sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov Sirenetta - krasno, da se je detece obrnilo! Si si oddahnila, mar ne? Misliš, da bo fantek ali punca? Kakšen občutek imaš? Sex - ja tako kot pravita Populis in Ircomp - pri nama je bilo isto prisoten en čuden možev strah, da ne bi poškodoval otroka, tam do 6, 7 meseca (itak ne vem, kako oni mislijo, da bi ga poškodovali ? V glavi imam sicer eno idejo, ampak ta ke malo lovska). Tudi objet se me ni upal, me je samo potrepljal ko šimeljna po rami. Zdej je sicer že malo bolj korajžen ratal, in si upa celo dat roko na trebušček. Moški Tudi ne vem, kako bo sfolgal bit prisoten pri porodu. Potem, pa se mi je začela januarja posteljica krušit in moram bolj ali manj živeti kot 90 letna penzionistka, da ne bomo imeli nedonošenčka. Pa še tista 90 letnica več sexa kot jaz! Ursonok - pošiljam ti lep sonček iz Ljubljane v tvoj Zmrzlograd. Zdej grem pa na CSD. Upam, da sem vse papirje prav prištimala. Mi je kar odleglo ja, ko se je žabica obrnila ...pri vseh zapletih, ki sem jih imela v tej , sem se bala, da sledi še kakšen zunanji obrat in pa CR. No, upajmo, da bo držal rek, slab začetek, dober konec! Za spol sem imela že od samega začetka močen občutek, da je tokrat deklica....Recimo pri prvem sem imela občutek, da je fantek zaradi energij, ki so se mi porajale takrat v tisti nosečnosti (Sem se počutila močna, odločna, pogumna - same moške energije po klasični delitvi na jin in jang....Zanimivo, da sin je točno takšen močan karakter, z močno voljo, odločen...) .....Zdaj v tej nosečnosti pa čutim več ljubezni, sočutja, veselja, igrivosti...same take ženske energije. No, razumsko si tudi govorim, da si jaz to samo domišljam, ker si želim deklico, in da sama sebe farbam. Sem tudi pomislila, da je lahko tokrat tudi fantek, samo pač take bolj nežne sorte... Saj bomo kmalu videli, če ne ta četrtek, pa čez nekaj tednov v porodni Tebi tudi detece še ni razkrilo, kaj skriva med nogicami, če se prav spomnim? Ta zadnji uradni Uz (31 teden) si že imela? Medve imava na isti dan rok, a ne? So ti napovedali kaj pogostejše kontrole zaradi luščenja posteljice? Glede poroda in potem v nadaljevanju z novorojenčkom, pa se večina tatijev na koncu lepo izkaže in znajo kar lepo presenetiti...moj se je recimo zelo zelo bal poroda in nikakor ni hotel bit zraven...no, saj je popustil in bil ves čas z mano, od desete ure dopoldan vse do petih popoldan in je bil pravi mož! Tako da nič skrbet, jaz mislim, da ko vidijo nas kako trpimo, enostavno ratajo bolj pogumni in zaščitniški. Pa vedno mi je govoril, da on pa že ne bo previjal...in ga nisem silila, pa je že en drugi ali tretji dan, ko je stal zraven in gledal, ko previjam, kar sam izrazil željo, da bi pa on si želel previt sinkota in je lepo zavihal rokave in lepo zlahka previl sineka. Glede pa se tudi jaz pridružujem klubu penzionistk....zaradi vseh težav in ponavljajočih vnetij sem imela prepoved, libido mi je sicer narastel tam nekje v enem petem mesecu, samo sem se vzdržala...no, moj tudi nima nekih posebnih želja po seksu v času moje , tako da sva res kot dva penzionista... Škoda, zdaj ko imava čas in niti na zaščito ni treba mislit, ne smeva, potem ko pa bova lahko pa ne bo časa in energije zaradi novorojenčka, pa še na zaščito bo treba mislit. Eh, narobe svet...
|