bom šla vseeno).Ker bi dobila 30€ če gre tako...

http://b2c.baby-center.si/default.asp?GroupClassID=2

Cokolino meni tudi enkrat prodajalka ni dala bonov, ko so imeli tole akcijo, pa sem potem šla nazaj in se je full opravičevala, češ da je pozabila user posted image
Pa še na videz se poznamo..oz. pozna mojega iz otroških let...mi je bilo kar malo levo, da tako pozabi na bone.user posted image

No, ko smo kupovali avtosedežek za sina so imeli tudi tole akcijo in nam je sfalilo še cca 8 eur do še enega bona...pa je potem prodajalka se full potrudila pa pogledala na njihovo spletno stran, kaj vse sodi pod opremo (glej link zgoraj) in smo potem vzeli eno tisto plastično zaščito, ki jo obesiš na sopotnikov sedež, da otrok z nogicami ne umaže sedeža in pa not pospraviš kakšne stvari za otročka....V glavnem najprej je prodajalka mislila, da to pa ziher ni "oprema" potem pa je na njihovi spletni strani našla, da to je uvršečno pod opremo...pa še po telefonu je klicala v Lj za preverit, če je to to...V glavnem kar je na spletu pod oprema je oprema!

Se pa te prodajalke - vsaj v našem BC - rade izgovarjajo, da kar je na spletu ne velja za njih...tako da včasih je kar treba malo "zatežit"...no, sem se že navadila na njihove fore, tako da se več ne pustim odpravit kar tako.

Jaz bi na tvojem mestu šla nazaj tja z računom in zahtevala bone...še prej pa lahko res preveriš in pokličeš na njihovo centralo za bit čisto ziher.

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 31.1.2012 12:58:33 >

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
31.1.2012 12:58:07   
Hov hov
Hvala za pojasnila glede CTG.

Ali te za ta streptokok testirajo v ZD, ali se to reče ginekologinji, ali se gre kam drugam?

Včeraj sem šla malo v baby šoping - sem vzela en lušten kompletek v H&M, na kateru piše: hello, I"m new here... user posted image in pa še ene copatke/rokavičke; Born 2012, Iuser posted image dad, Iuser posted image mum. Tako malo za pocrklat... Potem pa sem vzela še zase potrebne stvari za porodnišnico, tako da samo še spakiram.

Sem pa v nedeljo 3 ure likala oblekce za dete... Nevem, ali je to likanje še potrebno (kao zaradi sterilizacije) ali ne. Aja, pa kateri pralni prašek uporabljati? Jaz sem dala brez prat na 60 stopinj.

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.